Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168314 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Çözemiyorum, Gökhan Gönül ve Gökhan İnler bu kadar kötü futbolcu mu yoksa hoca onlardan verim alabilecek bir format mı yaratamıyor.
Eğer artık potansiyelleri buysa elimizde patladılar demektir.
Gökhan Gönül
Gökhan Inler
faydasız transfer olarak nitelenirse geriye kalanlar
Caner, faydalıydı. şanssızlık
Aboubakar bu yıllık ücretle tutmamız saçma
Talisca - kiralık
Oğuzhan Aydoğan  Darıca'ya karşı bile oynamıyor

Ayrıca:
Tolgay gidici diye düşünüyorum, ya da çok büyük para ister yeni kontrat için.
Oğuzhan da gidici olabilir
Kerim gitmek istiyor

Bu durumda seneye ciddi bir kadro boşalması olabilir, ve yeni baştan başlamak zorunda kalabiliriz.
Böyle bakınca lig şampiyonluğu benim gözümde CL de grupdan çıkmakdan daha önemli hale geliyor, ancak CL den gelecek para ile bu kadar boşluğu doldurmak için birşeyler yapabiliriz.
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2016, 23:56:40 sozkul ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çözemiyorum, Gökhan Gönül ve Gökhan İnler bu kadar kötü futbolcu mu yoksa hoca onlardan verim alabilecek bir format mı yaratamıyor.
Gökhan Gönül
Gökhan Inler
Talisca - kiralık

Ayrıca:
Kerim gitmek istiyor

Bu durumda seneye ciddi bir kadro boşalması olabilir, ve yeni baştan başlamak zorunda kalabiliriz.
Böyle bakınca lig şampiyonluğu benim gözümde CL de grupdan çıkmakdan daha önemli hale geliyor, ancak CL den gelecek para ile bu kadar boşluğu doldurmak için birşeyler yapabiliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman adamım Ntep'i izlemeye gitmiş Fransa'ya. Kaynak Murat Özen

Çevrimdışı Kalyoncu

Murat özen dediyse doğrudur.

Çevrimdışı 38life

Başkan genelde iş bitme aşamasına geldikten sonra gidiyor seyretmeye.

Çevrimiçi Samet Ç

Cl'de devam edebilirsek Ntep'i bitirebiliriz sene sonu sözleşmesi bitiyor. Yola Uefa'da devam edersek de Brahimi kiralnır diye düşünüyorum ben. Transfer politikası Kiev maçından sonra netleşir.

Çevrimiçi Necmi

Gökhan Gönül
Gökhan Inler
Talisca - kiralık

Ayrıca:
Kerim gitmek istiyor

@sozkul  Oguzhan Aydogan daha 19 yaşında a takım için alınmadı yatırım transferi.
şu anda a takımda forma vermek gelişimini kötü etkiler. Beşiktaş taraftarı iyi gömüyor :bandit:
Ozininde bu performansla bir yere gidebileceğini sanmıyorum. Gözümüzde fazla büyütüyoruz bence
büyük maçlarda olsun milli takımda olsun kayboluyor. Emin ol yabancılar bunu gözlemlemiştir.
daha eşiği geçemedi. İnler performansının altında Gönül buydu zaten. Talisca iki yıllık kiralık
sakatlanmasa sanırım en fazla gol atan oyuncumuz olurdu şu anda. Caner uzun süre dönemez bu sene
değil bence önümüzdeki senede kayıp. Abounun katkısı yadsınamaz ben hala çok iyi bir golcü kazanacağız
diyorum. Gol dışı katkısı büyük şampiyonlar ligindede gol katkısı büyük. Bakalım göreceğiz ne verecek
alınıp alınmamasını lig bittiğinde konuşmak gerekiyor.
Aslında takımın kalitesi ve mücadele gücü geçen seneden dahi iyi bu bir çok oyuncunun daha form grafiği
yükselmediği halde böyle. Bu takım en düşük kapasitesiyle yenilmiyor. taşlar yerine oturdukça çok daha iyi olacağı kesin
ligin ilk yarısındayız esas ikinci yarı takım kaliteleri farkı gösterecek.
kulağımıza gelenler doğruysa ikinci devre lige bambaşka bir Beşiktaş girebilir. takım iyi ama eksikler var o eksikler
doldurulursa ki bunun farkındalar işte o zaman burda kimse ligi düşünüp kafa yormaz bambaşka boyuta geçeriz.
ama bunun için önce kievi yenmek gerekiyor.

Çevrimdışı mellfred

,
çok top ezer bu  :bandit:

Çevrimdışı alimm

bruma'nın üst versiyonu gibi duruyor....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi COB

Jelena Karleusa'nin neden hafta sonunda Tosic sahanin en iyisi olacak demesi ortaya cikti, kadin Istanbul'a gelmis. Tosic icin doping olacak herhalde, yada Pektemek ve Olcay gibi sakatlik yada formsuzluk vermesin de...

Çevrimdışı 38life

Ntep gelirse kafayla atılan gol sayısında epey bir artış yaşanacaktır.

Çevrimdışı cursedofdragon

bruma'nın üst versiyonu gibi duruyor....

o video geçen sene bu sene daha iyi gibi duruyor :)

Çevrimdışı alimm

Ntep için istatistik... 

sol kanat oynadığı 81 maçta 21 gol 17 asist yapmış... bu da nerdeyse 2 maçta 1 tabela demek...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

o video geçen sene bu sene daha iyi gibi duruyor :)

27 numaralı formasıyla A ' ntep

Çevrimdışı Orhan_

27 numaralı formasıyla A ' ntep

(:... Geldiği takdirde bunun geyiği mutlaka dönecektir. Antepli Ntep..

Çevrimdışı Orhan_

Hiç tatmin edici değil, kaleci hatasından sadece Gençlerbirliği maçında gol yedik , Şl'de de 5 maçtada gol yedik zaten; bir an önce bu sorunu çözmemiz gerekiyor.

Sadece geçen sene de böyleydik deniyor ama bence bu sorun çok daha uzun yıllardır var bizim takımda. Hoca'nın oyun planını geliştirmesi lazım.

Çevrimdışı alimm

Ntep

ilginç bir istatistik vereym....

bu sene ligde tabela anlamında sadece 5 asisti var ve bunların hiç biri SANTRAFOR'a yapılmış değil...
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 02:09:09 alimm ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ntep

ilginç bir istatistik vereym....

bu sene ligde tabela anlamında sadece 5 asisti var ve bunların hiç biri SANTRAFOR'a yapılmış değil...

O forvetin sorunu gibi daha çok.

Çevrimdışı cursedofdragon

alın gece gece biraz konu dışı yapayım :D

Güzel müziktir :)

Çevrimiçi murat baltacı

Bu sene puan kayıplarının nedeni hucum gücümüzde giden oyunculardan dolayı zayıflama var bazen gomez bazen sosayı arıyoruz hatta olcay ve kerimden hiç verim alamayınca töre bile aranıyo. Geçen sene hucum hattımız defans ve kaleci hatalarını kapatıyodu bu sene hem hucum hattında hem isimlerde gerileme var. Geçen seneki gibi yediğimizden fazla atarız kayığına binersek bu kayık batar yolun sonunu göremez.

Devre arası mutlaka kanat ve forvet takviyesi gerek yönetim hamle yapmazsa elimizde olan şampiyonluk kaçabilir. Geniş kadromuz sakatlıklarla sekteye uğradı en azından sakatlar ritmini bulana kadar rekabet olmalı gomez geri gelirse süper olur töre gelmeye niyetli ama yeterli olmaz mutlaka brahimi veya ntep gibi bi kanat alınmalı hiç olmazsa lens gibi bi oyuncu kiralanmalı bazen bi oyuncu çok oyuncudur lens olmasa fener şuan piyasada yoktu adamlar şimdi şampiyonluk hesabı yapıyolar.

Bizde geçen sene yedekten girip katkı veren cenk q7 gibi oyuncular vardı geçen seneye göre kalemiz güçlenmişken iyi defans yapamayarak goller yiyoruz defans bi şekilde idare ederde sıkıntı aboubakar kötü oyuncu değil ama gol yapmak için hep doğru anı bekliyo erken hamle yapsa doğru pozisyon alsa daha fazla gol atar son maçta sow bu yüzden hattirick yaptı aboubakar gelişir gelişmesinede bize şampiyonluk kaybettirirse bu gelişimin biz anlamı olmaz ya golcü bi kanat ve stoper yada kanat ve forvet takviyesi olmalı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

70. Dakikaya kadar dayanabildim, uyumusum sonra yeni uyandim. Kerim bir tsne daha atmis

Boyle futbol oynanmaz, ben sinirden arkadas kasindim her tarafimda sivilce cikti. Dua etsinler ben baskan degildim, devre arasi bu futbolcularin alayinin agzini burnunu kafasini gozunu kirardim.

Sen koca besiktassin be, karsinda 3.lig takimi var, baski yiyorsun. Cikip tak tak 3-4 tane atacaksin ki rakip saygi duysun sana.

Rezllik, senol hoca soyunma odasinda dalmistir bunlar kesin.

Simdi herseyi gectim bu rezil oyunlarini, vurdum duymaz tavirlarini

Arkadas besiktas camiasina saygisi yok bu sahaya cikan futbolcularin.

Bir cok besiktasli aile, baba ogul belki ilk defa evlerinde oturup acik kanaldan besiktasi beraber seyredecekler, sofrayi hazirladilar, kimi rakisini kimi gulsuyunu koydu acti televizyonu ve karsisinda boyle oynayan bir takim. Kabul edemiyorum. Yenilirsin yenersin, besiktasin genetigi mucadele ile kodlanmistir, biz ne kazma futbolcular gorduk ama mucadele ettiler, yureklerini koydular ve alkisi aldilar.

Boyle bir skandal olamaz.

Dusunun 20milyon besiktas taraftarindan bu mali durumda en az 1 milyon baba, oglunu gonderiyordur kahveye maci izlesin diye kendi radyodan takip ediyordur bu insanlarin 1 kere olsun beraber, ev ortaminda, sofra basinda besiktaslarini izlemeye hakki yok mu ulan, hakki yok mu

Ne hakkiniz var boyle rezil, igrenc mucadele etmeye, 3.lig ekibinden gol yemeye, utanmazlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Günaydın,

Dünkü maçta genç Ozzie neden oynamadı anlayamadım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903  Ömer bitirici diyorduk, Abudan beter çıktı abi, gol kaçırma rekoru kırdı herif

Etiketler: