Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152293 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Bunu neden bu kadar dert ediyorsunuz bende onu anlamıyorum :alala:
çokmu önemli adamların ne düşündüğü insan birine değer vermiyorsa onu kaale bile almaz
çokmu önemsiyorsunuzda sözleri sizi incitiyor. istiyorlarsa zil takıp oynasınlar çokda
şeyimeydi.
ilk kez maç kaybetmiyoruz ilk kezde hakemler tarafından doğranmıyoruz bu sonda olmayacak.
bu iş bitti önümüzde lig var avrupa ligi var geriye değil önümüze bakalım. Sevindirmek istemiyorsanız
o zaman ağlamayacaksınız.

@Necmi abi, bu sanuç sence transfer stratejisini değiştirirmi, artık hocanın da başkanında duruma el koyup en az 2 a class adam kovalaması lazım.

Çabuk demorilize olan bir camiayız, umarım bu olumsuz hava lige yansımaz, Başkanda ciddi olarak kimsenin burun kıvırmayacağı adamlar alır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tamam işte bundan bahsediliyor zaten. Dağılınmamalı. Bu bizde böyle oluyor. Bütün dünyada böyle oluyor diyemezsin. Ama bizde nedense hep böyle oluyor. Çözülüyoruz...

Kolay çözülen bir takım değiliz.

Napoli maçında 2 tartışmalı penaltıya reaksiyon gösterip maçı kazandık.

Benfica maçını 3-0'dan çevirdik.

Dünkü maç ise bambaşkaydı, 3-0 ya da 4-0'da tutmanla 6-0 olması arasında bir fark yok.

Herkes neyin en olduğunu gördü zaten.

Çevrimdışı mellfred

Maçta sadece yarmo'yu kitlesek gene kazanırdık. Maç 35.dk 0-3 geride ve 10 kişi kalmışken  Cenk'i Kerim'i almak ! Hoca da çok formsuz

Çevrimdışı mylife1903

@tuncaboylu sakalım da var ama dinletemiyorum kendimi dostum..
Hadi senin adin gomucuye cikti diyelim @Serhat Akkaya yahu bende isid midir deas midir nedir onun militani gibi sakal var, gene anlatamiyorum. Hep az kitap okumaktan herhalde bazen kendi kendimi anlayamiyorum azicik kitap okuyayim belki dinletebilirim.

Sevmiyorum demistim, demeyi cikartip kendi kendimi seetmeyi, alintilamayi yoksa simdiye burdan istanbula duble yol yapardim iletileri bulup.

Olay hakem olayi da degil, cikan 11 yanlis yan lis y a n l i s
Yonetim de boyunun olcusunu almistir umarim hoca da.
Futbolcularin cogu formsuz, bir problem var belli takim icinde. Abunun falan aldigi paralar bozuyor olabilir ortami.
Bursaspor maci nasil olacak onu da bilemiyorum. Abu oynar ve abuk abuk gol kacirirsa bu taraftar tepkiyi koyar, benden uyarmasi.

Bir tane daha bir sifirlik mac bursaspor maci. Ginler uzaktan falan atip isi bitirmeli, cok sikintili mac.

Takimda faul yapan adam az ya coluk cocukla oynuyoruz.

Çevrimdışı cisse557

Günaydın. Bugün ilk iş olarak Bursa maçına bilet alacağım. Bugün takımıma daha çok sahip çıkmayacaksam kendimden utanırım.

Çevrimiçi Necmi

dünden beri medyadaki ve sosyal medyadaki iğrenç fenerlileri görünce perşembe akşamı var gücümle feyenoord için dua edeceğim,dilerim mahveder paramparça eder bu (Hakaret Yasak)₅ de pis pis gülmek dalga geçmek neymiş görürürz.bu kadar eziklik kaybetme alışkanlıkları adamların kişiliklerini bile iyice (Hakaret Yasak)₅.
iyide elenmeleri ödül olur. zaten kadroları yetersiz ikinci yarı çetin geçecek
yürüsünler yürüyebildikleri kadar. ne kadar giderlerse o kadar yıpranırlar.
onlar için elenmek ödül olur. Ne olacak elendiklerinde egonuzmu tatmin olacak :D
sen 3 günde bir maç yaparken her maça dinlenmişmi çıksınlar. Emin olun takviye falanda yapamayacaklar
yapsalarda çöp alırlar. verdikleri hiç bir sakatın yerini dolduramıyorlar. Neden rahatlasınlar.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, bu sanuç sence transfer stratejisini değiştirirmi, artık hocanın da başkanında duruma el koyup en az 2 a class adam kovalaması lazım.

Çabuk demorilize olan bir camiayız, umarım bu olumsuz hava lige yansımaz, Başkanda ciddi olarak kimsenin burun kıvırmayacağı adamlar alır.
ne olacaktı çıksaydık kupayımı alacaktık. zaten çıksakda elenecektik.
ne transferi kaliteli oyuncu bedavamı alınıyor bizim bonservise verecek paramızmı var
ffp yi unutuyorsunuz. yaza bitecek şu anda almaya değer kalitede oyuncu bulamazsak
yapılan transfer sadece kadroyu şişirir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bi kaç sayfa önce yazmıştım. Gs uefa kupası ve süper kupayı aldığı sezon Şampiyonlar liginde Chelsea'ye 5-0 yenilip 3.cü olmuştu ve öylece Avrupa Ligine geçmişti. Az para geliyor diye Avrupa ligini küçümsememek gerek. Avrupa liginde oynanacak bir final çok büyük bir PR'dır.

Onu da keserler bir şekilde, ilerletmezler fazla.

Es kaza çeyrek final maçına çıksan, 5. dakikada Fabri topu tutunca  hakem elle oynadın diye sarı kart gösterip penaltı verir.

Ben kaleciyim diye kendini anlatmaya çalışırken itirazdan kırmızı kartı gösterir.

Atiba dellenir, kafayı gömer 9 kişi 1-0 mağlup, 5 olur. Sen sağ ben selamet.

Çevrimdışı Çağatay

normal, eyyamcı olmayan, belli bir "görevi" olmayan herhangi bir hakem
abou nun pozisyonunda ona sarı kartı göstermez
çünkü zaten orada oyuncunun psikolojisi belli
adam ne vakit geçirmek için ne de başka bir şey için o topa vuruyor
hakem de o sahada ve her şeyi görüyor
maç olmuş 4-0 ve bir kişi eksik takımın oyuncusu o topa vursa ne vurmasa ne
ama en başta dediğim gibi belli bir görevi yerine getirmek için sahaya çıkmış bir hakem olmasaydı
orada geçiştirip giderdi.
abou tabiiki orada o topa vurmaması gerekir ama bu maç hangi oyuncu o kırmızı dan sonra mantıklı düşünüp hareket edebildi ki
biz bile ekran başında normal değildik.

kıssadan hisse
bir operasyon yapılacaktı tıpkı ivan bebek olayı gibi
ve yapıldı bitti
ölen öldüğüyle kaldı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

niye bu kadar takıyorsunuz? ekşide okuyup sinirlenmenize gerek yok. açıkçası geçen sene braga maçından sonra dalga geçen beşiktaşlılar da oldu. bunlar bizim insanımız ve ülkemiz için maalesef normal durumlar artık. fanatizm aldı başını gidiyor.

Eksisozluk'u çok dikkate almayın, son yazar alımlarından sonra iyice çöplüğe döndü zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu sakalım da var ama dinletemiyorum kendimi dostum..

İsabetli öngöründen ötürü tebrik ederim @Serhat Akkaya:claps: :claps:

Biliyorum. bu mesajı attım zaten sabah ilk olarak @Serhat Akkaya .

Sakalın olduğu belli olmuyordu avatar'ından, daha değer veririm görüşlerine artık  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyunu sonuçlardan bağımsız her şekilde eleştiriyorum, bugünü ve sonrasını da eleştirmeye devam edeceğim; lakin son 5 sezonda top16'da maç yönetmemiş 44 yaşındaki hakemi bu maça atamak niyeti yeterince belli ediyor. Nitekim atama maç içi kararları ile de birebir örtüşüyor.

Bakın bu çok enteresan.

CL'de 8 grup var ve ilk ikinin şekillenmediği grup sayısı sadece 3'tü. Biri bizim grup, diğeri de Sevilla-Lyon mücadelesi vereceği tek maç. Porto ve Copenhag'ın maçları da önemli sayılabilir, ama bizimki kadar değil.

Yani en beyinsiz adam bile bu haftaki CL maçlarını önem sırasında göre dizse, bizimki ilk 3'e giriyordu.

Lyon-Sevilla maçını Jonas Eriksson yönetiyor, tarife gerek yok. Geçen sene UEFA finali ve bu sene Euro 2016 yarı finalini yöneten hakem.

Benfica-Napoli maçını Antonio Mateu Lahoz yönetiyor, her ne kadar İspanyol olsa da yükselişte ve iyi maçlar alan hakem.

Bizim maça ise UEFA'nın atayacağı iyi hakemlerden birini beklerken, kariyerinin sonuna gelmiş, yanlış adama kırmızı kart gösteren, saçma sapan penaltılar veren son 4 senede yönettiği en üst düzey maç Brugge-Beşiktaş maçı olan, geçmişi sabıkalı bir adam atandı.

Adamın bu sene CL'de yönettiği diğer maçlar, Copenhag-Brugge ve Atletico-Rostov maçları, düşünün seviyesini işte.

Bu maçta gözlemciden 0 puan alsa bile farketmez, yaşı geçmiş ve hakemliği bıraksa kimsenin farketmeyeceği bir adam.

Çevrimdışı Orhan_

Günaydın herkese. Üzüntü kısmını geçmiş olmanız dileğiyle. Dünkü maçın ayarlanmış olduğu gerçeğinden sonra çok üzülmenin bir anlamı yok. Ancak bazı şeyleri tartışmak gerekir.

Şenol Hoca formsuz mu, sınırı mı bu?

Çevrimdışı levitate

Günaydın herkese. Üzüntü kısmını geçmiş olmanız dileğiyle. Dünkü maçın ayarlanmış olduğu gerçeğinden sonra çok üzülmenin bir anlamı yok. Ancak bazı şeyleri tartışmak gerekir.

Formsuz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Bakın bu çok enteresan.

CL'de 8 grup var ve ilk ikinin şekillenmediği grup sayısı sadece 3'tü. Biri bizim grup, diğeri de Sevilla-Lyon mücadelesi vereceği tek maç. Porto ve Copenhag'ın maçları da önemli sayılabilir, ama bizimki kadar değil.

Yani en beyinsiz adam bile bu haftaki CL maçlarını önem sırasında göre dizse, bizimki ilk 3'e giriyordu.

Lyon-Sevilla maçını Jonas Eriksson yönetiyor, tarife gerek yok. Geçen sene UEFA finali ve bu sene Euro 2016 yarı finalini yöneten hakem.

Benfica-Napoli maçını Antonio Mateu Lahoz yönetiyor, her ne kadar İspanyol olsa da yükselişte ve iyi maçlar alan hakem.

Bizim maça ise UEFA'nın atayacağı iyi hakemlerden birini beklerken, kariyerinin sonuna gelmiş, yanlış adama kırmızı kart gösteren, saçma sapan penaltılar veren son 4 senede yönettiği en üst düzey maç Brugge-Beşiktaş maçı olan, geçmişi sabıkalı bir adam atandı.

Adamın bu sene CL'de yönettiği diğer maçlar, Copenhag-Brugge ve Atletico-Rostov maçları, düşünün seviyesini işte.

Bu maçta gözlemciden 0 puan alsa bile farketmez, yaşı geçmiş ve hakemliği bıraksa kimsenin farketmeyeceği bir adam.

Celcit taraftarlarının tepkisi de ilginç maç hakkında. Bu maçın ayarlanmış olmadığını bu adamın gerçekten bu kadar kötü bir hakem olduğunu söylüyorlar. Hakemin çok kötü olması ayarlanmış maç olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi ama atayanlar için bir bahane olarak cepte duruyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hadi senin adin gomucuye cikti diyelim @Serhat Akkaya yahu bende isid midir deas midir nedir onun militani gibi sakal var, gene anlatamiyorum. Hep az kitap okumaktan herhalde bazen kendi kendimi anlayamiyorum azicik kitap okuyayim belki dinletebilirim.

Sevmiyorum demistim, demeyi cikartip kendi kendimi seetmeyi, alintilamayi yoksa simdiye burdan istanbula duble yol yapardim iletileri bulup.

Olay hakem olayi da degil, cikan 11 yanlis yan lis y a n l i s
Yonetim de boyunun olcusunu almistir umarim hoca da.
Futbolcularin cogu formsuz, bir problem var belli takim icinde. Abunun falan aldigi paralar bozuyor olabilir ortami.
Bursaspor maci nasil olacak onu da bilemiyorum. Abu oynar ve abuk abuk gol kacirirsa bu taraftar tepkiyi koyar, benden uyarmasi.

Bir tane daha bir sifirlik mac bursaspor maci. Ginler uzaktan falan atip isi bitirmeli, cok sikintili mac.

Takimda faul yapan adam az ya coluk cocukla oynuyoruz.
Yanlışlar silsilesi var ortada @mylife1903 . Yapılan yanlışlar silsilesi analiz edilip raporlansa ortaya  kalın bir rapor çıkardı. Yönetim , teknik ekip,futbolcu birçok faktör var bu yanlışlar silsilesinde. İskoç hakem katalizör görevi gördü. Örneğin alınması Seba'nın ilkelerine aykırı ilan edilen Pepe'nin transferi gerçekleşseydi  Yarmalenko'yu tutma görevi verilen  Tosic'in ciddi kademe ve pozisyon hatalarını izlemeyecek , ilk golü muhtemelen yemeyecek, takım da oyundan erken kopmayacaktı. Orta sahayı ele alalım. Orta sahanın kötü olmasında yönetim,hoca,futbolcu herkesin sorumluluğu var. Yapılan transferleri ele alalım ; kadro mühendisliğinde transferlerin zamanlamasında ciddi hatalar var. Senin tabirinle şef skad Metin Albayrak yapılırsa günlük hareket edilirse bu tür sonuçlara da katlanmak lazım. Ele alınacak ders çıkarılacak çok husus var .

Çevrimdışı OrhanAker

Zamana ihtiyacı var bence eldeki gruptan nasıl bir oyun çıkarabilir çözemedi hala.
Devreye kadar minimum kayıpla gidip eğer yapacaksak 1-2 transferide erken! yapmak lazım.
Kiev maçının acısı ligden çıkmalı bursa maçında her dakika agresif olmalıyız.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şenol Hocamız'ın aklı bence fazlasıyla CL'ydi. Amacı gruptan çıkarak camiaya adını daha ıyı yazdırmak .
CL bitti şimdi sırada UEFA var .

Görüşüm : Hiç UEFA kafa karışıklığına gitmeden elenelim ve tek kulvarımız lig olsun.

Devre arasında bir iki transfer bizi götürür.
Bu yıl şampiyon olmamız daha önemli bence.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 11:34:34 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı doctore

arkadaşlar merhaba;

bursa maçına gitmeyecek olan varsa bana yazsın lütfen. gidip sesim kısılana kadar bağırmak ve takımı bağrıma basmak istiyorum. dün gece bir sürü kabus gördüm. sabahtan beri 5 karış surat ve içimde müthiş bir sinirle karışık stres ve moral bozukluğu... eğer ben böyle isem futbolculardaki tramva yı düşünemiyorum bile. bu psikolojik eşiği hep beraber atlatmalıyız. bursa maçında öyle bir sarıp sarmalamalıyız ki bu çocukları 4 elle sarılsınlar işlerine. büyük krizler büyük fırsatlara gebedir. bu durumu fırsata çevirmeliyiz. taraftara bizlere büyük işler düşüyor.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı kyiv

Önemli olan karşıdakini nakavt etmek kadar aldığın yumruklara rağmen defalarca yerden kalkıp dövüşmeye devam etmektir.

Bursa maçı takıma sahip çıkma maçı. 1 maçla doğmadık 1 maçla da ölmeyeceğiz kimsenin de ölmesine izin vermeyeceğiz.

Çevrimdışı tangaz

bu maçın buraya gelişinde tff.nin de bizim yönetimin de rolü wardır. oyunu kuralına göre oynayacaksın, top yuvarlak değil!!!

hakem atamasına müdahale edeceksin uefa başkanlığı seçimlerinde etkin bir oluşuma gidilmişti tff.de baş aktörler arasında bulunuyordu bu süreçte böyle önemli bir maça atanan hakeme itiraz edeceksin değiştirteceksin herif son anda düştüm belim ağrıyor deyip görevden affını isteyecek atanan hakem de mal değil bizim değiştirttiğimizi görüp ona göre haaa ben neredeyim diyecek...

benim kıt aklımla operasyon hakemi olduğunu ördüğüm coğrafyada yönetim bunu daha atamalar yapılmadan görecek müdahil olacak. ilk maç penaltımız verilmedi 2. maç penaltımız verilmedi 3. maç totolarından aleyhimize 2 penaltı uyduruldu hal böyleyken gereğini yapmalıydı yönetim...

iç sahada lehimize verilen 2 penaltıyı dahi zorla verdi hakemler unutmayın takım taraftar zorlaya zorlaya NET penaltılarımızı lütfen caldırtabildik. bu maç öncesi tff yönetim ve maalesef hoca sınıfta kalmıştır.

bu maçlar hoca maçlarıdır beyler, kimse kusura bakmasın ama hocamız YEREL. çıkardığı 11 orta sahanın tümüyle rakibe bırakılması şeklinde kurgulanmış. ozzy ve tolgay aynı anda 11 de yumuşak kalıyor alanyaya karşı bunları 11e yaz ama kiev deplasmanına çıkıyorsan ortada necip+atiba ikilisi ile çıkarsın maça iyi başlamışsın tutacaksın oyunu hafif sertliklerle rakibi uyutacaksın adamların iddiası yok dakikalar ilerledikçe sakatlık olmasın bu adamlarla uğraşmayalım ligimize dönelim havasına sokacaksın rakibi dk.60-65-70e kadar uyutacaksın sonra cenk ve ozzy sahaya girecek topunla tüfeğinle saldırıp 1-0 mutlu son teşekkürler kieve çok misafirperverdiniz deyip döneceksin istanbula...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

Son iki ŞL maçındaki dört golde, sezon başındaki ilk periyotta yenilen gollerin yarısında majör hatası olan ve o pozisyonun temel gerekliliklerini karşılayamayan, gol ile sonuçlanmasa da bu hataları sürekli yapan Tosic'e ne demeli? Fakat sorun oyuncuda değil. Bu pozisyondaki sorunu halen gideremeyen "futbol aklı", bu oyuncu için güzellemeler yapan sözde futbol kamuoyu ve taraftar güruhu asıl suçlular.

Birde bütün FBli GSli yazarlarda bir Tosic güzellemesi vardı, kasten mi yapıyorlardı acaba diye aklıma gelmiyor değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Saatin 04.00'ında 6 yemiş takımını şampiyon gibi karşılayan taraftara kimse aşk nedir öğretmeye kalkmasın.

Çok şükür Beşiktaşlıyız her zaman yanındayız Kara Kartal...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı federo

Gerçek Kiev karambolü dün yaşandı, bizi resmen karambole aldılar hakem ve UEFA başrolünde..
Benim takıma inancım ve güvenim herzamankinden fazla . Bu skandal gece-hakem-skor bize daha güç verecek eminim.
Sıçtığım (kupaları batsın ) UEFA kupasında hatırı sayılır bir başarı ve TSL şampiyonluğu olacaktır senenin sonunda.

Etiketler: