@tuncaboylu ben bir tek avrupa maclari icin yazmadim onlari genel olarak yazdim
ozellikle sunu belirtiyorum besiktas kiev 1-4 luk skorda stadda idim ve o stadi nasil terkettigimi bugun gibi hatirliyorum
gelelim diger konuya mylife daha iyi bilir rusya deplasmaninda turk seyirici olay cikaricak ve polis mudahale edicek
olayi cikaran turk seyiricisi geri Turkiye de donemez
taksiciyi defalarca uyarmama ragmen taksimetreyi acmadigi ve ederinden 3 kat fazla para istedi diye cikan tartisma sonucundan 17.000$ odedim kurtuldum
beladan ki burokrasi olarak benim tarafim daha saglamdi benim tarafim saglam olmamis olsa 17.000 le kurtulmayi bosver 17-18 ay iceride yatmasi vardi birde
bu ulkelerin kanunlari cok farkli sokakda git adama tokat at 6 ay yersin
kendi vatandaslari 10 sefer trafik cezasi yese sorundur ama onlar sorun degil belki ehliyetlerini alirlar ama yabanci bir vatandas burda oturumu olmasina ragmen 4 sefer ust uste trafik ceza yese direkman sinir disi edilir
burda biz ne yapiyoruz atiyorum 1 ayda 4 sefer cezami yedik ve ceza aracin arkasindanmi yazildi gelen cezasi hemen bir rus vatandasina veriyoruz al bu ceza bedeli 200$ da sana harclik gidip ceza yazildigi esnada aracin sende oldugunu senin kullandigini beyan et diyoruz gidip cezalari ustune aliyor
O maçı biliyorum abi, 4-1'lik maçta ben de İnönü'deydim. Schuster'in dandik senesiydi.
Bu herifler yozlaşmışlar, orası belli.
Benim dışarıdan ve giden arkadaşlarımdan duyduğum:
Bazı şehirlerinin açık geneleve döndüğü,
kadınlarının en önemli geçim kaynakları sponsor bulup pörsüyene kadar hayat kadınlığı yaparak para biriktirme derdinde olduğu,
gelir düzeyleri çok düşük,
geleceğe karşı hiç bir gerçekçi umutları ve beklentileri olmayan kayıp ülkeler.
Ukrayna da başını çekiyor bunların.
Bu ülkelerde radikal sağın, ırkçılığın ve yabancı düşmanlığının baş göstermesi kaçınılmaz. (Belli durumlarda komünizmde yükselir de, Ukrayna halkı komünizmden nefret ediyor)
Senin bulunduğun ülkenin durumunu bilmiyorum, ama kendinizi sağlama almanızda fayda görüyorum abi.