Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151685 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Aboubakar ve Talisca transferleri tamamen son anda menajerlerin eline düşmemizin sonucu yapılmış transferler olduğu gün geçtikçe ortaya çıkıyor, verilen kiralama ücretinden tutun adamların maaşına kadar nereden tutsan elde kalıyor, Talisca sakatlanmasaydı faydalı olabilirdi skor anlamında ama Abou'nun kesinlikle bonservisi alınmamalı..
Mevkisiz futbolcular bunlar. Sisteme uymuyorlar ancak saf silkelemek icin kullanilirlar. Yetenekli olduklari acik ama adamlarin mevkisi yok. Sistem ve pozisyon yaratmak lazim bunlara.
Abu cizgide olmuyor, ileride olmuyor, efinim ikinci forvit olabuluuu
Talisman cozgide olmuyor, ortasahada olmuyor, ileride olmuyor, 10 numara olmuyor

Bu sehirici kullanimi icin gidip jip almaya benziyor pardon kiralamaya

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dün ki maçtan aklımda tek kalan şey Fabri'nin Göz yasları  :by2: :by2: :by2:

İnşallah mutlu sona ulaşırız da şu adamın emekleri boşa gitmez.  :money:

Çevrimdışı tangaz

Vasat seviciliğin kimseye faydası yok, vasat olanı sevince üst düzey olmuyor, kendini kandırıyorsun, sonra o vasat adam seni yolun yarısında bırakıyor dünkü maçta ve büyük maçlarda olduğu gibi. Form geçici klas kalıcıdır, bizim eksikliğimiz klas adam eksikliği bu sene, sadece Q7 nin ayağına bakıyoruz, Talisca olduğunda bi de onun ayağına bakıyorduk..

gomez 17-18 maç 3 sarı ile dewam etti 4.yü göremeden sezonu bitirdi. yerine gelenin gördüğü kartların izahı o la maz  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

şimdi bu dediğin gerçekcimi :alala:
ligde 5 beraberlikle 10 puan kaybetmişiz fener maçı golsüz yani hadi hepsi stoper hatası olsa 8 puan kaybetmişsin
başakşehir 2 puan önde 7 puan fark atmak için 9 puan daha almamız gerekiyordu nasıl olacak bu iş
forvete gelince puan kaybettiğimiz maçlarda zaten girdiğimiz pozisyonu gol yaptık.
fener maçında hiç pozisyonumuz yok elinde messi olsa ne yazar gs maçında zaten 3 pozisyonumuz var ikisi gol oldu.
senin mantıkla iyi forvet olacak bütün pozisyonlara o girecek ve girdiği her pozisyonu golle sonuçlandıracak bizde
7 puan fark atacağız bu gerçekten garip bir hesap senin dediğin fark için hiç puan kaybetmememiz lazım
mümkünmü böyle bir şey 13 maç oynamışsın 29 puan almışsın ilk yarının bitmesine 4 maç kalmış ve büyük ihtimal
hepsini alırız buda ilk devreyi 41 puanla tamamlamak demektir bu lig için mükemmel bir sonuçtur.
sanki vahim bir durumdayız geçen seneyle aynı istikrarı korumuşuz kaldıki şl gibi zor bir kulvardan geçerken
başarmışız bunu ikinci yarı şu ana göre daha kolay geçecek sakatlar caner hariç geri gelecek devre arası takviye gelecek
Başakşehiri saymıyorum zaten düşüşü başladı rakibimiz fener olacak bu görünüyor. kalan maçlarını alsalar 37 puan eder
biz istikrarı sürdürürsek fenerin bizi yakalayabilmesi için 17 maçın 15 ini kazanması gerekiyor bu devre puan kaybetmeme
koşuluyla başarırmı mucize olursa başarır. bu devre kalan dört maçtan birinde bile puan kaybetse havlu atar.
gs desen tahminim 60-65 arası bir puanda kalır.
ne istiyorsun anlamadım söylediğin hesap kayıpsız gitme hesabı böyle bir şey mümkünmü.
@Necmi abi iyi bir forvet ve kanat oyuncusu olsaydi elimizde gs macini konya macini basaksehir macini ve gencler macini kazanirdik. Serhat hakli bu konuda iyi bir stoper de is gorurdu rahat rahat kazanirdik. Bizim oncelikli problemimiz sut ve gol.
sut cekmeden gol gol olmadan galibiyet olmaz.

Ayrica stoper konusunda ben yirtindim burda alexisi gondermeyin diye. Elimizdeki stoperlerin tumunden farkli bir oyuncuydu. Alexis olsa ilk golu yemezdik mesela cok net.
Marseloyu ben zaten begenmiyorum sakar oyuncu ama alexis gibi hamleli ve sert bir oyuncu degil eldeki rodolfo da bombaci zaten tosic tek hamleli vs.

Simdi devre arasi recetesini de verelim hic ugrasmaya gerek yok gidip etoyu getirsinler taraftara gaz olur azicik. Abuyu portaya verelim bu gol makinesi bozuk cikti, aha faturasi da bu para sizde kalsin adrian lopeZi verin diyelim bu is huzur icinde coZulsun.
Hatta totem icin devre arasi alexisin bonservisinin alinmasina da raziyim

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar ve Talisca transferleri tamamen son anda menajerlerin eline düşmemizin sonucu yapılmış transferler olduğu gün geçtikçe ortaya çıkıyor, verilen kiralama ücretinden tutun adamların maaşına kadar nereden tutsan elde kalıyor, Talisca sakatlanmasaydı faydalı olabilirdi skor anlamında ama Abou'nun kesinlikle bonservisi alınmamalı..
Talisca kendi söyledi Benfica ya gelmeden önce Beşiktaş beni istemişti diye o zaman olmadı dedi
zaten takibimizde olan bir oyuncu nasıl menejer transferi olur. Menejer dediğinde ne anlıyorsunuz bunu çözemiyorum
her oyuncunun menejeri var. menejerlerde oyuncuları pazarlar sen sözleşmesi olan bir oyuncuya gidemezsin.
oyuncunun takımıyla sorunu varsa bilemezsin bunu menejer bilir yeni takım arar doğal olarakta ilk önceki
taliplerine gider. Böyle olunca menejer transferimi oluyor. ligde 6 maç oynadı 451 dakika ve 4 gol 1 asistle oynadı.
menejer transferiyse ben o menejerin elini sıkarım Talisca daha 22 yaşında takıma ısındıkça gol sayısıda artacak.
sakatlanmasa gomez performansı bekliyordum ligde 20 nin üzerine çıkardı büyük ihtimal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Toraman yüzünden Sivok'a kötü stoper diyen gördüm ben :) Adam o kadar kötüydü ki ama mücadele ediyor diye herkes tapıyordu Sivok'u suçluyordu, maçları çıplak gözle 2 dk izleyen mantıklı birisi bile Toraman'ın net kötü futbolcu olduğunu anlayabiliyordu.
Sivok Net kötü stoperdi !! :busted_cop:

Cunku stoper değildi , Defansif on liberoydu milyonuncu kez yazıyorum :)
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 13:28:14 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Sivok Net kötü stoperdi !! :busted_cop:

Cunku stoper değildi , Defansif on liberoydu :)

sivok stoperdi ikincil mevkii ön libero idi.  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Hadi biz salagiz da herifi milli takimda da stoper oynatiyorlar.

Kimse hakan balta ile topal bizim milli takimda stoper oynuyor demesin, cok fena kalbim sikisir

Yanılıyorsun , Orjinal mevkiisi On libero hem Ülkesinde hemde Italya da On libero oynuyordu ve bizde on libero icin almıştık ama yokluktan Stopere devsirdik ogun bugündür stoper oynuyor adam @tangaz
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 13:37:08 Yunus Emre Dökmeci ]

Sivok Ligin en cok Adam kaciran savunmacisiydi bunun nedeni de orjinal Stoper olmamasiydi arkadaslar bu konuyu bosuna tartismayalim :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 13:35:31 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi iyi bir forvet ve kanat oyuncusu olsaydi elimizde gs macini konya macini basaksehir macini ve gencler macini kazanirdik. Serhat hakli bu konuda iyi bir stoper de is gorurdu rahat rahat kazanirdik. Bizim oncelikli problemimiz sut ve gol.
sut cekmeden gol gol olmadan galibiyet olmaz.

Ayrica stoper konusunda ben yirtindim burda alexisi gondermeyin diye. Elimizdeki stoperlerin tumunden farkli bir oyuncuydu. Alexis olsa ilk golu yemezdik mesela cok net.
Marseloyu ben zaten begenmiyorum sakar oyuncu ama alexis gibi hamleli ve sert bir oyuncu degil eldeki rodolfo da bombaci zaten tosic tek hamleli vs.

Simdi devre arasi recetesini de verelim hic ugrasmaya gerek yok gidip etoyu getirsinler taraftara gaz olur azicik. Abuyu portaya verelim bu gol makinesi bozuk cikti, aha faturasi da bu para sizde kalsin adrian lopeZi verin diyelim bu is huzur icinde coZulsun.
Hatta totem icin devre arasi alexisin bonservisinin alinmasina da raziyim

mişlerle iş olmuyor @mylife1903
bizim sorunumuz forvet hattı değil forvetinin gol atabilmesi için önce orta sahanın topu oraya götürebilmesi
lazım bu iş forvetle olsa o zaman orta sahaya ne gerek var 5 savunmaya 5 de forvete adam koy atıp dursunlar.
bir takım ortalama girdiği 4 pozisyondan birini gole çevirir. bizim puan bıraktığımız maçlara bakıver maç başına
4 pozisyonumuz varmı. o topu kutuya forvetmi getirecek fener maçı 0 pozisyon gs maçı 3 pozisyon 2 gol
başak maçını hatırlamıyorum ama ondada pozisyonumuz çok azdı benfica 4 pozisyon 3 gol napoli 3 pozisyon 3 gol
bizim göründüğü gibi gol atmak gibi bir derdimiz yok birileri topu getirirse kutuya bir şekilde içeri sokuyoruz.
bizim savunmadada sıkıntımız yok öyle kız gibi oynayan orta saha olursa gerçi kadın futboluna bakıyorum yeminle bizim orta sahadan daha
sertler böyle olunca defansada iki katı yük biniyor. kimsenin beğenmediği Necip elimizdeki en iyi orta saha
şu anda hem orta sahanın sertliğini sağlıyor hemde oyunu gevelemeden dikine oynuyor.

Çevrimdışı ekrembaser

Abi benim bildiğim de orijini önlibero onun hatta udineseden transferlerinde stoper diye ön libero mu alınır diye baya olay olmuştu kaldı ki yüreğiyle felan oynardı ama çok kötü stoperdi

Abi benim bildiğim de orijini önlibero onun hatta udineseden transferlerinde stoper diye ön libero mu alınır diye baya olay olmuştu kaldı ki yüreğiyle felan oynardı ama çok kötü stoperdi
Abi bizde On libero olarak aldik zaten yokluktan Stopere kaydirdik ogun bugundur stoper oynuyor :D

Yoksa adamin bizden onceki butun kariyeri On Libero :bandit:

Bu nedenle de cok kotu stoperdi surekli adam kaçırıyordu :tabe:

Çevrimdışı panic13

Sağlık olsun ne diyelim.

Tosic konusuna değinelim; Tosic'e "bizim için yeterli" diyen cenahtayım. Stopere geçtiğinden beri net hata sayısı stoperlerimiz içinde kabul edilebilir düzeydedir. Mücadele gücü ve ilk hamleli özelliği ile lig için yeterlidir. Ben kendi adıma kimsenin (gözümden kaçtı ise af ola) Tosic için "taş gibi stoper adam almamıza gerek yok" dediğini hatırlamıyorum. Adam en net hatalarını bu maçta yaptı. Ne yapalım?

Kaldı ki iyi/ortalama veya kötü her oyundan sonra, sonuç ne olursa olsun herkesi ve her şeyi eleştirip ilk kötü sonuçta "bakın biz size demiştik, şimdi nerede bu millet?" demenin mantıklı bir tarafını göremiyorum. Çünkü takdir edersiniz ki her oyuncunun illaki birkaç maç formsuz dönemi oluyor. Yani eleştirinin haklı çıkmama şansı yok, eğer söz konusu olan net eleştiri ise. "Önümüzdeki maç çok zor. Eğer 2 gol atarsak kazanırız, atamazsak ve gol yersek kaybederiz. Zaten bunlar olmazsa maç beraber biter." Nasıl?

Geçen sene Tolga, İsmail ve Pektemek. Bu sene Abubakar net olarak herkes tarafından eleştirilen isimler. Yönetim daha iyi bir isim getirdi de ben mi hayır dedim? Anlamıyorum valla.

Burada tekrar edeyim, daha önce defalarca tekrar ettiğim gibi; Tosic ligimiz ve bizim seviyemiz için yeterli bir stoperdir. Adam oynadığı 20 maçın sadece 1'inde hata yaptı diye gömecek değilim. eleştirecekseniz yönetimi eleştirin "neden daha iyisiniz almıyorlar" diye. Herkes futbol profesörü sadece biz mi çırağız? Tabii ki oyuncumu destekleyeceğim. Geçen sene Gomez geldiğinde burada neler yazdığını da hatırlıyoruz. Kimse kendini aklamasın burada.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ekrembaser

Abi bizde On libero olarak aldik zaten yokluktan Stopere kaydirdik ogun bugundur stoper oynuyor :D

Yoksa adamin bizden onceki butun kariyeri On Libero :bandit:

Bu nedenle de cok kotu stoperdi surekli adam kaçırıyordu :tabe:

O kadar mı kötü yönetiliyorduk biz :)Hadi ilk sene ihtiyaçtan oynattık diyelim stoperde bu adam bizde olduğu süre boyunca stoper oynamaya devam etti

Çevrimdışı tangaz

Yanılıyorsun , Orjinal mevkiisi On libero hem Ülkesinde hemde Italya da On libero oynuyordu ve bizde on libero icin almıştık ama yokluktan Stopere devsirdik ogun bugündür stoper oynuyor adam @tangaz

biz adamı ön libero için falan almadık stoper için aldık adam çocukluktan itibaren stoper altyapısı ile yetişmiş biri, genç yaşlarda italyaya stoper olarak gidiyor sakatlanıyor sonra spartaya rehabilite olsun die gidiyor dönüyor eski potansiyeline ulaşamıyor yd.de gidip rekor para verip alıyor adamın genç milli takımdaki stoper performansları süper stoper yolda muazzam bir potansiyel falan şeklinde lanse edilmiştir italyaya. hatta aldıktan sonra transferi gerçekleştirenlerden sinan engin zapotocny çok çabuk süper aynı bizim takoz recep gibi çok sevilecek çok faydalı olacak sivok desen zaten müthiş potansiyel henüz genç stoperde patlamayı yaparsa 10-15 milyona satarız vbvb dediği gün gibi aklımda... @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu kadar agir fark yememizin sebebi cok kirilgan bir Takim yapisi. Kadronun CL icin zayif oldugu zaten belliydi. Ligde bile bizden zayif Takimlara karsi cok zorlaniyorduk ve bogusarak kazaniyorduk. Kalite farki ortadan kalkip birde olumsuz kosullarla karsilasinca bütün defolarimiz ortaya cikti.

Oguzhan'in bu seviyede basarili olabilecek yapida bir Oyuncu olmadigini Tolgay'in bir cok konuda yetersiz oldugunu Atiba'nin yas itibariyle fiziksel olarak yetersiz kalacagini Adriano'nun eski günlerinden cok uzak oldugunu Tosic'in temel defolarini G.Gönül'ün fiziksel durumunu ve Aboubakar'in oyun zekasi ve golcülük vasfi olmadigini öngörmek icin müneccim olmak gerekmiyordu.

Devre Arasinda Transfere baslanmali ve Sezon Sonunda Kadroda revizyona gidilmeli.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu maçın buraya gelişinde tff.nin de bizim yönetimin de rolü wardır. oyunu kuralına göre oynayacaksın, top yuvarlak değil!!!

hakem atamasına müdahale edeceksin uefa başkanlığı seçimlerinde etkin bir oluşuma gidilmişti tff.de baş aktörler arasında bulunuyordu bu süreçte böyle önemli bir maça atanan hakeme itiraz edeceksin değiştirteceksin herif son anda düştüm belim ağrıyor deyip görevden affını isteyecek atanan hakem de mal değil bizim değiştirttiğimizi görüp ona göre haaa ben neredeyim diyecek...

benim kıt aklımla operasyon hakemi olduğunu ördüğüm coğrafyada yönetim bunu daha atamalar yapılmadan görecek müdahil olacak. ilk maç penaltımız verilmedi 2. maç penaltımız verilmedi 3. maç totolarından aleyhimize 2 penaltı uyduruldu hal böyleyken gereğini yapmalıydı yönetim...

iç sahada lehimize verilen 2 penaltıyı dahi zorla verdi hakemler unutmayın takım taraftar zorlaya zorlaya NET penaltılarımızı lütfen caldırtabildik. bu maç öncesi tff yönetim ve maalesef hoca sınıfta kalmıştır.

bu maçlar hoca maçlarıdır beyler, kimse kusura bakmasın ama hocamız YEREL. çıkardığı 11 orta sahanın tümüyle rakibe bırakılması şeklinde kurgulanmış. ozzy ve tolgay aynı anda 11 de yumuşak kalıyor alanyaya karşı bunları 11e yaz ama kiev deplasmanına çıkıyorsan ortada necip+atiba ikilisi ile çıkarsın maça iyi başlamışsın tutacaksın oyunu hafif sertliklerle rakibi uyutacaksın adamların iddiası yok dakikalar ilerledikçe sakatlık olmasın bu adamlarla uğraşmayalım ligimize dönelim havasına sokacaksın rakibi dk.60-65-70e kadar uyutacaksın sonra cenk ve ozzy sahaya girecek topunla tüfeğinle saldırıp 1-0 mutlu son teşekkürler kieve çok misafirperverdiniz deyip döneceksin istanbula...

Abi, senin ülkenin bir saygınlığı kalmamış, uluslararası ilişkilerin yerlerde sürünüyor.

Dün iyi olduğun herkesle kavgalısın, dün kavgalı olduğunla barışıksın, ama yarın kavgalı da olabilirsin.

Bu şartlar altında daha çok doğrarlar bizi.

Çevrimdışı tangaz

Sivok Ligin en cok Adam kaciran savunmacisiydi bunun nedeni de orjinal Stoper olmamasiydi arkadaslar bu konuyu bosuna tartismayalim :busted_cop:

böyle bir mantıkla savunduğun argümanı da açıklayamazsın. çok adam kaçırırdı çünkü ön liberoydu. ee o zaman ön liberolar sürekli adam kaçıran mevkiler mi???  boşuna tartışmayalım  derken yazdığın cümlenin içi komik noktaya gidiyor. ön libero dediğin adamlar defansif katkı versin die sahaya çıkıyorlar ama senin cümlenden ön liberolar adam kaçırır sonucu ortaya çıkıyor. gökhan keskin de ortasahaydı masceranao da öyle

Çevrimdışı ekrembaser

böyle bir mantıkla savunduğun argümanı da açıklayamazsın. çok adam kaçırırdı çünkü ön liberoydu. ee o zaman ön liberolar sürekli adam kaçıran mevkiler mi???  boşuna tartışmayalım  derken yazdığın cümlenin içi komik noktaya gidiyor. ön libero dediğin adamlar defansif katkı versin die sahaya çıkıyorlar ama senin cümlenden ön liberolar adam kaçırır sonucu ortaya çıkıyor. gökhan keskin de ortasahaydı masceranao da öyle

Abim bu sivok'un berbat bi stoper olduğu gerçeğini değiştirmez

Çevrimdışı tuncaboylu

Sivok elbette stoperdi, ama güvenilip yola çıkılacak adam değildi.

Her senenin yarısını sakat geçirdi, defansta bu kadar sakatlık geçiren adamı as oyuncu olarak istihdam edemezsin.

Çevrimdışı mylife1903

Lothar abi lothat kariyerinde bir sergeni kacirmisligi vardir, baska yoktur kesin

Ayrica ne desek, bu sivok abudan cok gol atiyordu cunku minik takimda santrafordu vs.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben lig şampiyonluğundan başka bir şey istemiyorum, Uefa benim için hiç önemli değil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bursa maçı için destek olunmalı takıma tüm biletleri bitirmeliyiz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ligde seri galibiyetler almamız gerekiyor.

Etiketler: