Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168253 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yasin02

Bugün ters totem deneyeceğim van persie ve sow videoları yükleniyor :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı LuceGel

Aynen taaaaa ne zaman demistim. Ukraynali adamlar pazarlik insanidir. Her turlu anlasma yapilir. Yarmo icin 5 yerine 6.5 verirsin islem tamam iki kutu da meshur ukrayna cikolatasi verirler
Meşhur Ukrayna çikolatası  :alala: neyse havalar düzelsin bir meşhur Minsk kahvesiyle birlikte değerlendirmek lazım. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı sametbagan

Yahu @sametbagan sen bu ispanyol takimlarina fazla guvenme bence. Benfika evinde iyi takim ama o mac @Ensar in dedigi gibi berabere biter. Biz yenilirsek cok ama cok yuklu girerim beraberlige
İspanyol ne alaka anlamadım :alala:

Çevrimdışı alimm

Yahu @sametbagan sen bu ispanyol takimlarina fazla guvenme bence. Benfika evinde iyi takim ama o mac @Ensar in dedigi gibi berabere biter. Biz yenilirsek cok ama cok yuklu girerim beraberlige
o maçta galibiyete yakın tarf net benfica olur... ama maç berabere biter...
ayrıca iki maçta aynı saatte... 
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı LuceGel

İspanyol ne alaka anlamadım :alala:
Yem atıldı futbolcuların ülkelerini bilmiyorsun ya buda klup bazında  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı sametbagan

Aynen taaaaa ne zaman demistim. Ukraynali adamlar pazarlik insanidir. Her turlu anlasma yapilir. Yarmo icin 5 yerine 6.5 verirsin islem tamam iki kutu da meshur ukrayna cikolatasi verirler
Benim daha iyi bir fikrim var Kiev le anlaşıp sene sonu boykoyu hediye paketi yapıp gönderelim win win :D

Çevrimdışı sametbagan

Bende diyorum biri rus biri ukraynalı ispanyol nerden çık yahu ondan şeyetmiş   

Çevrimdışı mylife1903

Yahu tam oldurucu darbeyi vuracaaadim, dalshim tekmesiylen, chunli donu gosterenn doner dekmeylen

Çevrimdışı sozkul

Ben Ronaldoyu cok severdim cok da iyi bir stoperdi

Ama Bu Gözler Zago gibi bir Stoper daha görmedi bu Ülkede

Acik Ara bu Ulkeye gelmiş geçmiş en iyi Stoper Zagoydu

Ronaldo galiba rakipleri hipnotize ediyordu, çok ağır bir adamdı, teke tek de rakibin karşısına geçer olduğu yerde dururdu, rakip oyuncu artistik çalım hareketleri filan yapar ama sonunda top olduğu yerde bekleyen Ronaldo'ya çarpar geri dönerdi ya da Ronaldo'nun ayaklarına yapışırdı. Hala sırrını çözemedim adamın.

Çevrimdışı tangaz

benficayı Cordoba bölgesinden giden ispanyollar kurmuş @mylife1903 özüne indirgediği için öyle yazmıştır. reis ispanyol demişse vardır bir bildiği  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

benficayı Cordoba bölgesinden giden ispanyollar kurmuş @mylife1903 özüne indirgediği için öyle yazmıştır. reis ispanyol demişse vardır bir bildiği  :bandit:
Bunlar komsu abi ha ispanyol ha portekiz ha italyan hepsi akdeniz ulkesi ya ondan yani

Çevrimdışı mylife1903

Ronaldo galiba rakipleri hipnotize ediyordu, çok ağır bir adamdı, teke tek de rakibin karşısına geçer olduğu yerde dururdu, rakip oyuncu artistik çalım hareketleri filan yapar ama sonunda top olduğu yerde bekleyen Ronaldo'ya çarpar geri dönerdi ya da Ronaldo'nun ayaklarına yapışırdı. Hala sırrını çözemedim adamın.
Uzun bacakliydi abi ondan oluyor supurge sapi gibi uzatip aliyordu topu ya da dokaniyordu dopa, dop rakibin ayagina dolaniyordu
Bacak boyunda ronaldo bir, culya robirts ikidir

Çevrimdışı Fatih_

Dun stada gittik Kiew mac bileti almaya.
Ama kulubun lakayitligini umutsamazligini, insanlari nasil magdur ettigini kelimelere sigdiramam. Bir kere muhattap olucak bir Allahin kulu yok kim ne yapicak bilmiyor, hava buz gibi ve saatlerce orada bir aciklama bile olmadan saatlerce bekledik, yok buraya mail at falan hikaye kimsenin profesyonellik ile alalasi yok.
Sen hayati bir maca cikiyorsun ve taraftarina bu zulmu yapiyorsun.
Acentalara satmislar sanirim rakamida doldurmuslar sen ben gibi kendi ucuz imkanlariyla gitmeye calisanlarida acentalarin kucagina otutmuslar. Yaziklar olsun bu zor gunde kulubun yaninda olmak isteyenlere yapilanlari yasayinca Besiktasliligimi sorguladim acikcasi. Ne yapalim Kiew tarafindan bilet almaya calisicaz mac gunu bize bunu hak gorduler.

Çevrimdışı sametbagan

Bunlar komsu abi ha ispanyol ha portekiz ha italyan hepsi akdeniz ulkesi ya ondan yani
Valla çok komiksin   sitenin neşe kaynağısın şakacı seni  :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Valla çok komiksin   sitenin neşe kaynağısın şakacı seni  :claps:
Sadece komik degil yahu yakisikliyim da yani kel, foduk, gobekli turk erkegi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı sozkul

Dun stada gittik Kiew mac bileti almaya.
Ama kulubun lakayitligini umutsamazligini, insanlari nasil magdur ettigini kelimelere sigdiramam. Bir kere muhattap olucak bir Allahin kulu yok kim ne yapicak bilmiyor, hava buz gibi ve saatlerce orada bir aciklama bile olmadan saatlerce bekledik, yok buraya mail at falan hikaye kimsenin profesyonellik ile alalasi yok.
Sen hayati bir maca cikiyorsun ve taraftarina bu zulmu yapiyorsun.
Acentalara satmislar sanirim rakamida doldurmuslar sen ben gibi kendi ucuz imkanlariyla gitmeye calisanlarida acentalarin kucagina otutmuslar. Yaziklar olsun bu zor gunde kulubun yaninda olmak isteyenlere yapilanlari yasayinca Besiktasliligimi sorguladim acikcasi. Ne yapalim Kiew tarafindan bilet almaya calisicaz mac gunu bize bunu hak gorduler.

Biletler torpillere dağıtılıyor. Bir arkadaşım birisinin aracılığı sayesinde almış.
Geçmişle aynı, tek farkı parasını ödüyorsun, birde birilerine topluca vermiyorlar galiba, 5 eurluk bileti 20 ye satmasınlar diye. Burası Türkiye tandığın yoksa mama yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/Besiktas_Analiz/status/805022568495386624

Bu Yasin Sülün her sene bir kere şov yapmak zorunda herhalde.

ya bu futbolun içinde olan şey yasin hocada sapıttı iyice.

Haksız penaltıyı dışarı vurdurursun anlarımda adamlar 3 oyuncu değişiklik hakkını erken kullanmış 10 kişi kalmışlar biz niye böyle bir saçmalık yapıyoruz.

Çevrimdışı Bishamon

ya bu futbolun içinde olan şey yasin hocada sapıttı iyice.

Haksız penaltıyı dışarı vurdurursun anlarımda adamlar 3 oyuncu değişiklik hakkını erken kullanmış 10 kişi kalmışlar biz niye böyle bir saçmalık yapıyoruz.
3-0 öndeyiz.

Çevrimiçi Necmi

Abi bir senaryo var kafamda

Biz Kievi yenip lider ciksak

Benfica da Napoli ile berabere kalsa

Napoli Uefa da Fb ile eslesse

Napoli 2 macta da Feneri evire cevire yense Ne Gulerim ama varya :kop:
Benfica napoliyle berabere kalırsa fener nasıl napoliyle eşleşecek :alala:

3-0 öndeyiz.

farketmez yav.

Bizim şimdi şampiyonlar ligi maçımız var kiev le oldu kiev ile aynı böyle birşey yaşandı gruptan çıkma maçımız bizde mi rakip 10 kişi diye 10 kişi kalalım.

Dünyanın neresinde görülmüş böyle birşey.

Haksız penaltı,kart'ı verdirtmezsin anlarımda şu yaptığımız dünyanın en saçma şeyi kullanmasalarmış erken 3 oyuncu değişiklik hakkını.

Biz aynı durumda olsak fener yaparmıydı ? Daha fark atmak isterdi.

Benfica napoliyle berabere kalırsa fener nasıl napoliyle eşleşecek :alala:

:D  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Bende düzeltecektim bir baktım @mylife1903  söylemiş sustum hemen o dediyse vardır
bir bildiği dedim :D

Çevrimdışı sozkul

Visca yı bugün izleyen kimse transfer etmek istemez

Çevrimdışı sozkul

Bende düzeltecektim bir baktım @mylife1903  söylemiş sustum hemen o dediyse vardır
bir bildiği dedim :D

Mylife1903 bişey yazınca çok dikkatli olmamız lazım @Necmi 😀

Etiketler: