2014-2015 sezonunda Bilic'in elindeki kadroyu ve defans hattını hatırladın mı @Necmi Abi. Sana göre hep sen haklısın. Bu sene Şenol Güneş'te ve takımda bir uyumsuzluk söz konusu. Bu da yapılan transferler ile alakalı.
2014-2015 sezonunda ilk 13 haftada yenilen gol sayısı ile şu anki sezonda yenilen gol sayıları eşit. Herhalde o kadroyu buraya yazmama gerek yok. Yavaş yavaş elimizdeki oyuncuların formsuzluğu dikkatinden kaçmıyor mu? Sezon başında Olcay ve Oğuzhan ile başlayan form düşüklüğü şimdi Tolgay ve Atiba ile devam ediyor.
Ki o zaman ki kadro ile biz hem Arsenal'e hem Tottenham'a hem de Liverpool ile kafa kafaya oynamış takımız. O zaman bir şablonumuz vardı. Bu sene o da yok. Kimin nerede bile oynadığı belli değil. Beni Fenerbahçe ilgilendirmez. Ben kendi takımıma bakarım. Transferde yapılan hatalar bu sene ayyuka net bir şekilde çıkmıştır.
iyide ben haklıyım veya değilim konuştuğumuz savunma oyuncularımızın kalitesi
senin bahsin orta saha savunma performansı yediğin golle ölçülür fener örneğini bununla
mukayese ettikleri için söyledim sabahtan beri fener savunmasına methiye düzüyorlar bizimkileri
yerden yere vuruyorlar ama biz daha az yemişik.
Senin bahsettiğin tamamen hücumla alakalı zaten orta saha düştüğü için gol bölgelerinde zayıfladık
birde ben fikrimi söylerim haklımıyım haksızmıyım bunu zaman gösterir zaten bana göre diye bir şey yok
doğru tektir sana bana göre şekillenmez. senin bir hedefin vardır sezon sonu o hedefe ulaşırsan
doğruları yapmışsın demektir. hatalarla yanlışlarla hedefe ulaşılmaz. Hedefi yakalamak için en fazla
doğruyu senin yapman gerekiyor. Böyle laf söylemekle olmuyor.
bir kelime konuşursun zaman seni doğrular yada yalanlar. yani bana göre ben haklıyımla olmuyor bu işler.