Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125874 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

öyle görünüyor abicim, bize bu dakikadan sonra soru işareti olmayacak 2-3 transfer lazım her sene, ne performans ne yetenek ne de sağlık konularında soru işareti barındırmayacak 2-3 hamle. alacaksın ve seviye yükselteceksin. @onurturan
Pepe :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada Vodafone Arena çok güzel ama ben İnönüyü özledim yahu  :bawling: :bawling: :bawling:

Bu arada Vodafone Arena çok güzel ama ben İnönüyü özledim yahu  :bawling: :bawling: :bawling:
Unutursak kalbimiz kurusun :by2:

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Savaş

Bu akşam 3-1 alıcaz bu maçı. Goller : Cenk + Marcelo + Gökhan Gönül

Çevrimdışı alimm

sağda visca solda brahimi ortalarında talisca önlerinde leblebici  :bandit:
ah bici bici leblebici... kimdir o abi...
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 13:34:29 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı sametbagan

sağda visca solda brahimi ortalarında talisca önlerinde leblebici  :bandit:
Parayı hangi hesaba yatırıyoruz :busted_cop:

Çevrimdışı alimm

brahimiyi devre arası 1,5 yıllığına kiralayalım viscayı sene sonu alalım   :bandit:
sola brahimi sağa shaqiri  kiralasak 1,5 seneliğine....

Çevrimdışı alimm

Ghezzal ve viscayı alalım çözülsün bu iş :D
Ghezzalin sözleşme son senesi zaten eğer gelmek isterse makul bir fiyata bitebilir.
Viscayı da başkan düşünsün artık :D
ghezzal i bize yar etmezler, kendisi premier lige göz kırpıyo...

Ronaldo önce tribünlere sonra da Q7’ye hayran kaldı

Beşiktaş’ın bir dakikalık sessiz tezahüratı dünya yıldızlarını hayran bıraktı. kartalhaber.com un haberine göre en büyük ilgide Real Madrid’in süper yıldızından.

Beşiktaş tribünlerinin Benfica maçında yaptığı 1 dakikalık ‘sessiz’ tezahürata ünlü futbolculardan tam destek geldi

Beşiktaşlı taraftarlar, yine bir ilke imza atmayı başarırken bugüne kadar tribündeki destekleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken siyah-beyazlıların, Benfica maçındaki ‘sessiz’ tezahüratlarına pek çok ünlü futbolcudan da tam destek geldi. Antalyasporlu Eto’o, Beşiktaş taraftarının FIFA tarafından “yılın en iyi taraftarı” ödülünü alması için harekete geçerken, adı Beşiktaş’la anılan Balotelli’nin menajeri Mino Raiola da Beşiktaşlı yöneticileri kutladı.

YILDIZLARDAN MESAJ VAR

Real Madrid’in yıldızı Ronaldo yakın dostu Quaresma’yı arayarak, “Taraftarınız gözlerimi yaşarttı. Bir gün onlar için oynamak isterim” sözlerini kullandı. Adriano’ya eski takım arkadaşı Neymar’dan, İnler’e eski takım arkadaşları Koulibaly ve Zapata’dan tebrik mesajları geldi. ÖTE yandan Beşiktaş taraftarının bu hareketi Marcelo, Talisca, Atiba ve Aboubakar’ı da çok duygulandırdı. Kanadalı yıldız üç takım arkadaşının da duygularının yer aldığı bir mektup kaleme aldı. Mektupta tüm taraftarlara teşekkür edildi, kendileri gibi bir taraftar grubuna sahip olduğu için gurur duydukları yer aldı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adam hakkında yazılan çizilen tek şey toptan ayrılmak istemedği ve çok bencil oynadığı o kadar top kullanan birisi için bu istatikler az bile.Mesela Quaresma topu çok seviyor eğer ortaları olmasa assist sayısı 0 falan olabilir burada herkes homurdanırdı  :D

Fabri gelince Atiba gelince falan filan olmuştu pek takılmamak lazım kendi kafasındaki sisteme uymayanlar hemen homurdanıyor bunlara gerek yok Brahimi rahat 12 - 12 gol asist tabelası yapacak bi oyuncu yani çalım atmayı beceriyor diye vedalaşmıyor diyorlar gereksiz çalım atmıyor ki sonuç odaklı oynamaya çalışıyor eğer bu transfer olursa gerçekten müthiş olur ama  bu adamın gelme ihtimali çok düşük bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/ibfk2014/status/802441877148598272

ben bu naza boncuğundan korktum.

Deccal'in gözü deniyor bunun için üç harflileri bulunduğu ortama topluyormuş hediyiyi kabul edelim ancak sonra stadta bulundurmuyalım bunu.

Büyü müyü vardır bunda.

Çevrimdışı anilsevim

Akşam kalecimiz yeşil forma giyiyor :(
Şimdiden sıkıntı bastı
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Berat

ben bu naza boncuğundan korktum.

Deccal'in gözü deniyor bunun için üç harflileri bulunduğu ortama topluyormuş hediyiyi kabul edelim ancak sonra stadta bulundurmuyalım bunu.

Büyü müyü vardır bunda.

Ben anlamam o işlerden. İyi niyet içeren davranışlar karşılıklı devam ediyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İnönü Stadı güzel bi stattı ama Vodafone Arena bambaşka bi yer ben hiç özlemiyorum..

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben anlamam o işlerden. İyi niyet içeren davranışlar karşılıklı devam ediyor.

nazar boncuğu şeytanın gözü olarak biliniyor.

Aslında bi halta yaramayan birşey.

http://www.onaltiyildiz.com/haber.php?haber_id=1803

Çevrimdışı Tolga

İnönü Stadı güzel bi stattı ama Vodafone Arena bambaşka bi yer ben hiç özlemiyorum..
Katılıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi sozkul

Linc etmeyin beni de bu benfika macini ikinci sefer izledikten sonra gecen bahsi gecen winner oyuncu olayi aklima geldi. Simdi mac 3-3 olmus 6-7 dakika kalmis rakip ivan drago karsisindaki apollo gibi sallaniyor, olumcul darbeyi vuracak mesela bir hagi olsaydi tak diye sokusturmusturdu uzatmalarda tortuncu golu.

Talisca yapacaktı o işi parmağı kırılmasaydı.

Çevrimdışı Bishamon

Alla halla noldu inönüyü mü gömmeye başladınız

Çevrimdışı Berat

nazar boncuğu şeytanın gözü olarak biliniyor.

Aslında bi halta yaramayan birşey.

http://www.onaltiyildiz.com/haber.php?haber_id=1803

Ben de inanmıyorum böyle şeylere. Akrabalarımdan biri ile de tatlı sert tartıştım bu konuda. Karşılıklı iyi niyet içeren hamleler var işin özü bu olmalı şu anki gibi.

Çevrimdışı Atkar

Bence Brahimi riskine girmemeliyiz.Önümüzde alınacak Visca var.Sezon sonu içinde Taison ve Mehmet Ekici alınır çok para harcamadan bu mevkiler halledebilinir.Taliscaya 15-20 verir miyiz,Benfica o fiyata verir mi hiç bir fikrim yok.Stopere Pepe gibi net bid hamle yapabilsek bir leblebici ve bir oyun kurucuyla iii bitiririz.Bu sene şampiyonluk ve CL'de gruptan çıkmal çok önemli.Lig şampiyonluğundan 65-70M Dolar,CLdem ise 45M Avro gibi bir rakam gelirse 15M bonservis 1 futbolcuya da olsa verilebilir.

Çevrimdışı OrhanAker

Sivasın stadı yarısı kış yarısı yaz..gülsemmi ağlasammı bilemedim ama güleceğim  :lol: :lol:

Etiketler: