Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154056 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

yazımı dikkatli okumuyorsun rakibe tekme salla protesto budur topu öyle taca falan abanarak tepki olmuyor. ilhanın durumu akıl tutulmasıydı ve o dönemde hakemler bu kartları sürekli veriyordu. bir de kredisi olmak die bir şey var ilhanın öyle çok kredisi vardı ki bişey demeye kıyamıyorduk ama bakar henüz böle bir krediye sahip değil...

Böyle bir maçta rakibe tekme sallamak uymaz Beşiktaşlı futbolcuya.

Bakar orada topa vuracağına hakeme vursaydı, herkes kahraman ilan ediyordu; heykelini bile yaparlardı.

Gerçi o zaman da 6 ay ceza alırdı, yine bize girerdi.

Çevrimdışı ekrembaser

yazımı dikkatli okumuyorsun rakibe tekme salla protesto budur topu öyle taca falan abanarak tepki olmuyor. ilhanın durumu akıl tutulmasıydı ve o dönemde hakemler bu kartları sürekli veriyordu. bir de kredisi olmak die bir şey var ilhanın öyle çok kredisi vardı ki bişey demeye kıyamıyorduk ama bakar henüz böle bir krediye sahip değil...

Abi okumaz mıyım yazını niye öyle diyosun ama diyorum ki şimdi bu adamlar atılsaydı Allah korusun daha kötü bir sonuç alsaydık bunlara kızmayacak mıydık tekme ile atıldılar diye.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben dün maçtan sonra da yazdım bu iskoç mafyasına nasıl ulaşırız nasıl bağlantı kurarız die maç sonu öfkesi falan değildi çok ciddiydim herifin kolunu bacağını kırdırtalım para toplayalım benden 10bin çalışır...

Kırık iyileşir, kalıcı bir hasar verilecekse ben de varım.

Ömrünün sonuna kadar sağ eli olmasın mesela, Jaime Lannister gibi.

Çevrimdışı tangaz

Böyle bir maçta rakibe tekme sallamak uymaz Beşiktaşlı futbolcuya.

Bakar orada topa vuracağına hakeme vursaydı, herkes kahraman ilan ediyordu; heykelini bile yaparlardı.

Gerçi o zaman da 6 ay ceza alırdı, yine bize girerdi.

girsin ceza alacaksan böyle alacaksın topu sokacaktık münasip taraflarına iskoç itinin sahanın ortasında yatırıp evirip çevirip sokacaktık nasılsa sürekli bi filmler çeviriyor uefa ceza verse de sökmez bence. yemin ediyorum kendi ellerimle feci dövmek istiyorum herifi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Abi okumaz mıyım yazını niye öyle diyosun ama diyorum ki şimdi bu adamlar atılsaydı Allah korusun daha kötü bir sonuç alsaydık bunlara kızmayacak mıydık tekme ile atıldılar diye.

ben şahsım adına önce 4-5 kırmızı görüp tekmeleye tekmeleye ama sonra da hakemi yatırıp kramponla burnunu kırıp  @tuncaboylu yu da kırmayım onun istediği gibi sağ elini haşat etseydik zerre kızmazdım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı raichu

girsin ceza alacaksan böyle alacaksın topu sokacaktık münasip taraflarına iskoç itinin sahanın ortasında yatırıp evirip çevirip sokacaktık nasılsa sürekli bi filmler çeviriyor uefa ceza verse de sökmez bence. yemin ediyorum kendi ellerimle feci dövmek istiyorum herifi...
benim de aklımdan ne geçti biliyomusun abi
uefayı alıyoruz ben kaptanım gidip tek başıma kupayı alıp saha ortasına koyup içine işiyorum  :D
sonra bi 3 lü çektirip sahayı terkediyoruz
sonra da futboldan men ediliyoruz  :D
ama paha biçilemez
"no to racism"...yersen

Çevrimdışı Tolga

UEFA Avrupa Ligi hiç umrumda değil artık. Ağırlığımızı lige verip şampiyon olmalıyız.

Açıkçası oyuncuları da böyle bir maçın ardından -belki daha zaman var ama- UEFA'ya motive etmek hiç kolay değil.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

(Hakaret Yasak)₅ yok ffp yok o yok bu göya temiz futbol yok kural vırt zırt yersen papaz eriği mesela bu valencia ben kendimi bildim bileli borç batağında hatta stad bile yapamıyorlar düşünün durumlarını hiç mi ceza almaz bunlar bizde bişeyler olsun die yatırım yapalım stad yapalım borç ödeyelim ffp dikkat edelim.

Çevrimdışı karakartal1313

bileti olup maça gidemeyecek varsa bursa maçı çok önemli koltuğunun boş kalmasını istemiyorsa bir öğrenciye devredebilir teşekkürler

Çevrimdışı anilsevim

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Hakaret Yasak)₅ yok ffp yok o yok bu göya temiz futbol yok kural vırt zırt yersen papaz eriği mesela bu valencia ben kendimi bildim bileli borç batağında hatta stad bile yapamıyorlar düşünün durumlarını hiç mi ceza almaz bunlar bizde bişeyler olsun die yatırım yapalım stad yapalım borç ödeyelim ffp dikkat edelim.

Valencia bir kenara, PSG, Manchester City falan var ondan önce. Daha 2.5 sene önce 60 milyon euro FFP cezası alan Manchester City, bu seneki bonservis gelir giderinde 150 milyon pound ekside.

Geçen seneyi 90 milyon pound ekside bitirmişlerdi.

Oyuncularına verdikleri maaşları söylemeye gerek bile yok zaten.

Bu resmen "Senin harcamalarına göz yumuyoruz, ama 60 milyon sakal da bize at" demek değil mi?

Bayern Münih başta olmak üzere Alman kulüpleri çıldırıyor, İngiliz kulüplerine FFP cezası kitaptaki gibi uygulansa 3-4 tanesi dışında hiç biri katılamayacak Avrupa'ya.

Ama o kitap bir tek bize uygulanıyor.

Ayrıca sen bir takımı FFP kıskacına sokup, bir de daha fazla para kazanacağı turlara ilerlememesi için önünü kesiyorsan; bunun adı haysiyetsizliktir.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 15:27:26 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Valencia bir kenara, PSG, Manchester City falan var ondan önce. Daha 2.5 sene önce 60 milyon euro FFP cezası alan Manchester City, bu seneki bonservis gelir giderinde 150 milyon pound ekside.

Bu resmen "Senin harcamalarına göz yumuyoruz, ama 60 milyon sakal da bize at" demek değil mi?

Bayern Münih başta olmak üzere Alman kulüpleri çıldırıyor, İngiliz kulüplerine FFP cezası kitaptaki gibi uygulansa 3-4 tanesi dışında hiç biri katılamayacak Avrupa'ya.

Ama o kitap bir tek bize uygulanıyor.

Ayrıca sen bir takımı FFP kıskacına sokup, bir de daha fazla para kazanacağı turlara ilerlememesi için önünü kesiyorsan; bunun adı haysiyetsizliktir.

@mylife1903 ün dediği gibi yapacaksın avrupa kupalarına genç takımı yolla ayakbastı parasını al geç uefa desen hikaye zaten ligde şampiyon ol ŞL.ye paf takımı yolla 30 milyon da cebinde kalsın boşuna maç başı falan da ödeme...

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 ün dediği gibi yapacaksın avrupa kupalarına genç takımı yolla ayakbastı parasını al geç uefa desen hikaye zaten ligde şampiyon ol ŞL.ye paf takımı yolla 30 milyon da cebinde kalsın boşuna maç başı falan da ödeme...
Aynen yazdim hic travmaya gerek yoktu. Eglenecektik heriflerlen.
Ayrica her zaman takimda 40 yasina yaklasmis militan bir futbolcu isterim ozellikle blyle maclarda yedek kulubesinde. 45 dakikada hadi olm ilk hedefin iskocya ileri, diyeceksin hakeme salacaksin bunu bak birdaha oluyor mu

Çevrimdışı tangaz

Ayrica her zaman takimda 40 yasina yaklasmis militan bir futbolcu isterim ozellikle blyle maclarda yedek kulubesinde. 45 dakikada hadi olm ilk hedefin iskocya ileri, diyeceksin hakeme salacaksin bunu bak birdaha oluyor mu

sağda solda bir iskoç görsem de şuna dansöz kıyafeti giydirsem eline bir kağıt tutuştursam tomson senin ...... ...... falan yazsam sinirim belki boşalır

Çevrimdışı pascal26

Uzun yıllar sonra sonra  CL yapıp, grubunda da yıllardır CL kadrosu kurmakta olan ligin gediklisi 3 takımla çok iyi mücadele ettik, çok da iyi maçlar çıkardık.

Lige dönelim, Bursa maçını 1-0 da olsa kapattığımız anda yine tüm momentum bize dönecek zaten.

Bütçesiz transfer dönemine girip, yaz ortasında da ülkesi darbe girişimi atlattığı için en iyi ve tecrübeli oyuncularının ayrıldığı ve muhtemelen talip olduğu bazı oyuncuların gelmek istemediği bir takım için fena toparlamadık.

Doğru alternatif bulunamadığı için stoper bi eksiklik-yanlış sayılabilir, ama herhangi birini tutup getirmelerinden iyidir, Ocak'ta bakılır. 

Hakemler grup maçlarını katletmese skautumsu arkadaşların rüya kulüplerinden olan Benfica yerine gruptan biz çıkacaktık, başka söze gerek yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi sıkıntı valla bu işler, kievin de abv leş gibi takım

Çevrimdışı benyv-

Belki de sanılanın aksine UEFA'da daha iyi motivasyon yakalarız, oyuncular kendi onurları için UEFA'ya savaş açarcasına oynayarak motivasyon kazanabilirler. Aynı zamanda UEFA gelirlerini inceledim o kadar düşük paralar değil. Oynayacağımız turda 2 maçı elenip kaybetsek bile, uefa geliri 1 m euro, yanında havuz payı var ve stadyum gelirleri. Yani kupa hedefi koyup ilerlemeliyiz bence. Tabi ligde yara alacaksak 2. plana atabiliriz bunu.

Çevrimdışı tangaz

Abi sıkıntı valla bu işler, kievin de abv leş gibi takım

senin yarmoya bizim tosiç onurlu olma fırsatı sundu ama yarmo elinin tersiyle itti

Çevrimdışı caner.eryigit

Ligi koyalım Ligi hiç umurumda değil artık avrupası falan..şampiyonlar lig eyvallah ta avrupa ligi gerek yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçında 6-0'lık skorla kâbus gibi bir gece yaşarken, Siyah Beyazlı taraftarlar da Kiev’de saldırıya uğramıştı. Bir taraftarın ise Kiev’de yoğun bakıma alındığı belirtildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dün oynanan Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı sırasında tribünde çıkan olaylarda bıçaklanarak ağır yaralanan Beşiktaşlı bir taraftar yoğun bakıma alındı.

Maçı izlemek için Çanakkale’den Kiev’e giden Beşiktaş taraftarı Cüneyt Gacan, çıkan olaylarda bir arkadaşının yaralandığını ve Kiev’de bir hastanede yoğun bakıma alındığını açıkladı. DHA’ya konuşan Gacan, yaşananları şöyle anlattı:

“Bıçaklayıp gittiler. Polis izin verdi!”

“Maçı izleyeceğimiz bölüme doğru yavaş yavaş ilerliyorduk. Dört kişiydik. En öndeki arkadaşta Beşiktaş atkısı vardı. Koşarak üzerimize gelen Dinamo Kiev taraftarlarından biri arkadaşımıza yumruk attı. Daha sonra gelenler, yere düşen arkadaşımızı sürekli tekmelemeye başladı. Arkadaşımızı kurtararak başka bir bölüme geçtik. Bu sefer ellerinde sopalar olan başka bir grup üzerimize geldi. Uzun sopalarla hepimize saldırdılar. İçlerinden birisi arkadaşımızı bıçakladı ve gitti. Beşiktaş taraftarları polislerin altında eziliyordu. Arkadaşımızın yaralı olduğunu söyleyerek, ambulans çağırmasını istediğimiz polis, ‘Bu ülkeye gelmeseydiniz arkadaşınıza hiçbir şey olmazdı’ dedi. Hiçbir koruma yoktu. Bizi ambulansa kadar götürmelerini istediğimiz polisler bile gelmedi. Arkadışımızı ambulansla hastaneye gönderdik. Polisler, Ukraynalı taraftarların üzerimize gelmesini engellemedi. Arkadaşım dün gece ameliyata alındı, yoğun bakımda. Haber bekliyoruz.”

Kaynak: DHA

Bizim polislerde bu lavuklar buraya gelince başbakan gibi korurlar medya desen aynı şekilde korurlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu iş futbolcuyla falan olmaz abi, @tangaz'ın önerisini ve benim taktiğimi uygulayacaksın.

Şimdi adam tuttun, Thomson'un elini kestirdin. (Sağ el ama)

"Hay Allah, vah vah vah. Büyük geçmiş olsun" şeklinde açıklama yaparsın kulüpten.

Bir sonraki hakem katliamında, sağ ayağını kestiriyorsun.

"Çok yazık olmuş. Sol ayak yerinde en azından." diyerek kulüpten açıklama, jest mahiyetinde tekerlekli sandalye gönderiyorsun hakemin adresine.

Kanserli ve bekar bir hakem yoksa ellerinde, 3. katliam olmaz.

Bak İngilizler bu işi iyi beceriyor. Kendilerini yakan hakem ölüm tehditleri falan, tekrarı zor oluyor.

Yeniliyorlarsa da, kendi zaaflarından yeniliyorlar.

Çevrimdışı Culpable

evindeki maclari kazanamiyorsun   sonra butun umutlarini deplasmana  birakiyorsun

sonra verirler  craig gibi adami  sonu boyle olur

evindeki maclardan 1 tanesini  kazanmis olsa    kiev macinn sonucu yada hakemi bile umrunda olmaz

bir diger konu  olcay ligde kac  mactir ilk 11 e giremiyor ama boyle onemli bir macta   direk ilk 11 yaziyorsun
Sampiyonluga gidiyorum diyorsun  maclarda kaleyi bulan sutun  yok

a macinda 3 sut cekiyorsun tesadufen 3 si gol oluyor

b macinda 4 sut cekiyor sansina 3 tanesi gol oluyor 
cenkin attigi gole lafim yok ama  oyle bir pozisyon 20 sefer olsa  cenk ayni golu  tekrarliyamaz

uefada bu takim  final oynarmis    bu oyuncular ile nasil  final oynuyorsun   ilk 11 indeki kac tane futbolcu   uefa da final oynayacak takimin ilk 11 ine girebilecek kapasitede

manset atiyorlar oguzhan 20 milyon euro tolgay 10 milyon euro  yok cenki   M city takip etmeye basladi
bu paralari verip paf takimdami oynaticaklar  bunlari  Cenk kim  City de oynamak kim ?

bu hep boyle  olur boylede devam edicek klasik goygoycular

besiktas kiev 1-4 luk biten macta stadda idim o gun stadi nasil terkettigimi biliyorum

rezervasyonlarimi yaptim  hatta 6 gunde fazla kalicaktim tatil icin  ama  fener macindan sonra   rezervasyonlari direk iptal ettim

hakem olmasda  sonucun hezimet olacagini tahmin ettigim icin iptal ettim   mac sonrasi  tatil zehir olmasin diye iptal ettim

goygoya hic gerek yok 
yok sampiyon oluruz  yok su kadar puan aliriz
ilk basta horoz gibi olucaksin polemige girmeden yakaladigina basicaksin  sen yakaladigin firsatlarda basip gecemezsen o zaman  ya deplasmanda  bileklerinin hakki ile  yada masa uzerinde elenirsin

ha sunuda  belirtmek lazim hakem faktoru olmasa idi  kiev macindan biz gene puan alamiyacaktik orasi ayri konu

daha onceki mesajlarda da yazdim   sampiyonluk  icin  bu sene benim en buyuk favorim Basaksehir   ondan sonra  da fener

yok ikinci yari basaksehir  dususe gecicek yok fener kotu oynuyor  deplasman maclarini kaybederler diyerek  sampiyonluk  plani yapiyorsan     sezon sonunda  elinde kocaman bir 0 olur

sampiyonluga gideceksen  rakiplerin dususe gececegini yada deplasmanda puan kaybedip sana  avantaj yaratacagini dusunmuyeceksin  ozellikle Evinde  oynadigin maclarda kim olursa olsun BASIP GECICEKSIN NEFES ALDIRMIYACAKSIN

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçında 6-0'lık skorla kâbus gibi bir gece yaşarken, Siyah Beyazlı taraftarlar da Kiev’de saldırıya uğramıştı. Bir taraftarın ise Kiev’de yoğun bakıma alındığı belirtildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dün oynanan Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı sırasında tribünde çıkan olaylarda bıçaklanarak ağır yaralanan Beşiktaşlı bir taraftar yoğun bakıma alındı.

Maçı izlemek için Çanakkale’den Kiev’e giden Beşiktaş taraftarı Cüneyt Gacan, çıkan olaylarda bir arkadaşının yaralandığını ve Kiev’de bir hastanede yoğun bakıma alındığını açıkladı. DHA’ya konuşan Gacan, yaşananları şöyle anlattı:

“Bıçaklayıp gittiler. Polis izin verdi!”

“Maçı izleyeceğimiz bölüme doğru yavaş yavaş ilerliyorduk. Dört kişiydik. En öndeki arkadaşta Beşiktaş atkısı vardı. Koşarak üzerimize gelen Dinamo Kiev taraftarlarından biri arkadaşımıza yumruk attı. Daha sonra gelenler, yere düşen arkadaşımızı sürekli tekmelemeye başladı. Arkadaşımızı kurtararak başka bir bölüme geçtik. Bu sefer ellerinde sopalar olan başka bir grup üzerimize geldi. Uzun sopalarla hepimize saldırdılar. İçlerinden birisi arkadaşımızı bıçakladı ve gitti. Beşiktaş taraftarları polislerin altında eziliyordu. Arkadaşımızın yaralı olduğunu söyleyerek, ambulans çağırmasını istediğimiz polis, ‘Bu ülkeye gelmeseydiniz arkadaşınıza hiçbir şey olmazdı’ dedi. Hiçbir koruma yoktu. Bizi ambulansa kadar götürmelerini istediğimiz polisler bile gelmedi. Arkadışımızı ambulansla hastaneye gönderdik. Polisler, Ukraynalı taraftarların üzerimize gelmesini engellemedi. Arkadaşım dün gece ameliyata alındı, yoğun bakımda. Haber bekliyoruz.”

Kaynak: DHA

Bizim polislerde bu lavuklar buraya gelince başbakan gibi korurlar medya desen aynı şekilde korurlar.

Putin şunların iyice içine girip bir soykırım yapsa ne güzel olur.  :bandit:

Hazır ABD'de ve Avrupa Birliği'nde de Putin dostu liderler iktidara geliyor, kimse ses falan da çıkarmaz.

Çevrimiçi 38life

UEFA'dan elenelim diyenlerin hemen hepsi bu fikrinden vazgeçecek. Önümüzdeki 2 ay içinde, sonunda...

Avrupa Liginde sonuna kadar gideceğiz. Hemde kendimizi yormadan.

Çevrimiçi Samet Ç

Putin şunların iyice içine girip bir soykırım yapsa ne güzel olur.  :bandit:

Hazır ABD'de ve Avrupa Birliği'nde de Putin dostu liderler iktidara geliyor, kimse ses falan da çıkarmaz.
Keşke. Oraya giden taraftarda da suç var tabi tek dolaşmayacaksın böyle deplasmanlara gidiyorsan alkol almayacaksın ayık olacaksın o zaman bir Allah'ın kulu bir şey yapamaz. Bizimkilerin çoğu kaymaya gitti Kiev'e maalesef akıllanmışlardır inşallah tribün kültürü bu değil çünkü onca pankartı kaptırdılar. Bizimkilerin kaptırdıklarını tribünde yaktı (Hakaret Yasak)₅.

Etiketler: