Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171234 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rhodolfo,marcelo tandemi çok yavaş kalır savunma arkasına atılan her top tehlike olur kaldı ki tosic sol bek oynuyamıyor.
Hayırlısı neyse o olsun

Çevrimdışı Gokhan-

ama yaptın @tuncaboylu  fenerle girilen şampiyonluk yarışlarında
baskın olan biziz gs ile karıştırma bunu fener son 40 yılda yarışta bizi bir veya iki defa geçmiştir
emin ol biz daha fazla geçmişizdir.
Fenerliler hiç bir zaman bizimle şampiyonluk yarışına girmek istemezler her ne kadar itiraf etmeselerde
biz onlara bayağı korku veriyoruz. Ergenleri bilmez ama yaşı ileri olanlar bizi bayağı iyi bilirler.
daha eski zamanlardada zaten fener Beşiktaş rekabeti vardı

30+ Fb'liler hep temkinli bana soruyorlar bugün ne olur falan diye dedim yeniliriz, adamlar şaşırıyor tabi.
 Fb'lilerin olduğu her ortam da totemin dibine vurdum bugün.  :bandit:

En basiti Rıdvan söylüyordu ya "Benim zamanım da Beşiktaş bizi sabah akşam yeniyordu" diye  :evillol:

2000'den sonra kaptırdık dizginleri.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

rhodolfo,marcelo tandemi çok yavaş kalır savunma arkasına atılan her top tehlike olur kaldı ki tosic sol bek oynuyamıyor.
Aynen öyle

Buyuk sikinti olur..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı raichu

Son Fenerbahce deplasmaninda açılan (2012)

Kadikoy deplasmaniyla özdeşleştiği icin de daha sonra hic kullanilmayan Efsane Pankart yeniden yaptırıldi , Yarinki macta tekrar tribune asilacak :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

lig giderek kötüleşiyor çöp duruma geldi iyice bakın başakşehir gibi uefada ön elemede havlu atan bir takım dahi futbolun temel birkaç doğrusunu yaparak ligde çok iyi bir puan ortalaması ile lider olabiliyor.
adamlar shaktere elendi  :alala:
onu başakşehir eleyecek durumda olsa ligimiz avrupanın elit liglerinden biri demektir :evillol:
hiçte o kadar kötü görmüyorum ligi osmanlı grup birincisi çıkabilir fener grup birincisi çıkabilir
biz şlde grup birincisi olabiliriz. osmanlı ispanya ligi altıncısını devirdi feyenord hollanda lig lideri
manu epl de altıncı sırada bizim rakiplerimiz belli bizim lig nasıl çöp oluyor :alala: @tangaz
biz güçleniyoruz ve güçlendikçe rakipleri hafife alıyoruz aslında çöp değiliz bütçeleri göz önüne aldığında gerideyiz
o eşiği bir türlü aşamıyoruz sıkıntı orda

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son Fenerbahce deplasmaninda açılan (2012)

Kadikoy deplasmaniyla özdeşleştiği icin de daha sonra hic kullanilmayan Efsane Pankart yeniden yaptırıldi , Yarinki macta tekrar tribune asilacak :claps: :claps:

Yine yakmasalar bari
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yarın gerdek gecesi :D
beklentini yüksek tutarsan, sükutu hayale uğrarsın, benim yarın beklentim yok ilk defa rahatım bir derbi'de ; Gs maçında beklentim çoktu sonra masaya yumruk atıp durmuştum  :evillol:
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 20:15:39 Mehmet Ali C. ]

beklentini yüksek tutarsan, sükutu hayale uğrarsın, benim yarın beklentim yok ilk defa rahatım bir derbi'de ; Gs maçında beklentim çoktu sonra masaya yumruk atıp durmuştum  :evillol:

beklentiyi yüksek tutmuyorum ki yarın çıkıcaz oynucaz hepsi bu :D

Ligtv
Fabri,GG,Marcelo,Tosic,Adriano,Atiba,Tolgay,Oğuzhan,Kerim,Quaresma,Cenk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beklentiyi yüksek tutmuyorum ki yarın çıkıcaz oynucaz hepsi bu :D
pardon kafa gidik benim çok İddaalısın demek istemiştim  :D saçma sapan bir golle yenilirsek sinir olurum  :)

Çevrimdışı sozkul

eğer doğruysa inanılmaz olur bence lig tarihinin en iyi stoper performansını ortaya koyar bir de yanına raketçi de gelirse dünya çapında tandemimiz olur...

Marcelo'yu yedek santrafor yaparız o zaman kapalı rakiplere karşı şişirme top yaptığımız zamanlar iyi iş yapar..
sakarlığından korkmamıza da gerek kalmaz..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ligtv
Fabri,GG,Marcelo,Tosic,Adriano,Atiba,Tolgay,Oğuzhan,Kerim,Quaresma,Cenk
Övünç reyizin 11 belli oldu mu, onun dediği çıkıyor genelde.

Çevrimdışı tangaz

etkisi var elbette ama yüzde yüz belirleyici değil nedenlerden biri sadece
geçen seneki şampiyonluğumuzda unutulmaması gerekir birileri at koştururken oldu.
fetö operasyonu yazın yapıldı.
Kaldıki güç dediğin şey yumurtadan çıkmaz. Bu o kadar geniş bir şeyki mozaik gibi bir sürü parça birleşip
bütünü oluşturuyor. iki senedir sosyal medyayı en etkin ve bilinçli kullanan taraftarız.
çok iyi yönetilen bir kulüp olduk yönetim artık camiayada hakim ekonomik olarak herkes düşerken biz
yükselişe geçtik güçlü isen bir tarafın zayıflarken diğer tarafların onun açığını kapatır
birde gerçekten tehditkar bir taraftar var bunu bilinçli ne istediğini bilen ve bunu almasınıda bilen
kültürlü ekonomik güca sahip bir taraftar birde kapitalin sevdiği marka bir taraftar popiler duyarlı
kaos bataklığına batmış ve insanlar tarafından nefret edilen ülke futboluna resmen can simidi olduk
işin en önemli kısmı bizimde futbol pazarının çok önemli bir müşterisi olduğumuzu gösterdik
birde bizi engelleyen siyasi kalkanlar zayıflayınca baskın şekilde ortaya çıktık
gücün yoksa baskı kalksa bile bir şey yapamazsınki @tangaz  doğru şartları bir araya getirmen gerekir
mesela ts örneği normal koşullarda fetönün etkisizleştirilmesi onları zıplatmalıydı neden yapamadılar
onları kaç yıldır kim doğruyordu. Çünkü onlarda bizdeki iç dinamik atıl güç yok
hayat o kadar basit değil tek dinamikle belirlenmez

senin dediğin son fetö operasyonu yazın yapılmaya başlanan 15 temmuz kalkışması  sonrası, ben ise 17 25 aralık sonrasını ifade ediyorum. @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Övünç reyizin 11 belli oldu mu, onun dediği çıkıyor genelde.

Gülhan nerden gördü duydu bilmiyorum da şu an anasayfalarında yer alan haberde(yeni hazırlanmış) Beck,Cenk ve Aboubakar var.

Gülhan nerden gördü duydu bilmiyorum da şu an anasayfalarında yer alan haberde(yeni hazırlanmış) Beck,Cenk ve Aboubakar var.

Facede Beşiktaş sayfasında gördüm :)

Ligtv nin sitesini açtım bende şimdi adamalrın verdiği doğruymuş sen nerden baktın asıl :)

Gökhan 11'de :) Kerim 11 de :)
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 20:47:14 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

adamlar shaktere elendi  :alala:
onu başakşehir eleyecek durumda olsa ligimiz avrupanın elit liglerinden biri demektir :evillol:
hiçte o kadar kötü görmüyorum ligi osmanlı grup birincisi çıkabilir fener grup birincisi çıkabilir
biz şlde grup birincisi olabiliriz. osmanlı ispanya ligi altıncısını devirdi feyenord hollanda lig lideri
manu epl de altıncı sırada bizim rakiplerimiz belli bizim lig nasıl çöp oluyor :alala: @tangaz
biz güçleniyoruz ve güçlendikçe rakipleri hafife alıyoruz aslında çöp değiliz bütçeleri göz önüne aldığında gerideyiz
o eşiği bir türlü aşamıyoruz sıkıntı orda

şaktar maktar nihayetinde elendiler ondan önce rijekaya karşıda iyi değillerdi, osmanlı değişik bir takım yanıltıcı olur kategorize etmek, m.utd saçma bir takım epl.de dahi zor kazanır haldeler, ligde 20 maç kaybetmeyen konya avrupada şamar oğlanı oldu. bütçelere girersek kötü değil rezil durumdayız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan

Yarın Olcay oynayacak Yunus  :bandit:

Anadolu takımı olsa oynatmazdım ama bu maçta Olcay ruhunu da verir, canını da bu konu da beni yanıltacağını düşünmüyorum.

İkinci yarı da Cenk ve Kerim gibi oyuncularla hamle yapabilir hoca.

bu adam elbet bir maçta açılacak da, o maç olmaz, bu maç olmaz dersen sittin sene oynayamaz.

Çevrimdışı Orhan

Pis yenmeyelim yahu cok agliyorlar sonra. Boyle koyup koyup gecelim 3-0. Uc olsun ki cikarmasi guc olsun
Sen 3-0 dediysen o mac 3-0 biter abi :evillol:

Etiketler: