Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158207 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Belki gözlerim dolacak,

Belki güneşim solacak.

Benim bir tek dileğim var

O da KARTAL ŞAMPİYON OLACAK!

İnsallah :pray: :pray:

#FabricioAgostoRamirez !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı caner.eryigit

Kimse kusura bakmasında feyenord kadar çöp bir takım görmedim..En iyi oyuncusu kuyt gerisini siz düşünün...

Çevrimdışı murat

UAL ilk maçımız maalesef Gs ile oynayacağımız maçtan önce oynanacak. Kuralarda hiç yüzümüz gülmez derken bildiğiniz gibi bu sene güldü, son maçımızda hakem faciası yaşadık. Öncelikle uzak bir deplasman olmamasını diliyorum malum ilk maçı deplasmanda oynayacağız sonra da iyi bir kura şansı. Umurumda olmayan ve olmayacak bir lig, bu sene Türkiye ligini almak bize uzun vadede çok daha büyük kazanç sağlar.
En uzak deplasman ile en yakını arasında 3 saatten fazla fark olmuyor.kuzeyden fizikli çok koşan bir takım olmasında gerisinin pek önemi yok.

Çevrimiçi Mehmet57

Fark surda.

Feyenoord guzel futbol oynayan takim degil ama fizik acidan Hollanda ligi icin ustun olduklari icin isi getiriyorlar.

Vilhena guzel futbolcu. Sahsen Tolgay'in yerine gormek isterim.

Çevrimdışı Berat

16-23 Şubat'ta UEFA maçları.

Gs maçı da büyük ihtimalle 26 Şubat'ta oynanacak.

Instagram'da takipçisi fazla olan bir sayfada gördüm, 19 Şubat yazıyor derbi için. Kaymalar olabilir. Eninde sonunda ucu veya sonu derbiye değecek yani :)

Yazdan beri söylediğim tek şey var o da ligi almamız  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Instagram'da takipçisi fazla olan bir sayfada gördüm, 19 Şubat yazıyor derbi için. Kaymalar olabilir. Eninde sonunda ucu veya sonu derbiye değecek yani :)

Yazdan beri söylediğim tek şey var o da ligi almamız  :icool:
Benim için de lig daha önemli artık. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı caner.eryigit

Yine yeni yeniden tekrar tekrar yazıyorum!Ligi koyalım Ligi...

Çevrimdışı Ensar

Geçen gün de söyledim şahsen benim için UEFA'nın pek bir önemi yok.

Lig de şampiyon olalım benim için bu sezon yeterlidir.
ya nasıl önemi yok biraz gerçekçi olun , aklımızla dalga geçmeyin , uefa kupasını almak çok büyük bi olay , finale kalsak uykuların kaçar pek bi önemi yok diyorsun
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

ya nasıl önemi yok biraz gerçekçi olun , aklımızla dalga geçmeyin , uefa kupasını almak çok büyük bi olay , finale kalsak uykuların kaçar pek bi önemi yok diyorsun
Sonuna kadar gidemediğimiz gerçek. Eninde sonunda elenip geliyoruz sadece biz değil her takım için böyle.

Geçen sezon UEFA'dan elenmeseydik şampiyon olamazdık. Ayrıca yazarken düzgün üslup kullanırsan sevinirim.

Çevrimdışı cursedofdragon

3.cü yıldız mı ?

UEFA avrupa ligi şampiyonluğu mu ?

2'side deme 2'sini aynı anda götüremeyiz.

Çevrimdışı Berat

En uzak deplasman ile en yakını arasında 3 saatten fazla fark olmuyor.kuzeyden fizikli çok koşan bir takım olmasında gerisinin pek önemi yok.

Olabildiğince yakın olsun abi işte.  :ok:

Çevrimdışı Ensar

3.cü yıldız mı ?

UEFA avrupa ligi şampiyonluğu mu ?

2'side deme 2'sini aynı anda götüremeyiz.
tabi ki uefa , sorulması bile absürt :D

Çevrimdışı Ensar

Sonuna kadar gidemediğimiz gerçek. Eninde sonunda elenip geliyoruz sadece biz değil her takım için böyle.

Geçen sezon UEFA'dan elenmeseydik şampiyon olamazdık. Ayrıca yazarken düzgün üslup kullanırsan sevinirim.
niye gidemeyelim abicim diğer takımlar çok mu iyi bizden ? gayet oluru var bu işin.

ayrıca üslupta yanlış anlaşıldıysam kusura bakma 

Çevrimiçi Umutcan Kaya

sebep ?

bir ülkeden 1 tane mi takıma veriyolar.

Ben de diyorum neden senelerdir Sevilla alıyor.  :lol: :lol:

benim görüşüm öyle hem kalite farkından hem bizim takımların zaaflarından dolayı küçük takımları bile deplasmanda yenemiyoruz
hangi kücük takımlara favori gözüyle cıksa türk takımları ozaman kaybediyoruz
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Kalyoncu

Uefa yı alacaksak kim takar şampiyonluğu. Direk şampiyonlar ligi biletinde cebinde daha ne süper kupa gibi bir organizasyonun daha var. Benim favorim Zenit yada Shaktar ikisinin ucuda Lucescu ya çıkıyor Yıldırım Demirören'e selamlarımı yolluyorum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

gruptan çıkma maçı için saatleri sayan stresten heyecandan yerinde duramayan taraftar ligi koyalım boşver uefayı diyor ya bana çok komik geliyor :D

Çevrimdışı Tolga

niye gidemeyelim abicim diğer takımlar çok mu iyi bizden ? gayet oluru var bu işin.

ayrıca üslupta yanlış anlaşıldıysam kusura bakma 
Öncelikle geçen sezonki gibi belli bir oyun sistemimiz yok maalesef. Ş.Ligi maçlarından dolayı bu zamana kadar takımı çok eleştirmedim ama oyun anlamında genel bakarsak geçen sezonun gerisinde bir takım var.

Bunun haricinde bazı bölgelerde oynayan oyuncuların performansı sıkıntılı ve eldeki oyuncu grubuyla 3 kulvarda devam etmek problem yaratabilir.

Mesela koca ilk yarı da sadece Quaresma'dan faydalanabildik. Diğer kanat oyuncularından verim alamadık. Maalesef Aboubakar beklentilerimin altında kaldı evet oyun için de faydaları var ama bize yakaladığını atacak net bir golcü lazım ve devre arası böyle birini bulmakta çok zor.

Talisca dönerse belki biraz daha gol yolların da etkili olabiliriz fakat o da tam aradığımız 10 numara değil. Stoper rotasyonu da sıkıntılı şuan için. Bu eksiklerle sadece lig de oynarsak bir şekilde belki idare edebiliriz fakat birkaç takviye yaparsak bile 3 kulvarı kaldırabileceğimizi düşünmüyorum. Birçok oyuncudan verim alamıyoruz maalesef.

Özellikle Caner'in de sakatlanması kötü oldu.

Çevrimdışı Berat

gruptan çıkma maçı için saatleri sayan stresten heyecandan yerinde duramayan taraftar ligi koyalım boşver uefayı diyor ya bana çok komik geliyor :D

Herkesin görüşüne saygı duymak zorundasın.

Çevrimdışı Ensar

Öncelikle geçen sezonki gibi belli bir oyun sistemimiz yok maalesef. Ş.Ligi maçlarından dolayı bu zamana kadar takımı çok eleştirmedim ama oyun anlamında genel bakarsak geçen sezonun gerisinde bir takım var.

Bunun haricinde bazı bölgelerde oynayan oyuncuların performansı sıkıntılı ve eldeki oyuncu grubuyla 3 kulvarda devam etmek problem yaratabilir.

Mesela koca ilk yarı da sadece Quaresma'dan faydalanabildik. Diğer kanat oyuncularından verim alamadık. Maalesef Aboubakar beklentilerimin altında kaldı evet oyun için de faydaları var ama bize yakaladığını atacak net bir golcü lazım ve devre arası böyle birini bulmakta çok zor.

Talisca dönerse belki biraz daha gol yolların da etkili olabiliriz fakat o da tam aradığımız 10 numara değil. Stoper rotasyonu da sıkıntılı şuan için. Bu eksiklerle sadece lig de oynarsak bir şekilde belki idare edebiliriz fakat birkaç takviye yaparsak bile 3 kulvarı kaldırabileceğimizi düşünmüyorum. Birçok oyuncudan verim alamıyoruz maalesef.

Özellikle Caner'in de sakatlanması kötü oldu.
birincisi boşverilecek ilk kulvar türkiye kupası , 3 kulvar diye kendimizi kandirmayalim orasi yıpratıcı değil , evet takım bir türlü oturmadı ama devre arası geliyor sakatlar dönecek belki iyi transferler gelir (sanmıyorum) , uefa maçlarına daha çok var , kura çekilmedi belki çok kolay bir rakip gelecek. bu süreç içerisinde Şenol hoca devre arası kampında takımı rayına oturtabilir. 

Çevrimdışı Tolga

Ş.Ligi'nde gruptan çıkmayı en çok ben istemişimdir herhalde. Çünkü bugüne kadar bunu hiç başaramamıştık.

Hem maddi hem de manevi anlamda çok önemliydi gruptan çıkmamız ama olmadı maalesef. UEFA ile Ş.Ligi'ni aynı kefeye koyamam madem Ş.Ligi'nden elendik o zaman benim için Türkiye Ligi daha önemli hale gelmiştir.

İnsanların fikrine katılmayabilirsin fakat bu şekilde başkalarının fikirlerini küçük göremezsin.

Çevrimdışı Ensar

Herkesin görüşüne saygı duymak zorundasın.
saygı duyuyorum zaten kardeşim :D

Çevrimdışı Ensar

bu gece ya ben tersim ya da siz yanlış anlıyorsunuz bilemedim tüm kardeşlerime abilerime iyi geceler diliyorum :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Chief skatımızın Albayrak olduğu komiteden fazla bir şey bekleyemiyorum.
gider İbrahimovic ya da Cavani'yi izler. Futbolla ilgisinin bundan öteye geçeceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı Berat

saygı duyuyorum zaten kardeşim :D

Attığın mesajdan alaycı bir hava çıkıyor, ifade biçiminde daha hassas olman gerek.

Etiketler: