Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154558 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

olcay kerim aras oğuzhan tolgay atiba ginler (eskisi değil bizdeki haliyle) cenk bakar... bu isimlerden oluşuyor bizim 2. ve 3. bölgemiz farkındamısınız? bu isimlerle sadece anadolu takımlarını tokatlarız şampiyonluk için yeterli mi evet ama seviye yükseltmek derbilerde vurup geçmek avrupada yükselmek için yeterli değil bu listedekiler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gokhan-

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçında 6-0'lık skorla kâbus gibi bir gece yaşarken, Siyah Beyazlı taraftarlar da Kiev’de saldırıya uğramıştı. Bir taraftarın ise Kiev’de yoğun bakıma alındığı belirtildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dün oynanan Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı sırasında tribünde çıkan olaylarda bıçaklanarak ağır yaralanan Beşiktaşlı bir taraftar yoğun bakıma alındı.

Maçı izlemek için Çanakkale’den Kiev’e giden Beşiktaş taraftarı Cüneyt Gacan, çıkan olaylarda bir arkadaşının yaralandığını ve Kiev’de bir hastanede yoğun bakıma alındığını açıkladı. DHA’ya konuşan Gacan, yaşananları şöyle anlattı:

“Bıçaklayıp gittiler. Polis izin verdi!”

“Maçı izleyeceğimiz bölüme doğru yavaş yavaş ilerliyorduk. Dört kişiydik. En öndeki arkadaşta Beşiktaş atkısı vardı. Koşarak üzerimize gelen Dinamo Kiev taraftarlarından biri arkadaşımıza yumruk attı. Daha sonra gelenler, yere düşen arkadaşımızı sürekli tekmelemeye başladı. Arkadaşımızı kurtararak başka bir bölüme geçtik. Bu sefer ellerinde sopalar olan başka bir grup üzerimize geldi. Uzun sopalarla hepimize saldırdılar. İçlerinden birisi arkadaşımızı bıçakladı ve gitti. Beşiktaş taraftarları polislerin altında eziliyordu. Arkadaşımızın yaralı olduğunu söyleyerek, ambulans çağırmasını istediğimiz polis, ‘Bu ülkeye gelmeseydiniz arkadaşınıza hiçbir şey olmazdı’ dedi. Hiçbir koruma yoktu. Bizi ambulansa kadar götürmelerini istediğimiz polisler bile gelmedi. Arkadışımızı ambulansla hastaneye gönderdik. Polisler, Ukraynalı taraftarların üzerimize gelmesini engellemedi. Arkadaşım dün gece ameliyata alındı, yoğun bakımda. Haber bekliyoruz.”

Kaynak: DHA

Bizim polislerde bu lavuklar buraya gelince başbakan gibi korurlar medya desen aynı şekilde korurlar.

Dün sahada ki sonuçla beraber tribünlerin başı boş takılmasına da deli oldum.
Şimdi buradakilerin çoğu tanıyordur, Şevşek olsun, Karagümrük'lü Erdal Keleş falan olsun yalandan resim çekinip çatışıyoruz falan yazıyorlar tamamen reklam.
Bir video var denk gelmişsinizdir, Şevşek Ali video otelde çekiyor muhtemelen kafa güzel, sonra dışardan bir kardeşimiz geliyor dışarıda bizimkileri vurdular diyor Şevşek Ali yalandan kapıya doğru gidiyor dışarı bile çıkamıyor, diğerleri de yalandan sağa sola adımlıyor.
Bu tribün bitmiş ve benim bu adamların hiç birine saygım kalmadı.
Ferdi Arslan-Sarı Murat olayı ve Optik başkandan sonra sürekli eksideyiz ne mevzu anlamında ne de tribün anlamında esamemiz okunmuyor artık.
Bu tiplerin gücü ancak kendi tribünündekini tek tük adamlara yetiyor, ancak güvenlik falan döverler elin Ukraynasında kafalarını bile dışarı çıkaramıyorlar korkudan..

Bahsettiğim video da bu.
https://twitter.com/nassyoneell/status/806395245537673217
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tuncaboylu

evindeki maclari kazanamiyorsun   sonra butun umutlarini deplasmana  birakiyorsun

sonra verirler  craig gibi adami  sonu boyle olur

evindeki maclardan 1 tanesini  kazanmis olsa    kiev macinn sonucu yada hakemi bile umrunda olmaz

bir diger konu  olcay ligde kac  mactir ilk 11 e giremiyor ama boyle onemli bir macta   direk ilk 11 yaziyorsun
Sampiyonluga gidiyorum diyorsun  maclarda kaleyi bulan sutun  yok

a macinda 3 sut cekiyorsun tesadufen 3 si gol oluyor

b macinda 4 sut cekiyor sansina 3 tanesi gol oluyor 
cenkin attigi gole lafim yok ama  oyle bir pozisyon 20 sefer olsa  cenk ayni golu  tekrarliyamaz

uefada bu takim  final oynarmis    bu oyuncular ile nasil  final oynuyorsun   ilk 11 indeki kac tane futbolcu   uefa da final oynayacak takimin ilk 11 ine girebilecek kapasitede

manset atiyorlar oguzhan 20 milyon euro tolgay 10 milyon euro  yok cenki   M city takip etmeye basladi
bu paralari verip paf takimdami oynaticaklar  bunlari  Cenk kim  City de oynamak kim ?

bu hep boyle  olur boylede devam edicek klasik goygoycular

besiktas kiev 1-4 luk biten macta stadda idim o gun stadi nasil terkettigimi biliyorum

rezervasyonlarimi yaptim  hatta 6 gunde fazla kalicaktim tatil icin  ama  fener macindan sonra   rezervasyonlari direk iptal ettim

hakem olmasda  sonucun hezimet olacagini tahmin ettigim icin iptal ettim   mac sonrasi  tatil zehir olmasin diye iptal ettim

goygoya hic gerek yok 
yok sampiyon oluruz  yok su kadar puan aliriz
ilk basta horoz gibi olucaksin polemige girmeden yakaladigina basicaksin  sen yakaladigin firsatlarda basip gecemezsen o zaman  ya deplasmanda  bileklerinin hakki ile  yada masa uzerinde elenirsin

ha sunuda  belirtmek lazim hakem faktoru olmasa idi  kiev macindan biz gene puan alamiyacaktik orasi ayri konu

daha onceki mesajlarda da yazdim   sampiyonluk  icin  bu sene benim en buyuk favorim Basaksehir   ondan sonra  da fener

yok ikinci yari basaksehir  dususe gecicek yok fener kotu oynuyor  deplasman maclarini kaybederler diyerek  sampiyonluk  plani yapiyorsan     sezon sonunda  elinde kocaman bir 0 olur

sampiyonluga gideceksen  rakiplerin dususe gececegini yada deplasmanda puan kaybedip sana  avantaj yaratacagini dusunmuyeceksin  ozellikle Evinde  oynadigin maclarda kim olursa olsun BASIP GECICEKSIN NEFES ALDIRMIYACAKSIN

İyi de evindeki maçlarda da hakemlerin rolü vardı abi.

Buradaki Kiev maçında herif 1-0'ken Talisca'ya yapılan penaltıyı vermedi işte. Kırmızı kart + penaltı üstelik. İnsafsız olsak buradaki maç 5'e giderdi.

Napoli maçını hasbelkader kazanıyorduk, golden önce Napoli oyuncusu eliyle düzeltti topu.

Türkiye Kupası değil ki bu organizasyon, hakemleri de yenelim.

Gücümüz bu işte, 4. torbadan girip 5 maçta 7 puan aldık. Son maçta grubun elenmiş takımıyla oynuyoruz.

Daha ne yapalım?

Çevrimiçi Samet Ç

Dün sahada ki sonuçla beraber tribünlerin başı boş takılmasına da deli oldum.
Şimdi buradakilerin çoğu tanıyordur, Şevşek olsun, Karagümrük'lü Erdal Keleş falan olsun yalandan resim çekinip çatışıyoruz falan yazıyorlar tamamen reklam.
Bir video var denk gelmişsinizdir, Şevşek Ali video otelde çekiyor muhtemelen kafa güzel, sonra dışardan bir kardeşimiz geliyor dışarıda bizimkileri vurdular diyor Şevşek Ali yalandan kapıya doğru gidiyor dışarı bile çıkamıyor, diğerleri de yalandan sağa sola adımlıyor.
Bu tribün bitmiş ve benim bu adamların hiç birine saygım kalmadı.
Ferdi Arslan-Sarı Murat olayı ve Optik başkandan sonra sürekli eksideyiz ne mevzu anlamında ne de tribün anlamında esamemiz okunmuyor artık.
Bu tiplerin gücü ancak kendi tribünündekini tek tük adamlara yetiyor, ancak güvenlik falan döverler elin Ukraynasında kafalarını bile dışarı çıkaramıyorlar korkudan..

Bahsettiğim video da bu.
https://twitter.com/nassyoneell/status/806395245537673217
Yukarıda yazdım neden bu duruma düştüğümüzü kadrolu kemik diyorlar ama bu adamlara hiçbir organizasyon yok buradan ahkam kes orada kafana göre takıl bu işler böyle değil.

Bir şu Lazio taraftarına bak birde bizimkilere
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 16:05:57 Samet Ç ]

Çevrimdışı Nouma7

UEFA'dan elenelim diyenlerin hemen hepsi bu fikrinden vazgeçecek. Önümüzdeki 2 ay içinde, sonunda...

Avrupa Liginde sonuna kadar gideceğiz. Hemde kendimizi yormadan.

Merak etme Brugge gibi bir takım gelir ona da eleniriz. Bize Avrupa lüks.

Çevrimdışı levitate

Zaten çoğunun Kiev'e gitme sebebi takım desteklemek değil, amaçlarının ne olduğunu herkes biliyor zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yukarıda yazdım neden bu duruma düştüğümüzü kadrolu kemik diyorlar ama bu adamlara hiçbir organizasyon yok buradan ahkam kes orada kafana göre takıl bu işler böyle değil.

Bir şu Lazio taraftarına bak birde bizimkilere
Hayvan gibi içip tribünde küfürlü beste söyletip takımın ceza almasına sebep olan, kendini güncellemeyen menfaat uğruna yeri geldiğinde sesini çıkartıp yeri geldiğinde sesini kesen taraftara saygım yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Belki de sanılanın aksine UEFA'da daha iyi motivasyon yakalarız, oyuncular kendi onurları için UEFA'ya savaş açarcasına oynayarak motivasyon kazanabilirler. Aynı zamanda UEFA gelirlerini inceledim o kadar düşük paralar değil. Oynayacağımız turda 2 maçı elenip kaybetsek bile, uefa geliri 1 m euro, yanında havuz payı var ve stadyum gelirleri. Yani kupa hedefi koyup ilerlemeliyiz bence. Tabi ligde yara alacaksak 2. plana atabiliriz bunu.

O kadar değil.

UEFA son 32 ödülü 500 bin euro, onu aldık.
UEFA Son 16 ödülü 750 bin euro.
Çeyrek final ödülü 1 milyon euro.
Yarı final ödülü 1.6 milyon euro.
Finalde kaybedersek 3.5 milyon euro.

Yani Avrupa Ligi'nde finale çıkarsak ve kaybedersek, alacağımız toplam ödül 7.5 milyon euro.

Dün Kiev'i yenseydik alacağımız ödül 7 milyon euro olacaktı.

Çevrimdışı atalay

Yenilen ilk golde Tolgay yine alışılmış basit top kayıplarından birini yapıyor. Devamında bu kadar önemli bir mücadelede taçtan oldukça basit bir gol yiyerek maça 1-0 geride başlıyoruz. Üstelik rakibin birincil hücum opsiyonu olan Yarmolenko'yu karşılarken; kademeye girmeyen Adriano, yamaya gitmeyen Oğuzhan ve oyuncunun yüzünü çok kolay döndürüp sadece refakat eden Tosic ile zincirleme hatalar yapıyoruz. Üçüncü goldeki Tosic'in hatası ise alışılmadık değil. Daha 3 gün önceki FB maçında bir benzerini yapıp, FB'ye karşı akan oyundaki tek pozisyonu vermemize sebep oldu. Bundan sonrasındaki hatalar zaten tamamen maç psikolojisinin etkileri. Maç psikolojisi bilen ve gerçekten maç yönetmeye çalışan bir hakem o tabloda ikinci kırmızı kartı o pozisyon için kullanmazdı. Fakat Aboubakar'ın yaptığı şey büyük sorumsuzluk.

Çevrimdışı tangaz

O kadar değil.

Yani Avrupa Ligi'nde finale çıkarsak ve kaybedersek, alacağımız toplam ödül 7.5 milyon euro.

kadromuz geniş değil kendimizi kandırmayalım uefa falan kasmanın anlamı yok uefada finale yükselip 7 milyon kazanacağız derken ligi kaybedersek ŞL.den gelecek 35 milyonu kaybederiz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gokhan-

Yav bir de bunları eleştirdiğinde bazı tiplerin çıkıp "bu adamlar senelerdir takımın peşinden kaç bin km yol gittiler haberiniz var mı diye savunuyorlar".

Zamanında yapacağını yapmış, demek ki artık yemiyor liderlik vasıfları yok, korkak adamlar koskoca bir tribüne önderlik edemez.

Sen bu tribünün abisiyim diyorsan, bir kardeşin abi bizi dışarda vurdular diyerek içeri giriyorsa ok gibi dışarı fırlayacaksın, sağında, solunda arkandan birileri geliyor mu diye bakmayacaksın.
Arkanda bırakacağın aileni düşünüyorsan elini eteğini çekeceksin, bu işi yapabilecek kapasitede gençlerimiz var onlar geçecek bu işlerin başına..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Culpable

@tuncaboylu ben bir tek  avrupa maclari icin  yazmadim   onlari  genel olarak yazdim

ozellikle sunu belirtiyorum  besiktas kiev 1-4 luk skorda   stadda idim ve o stadi nasil terkettigimi bugun gibi hatirliyorum

gelelim diger konuya    mylife daha iyi bilir    rusya deplasmaninda  turk seyirici olay cikaricak ve  polis mudahale edicek
olayi cikaran turk  seyiricisi  geri  Turkiye de donemez

taksiciyi defalarca uyarmama ragmen taksimetreyi acmadigi ve  ederinden 3 kat fazla para istedi diye  cikan tartisma sonucundan 17.000$ odedim  kurtuldum
 beladan ki burokrasi olarak benim tarafim daha saglamdi  benim tarafim saglam olmamis olsa  17.000 le kurtulmayi bosver 17-18 ay iceride yatmasi vardi birde

bu ulkelerin kanunlari cok farkli  sokakda git adama   tokat at  6 ay yersin
kendi vatandaslari 10 sefer trafik cezasi  yese    sorundur ama  onlar sorun degil belki ehliyetlerini alirlar ama  yabanci bir vatandas burda oturumu olmasina ragmen  4 sefer ust uste  trafik ceza yese  direkman sinir disi edilir

burda biz ne yapiyoruz atiyorum 1 ayda 4 sefer   cezami yedik ve ceza  aracin arkasindanmi yazildi gelen cezasi  hemen bir rus vatandasina veriyoruz  al bu ceza bedeli   200$ da sana harclik gidip    ceza yazildigi esnada   aracin sende oldugunu senin kullandigini beyan et  diyoruz gidip cezalari ustune aliyor

İyi de evindeki maçlarda da hakemlerin rolü vardı abi.

Buradaki Kiev maçında herif 1-0'ken Talisca'ya yapılan penaltıyı vermedi işte. Kırmızı kart + penaltı üstelik. İnsafsız olsak buradaki maç 5'e giderdi.

Napoli maçını hasbelkader kazanıyorduk, golden önce Napoli oyuncusu eliyle düzeltti topu.

Türkiye Kupası değil ki bu organizasyon, hakemleri de yenelim.

Gücümüz bu işte, 4. torbadan girip 5 maçta 7 puan aldık. Son maçta grubun elenmiş takımıyla oynuyoruz.

Daha ne yapalım?

Çevrimdışı tuncaboylu

kadromuz geniş değil kendimizi kandırmayalım uefa falan kasmanın anlamı yok uefada finale yükselip 7 milyon kazanacağız derken ligi kaybedersek ŞL.den gelecek 35 milyonu kaybederiz...

Aynen katılıyorum.

Kadro geniş de olsa gerek yok, bir travma daha yaşama riski var.

2 senedir UEFA son 16'da travma yaşayan takımlar şampiyonluğu kaybettiler.

Bırakın Fenerbahçe Feyenoord'u geçsin, 1-2 tur daha yapsın.

Önemsemiyoruz, Avrupa Ligi mühim değil falan dense de, her elenme bir travma oluyor.

Çevrimdışı benyv-

O kadar değil.

Son 32 appearance fee = 500 in euro diyordu, ben de 2 maç oynayacağımız için 1 milyon euro dedim sadece o paraya. Sonuçta grup galibiyeti bile 360 bin euro yazıyor uefa'da. Dediğim gibi havuz payı ve tribün gelirleri ile hatrı sayılır bir gelir ama tabi bize gelir mi orasını bilmem  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu ben bir tek  avrupa maclari icin  yazmadim   onlari  genel olarak yazdim

ozellikle sunu belirtiyorum  besiktas kiev 1-4 luk skorda   stadda idim ve o stadi nasil terkettigimi bugun gibi hatirliyorum

gelelim diger konuya    mylife daha iyi bilir    rusya deplasmaninda  turk seyirici olay cikaricak ve  polis mudahale edicek
olayi cikaran turk  seyiricisi  geri  Turkiye de donemez

taksiciyi defalarca uyarmama ragmen taksimetreyi acmadigi ve  ederinden 3 kat fazla para istedi diye  cikan tartisma sonucundan 17.000$ odedim  kurtuldum
 beladan ki burokrasi olarak benim tarafim daha saglamdi  benim tarafim saglam olmamis olsa  17.000 le kurtulmayi bosver 17-18 ay iceride yatmasi vardi birde

bu ulkelerin kanunlari cok farkli  sokakda git adama   tokat at  6 ay yersin
kendi vatandaslari 10 sefer trafik cezasi  yese    sorundur ama  onlar sorun degil belki ehliyetlerini alirlar ama  yabanci bir vatandas burda oturumu olmasina ragmen  4 sefer ust uste  trafik ceza yese  direkman sinir disi edilir

burda biz ne yapiyoruz atiyorum 1 ayda 4 sefer   cezami yedik ve ceza  aracin arkasindanmi yazildi gelen cezasi  hemen bir rus vatandasina veriyoruz  al bu ceza bedeli   200$ da sana harclik gidip    ceza yazildigi esnada   aracin sende oldugunu senin kullandigini beyan et  diyoruz gidip cezalari ustune aliyor

O maçı biliyorum abi, 4-1'lik maçta ben de İnönü'deydim. Schuster'in dandik senesiydi.

Bu herifler yozlaşmışlar, orası belli.

Benim dışarıdan ve giden arkadaşlarımdan duyduğum:

Bazı şehirlerinin açık geneleve döndüğü,
kadınlarının en önemli geçim kaynakları sponsor bulup pörsüyene kadar hayat kadınlığı yaparak para biriktirme derdinde olduğu,
gelir düzeyleri çok düşük,
geleceğe karşı hiç bir gerçekçi umutları ve beklentileri olmayan kayıp ülkeler.

Ukrayna da başını çekiyor bunların.

Bu ülkelerde radikal sağın, ırkçılığın ve yabancı düşmanlığının baş göstermesi kaçınılmaz. (Belli durumlarda komünizmde yükselir de, Ukrayna halkı komünizmden nefret ediyor)

Senin bulunduğun ülkenin durumunu bilmiyorum, ama kendinizi sağlama almanızda fayda görüyorum abi.

Çevrimdışı atalay

Kazanırken olması gerekenleri yeterince yazdığım için kaybederken bunların üzerine ekleyeceğim yeni bir şey yok. Keza Beşiktaş'a yön verenlerin kazanırken kendilerini kandırması da yeni bir şey değil. Kötü bir maçı geride bıraktığımız için saha içi defolarına değinmeyeceğim. Bu takımın öngörüsü oldukça kolay arızaları var. Çözümü ise metot ve akıldan geçiyor. ŞL için son bir şey eklemek gerekirse Altın Kural'ın yeniden işlediği bir grup süreci oldu, denilebilir.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 16:25:33 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Son 32 appearance fee = 500 in euro diyordu, ben de 2 maç oynayacağımız için 1 milyon euro dedim sadece o paraya. Sonuçta grup galibiyeti bile 360 bin euro yazıyor uefa'da. Dediğim gibi havuz payı ve tribün gelirleri ile hatrı sayılır bir gelir ama tabi bize gelir mi orasını bilmem  :D

Maç başına verilmiyor o para, o tura yükseldiğinde veriliyor.  :tabe:

Avrupa Ligi'nin tek avantajı kulüp puanını yükseltmek, onun için de turları geçerken 3 ya da 4 puanla geçmek lazım.

Çevrimdışı Culpable

@Gokhan-

isim vermeden yazayim

Turkiye de   bu sahsin en az 20 adet   cinayeti vardir azmettirici olarak
bu  cinayetlerin    bir cogude  ust duzey cinayet

1 tanesini  yazayim kim oldugunu tahmin edersiniz :
bebekte denizden balik adam kiyafeti ile  cikip   birisini oldurmuslerdi
 simdi bu sahis  Bu ulkedede cezasi oldugu icin mecburen yurtdisinda yasiyor  hollanda da

gecen sene   bir isten dolayi gorusmek zorunda kaldik  atladim gittim hollandaya ki orasi benim  icin  ikinci bir  ulke  anadilim  gibi flamence konusurum

neyze uzatmadan  konuyu bagliyalim  Turkiye de 20 cinayeti olan bu sahis   orda sut dokmus kedi gibi

sokaktaki en kucuk serseri  gelip buna kufur etse    kafasini cevirip  gider :)

ceza yatmayan adam icin  cinayet kolaydir  ama Turkiye de ceza yatti isen    ve yurtdisindaki hapishaneler hakkinda bilgin varsa     bosver cinayeti  kediyi olduremezsin

rus ulkeleri de boyle   senin bahsettigin kisiler belki turkiyede agirligi olan olabilecek kisiler olabilirler ama kiev de  rusyada   bir olaya karisirsa  ve ceza alirsa  hapishane cikisinda  pantolon ile degil   etek ile cikar  en az 2 yilda  sandalyeye oturamaz

Yav bir de bunları eleştirdiğinde bazı tiplerin çıkıp "bu adamlar senelerdir takımın peşinden kaç bin km yol gittiler haberiniz var mı diye savunuyorlar".

Zamanında yapacağını yapmış, demek ki artık yemiyor liderlik vasıfları yok, korkak adamlar koskoca bir tribüne önderlik edemez.

Sen bu tribünün abisiyim diyorsan, bir kardeşin abi bizi dışarda vurdular diyerek içeri giriyorsa ok gibi dışarı fırlayacaksın, sağında, solunda arkandan birileri geliyor mu diye bakmayacaksın.
Arkanda bırakacağın aileni düşünüyorsan elini eteğini çekeceksin, bu işi yapabilecek kapasitede gençlerimiz var onlar geçecek bu işlerin başına..

Çevrimdışı tangaz

beyler duygusallığa gerek yok hedef sadece üst üste lig şampiyonluğu olmalı ona göre kadro kur geç ŞL sadece yıllık 35 milyon gelir getirecek bir kulvar olsun o kadar. messi ve ronaldoyuda getirsen sonuçta dışarı da bir türk takımısın...

Çevrimiçi 38life

Merak etme Brugge gibi bir takım gelir ona da eleniriz. Bize Avrupa lüks.

Ozaman kulübü kapatalım. Beşiktaş 1903 - 2016 yılları arasında faal olan büyük bir kulüptü desinler. Çekilelim. Olur mu?

Çevrimdışı tangaz

o değilde dün maçtan sonra kısa süreliğine de olsa küfür serbestti forumda. arada böle happy hour yapsak ya  :D

Çevrimiçi Necmi

Ne yalam söyliyeyim. Şampiyon bir takım olarak bu kadar transfer yaptık. Ayağına top gelince bu gol atabilir dediğim tek oyuncu Quaresma.

Size göre kim merak ettim arkadaşlar?
quaresmamı duran top serbest atış ve penaltı dışında attığı gol varmı.
karşı karşıya hiç bir pozisyonu atamıyor. marcelo ondan daha golcü :D
bizim en güven veren oyuncumuz talisca

Çevrimdışı levitate

Hani Football Manager'da kulüp bilgilerinde nefret edilen kişiler ve ezeli rakipler yazar ya, oraya Kiev'i, Rebrov ve Yarmolenko'yu eklemek lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Culpable

@tuncaboylu

yok oyle bir sey   neymis acik genelev e donusmus mu  yok gecim  sorunu varmis o yuzden fuhus yapiyorlar

fuhus  her ulkede var  kardesim   simdi  kalkip a ulkesinde fuhus var iya  tum milleti or..... gozu ile bakamazsin

bir ornek vereyim Turkiyede  Kadin nufusu kac ?
kac tane vesikali   buluyor
yanlis hatirlamiyorsan 300binin uzerinde 400bine yakin vesikali var   diger  vesikasiz calisanlari bahsetmiyorum bile

simdi bu orani  kadin nufusu ile bir  kiyaslarmisin

Turkiyede  fuhus pazarlayan  kisilerin aldigi ceza ne kadar ?
rus ulkelerinde   verdikleri ceza ne kadar  yani  rus ulkelerinde bu cezayi goze almaya kimsenin  bir tarafi yemez

bir baska ornek

turkiyede adam  nerede ise 1 ton uyusturucu yakalatiyor aldigi ceza  10 yil diyelim   saglam bir butce ile bu cezayi  yatmazsin bile

ama  bundan kisa bir sure once   havalimaninda bir bayan 1.5 adet ex yakalatti diye 12.5 yil hapis cezasi verdiler 

gittigin gece klubunde   3 5 tane  bayan bu isi yapiyor diye sokaktaki  insanlara bu damgayi vuramazsin

yani uzun lafin kisasi rus ulkelerinde holiganlik yapamazsin yaptirmazlar     yapmaya kalksan polis musade eder ev sahibi taraftari seni linc eder   hadi guclu geldin   ev sahibi takim taraftarini dovdun  ama bu sefer iceriden cikamazsin

O maçı biliyorum abi, 4-1'lik maçta ben de İnönü'deydim. Schuster'in dandik senesiydi.

Bu herifler yozlaşmışlar, orası belli.

Benim dışarıdan ve giden arkadaşlarımdan duyduğum:

Bazı şehirlerinin açık geneleve döndüğü,
kadınlarının en önemli geçim kaynakları sponsor bulup pörsüyene kadar hayat kadınlığı yaparak para biriktirme derdinde olduğu,
gelir düzeyleri çok düşük,
geleceğe karşı hiç bir gerçekçi umutları ve beklentileri olmayan kayıp ülkeler.

Ukrayna da başını çekiyor bunların.

Bu ülkelerde radikal sağın, ırkçılığın ve yabancı düşmanlığının baş göstermesi kaçınılmaz. (Belli durumlarda komünizmde yükselir de, Ukrayna halkı komünizmden nefret ediyor)

Senin bulunduğun ülkenin durumunu bilmiyorum, ama kendinizi sağlama almanızda fayda görüyorum abi.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu mağlubiyetin etkileri umarım erken son bulur önümüzdeki lig maçına yansımaz bunun içinde taraftara büyük iş düşüyor haftasonu stadı doldurmalı ve oyuncuları tribüne çağırıp alkışa boğmalıyız. Ayrıyetten biraz takım üzerinden konuşacak olursam uzun zamandır Tolgay ve Ozzie'nin atağa çıkarken ve yerleşik atak organizasyonlarında yaptıkları basit pas hataları artık sıkmaya başladı çok fazla göze batıyor ve bu pas hatalarının dönüşü ya gol oluyor yada gollük pozisyon. Araya attığın toplarda pas hatası yaparsın anlarımda bizimkiler yanındaki adama pas atarken top kaptırıyor bunca maç oldu takım hala oturmadı, organizasyon sıkıntısı çekiyoruz ve hücum presimiz ne geçen seneki seviyede nede kalitede olmadığı aşikar ataklarımız birtek Q7'nin ayağına bakıyor yaparsa o birşeyler yapıyor yapamazsa beraberlik diyeceksinizki peki 20-0 yenilmezlik nasıl yaptık ligde birkaç takım dışında diğer takımlarda geçen seneki seviyesinde değil emin olun geçen seneki oyunumuz şuan olsaydı 2. yarıdan itibaren tüm takımlar havlu atmış bizde namağlup şampiyonluk için oynuyor olurduk. Devre arası transferleri çok önem teşkil ediyor doğru mevkilere doğru isimleri bulmalıyız.

Etiketler: