Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171971 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Quaresma'ya da fazla güvenmeyin derim derbide. Hangi derbide çıkıp karakter koymuş. Onu geçtim bir tane olumlu hareketi yok. Gs maçında o topa vurmayıp Aboubakar'a verseydi topu Kadıköy'e 6 puan farkla gidecektik.

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma'ya da fazla güvenmeyin derim derbide. Hangi derbide çıkıp karakter koymuş. Onu geçtim bir tane olumlu hareketi yok. Gs maçında o topa vurmayıp Aboubakar'a verseydi topu Kadıköy'e 6 puan farkla gidecektik.
cok yazdim o pozisyonu orda verilmez o top ve veremezdide zaten kapalino taraf ha topa bassa o depardan sonra got ustu duserdi.

Quaresmanin kosup alamadigi toplardAn sadece cenkin vermediklerini yazsa @Yunus Emre Dökmeci burdan portekize duble yol olur.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bir kadın vardı havanız nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun diyen o değilmiydi bu gereksizliği yapan
Sarışın Hülya Uğur sanırım aklında kalan spiker. O kadın sunucu yanlış hatırlamıyorsam Star kanalında çalışıyordu.Kovulan spiker Ersin İmer ise TRT de çalışıyordu. Sempatik , güler yüzlü bir spikerdi Ersin İmer .

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben sene başından beri karşıyım İnler ve Gönül transferlerine o yüzden benim için değişen bir durum yok. Günü kurtarmak başka bir şey geleceği kurtarmak başka bir şey.

Sene başındaki görüşümüz ne olursa olsun, Karşı da çıksak, destek de versek; elimizde bir gerçek var:

Gökhan Gönül en az 4, Gökhan İnler de en az 2 sene daha bizde oynayacak.

Bunu bir kabullenip devam edelim.

Her iki Gökhan da bu lig için bence gayet yeterli bir oyuncu. En bitik halleri bile, bu ligde 15 takıma karşı sırıtmaz.

"Haftaa 3 maç oynayamaz", "CL seviyesi için bir tık aşağıda" falan; bunlar makul eleştiriler.

Haftada 3 maç oynayamazsa 2 maç oynatacaksın, CL seviyesi için yeterli değilse, o bakış açısıyla kullanacaksın.

Çevrimdışı ekrembaser

Quaresma hayranı değilim ama benim hatırladığım bundan önceki geldiğinde de geçen seneki kadıköy deplasmanın da çok etkiliydi kariyeri boyunca Türkiye'de oynadığı derbilerin %70 inde maçın en etkili adamıydı, süper final tt arena gs 2 Beşiktaş 2, yine süper final inönü Beşiktaş 1 fb 0 inönü'de 0-0 berabere kaldığımız gs maçı, kadıköyde guti'nin penaltısıyla 1-1 biten maç bunlar hatırladıklarım geçen yıl 2-0 kaybettiğimiz fb maçında da en etkili isim oydu. Bence derbilerde etkili bir adam

Çevrimdışı Gökhan Kurt

GS ve TS'de bir asist yaptı bunda da yapar bir tane inş.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı sametbagan

Cek ben sevmem, nakit olacak. Cek, senet anlamam bilmem. Tahsilat icin kullanilmisligim olmustj eskilerde okuz gibi oldugum icin ama sonra bir rockey efsanesi yaratamadim.
Tabii şifreyi yengeye kaptırınca böyle yazmak lazım yoksa valla bu mevsimde oralar soğuk olur hasta neyim olursun alimallah :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız adamın memleketini bir yanlış söyledik yapmadığınızı koymadınız.Allah elinize düşene gerçekten yardım etsin boşuna gömücü demiyoruz isminizin hakkını sonuna kadar veriyorsunuz. :claps:
Ben pası verdim, arkadaşlar gelişine çaktılar :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tabii şifreyi yengeye kaptırınca böyle yazmak lazım yoksa valla bu mevsimde oralar soğuk olur hasta neyim olursun alimallah :evillol:

:zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

cok yazdim o pozisyonu orda verilmez o top ve veremezdide zaten kapalino taraf ha topa bassa o depardan sonra got ustu duserdi.

Quaresmanin kosup alamadigi toplardAn sadece cenkin vermediklerini yazsa @Yunus Emre Dökmeci burdan portekize duble yol olur.
Cok uzaga gitmeyelim Abi

@Samet Ç

Eger Aboubakar Ts macinda Q7 nin pozisyonundan cok daha NET olan pozisyonda Vurmayıp 2 metre yanindaki BOMBOŞ ve MARKE edilmemis Q7 ye verseydi Topu , O mactan sonra 1 hafta boyunca Hakem konuşulmayacaktı , Besiktas hakemler tarafindan korunuyor diye algi yapilmayacakti , Baski yemeyecektik ve farka gidecektik :busted_cop: :busted_cop:

YETERLİ MI ?

Devam edeyim mi ?

Zorla konusturuyorsunuz insani
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 16:25:49 Yunus Emre Dökmeci ]

Gereken Aciklamayi yaptım

Adamin her hareketine bir kulp bulunuyor , iyi oynamadigi zaman zaten bizde söylüyoruz

Ben Q7 nin vermedigi pas gibi Diger oyuncularımızın 10 tane pozisyonunu sayarim kafadan :bandit:

Baskasi yapinca sikinti yok Q7 yapınca 6 Ay unutulmuyor nedense :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Cok uzaga gitmeyelim Abi

@Samet Ç Eger Aboubakar Ts macinda Q7 nin pozisyonundan cok daha NET olan pozisyonda Vurmayıp 2 metre yanindaki BOMBOŞ ve MARKE edilmemis Q7 ye verseydi Topu , O mactan sonra 1 hafta boyunca Hakem konuşulmayacaktı , Besiktas hakemler tarafindan korunuyor diye algi yapilmayacakti , Baski yemeyecektik ve farka gidecektik :busted_cop: :busted_cop:

YETERLİ MI ?

Devam edeyim mi ?

Zorla konusturuyorsunuz insani
Senle Quaresma konusunda tartışmam ben ne dersem diyeyim Quaresma'yı savunacak bir argüman bulursun. Adamın yaptığı hataları söylesem sen gider burada olduğu gibi Aboubakar'ın veya X bir futbolcunun yaptığı hatayı öne sürerek Quaresma'yı savunursun.

Çevrimdışı sametbagan

Yunusun @7 sensörü çalışmış yine  :D

Senle Quaresma konusunda tartışmam ben ne dersem diyeyim Quaresma'yı savunacak bir argüman bulursun. Adamın yaptığı hataları söylesem sen gider burada olduğu gibi Aboubakar'ın veya X bir futbolcunun yaptığı hatayı öne sürerek Quaresma'yı savunursun.
Savunma degil cok basit bisey söyledim sana tekrar oku yazdigimi.

Aboubakar Cok daha Net pozisyonda ve Q7 2 metre yaninda ve Bombos ve Demarke iken vermedi pasi 3 uncu Golden olduk neredeyse mac dönüyordu Haksizmiyim ?

Bunu kimse konuşmayıp Q7 nin cok daha Zor olan pozisyonda vermedigi pas 2 Ay boyunca Hala konusulursa elbet savunurum :busted_cop:

Bunlar futbol da olan seyler her futbolcu yapar tercih hatasini

Bir hatasi üzerinden surekli yuruyup vurmak yakismaz diyorum
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 16:39:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Yunusun @7 sensörü çalışmış yine  :D
Sensor degil Haksizlik var ortada ben hep haksizliga karsiyim

Gecen Gun @COB arkadasimizla roportaj yaptık okuyunca Daha net anlayacaksiniz demek istedigimi.

Ve mantikli bir Aciklama yapıyorum bu konuda

@sametbagan

Çevrimiçi Kapkarakartal

Fikret ORMAN Kartal mağazası açılışı öncesi Fenevium'a girip hayırlı işler dilemiş izledinizmi.  :evillol:

Çevrimdışı sametbagan

Sensor degil Haksizlik var ortada ben hep haksizliga karsiyim

Gecen Gun @COB arkadasimizla roportaj yaptık okuyunca Daha net anlayacaksiniz demek istedigimi.

Ve mantikli bir Aciklama yapıyorum bu konuda

@sametbagan
Sen haklı olabilirsin ben onu demiyorum ne zaman Q7 mevzusu olsa hemen burada oluyorsun
Onu demeye çalışıyorum .Ama şunu da demeden geçemeyeceğim senin dediğin pozisyonda abounun orda pastan çok kaleye vurması doğruydu
Q7 nin gs maçında iki opsiyonu da mevcuttu yani görüş açısındaydı arkadaş onu demek istedi heralde

Çevrimiçi Samet Ç

Sen haklı olabilirsin ben onu demiyorum ne zaman Q7 mevzusu olsa hemen burada oluyorsun
Onu demeye çalışıyorum .Ama şunu da demeden geçemeyeceğim senin dediğin pozisyonda abounun orda pastan çok kaleye vurması doğruydu
Q7 nin gs maçında iki opsiyonu da mevcuttu yani görüş açısındaydı arkadaş onu demek istedi heralde
Aynen.

Arkadaşlar Cidden beni Anlamıyorsunuz yada anlamamazliktan geliyorsunuz

Ben Haksizliga her zaman karsi olan bir insanim , Haksizlik yapilana sahip cikarim kim olursa olsun

Surekli Quaresma konuşuluyor bu durumdan bende hosnut degilim ama cidden haksizlik yapiyorsunuz ben savununcada Q7 fanatigi etiketi yapistiriyorsunuz

Q7 nin her olumsuz hareketini , Vermediği pasi , Çektiği sutu unutmuyorsunuz , Surekli oradan yürüyüp yerden yere vuruyorsunuz

Ben , Ayni hareketleri Aboubakar - Tolgay - Ozi de yapiyor diyincede kızıyorsunuz ben buna anlam veremiyorum umarim anlatabilmisimdir

Ben Sadece Q7 konusu acilinca mi buradayım :alala:

Ben Günün 12 saati hatta 16 saati buradayim , Aktifim , Her mevzuda Yaziyorum , Bu 19.000 küsur mesaji Q7 icin mi atmışım

Forumun En aktif 2-3 Uyesinden biriyim , Yönetici ve Denetçilerin bile %90 ndan daha aktifim ve daha fazla zaman geçiriyorum burada :busted_cop:

Mesela Sabahtan bu yana aktifim 20 den fazla Mesaj attim ve Bunlardan sadece 3 tanesi Q7 ile alakalı

Hatta son 2-3 Gundur Q7 ile alakali Iletim bile yoktur

Bazen cidden abartıyorsunuz :tabe:

1 saatlik isim vardi geldim 2 sayfa yazilmis oturdum tek tek okudum geriden gelerek , ben burada yazilan her yaziyi tek tek okurum birini bile atlamam , kimseyi engellemem

Geriden okuyrak Gelirken de @mylife1903 abinin beni etiketledigi mesajını gordum ve cavap verdim hepsi bu
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 17:12:55 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: