Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162506 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

ben izin veriyorum göstersin marifetlerini, aramızda toplanıp Necmi abiye bi çiçek çikolata falan yollarız affettiririz Yusufu  :utan
çiçekle çikolatayla kanacak adammıyım ben :alala:
seneye 3 yıldızlı formadan isterim :naughty:
rüşvet yiyeceksem bari kartal yuvası kazansın :D

Çevrimdışı tangaz

@Yusuf Tekeli koş koş izini kaptık yardırmaya başla ama iskoçdan başla  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Haha
Iyi manevra, benim adminim isini bilir zaten.

Forum kurallarini bir sefer delmekle bisi olmaz.

Çevrimdışı tangaz

Haha

o gece atış serbestken bende rebrovu h(.)iç yerine koydum walla  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi o sikertel denilen livurpul cikmasi baltanin teki zaten, hic istememistim. Keya dedikleri adam kucuk takimin hisli sert oynamaya calisan stoperi yahu.
Burda marselo topu kornere vuruyor taca atiyor diye gomuyorum keya bizde olsaydi ismailden beter ederdim ben onu.
Orta sinif stoper ikiside. Bizim stoperimsi tosici koysan fenere bu ikisinden de daha iyi oynar.

Her topu taca baga bayira vuran buyuk takim stoperi mi olur ya?

Bunlari da iyi sokusturdular
bunlar hep renkli hayranlığı şimdi marceloyu fenere göndersek yarın kıyamet koparır bunlar.
adamlar 4 stoperle oynuyorlar top geçmiyor aralarından hocaları sabitledi onları bizimle oynadıkları maçta bizde
çıkmayınca maç 0-0 bitti :evillol:

Çevrimiçi Necmi

fenerin toparlanmasında ve az gol yemesinde topal ve souza'nın oyunlarının etkisi büyük. ama bunlar skrtel ve kjaer'in hem kariyer hem de performans olarak bizimkilerden önde oldukları gerçeğini değiştirmez her ikisi de hak ve şener gibi çöp beklere göre çok iyiler. rakibi övmeyelim diye gerçekleri göz ardı edemeyiz. bu benim görüşümdür tabi size göre farklı olabilir.
fener az gol yiyor 11 gol biz çok gol yiyoruz 10 gol ben size matematik öğreten hocanızın ...

Çevrimiçi Necmi

Haha

ne demişler her şeyi bir kez deneyeceksin  :D
gerçi çok tehlikeli bir kelime bu :naughty:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı mylife1903

ne demişler her şeyi bir kez deneyeceksin  :D
gerçi çok tehlikeli bir kelime bu :naughty:
Deneyecende ya hosuna giderse :busted_cop:

Çevrimdışı Nouma7

fener az gol yiyor 11 gol biz çok gol yiyoruz 10 gol ben size matematik öğreten hocanızın ...

2014-2015 sezonunda Bilic'in elindeki kadroyu ve defans hattını hatırladın mı @Necmi Abi. Sana göre hep sen haklısın. Bu sene Şenol Güneş'te ve takımda bir uyumsuzluk söz konusu. Bu da yapılan transferler ile alakalı.

2014-2015 sezonunda ilk 13 haftada yenilen gol sayısı ile şu anki sezonda yenilen gol sayıları eşit. Herhalde o kadroyu buraya yazmama gerek yok. Yavaş yavaş elimizdeki oyuncuların formsuzluğu dikkatinden kaçmıyor mu? Sezon başında Olcay ve Oğuzhan ile başlayan form düşüklüğü şimdi Tolgay ve Atiba ile devam ediyor.

Ki o zaman ki kadro ile biz hem Arsenal'e hem Tottenham'a hem de Liverpool ile kafa kafaya oynamış takımız. O zaman bir şablonumuz vardı. Bu sene o da yok. Kimin nerede bile oynadığı belli değil. Beni Fenerbahçe ilgilendirmez. Ben kendi takımıma bakarım. Transferde yapılan hatalar bu sene ayyuka net bir şekilde çıkmıştır.

Çevrimiçi Necmi

o gece atış serbestken bende rebrovu h(.)iç yerine koydum walla  :bandit:
yok o değilde forumu nasıl eğittiysek atış serbestken bile küfür olmadı :evillol:
foruma girmedim hemen biraz içlerini boşaltsınlar dedim sonra girdim baktım mesajlara
dedim bizim taraftar bayağı terbiyeliymiş what saaptan forum yöneticileriyle konuşuyordum bizim on dakikalık
konuşmamıza düşen küfür miktarı foruma 24 saatte düşmedi :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli koş koş izini kaptık yardırmaya başla ama iskoçdan başla  :icool:

Dün gece bi hatun keşfettik üfff :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

bunlar iyice yoldan çıktı :kar: :2talk: :olmaz :fkr: :fkr:

biz biraz moralmen düşünce hemen atağa geçmiş Orman Çocukları.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

yok o değilde forumu nasıl eğittiysek atış serbestken bile küfür olmadı :evillol:
foruma girmedim hemen biraz içlerini boşaltsınlar dedim sonra girdim baktım mesajlara
dedim bizim taraftar bayağı terbiyeliymiş what saaptan forum yöneticileriyle konuşuyordum bizim on dakikalık
Benim alarm calismadi ondan abi ben izleyebilseydim maci turkcemiz yeni kelimeler kazanirdi

Çevrimiçi Necmi

2014-2015 sezonunda Bilic'in elindeki kadroyu ve defans hattını hatırladın mı @Necmi Abi. Sana göre hep sen haklısın. Bu sene Şenol Güneş'te ve takımda bir uyumsuzluk söz konusu. Bu da yapılan transferler ile alakalı.

2014-2015 sezonunda ilk 13 haftada yenilen gol sayısı ile şu anki sezonda yenilen gol sayıları eşit. Herhalde o kadroyu buraya yazmama gerek yok. Yavaş yavaş elimizdeki oyuncuların formsuzluğu dikkatinden kaçmıyor mu? Sezon başında Olcay ve Oğuzhan ile başlayan form düşüklüğü şimdi Tolgay ve Atiba ile devam ediyor.

Ki o zaman ki kadro ile biz hem Arsenal'e hem Tottenham'a hem de Liverpool ile kafa kafaya oynamış takımız. O zaman bir şablonumuz vardı. Bu sene o da yok. Kimin nerede bile oynadığı belli değil. Beni Fenerbahçe ilgilendirmez. Ben kendi takımıma bakarım. Transferde yapılan hatalar bu sene ayyuka net bir şekilde çıkmıştır.
iyide ben haklıyım veya değilim konuştuğumuz savunma oyuncularımızın kalitesi
senin bahsin orta saha savunma performansı yediğin golle ölçülür fener örneğini  bununla
mukayese ettikleri için söyledim sabahtan beri fener savunmasına methiye düzüyorlar bizimkileri
yerden yere vuruyorlar ama biz daha az yemişik.
Senin bahsettiğin tamamen hücumla alakalı zaten orta saha düştüğü için gol bölgelerinde zayıfladık
birde ben fikrimi söylerim haklımıyım haksızmıyım bunu zaman gösterir zaten bana göre diye bir şey yok
doğru tektir sana bana göre şekillenmez. senin bir hedefin vardır sezon sonu o hedefe ulaşırsan
doğruları yapmışsın demektir. hatalarla yanlışlarla hedefe ulaşılmaz. Hedefi yakalamak için en fazla
doğruyu senin yapman gerekiyor. Böyle laf söylemekle olmuyor.
bir kelime konuşursun zaman seni doğrular yada yalanlar. yani bana göre ben haklıyımla olmuyor bu işler.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben tv başında bir güzel sövüp öyle gelmiştim küfür yasak olur diye forumda serbestmiş  buraya saklasaydım keşke o küfürleri  :D

Çevrimiçi Necmi

Benim alarm calismadi ondan abi ben izleyebilseydim maci turkcemiz yeni kelimeler kazanirdi
sen zaten maça kadar istim üzerinde beklersin maç başlar uyursun
sende ters giden bir zaman çizelgesi var :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Fikret başkan evli değil mi?
Deel, evli olsa ne olacak ki egleniyor adam belki karisi, her sarisin gordugumuze etiket mi yapistiralim?

Çevrimiçi Necmi

Ben tv başında bir güzel sövüp öyle gelmiştim küfür yasak olur diye forumda serbestmiş  buraya saklasaydım keşke o küfürleri  :D
serbest olduğunu kim söyledi  :alala:
sadece forumdan uzak durdum  :bandit:

Çevrimdışı onur_U

yazımda da belirttim o çöp beklerle az bile yemişler. zaten olay az yedi çok yedi değil orta saha çok önemli..
ayrıca bu renkli hayranlığı da değil..adamlar kariyer ve tecrübe olarak bizimkilerden öndeler..

hee bu paraya bu kadar dersen ok..

Çevrimdışı mylife1903

sen zaten maça kadar istim üzerinde beklersin maç başlar uyursun
sende ters giden bir zaman çizelgesi var :alala:
Sabahin korune mac koyuyor uefa abi ben napayim. 3-4 nobeti gibi.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Deel, evli olsa ne olacak ki egleniyor adam belki karisi, her sarisin gordugumuze etiket mi yapistiralim?

Birşey demedimki çocukları var diye hatırlıyorum ben
Sadece Beşiktaş

Etiketler: