@Necmi abi iyi bir forvet ve kanat oyuncusu olsaydi elimizde gs macini konya macini basaksehir macini ve gencler macini kazanirdik. Serhat hakli bu konuda iyi bir stoper de is gorurdu rahat rahat kazanirdik. Bizim oncelikli problemimiz sut ve gol.
sut cekmeden gol gol olmadan galibiyet olmaz.
Ayrica stoper konusunda ben yirtindim burda alexisi gondermeyin diye. Elimizdeki stoperlerin tumunden farkli bir oyuncuydu. Alexis olsa ilk golu yemezdik mesela cok net.
Marseloyu ben zaten begenmiyorum sakar oyuncu ama alexis gibi hamleli ve sert bir oyuncu degil eldeki rodolfo da bombaci zaten tosic tek hamleli vs.
Simdi devre arasi recetesini de verelim hic ugrasmaya gerek yok gidip etoyu getirsinler taraftara gaz olur azicik. Abuyu portaya verelim bu gol makinesi bozuk cikti, aha faturasi da bu para sizde kalsin adrian lopeZi verin diyelim bu is huzur icinde coZulsun.
Hatta totem icin devre arasi alexisin bonservisinin alinmasina da raziyim
mişlerle iş olmuyor
@mylife1903 bizim sorunumuz forvet hattı değil forvetinin gol atabilmesi için önce orta sahanın topu oraya götürebilmesi
lazım bu iş forvetle olsa o zaman orta sahaya ne gerek var 5 savunmaya 5 de forvete adam koy atıp dursunlar.
bir takım ortalama girdiği 4 pozisyondan birini gole çevirir. bizim puan bıraktığımız maçlara bakıver maç başına
4 pozisyonumuz varmı. o topu kutuya forvetmi getirecek fener maçı 0 pozisyon gs maçı 3 pozisyon 2 gol
başak maçını hatırlamıyorum ama ondada pozisyonumuz çok azdı benfica 4 pozisyon 3 gol napoli 3 pozisyon 3 gol
bizim göründüğü gibi gol atmak gibi bir derdimiz yok birileri topu getirirse kutuya bir şekilde içeri sokuyoruz.
bizim savunmadada sıkıntımız yok öyle kız gibi oynayan orta saha olursa gerçi kadın futboluna bakıyorum yeminle bizim orta sahadan daha
sertler böyle olunca defansada iki katı yük biniyor. kimsenin beğenmediği Necip elimizdeki en iyi orta saha
şu anda hem orta sahanın sertliğini sağlıyor hemde oyunu gevelemeden dikine oynuyor.