Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rhodolfo,marcelo tandemi çok yavaş kalır savunma arkasına atılan her top tehlike olur kaldı ki tosic sol bek oynuyamıyor.
ama yaptın @tuncaboylu fenerle girilen şampiyonluk yarışlarındabaskın olan biziz gs ile karıştırma bunu fener son 40 yılda yarışta bizi bir veya iki defa geçmiştiremin ol biz daha fazla geçmişizdir.Fenerliler hiç bir zaman bizimle şampiyonluk yarışına girmek istemezler her ne kadar itiraf etmeselerdebiz onlara bayağı korku veriyoruz. Ergenleri bilmez ama yaşı ileri olanlar bizi bayağı iyi bilirler.daha eski zamanlardada zaten fener Beşiktaş rekabeti vardı
1000 yapmışız
Rosberg emekli olmuş
lig giderek kötüleşiyor çöp duruma geldi iyice bakın başakşehir gibi uefada ön elemede havlu atan bir takım dahi futbolun temel birkaç doğrusunu yaparak ligde çok iyi bir puan ortalaması ile lider olabiliyor.
Son Fenerbahce deplasmaninda açılan (2012)Kadikoy deplasmaniyla özdeşleştiği icin de daha sonra hic kullanilmayan Efsane Pankart yeniden yaptırıldi , Yarinki macta tekrar tribune asilacak
1001 gece masalları
yarın gece
yarın gerdek gecesi
beklentini yüksek tutarsan, sükutu hayale uğrarsın, benim yarın beklentim yok ilk defa rahatım bir derbi'de ; Gs maçında beklentim çoktu sonra masaya yumruk atıp durmuştum
beklentiyi yüksek tutmuyorum ki yarın çıkıcaz oynucaz hepsi bu
eğer doğruysa inanılmaz olur bence lig tarihinin en iyi stoper performansını ortaya koyar bir de yanına raketçi de gelirse dünya çapında tandemimiz olur...
Ligtv Fabri,GG,Marcelo,Tosic,Adriano,Atiba,Tolgay,Oğuzhan,Kerim,Quaresma,Cenk
etkisi var elbette ama yüzde yüz belirleyici değil nedenlerden biri sadecegeçen seneki şampiyonluğumuzda unutulmaması gerekir birileri at koştururken oldu.fetö operasyonu yazın yapıldı.Kaldıki güç dediğin şey yumurtadan çıkmaz. Bu o kadar geniş bir şeyki mozaik gibi bir sürü parça birleşipbütünü oluşturuyor. iki senedir sosyal medyayı en etkin ve bilinçli kullanan taraftarız.çok iyi yönetilen bir kulüp olduk yönetim artık camiayada hakim ekonomik olarak herkes düşerken bizyükselişe geçtik güçlü isen bir tarafın zayıflarken diğer tarafların onun açığını kapatırbirde gerçekten tehditkar bir taraftar var bunu bilinçli ne istediğini bilen ve bunu almasınıda bilenkültürlü ekonomik güca sahip bir taraftar birde kapitalin sevdiği marka bir taraftar popiler duyarlıkaos bataklığına batmış ve insanlar tarafından nefret edilen ülke futboluna resmen can simidi oldukişin en önemli kısmı bizimde futbol pazarının çok önemli bir müşterisi olduğumuzu gösterdikbirde bizi engelleyen siyasi kalkanlar zayıflayınca baskın şekilde ortaya çıktıkgücün yoksa baskı kalksa bile bir şey yapamazsınki @tangaz doğru şartları bir araya getirmen gerekirmesela ts örneği normal koşullarda fetönün etkisizleştirilmesi onları zıplatmalıydı neden yapamadılaronları kaç yıldır kim doğruyordu. Çünkü onlarda bizdeki iç dinamik atıl güç yokhayat o kadar basit değil tek dinamikle belirlenmez
Övünç reyizin 11 belli oldu mu, onun dediği çıkıyor genelde.
Gülhan nerden gördü duydu bilmiyorum da şu an anasayfalarında yer alan haberde(yeni hazırlanmış) Beck,Cenk ve Aboubakar var.
adamlar shaktere elendi onu başakşehir eleyecek durumda olsa ligimiz avrupanın elit liglerinden biri demektir hiçte o kadar kötü görmüyorum ligi osmanlı grup birincisi çıkabilir fener grup birincisi çıkabilirbiz şlde grup birincisi olabiliriz. osmanlı ispanya ligi altıncısını devirdi feyenord hollanda lig liderimanu epl de altıncı sırada bizim rakiplerimiz belli bizim lig nasıl çöp oluyor @tangaz biz güçleniyoruz ve güçlendikçe rakipleri hafife alıyoruz aslında çöp değiliz bütçeleri göz önüne aldığında gerideyizo eşiği bir türlü aşamıyoruz sıkıntı orda
Yarın Olcay oynayacak Yunus Anadolu takımı olsa oynatmazdım ama bu maçta Olcay ruhunu da verir, canını da bu konu da beni yanıltacağını düşünmüyorum.İkinci yarı da Cenk ve Kerim gibi oyuncularla hamle yapabilir hoca.bu adam elbet bir maçta açılacak da, o maç olmaz, bu maç olmaz dersen sittin sene oynayamaz.
Pis yenmeyelim yahu cok agliyorlar sonra. Boyle koyup koyup gecelim 3-0. Uc olsun ki cikarmasi guc olsun