Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151000 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Kerim + Olcay+Aras ı yolla 4 milyon ver  :D

Olcay'a kıyamıyorum aslında ama çok kızıyorum ona.Performanıs böyle devam edecekse bence bir daha feda yapması gerekiyor  :D Aras'ı da oynamasını çok istiyorum ama olmadı ne yazık ki artık bu saatten sonra bir katkı alamayacağız gibi...

Şahtar'dan Taison'a yürümek lazım artık.

Çevrimdışı Gokhan-

Haaaaa kendisi o kadar isterse ve bunun aşağısına düşmesse keyfi bilir.

Sevilmediği, kendisine hoş davranılmadığını söylediği camia'ya geri dönmek zorunda kalır o zaman :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Kalyoncu

Olcay'a kıyamıyorum aslında ama çok kızıyorum ona.Performanıs böyle devam edecekse bence bir daha feda yapması gerekiyor  :D Aras'ı da oynamasını çok istiyorum ama olmadı ne yazık ki artık bu saatten sonra bir katkı alamayacağız gibi...

Yenge'nin doğum ne zamandı? Doğumdan sonra bida görmek lazım Sosa etkisi alırsak süper olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alamayız Taison'ı, gerçekçi olmak lazım.

Çok para isterler.

En gerçekçi hedef Brahimi gibi duruyor.

Gerçi onu alsak, "İyi adam olsa Porto neden bıraksın?" diyecek malum gömücüler.  :D :D

Ama dediğim gibi en gerçekçi hedef o görünüyor.

Çevrimdışı tangaz

acırsan acınacak hale düşersin. kıyacaksın. kıyamadığın adam 1 yılda senin benim ömrümüzde kazanamayacağımız paraları kazanıyor şan şöhret de cabası. gerardlara lampardlara kıyılıyor vadesi geldiğinde...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok para isterler.

Gerçi onu alsak, "İyi adam olsa Porto neden bıraksın?" diyecek malum gömücüler.  :D :D

Brahimi golcü özellikleri yüksek bir adam ve her türlü alınmasını isterim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

acırsan acınacak hale düşersin. kıyacaksın. kıyamadığın adam 1 yılda senin benim ömrümüzde kazanamayacağımız paraları kazanıyor şan şöhret de cabası. gerardlara lampardlara kıyılıyor vadesi geldiğinde...
Casillas'lara Raul'lara kıyıldı bu dünyada..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Tamam geçen seneki pas oyununda da preslerde de Sosa ve Gomez'in rolü büyük fakat bizden kat ve kat daha kalitesiz bir Başakşehir kadrosu bu oyunu oynayabiliyorsa, bizim elimizdeki kadroyla neden oynayamayalım? Onların 10 numarası Sosa'dan daha mı iyi, veya Mehmet Batdal Gomez ayarında mı? İşte bu yüzden bu seneki oyunu, elimizdeki kadrodan ziyade hocanın ekonomik oyun anlayışı ve kondisyona bağlıyorum. Tabiki Başakşehir'in yüksek bütçeli olmasa da, planlı kadro yapılanmasının bu oyun üzerinde etkisi var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Brahimi golcü özellikleri yüksek bir adam ve her türlü alınmasını isterim..

Ben de isterim de; Brahimi'yi alırsak, Afrika Kupası sebebiyle ondan da faydalanamayacağız 3-4 hafta.

Çevrimdışı Bishamon

Çok para isterler.

Ukranyada lig erken bitiyor zaten transfer dönemine kadar bitmiş olur.Sözleşmesi bitiyor.Az biraz para verip alınabilir

Brahimiyi Portonun istememesi ise disiplinsizliği

Çevrimdışı tangaz

Çok para isterler.

gömücüler deyince üzerime alındım  :D
günlerdir brahimi alınsın diyenlerdenim. bu arada taison market değeri 13 kontrat bitimine 6 ay kalmış, brahimi ise 20 olup kontrat bitimine de 2,5 sene var daha ve sen ucuz olana 3 gün sonra boşa çıkacak olana daha zor diyorsun  :alala:

yazılımını güncelleme zamanın gelmiş  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

Haklısın ama Tolga'nın mpnin falan kazanacağına Olcay kazansın bence.Sonuçta bir türlü hak etmeyen her türlü para kazanıyor...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben de isterim de; Brahimi'yi alırsak, Afrika Kupası sebebiyle ondan da faydalanamayacağız 3-4 hafta.
evet takıma oturması filan 1,5-2 ayı ayı bulur..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ukranyada lig erken bitiyor zaten transfer dönemine kadar bitmiş olur.Sözleşmesi bitiyor.Az biraz para verip alınabilir

Brahimiyi Portonun istememesi ise disiplinsizliği

Lig erken bitiyor derken yanlışın var:

Bu sene play-off oynanacak Ukrayna Ligi'nde.

Ayrıca Taison'u çok büyük ihtimalle Çin'den isteyecekler.

Yok eğer Çin'den teklif gelmezse, oyuncu sözleşmesinin sonuna kadar bekleyip yüksek imza parası için pazarlıklar yapacaktır.

Çok zor transfer dediğim gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

gömücüler deyince üzerime alındım  :D
günlerdir brahimi alınsın diyenlerdenim. bu arada taison market değeri 13 kontrat bitimine 6 ay kalmış, brahimi ise 20 olup kontrat bitimine de 2,5 sene var daha ve sen ucuz olana 3 gün sonra boşa çıkacak olana daha zor diyorsun  :alala:

yazılımını güncelleme zamanın gelmiş  :bandit:

Brahimi'yi kiralayacağız çünkü, onu da satın alamayız.

Ayrıca kulübüyle anlaşsan bile Taison neden sana gelsin, 4 ay bekleyip 4-5 milyon imza parası kovalayacaktır.

Çevrimdışı tangaz

Brahimi'yi kiralayacağız çünkü, onu da satın alamayız.

Ayrıca kulübüyle anlaşsan bile Taison neden sana gelsin, 4 ay bekleyip 4-5 milyon imza parası kovalayacaktır.

biz verelim imza parasını bitik GGye imza parası vermedik mi taisona da verelim...

Çevrimdışı tuncaboylu

biz verelim imza parasını bitik GGye imza parası vermedik mi taisona da verelim...

Yazın verelim zaten, Taison gibi adama imza parası vermezlerse senden önce ben isyan ederim.

Ama ara transferde hem kulübüne bonservis, hem oyuncuya imza parası mı vereceğiz?  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yazın verelim zaten, Taison gibi adama imza parası vermezlerse senden önce ben isyan ederim.

Ama ara transferde hem kulübüne bonservis, hem oyuncuya imza parası mı vereceğiz?  :alala:
1 milyon kulübüne verelim kendisine de imza parası elimizden bonservis olarak 1 milyon çıkmış olur, zaten bedavaya gidecek bari ellerine biraz para geçer :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

Çok para isterler.

Aman dikkat seni de gömüverirler mazallah sakın ha eleştirme  :D :D
Şaka bir yana keşke gelse gol atan kanat oyuncumuz olur yaratıcı sıkışan oyunu açan

Çevrimdışı tangaz

denklem şöyle çözülür ara transfer olursa cüzi bir bonservis 3 milyon gibi 3x4 =12 milyonluk bir kontrat ve 4 yıllık maliyeti 15 milyon
sezon sonu olursa 5 milyon imza parası 2,5x4 =10 milyonluk kontrat ve gene 4 yıllık maliyeti 15 milyon

burada belirleyici olan oyuncu olur...

Çevrimdışı Bishamon

1 milyon kulübüne verelim kendisine de imza parası elimizden bonservis olarak 1 milyon çıkmış olur, zaten bedavaya gidecek bari ellerine biraz para geçer :)

Aynı şekilde Ntep, Choupo Moting ve Ghezzal'e de teklif yapmak gerek

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada bize karşı coşan Gedoz'un da sözleşmesi bitiyormuş  :D

Çevrimdışı mylife1903

Imza parasina karsiyim ben, hic hosuma gitmiyor. Turk oyuncuyanimza parasi zaten skandal. Bassin gitsin alanyaspirda oynasin burasi besiktas. Hatta genclerden 500 alan adama da burasi besiktas 250 cekeceksin gelmezse keyfi bilir. Heriflere bak ne guzel dunya gayseriden besiktasa gelecen istanbulda yasayacan ustune de maasina 5-6 kat zam yapilacak. Kerizlik.
Imza parasi yerine bonservis verilsin. Isinamadim bu imza parasina, imza parasi ney lan, feynk feynk resmen. Nobrenin meneveri figirden duymustum bu olayi ilk defa, offr titreme geldi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim başkanın cin fikirlerine benziyor, ama zor.  :tabe:

Çok ucuza bırakmazlar, o paraya vereceklerine play-off'ta oynatıp bedava bırakırlar.

Bu arada ister misiniz yine Dentinho'yu alıp gelsinler?  :D

Çevrimdışı tangaz

Aman dikkat seni de gömüverirler mazallah sakın ha eleştirme  :D :D
Şaka bir yana keşke gelse gol atan kanat oyuncumuz olur yaratıcı sıkışan oyunu açan

hala %10 verim konulu soruları yanıtlamadın  :bandit:

makina parkın yakında çöplüğe dönüşecek kepenk indireceksin :D

Etiketler: