Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171877 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Sonra biz Bilet fiyatlari Ulke sartlarinin cok uzerinde diyince kiziyor bazi arkadaşlar :bandit:

Kızmakta haklılar.

Tekrar söyleyeyim: Bilet fiyatlarını ülke şartları değil, arz ve talep belirler.

Fenerbahçe'nin geçen seneki Beşiktaş maçının bilet fiyatlarıyla bu seneki Beşiktaş maçının bilet fiyatlarını karşılaştırabilirsin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı alimm

Gereken Aciklamayi yaptım

Adamin her hareketine bir kulp bulunuyor , iyi oynamadigi zaman zaten bizde söylüyoruz

Ben Q7 nin vermedigi pas gibi Diger oyuncularımızın 10 tane pozisyonunu sayarim kafadan :bandit:

Baskasi yapinca sikinti yok Q7 yapınca 6 Ay unutulmuyor nedense :alala:

işte mevzu o zaten quaresma diğerlerinden farklı olduğunu pas vermesi gerektği yerde vererk göstermeli... göstermediği için tepkiler oluşuyor... quaresma'nın standardı diğerleriye aynı değil ya.. en azından ben öyle düşünüyorumm...

işte mevzu o zaten quaresma diğerlerinden farklı olduğunu pas vermesi gerektği yerde vererk göstermeli... göstermediği için tepkiler oluşuyor... quaresma'nın standardı diğerleriye aynı değil ya.. en azından ben öyle düşünüyorumm...
Forumu mesgul etmek istemiyorum artik bu konuda sonra Q7 fanatigi oluyorum

Sana hak veriyorum elbette tercih hatalari var , Her futbolcunun var , Futbol bu hatalar oyunu , biri hata yapacak ki digeri Kazanacak veya degerlendirecek tabiki bunu minimuma indirmeli her oyuncumuz

Quaresmanin bu sezon farkini ciddi sekilde hissettirdiğini düşünüyorum daha iyisi varsa gelsin oynasin Q7 de kulubede otursun 33 yasinda adamı kimse kesemiyorsa yapacak bisey de yok yani adami dinlendiremedik bile :bandit:

Tepkim 1-2 hatasini surekli gundeme getirip oradan vurulmaya çalışılmasina @alimm
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 17:28:18 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı cursedofdragon

1000.ci sayfaya geldik az kaldı :D

Çevrimdışı mylife1903

Ben Sadece Q7 konusu acilinca mi buradayım :alala:

Ben Günün 12 saati hatta 16 saati buradayim , Aktifim , Her mevzuda Yaziyorum , Bu 19.000 küsur mesaji Q7 icin mi atmışım

Forumun En aktif 2-3 Uyesinden biriyim , Yönetici ve Denetçilerin bile %90 ndan daha aktifim ve daha fazla zaman geçiriyorum burada :busted_cop:

Mesela Sabahtan bu yana aktifim 20 den fazla Mesaj attim ve Bunlardan sadece 3 tanesi Q7 ile alakalı

Bazen cidden abartıyorsunuz :tabe:

1 saatlik isim vardi geldim 2 sayfa yazilmis oturdum tek tek okudum geriden gelerek , ben burada yazilan her yaziyi tek tek okurum birini bile atlamam , kimseyi engellemem

Geriden Gelirken @mylife1903 abinin mesajını gordum ve cavap verdim hepsi bu
Quaresmaya giydirip ben arfa, konopyanka midir nedir bi de o gerzek cucak var onun isimlerini yazanlari @tuncaboylu ya fisletmek lazim.

Bazen ben anlamiyorum bu adamin neden bu kadar tepki cektigini.
Quaresma bu ve hep buydu, degismedi. Adam klinik vaka, acayip bi karakter. Zaten azicik normal bisi olsa yolu buralara dusmezdi.

Adami barselona almis, inter almis, chelsea almis, porto almis, sutlamislar sonra bizim forumda da vardi iste sutlamislar neden aliyoruz, diyenler. Adrianoyu da alma ozaman.
Turkiyeye duzgun adam gelmez zaten, hepsinin bir kulpu olur, olmayan da basar gider zaten anelka gibi, ribery gibi

Adam dunya uzerindeki en marka futbolculardan biri, ilk gonderilmesi de yanlisti zaten. Quaresma krizini yonetemeyen sameti sutlardi duzgun biri, yok maasi yuksekmis bilmem ne, @Serhat Akkaya sayar simdi o maasa kimlerin gelip o maasin sokaga atilis seklini.

Insan yonetemeyen adam boyle marka isimlerden korkar. Sen ver o quaresmayi lucescunun eline, yattara ile oynamis senol gunesin eline adamlar verim alir.

Uefa nezdinde adamlarin tanidigi tek futbolcu takimdaki. Besiktasin oyle bir reklamini yapiyorki parayla yapamazsin o reklami.

Gecen gun yutuba girdim, abubakar gol yaziyorum 8-10 tame dandik video cikiyor yarisi amazing quaresma assist.

Varsin o quaresma oynamasin, sahada dursun, ne bileyim ne istiyorsa onu yapsin, bu herif reklam yuzudur besiktaskn bu paraya bu kadar reklam yapacakmfutbolcu bulamazsiniz.

Saha icinde beklenti icine girerseniz yanilirsiniz. Adamin tabela katkisi olmadi hic bir doneminde, objektif bakin bu herif bu, ne uzar ne kisalir, yaptigi reklama bakin. Senede 2-3 tane mac alirsa iyidir.

Ha o yetenekte olsun, tabela yapsin, uyumlu olsun falan diyorsaniz aha ronaldo var, pamuk eller cebe.

Azicik su herife saygi duyun, 34 yasina girecek yakinda herhalde kopek gibi kosuyor, isyan ediyor, mucadele ediyor, yilmiyor, kavga ediyor, tekme atiyor, takimin da en hizli oyuncusu bu yasta. Diger herkesle arasindaki kalite farki hiz karsilastirmasinda belli olur. Hizli olmayan oyuncu avrupada zor oynar. Oguzhandi tolgaydi falan agir aksak oyuncular, onlar iki kademe hizli olsaydi zaten ohooo boro arsenalda mesutla oynarken oburu nuriyle dortdmunda oynardi.

Bazen ben geriliyorum yahu okurken, tutarli olmak lazim

Ben kim hayatimda hic sevmedim boyle topculari,sevmeyecem de ama adamin da hakkini yedirmem, kopek gibi kosuyor. Kosmayanlar dusunecek.

Elinden gelenin en iyisini verdigine inanmadigim adami da cok pis gomerim, ismail gibi.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Bu arada psikolojik üstünlük işi ne oldu arkadaşlar. Daha bize geçmedi mi ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Quaresmaya giydirip ben arfa, konopyanka midir nedir bi de o gerzek cucak var onun isimlerini yazanlari @tuncaboylu ya fisletmek lazim.

Bazen ben anlamiyorum bu adamin neden bu kadar tepki cektigini.
Quaresma bu ve hep buydu, degismedi. Adam klinik vaka, acayip bi karakter. Zaten azicik normal bisi olsa yolu buralara dusmezdi.

Adami barselona almis, inter almis, chelsea almis, porto almis, sutlamislar sonra bizim forumda da vardi iste sutlamislar neden aliyoruz, diyenler. Adrianoyu da alma ozaman.
Turkiyeye duzgun adam gelmez zaten, hepsinin bir kulpu olur, olmayan da basar gider zaten anelka gibi, ribery gibi

Adam dunya uzerindeki en marka futbolculardan biri, ilk gonderilmesi de yanlisti zaten. Quaresma krizini yonetemeyen sameti sutlardi duzgun biri, yok maasi yuksekmis bilmem ne, @Serhat Akkaya sayar simdi o maasa kimlerin gelip o maasin sokaga atilis seklini.

Insan yonetemeyen adam boyle marka isimlerden korkar. Sen ver o quaresmayi lucescunun eline, yattara ile oynamis senol gunesin eline adamlar verim alir.

Uefa nezdinde adamlarin tanidigi tek futbolcu takimdaki. Besiktasin oyle bir reklamini yapiyorki parayla yapamazsin o reklami.

Gecen gun yutuba girdim, abubakar gol yaziyorum 8-10 tame dandik video cikiyor yarisi amazing quaresma assist.

Varsin o quaresma oynamasin, sahada dursun, ne bileyim ne istiyorsa onu yapsin, bu herif reklam yuzudur besiktaskn bu paraya bu kadar reklam yapacakmfutbolcu bulamazsiniz.

Saha icinde beklenti icine girerseniz yanilirsiniz. Adamin tabela katkisi olmadi hic bir doneminde, objektif bakin bu herif bu, ne uzar ne kisalir, yaptigi reklama bakin. Senede 2-3 tane mac alirsa iyidir.

Ha o yetenekte olsun, tabela yapsin, uyumlu olsun falan diyorsaniz aha ronaldo var, pamuk eller cebe.

Azicik su herife saygi duyun, 34 yasina girecek yakinda herhalde kopek gibi kosuyor, isyan ediyor, mucadele ediyor, yilmiyor, kavga ediyor, tekme atiyor, takimin da en hizli oyuncusu bu yasta. Diger herkesle arasindaki kalite farki hiz karsilastirmasinda belli olur. Hizli olmayan oyuncu avrupada zor oynar. Oguzhandi tolgaydi falan agir aksak oyuncular, onlar iki kademe hizli olsaydi zaten ohooo boro arsenalda mesutla oynarken oburu nuriyle dortdmunda oynardi.

Bazen ben geriliyorum yahu okurken, tutarli olmak lazim

Ben kim hayatimda hic sevmedim boyle topculari,sevmeyecem de ama adamin da hakkini yedirmem, kopek gibi kosuyor. Kosmayanlar dusunecek.

Elinden gelenin en iyisini verdigine inanmadigim adami da cok pis gomerim, ismail gibi.
Dahada Tek kelime eklemeye gerek yok bu mesajin üzerine bunu anlatmaya çalışyorum Göbeğim catladi anlatacam diye ama kimseye anlatamadim ben derdimi :claps: :claps:

En iyisi Cezali duruma dussun veya Motor yaksın hep beraber rahatlayalim :bandit:

Yok abi Hala Fenerdeymiş

Hala Bütün basin Psikolojik üstünlük Fenerde diye haber yapıyor 3 Gündür :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı alimm

Forumu mesgul etmek istemiyorum artik bu konuda sonra Q7 fanatigi oluyorum

Sana hak veriyorum elbette tercih hatalari var , Her futbolcunun var , Futbol bu hatalar oyunu , biri hata yapacak ki digeri Kazanacak veya degerlendirecek tabiki bunu minimuma indirmeli her oyuncumuz

Quaresmanin bu sezon farkini ciddi sekilde hissettirdiğini düşünüyorum daha iyisi varsa gelsin oynasin Q7 de kulubede otursun 33 yasinda adamı kimse kesemiyorsa yapacak bisey de yok yani :bandit:

Tepkim 1-2 hatasini surekli gundeme getirip oradan vurulmaya çalışılmasina @alimm

zaten kimse quaresma'nın bu sne etkisni hisstettirdğini inkar etmiyor... ama geriye dönüp bakıldığında gs maçındaki o son dk pozisyonu akılda kaln bir kaç pozsyondan biri.. insanlarında bunu dillendirmesini mazur görmelisin... diğerleri de yeri geldiğinde gömülüyorlar ayrıca.....
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 17:47:28 alimm ]

Çevrimdışı mylife1903

Yok daha gecmez o ustunluk bize emre bol mudur nedir bir bol kepce var ona gore fb "agir favoriymis"

Çevrimdışı sametbagan

Yarın sol önde sizce Olcay mı Cenk mi oynamalı yoksa becki solbeke atıp adriano ile mi başlamalıyız?

Çevrimdışı sametbagan

Yok daha gecmez o ustunluk bize emre bol mudur nedir bir bol kepce var ona gore fb "agir favoriymis"
O balon geçen sene de böyle büyük konuşmuştu sene sonu lale oldu demek bu sene de lale etmek lazım susması için

Çevrimdışı sametbagan

Yazıyom yazıyom bi türlü 1000. sayfaya geçemedik .Hoca büyük ihtimal cenkle başlayacak sanırım sol önde

Çevrimdışı mylife1903

Yarın sol önde sizce Olcay mı Cenk mi oynamalı yoksa becki solbeke atıp adriano ile mi başlamalıyız?
Herkes yerine oynasin ki hocayi gommeyelim. Devsirme oyuncu oynatilmasindan kil kapiyorum. Sonra ikinci yari tek degisiklikte 3-4 adamin yeri oynuyor.
Gerekirse altyapidan cocuk konsun acik bolgesine ama devsirme oyuncu oynatilmasin.
Yahu altiustu fbylen oynayacaz, tamam son zamanlarda biraz sanssizligimiz var ama biz besiktasiz yahu. Ortaokul lise falan fb maglubiyeti gormemis insanlar var burda, fb dedigin nedir zaten, azicik basin, azicik hakem, azicik federasyon cokca da yesillenmis tarlalardir.

Kimseyi gommeyelim , eleştirelim :ok:

Eksiklerini soyleyelim , Yanlışlarını söyleyelim hepsi bizim futbolcumuz

Sanki ben daha iyisini istemiyorum

Depay gelsin , Robben gelsin oynasin Q7 de kulübede otursun ama yok işte elinde daha iyisi yok maalesef yok

Gecen sene vardi oturttun kulübede , Olcay - Gokhan oynadi Çoğunlukla , Q7 sonradan aldi formayı

Suan Alternatifi olmayan tek bölgemiz kanat , 33 yasinda adami her mac deliksiz oynatiyoruz

Geçen sene Atiba da boyleydi şimdi onu bile dinlendirebiliyoruz , Stoperden - Beke - Bekten Ofansa kadar her bolgede belli seviyede oyuncumuz var ama kanatta yok işte

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Tamam kesin favoriler de en azından 'ağır' olmasalardı iyiydi. Seyretmeye gerek kalmadı şimdi. Bari priketleri kırmasalardı.

O Emre Bol hala konuşuyor mu ya :kop: :kop: :kop:

Adami rezil rusva ettiler hala konuşuyor mu bu herif :kop:

Çevrimdışı Bishamon

Herkes yerine oynasin ki hocayi gommeyelim. Devsirme oyuncu oynatilmasindan kil kapiyorum. Sonra ikinci yari tek degisiklikte 3-4 adamin yeri oynuyor.
Gerekirse altyapidan cocuk konsun acik bolgesine ama devsirme oyuncu oynatilmasin.
Yahu altiustu fbylen oynayacaz, tamam son zamanlarda biraz sanssizligimiz var ama biz besiktasiz yahu. Ortaokul lise falan fb maglubiyeti gormemis insanlar var burda, fb dedigin nedir zaten, azicik basin, azicik hakem, azicik federasyon cokca da yesillenmis tarlalardir.

Altyapıdan bir çocuk çıkmaz süt vermiyorlar çocuklara büyümüyorlar

Olcay mi :nerd:

Olcay su haliyle birak 11 i , ilk 18 i bile göremez

Ya Cenk ya Kerim oynayacak yada diger ihtimal gerceklesecek -----> Beck solbek -----> Adriano Sol ön

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Güzel yıllardı. Trt'nin eski bir yayınında rastlamıştım. Adam tribünde yırtınıyordu yöneticisine şu Beşiktaş'ı yenin başka bir şey istemiyoruz diye.

Çevrimdışı mylife1903

Altyapıdan bir çocuk çıkmaz süt vermiyorlar çocuklara büyümüyorlar
bu atinci nerede buyutmusler, fasulye sirigi gibi cocuk

Çevrimdışı mylife1903

Güzel yıllardı. Trt'nin eski bir yayınında rastlamıştım. Adam tribünde yırtınıyordu yöneticisine şu Beşiktaş'ı yenin başka bir şey istemiyoruz diye.

Her mac sonrasi baskan degisiyordu yahu ahahaha
Ben bir mac hatirliyorum fbnin korneri birak ofsayti yoktu ne agliyordu adamlar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

bu atinci nerede buyutmusler, fasulye sirigi gibi cocuk

:kop: :kop: :kop: :kop:

Hastayım abi senin su benzetmelerine @mylife1903

1000. Sayfa Merhaba  :claps: :claps: :claps:

Etiketler: