Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163830 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi Samet Ç

Birşey demedimki çocukları var diye hatırlıyorum ben
Çocukları var ama evli değil boşandı. Ayrıca o görüntü Beşiktaşlılar gecesinden çekilmiş bir görüntü artı olarak maçtan önce çekilmiş bu (Hakaret Yasak)₅ sanki maçtan sonra çekilmiş gibi lanse etmiş.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Çocukları var ama evli değil boşandı. Ayrıca o görüntü Beşiktaşlılar gecesinden çekilmiş bir görüntü artı olarak maçtan önce çekilmiş bu (Hakaret Yasak)₅ sanki maçtan sonra çekilmiş gibi lanse etmiş.

A spordan ne beklersin hocam boşver,adam istediğini yapar özel hayat ile ilgili bir durumu bir spor kanalının yayınlanması ne kadar
eyyamcı oldugunu gösteriyor zaten
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan boşandı Sedef Orman'dan.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

serbest olduğunu kim söyledi  :alala:
sadece forumdan uzak durdum  :bandit:

ben rebrova fenerli .iç yazdım bi cigara içip döndüm baktım daha okuyamadan silindi nasıl  serbestse artık  :D forum yönetimi içinde çatırdama oldu orda biri serbest dedi diğeri değil dedi  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ben bekar die biliyorum

Yok cocuklarını hatırlıyorum ben ilk geldiği zamanlarda kameralara birlikte cıkıyordu arada :evillol:
2 tane vardı galiba ikiside kızdı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi Samet Ç

serbest olduğunu kim söyledi  :alala:
sadece forumdan uzak durdum  :bandit:
Forum yönetiminden biri küfür serbest demişti   :bandit:

Çevrimdışı ekrembaser

bunlar iyice yoldan çıktı :kar: :2talk: :olmaz :fkr: :fkr:

Yahu abi iyi güzel diyosunda kulüp başkan iletişim departmanı hukuk bölümü ne iş yapar bunların müdürü Metin Yüksel Aralık'ta 40 a yakın Beşiktaş hesabı kapattırdı başkanın avukatları ne iş yapar kaç gündür adamı rezil ediyolar niye kimse harekete geçmiyo ben fotomaçın başlığı atıldığından beri turkuaza ait hiçbirşeye bakmıyorum taraftar gerekli tepkiyi gösterdi akatlara gelemedi adamlar herşey taraftardan beklenmez koskoca Beşiktaş kulübü masaya yumruğu vuracak susturacak bunları Başkan bi adım atsın önce taraftar arkasından gider ben 3 lig tv paketimi iptal ettim artık bekleyecem kulüp bi harekete geçsin artık bi zahmet

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başkan boşandı Sedef Orman'dan.
Adriana Lima ve tekne  olayı nedir, @Yusuf Tekeli konunun uzmanı olarak bizi aydınlatır mısın ?  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adriana Lima ve tekne  olayı nedir, @Yusuf Tekeli konunun uzmanı olarak bizi aydınlatır mısın ?  :evillol:

Yalan o ya.

Adriana değilmiş Catalina Otalvaro'ymuş o :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

sadece serbest dememişti forumda ne kadar renkli ziyaretçi varsa hepsini seviyorum atış serbest bu gece demişti ayrıca  :evillol:

Ne guluyonuz yahu T9 mali yanlis yazdirmis
Yel olacak yel
Yeli ruzgar diye duzeltemeyince el diye duzeltmis hemen atliyonuz

El olsa duramazsin yel o yel

Don kisot var ya tek donu kalmis canavar ona gonderme gibi herhalde seetmesi kalkismasi seettim

Don kilot degirmen yel enerji
:evillol: :evillol: :lol:

Çevrimdışı ferdi1903

Kura cekimi nezamsn arkadaslar?

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

yazımda da belirttim o çöp beklerle az bile yemişler. zaten olay az yedi çok yedi değil orta saha çok önemli..
ayrıca bu renkli hayranlığı da değil..adamlar kariyer ve tecrübe olarak bizimkilerden öndeler..

hee bu paraya bu kadar dersen ok..
zaten anlatmak istediğimde bu bizim defans hattımız oldukça tatminkar yemişim kariyerlerini
neden sene başı hücum oynamaya kalktıklarında o kariyerliler yerlerde süründü ne zaman duvar öreyim
gol yemeyim atarsam kar olur dedi hocaları sonra ipin ucunu tutabildiler şimdi ne yapıyorlar bütün takım savunma yap savunmada
kaptığın topları kanatlara gönder hızlı adamlarla golü bul adamların orta sahası yok o nedenle bypass ediyorlar orta sahayı
bu oyun sonucu kapanan hızlı forvetleri olan takımlara karşı bir şey yapamıyorlar ya sow şapkadan tavşan çıkaracak yada puan kaybedecekler
en zayıf takıma karşı bile orta sahayı teslim ediyorlar ölümüne savunma yapıyorlar fener maçlarını bir incele
en basit takımla bile oynasalar rakibin topla oynadığı süre fazladır. ikinci yarı bu sistem çökecek her puan değerli olacak
ve fenerle oynayan takım bir puan olsun benim olsun diyip çanakkale savunması yapacak bunu çözecek orta sahaları yok
işte o zaman stoper oynayan liberoları ileri çıkmak zorunda kalacak o defansı o zaman göreceğim ben bakalım ne kadar
kalitelilermiş.

Çevrimdışı Necmi

sadece serbest dememişti forumda ne kadar renkli ziyaretçi varsa hepsini seviyorum atış serbest bu gece demişti ayrıca  :evillol:
evet öyle demiş işi garantiye almak içinde what saap dan bana mesaj atıp girme çocuklar deşarz
olsun diyor. bir bakayım dedim fitili zaten ilk kendi ateşlemiş sessizce tüydüm.

Çevrimdışı Nouma7

Hatta küfür eden admin bile olmuştu : )

yok o değilde forumu nasıl eğittiysek atış serbestken bile küfür olmadı :evillol:
foruma girmedim hemen biraz içlerini boşaltsınlar dedim sonra girdim baktım mesajlara
dedim bizim taraftar bayağı terbiyeliymiş what saaptan forum yöneticileriyle konuşuyordum bizim on dakikalık
konuşmamıza düşen küfür miktarı foruma 24 saatte düşmedi :evillol:
Ben O Gece 10 dakikada ettigim kufuru 1 sene de edemem normalde :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Fenerin Stoperleri bizimkilerden Daha iyi olsada ben butune bakıyorum ve

Gg-Marcelo-Tosic-Adriano > Sener-Kjaer-Skrtl-Hasan ali

Diyorum

Ha Skrtl-Kjaer > Marcelo-Tosic(Rhodolfo) orasi ayri konu

Ama Performans olarak bakarsak Marcelo suan Skrtlden de Kjaerden de daha iyi bunu istatistikler de kanitliyor zaten ayrica Goz var izan var

Etiketler: