Ben Sadece Q7 konusu acilinca mi buradayım 
Ben Günün 12 saati hatta 16 saati buradayim , Aktifim , Her mevzuda Yaziyorum , Bu 19.000 küsur mesaji Q7 icin mi atmışım
Forumun En aktif 2-3 Uyesinden biriyim , Yönetici ve Denetçilerin bile %90 ndan daha aktifim ve daha fazla zaman geçiriyorum burada 
Mesela Sabahtan bu yana aktifim 20 den fazla Mesaj attim ve Bunlardan sadece 3 tanesi Q7 ile alakalı
Bazen cidden abartıyorsunuz 
1 saatlik isim vardi geldim 2 sayfa yazilmis oturdum tek tek okudum geriden gelerek , ben burada yazilan her yaziyi tek tek okurum birini bile atlamam , kimseyi engellemem
Geriden Gelirken @mylife1903 abinin mesajını gordum ve cavap verdim hepsi bu
Quaresmaya giydirip ben arfa, konopyanka midir nedir bi de o gerzek cucak var onun isimlerini yazanlari
@tuncaboylu ya fisletmek lazim.
Bazen ben anlamiyorum bu adamin neden bu kadar tepki cektigini.
Quaresma bu ve hep buydu, degismedi. Adam klinik vaka, acayip bi karakter. Zaten azicik normal bisi olsa yolu buralara dusmezdi.
Adami barselona almis, inter almis, chelsea almis, porto almis, sutlamislar sonra bizim forumda da vardi iste sutlamislar neden aliyoruz, diyenler. Adrianoyu da alma ozaman.
Turkiyeye duzgun adam gelmez zaten, hepsinin bir kulpu olur, olmayan da basar gider zaten anelka gibi, ribery gibi
Adam dunya uzerindeki en marka futbolculardan biri, ilk gonderilmesi de yanlisti zaten. Quaresma krizini yonetemeyen sameti sutlardi duzgun biri, yok maasi yuksekmis bilmem ne,
@Serhat Akkaya sayar simdi o maasa kimlerin gelip o maasin sokaga atilis seklini.
Insan yonetemeyen adam boyle marka isimlerden korkar. Sen ver o quaresmayi lucescunun eline, yattara ile oynamis senol gunesin eline adamlar verim alir.
Uefa nezdinde adamlarin tanidigi tek futbolcu takimdaki. Besiktasin oyle bir reklamini yapiyorki parayla yapamazsin o reklami.
Gecen gun yutuba girdim, abubakar gol yaziyorum 8-10 tame dandik video cikiyor yarisi amazing quaresma assist.
Varsin o quaresma oynamasin, sahada dursun, ne bileyim ne istiyorsa onu yapsin, bu herif reklam yuzudur besiktaskn bu paraya bu kadar reklam yapacakmfutbolcu bulamazsiniz.
Saha icinde beklenti icine girerseniz yanilirsiniz. Adamin tabela katkisi olmadi hic bir doneminde, objektif bakin bu herif bu, ne uzar ne kisalir, yaptigi reklama bakin. Senede 2-3 tane mac alirsa iyidir.
Ha o yetenekte olsun, tabela yapsin, uyumlu olsun falan diyorsaniz aha ronaldo var, pamuk eller cebe.
Azicik su herife saygi duyun, 34 yasina girecek yakinda herhalde kopek gibi kosuyor, isyan ediyor, mucadele ediyor, yilmiyor, kavga ediyor, tekme atiyor, takimin da en hizli oyuncusu bu yasta. Diger herkesle arasindaki kalite farki hiz karsilastirmasinda belli olur. Hizli olmayan oyuncu avrupada zor oynar. Oguzhandi tolgaydi falan agir aksak oyuncular, onlar iki kademe hizli olsaydi zaten ohooo boro arsenalda mesutla oynarken oburu nuriyle dortdmunda oynardi.
Bazen ben geriliyorum yahu okurken, tutarli olmak lazim
Ben kim hayatimda hic sevmedim boyle topculari,sevmeyecem de ama adamin da hakkini yedirmem, kopek gibi kosuyor. Kosmayanlar dusunecek.
Elinden gelenin en iyisini verdigine inanmadigim adami da cok pis gomerim, ismail gibi.