Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125769 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı arena_t2000

Orhan Kaynak : benfica ve basaksehir denk takimlar....   yorumsuz...

A.R.N. LgG3

Çevrimdışı raichu

Pazar günü saat 15:00 ya 16:00 çok güzel olurmuş.
nasıl böyle düşünürsün  :olmaz
lick tv ye ayıp olur  :biggrinking:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Orhan Kaynak : benfica ve basaksehir denk takimlar....   yorumsuz...

A.R.N. LgG3

Belki sistem olarak  ortasaha da kalabalık durup hızlı hücuma çıktıkları için sistemlerini benzetmiş olabilir.

Çevrimdışı alimm

"- Başakşehir, bu sezon deplasmanda hiç puan kaybetmedi ve sadece bir gol yedi."

Böyle istatistikli rakip gelnce daha bi güzel oluyo.. 10 küsür maçtır yenlmeyen napoli, şu kadar maçtır gol yemeyen benfica... ve şimdi de başakşehr....
herşeyin bir ilki vardır ve bunlar anlamlı olurlar....   :steamed:
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 16:39:47 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı 38life

Brahimi diyosunuz da beyler şuan ayağında bu şekilde top tutacak ikinci adam lüks bizim için :)

Quaresma varken Brahimi'yi de kaldırmaz benim bünye. Ha Quaresma'yı devre arası veririz Çin'e eyvallah. Yoksa zaten sözleşme uzaticaz Quaresma'yla sene sonu.

Gerçi yaşlanıyor artık. Seneye istemese de daha fazla paslı oynayacak ama olsun. Quaresma varken Brahimi lüks.

Benim söz hakkım olsa Lens döndükten sonra salça olalım derim. Lens fena. Lens iyi. Lens olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brahimi zaten Quaresmayla birlikte oynasın diye değil Quaresma'nın veliahtı olsun diye alınır bence. Seneye Quaresma 34 yaşında oluyor. Hala ilginç bir şekilde her maç 90 dakika oynasa da seneye böyle olmaz muhtemelen. Ha nolur devre arası gelirse yarım sezon birlikte oynarlar. Bence çok sıkıntı çıkmaz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

"- Başakşehir, bu sezon deplasmanda hiç puan kaybetmedi ve sadece bir gol yedi."

Böyle istatistikli rakip gelnce daha bi güzel oluyo 10 küsür maçtır yenlmeyen napoli şu kadar maçtır gol yemeyen benfica... ve şimdi de başakşehr....
herşeyin bir ilki vardır ve bunlar anlamlı olurlar....   :steamed:

Bu akşam bir terslik çıkmaz umarım.
Başakşehir'den bu yıl biraz korkmaya başladım su hızlı futbolları cıkısları felan. Visca emre mossoro felan.
Ek olarak su sarı kart sınırları çok can sıkıcı ya.
Bir sonraki hafta derbi olması acayip strese soktu bizi. :money:

Çevrimiçi Rasim

Fanatik de dahil 6-7 farklı kaynak ayni haberi geçiyor :alala:

Brugge Grup sonunculugunu garantilemiş

Fb , Osmanli ve Biz gruptan cikarsak Ulke puanı olarak Belçika nin üzerine Çıkıyormuşuz..
tamam belcikayi gecebilirizde ön eleme oynamayacagiz dogru degil zaten 2018 den sonra ilk 10 da olamassak sampiyonumuzda ön eleme tehlikesyle karsi karsiya kalabilir türkiyedeki medya hicbirseyi arastirmadan haber yapiyor :ok:
Beşiktaş!

Çevrimdışı onder23

bu dogru degil
Bu bilgi doğru.  Şuan Belçika ile aramızda 1.2 puan fark var. Kiev maçında galibiyet alırsak 2 puan galibiyet için 5 puan da gruptan çıkıldığı için veriliyor. Toplam takım sayısı 5 e bolundugunde 1.4 puan yapıp belcikanin önüne geçiyoruz.

Belçika takımları da puan alırsa durum değişebilir

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 17:06:13 onder23 ]

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman: "Burası Başakşehir'in de evi. İnşallah sahada herkesin beğeneceği güzel bir maç izleriz."

Göksel Gümüşdağ: "Fikret Bey ile çok eskiden beri dostuz. Beşiktaş'ı ağırlamaktan, stadımızda şampiyon olmalarından mutluluk duyduk."

2 ADAM gibi ADAM :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ferdi1903

cok zor bir mac, umarim aksine kolay bir galibiyet aliriz

Çevrimdışı OrhanAker

Hala oturtamadik bazı şeyleri benim aklım kayseri maçının ilk yarısında kaldı bu seneki en iyi oyunumuzdu.
Biz yakın oynadığımız zaman etkili oluyoruz 2-3-1 de düzgün yerleşemeyince önde stoperlerin kucağında kalıyoruz.
Göbekte kalabalık olup kanatları beklere bırakmalıyız bence.

Çevrimdışı levitate

Talisca olsaydı bu maçta duran topları affetmezdi bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Canerin ve Taliscanin sakatliği takimin kimyasini bozdu.

Adriano'yu daha çok ileride kullaniyorduk. Kanatlar Q7 dişinda formsuz. Aboubakar veya Cenk gününde ise maç aliyoruz, ikisi suskun olunca sorun yaşiyor.

Çevrimdışı atalay

Skor ile ilgilenmemek lazım. Bugünün kazananı Avcı, kaybedeni ise Güneş. Tıpkı GS ve Benfica maçlarında olduğu gibi. Fabri ise unvanı ve ivmeyi korudu. Beşiktaş 'doğrularının' yanına halen 'güçlü oyunlar' koyamadı.

Çevrimdışı ozankarakoc

Kendi sahamızda Galatasaray'ı da, Başakşehir'i de yenemedik. Başakşehir, Fener'i de, Galatasaray'ı da yendi. Bu sene bir Leicester olayı da Süper Lig'de yaşanabilir.

Doğru dürüst pozisyonumuz yok, adamların golün yanında yüzde yüzlük 3 de pozisyonu var. Tırnaklarımızı yiye yiye izledik maçı... Koskoca Beşiktaş'sın, yen artık şu uyuz takımı ya! Oturup bunların Adana'ya, Rize'ye falan mı puan kaybetmesini bekleyeceğiz...

Şu Beck de çıldırtmaya devam ediyor. Hayatımda daha vasat bir futbolcu görmedim. Hakkaten, "hiç" görmedim. İnsanın herhangi bir konuda bir üstünlüğü olur. Bunda hiçbir şey yok! Top tutamıyor, süremiyor, pas veremiyor, orta yapamıyor, en olmadık zamanlarda geriye dönüp atakların canına okuyor... Görmeye dayanamıyorum artık adamı sahada... Formsuz, mormsuz... Gökhan Gönül'ün dayısı bile bundan daha iyidir.

Tek teselli cezalı oyuncu vermememiz oldu.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cisse557

Benfica: 1 Başak: 1 Fener: 3 Kiev: 3 Bursa: 3
Haftaya kuponlarimizda Beşiktaş galibiyeti almayi unutmayalım.

Çevrimdışı MANSIZ

Haftaya kuponlarimizda Beşiktaş galibiyeti almayi unutmayalım.

Fenerbahçe'yi yenmek zor hele hele bu oyun anlayışı ile. Bence 0 yada 2 Fenerbahçe maçı.

Çevrimdışı OrhanAker

Kadiköyde anahtar erken gol yememek ama bunuda bekleyerek yapamayız oynamamız lazım defanstaki basit hataları yapmazsak umarım :D çokta zor değil galibiyet.

Çevrimdışı cisse557

Fenerbahçe'yi yenmek zor hele hele bu oyun anlayışı ile. Bence 0 yada 2 Fenerbahçe maçı.
Hayır şunu anlamıyorum. Fenerbahçe'yi yenmek neden zor mesela? Doğru bir argüman sunmuyorsunuz. "Bu oyun ile zor". Bu kadar basit mi yani. Biz kötü oynadık bugün eyvallah geçen seneye göre daha iyi sayilmayiz bu da doğru. Peki Fener çok mu harika top oynuyor? Kötü halimiz Benfica'ya Napoli'ye Başakşehir'e kaybetmiyor. Fener bu 3 takımdan da kötü futbol oynuyor. Tek avantajları kendi sahalarında olması.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kendi sahamızda Galatasaray'ı da, Başakşehir'i de yenemedik. Başakşehir, Fener'i de, Galatasaray'ı da yendi. Bu sene bir Leicester olayı da Süper Lig'de yaşanabilir.

Doğru dürüst pozisyonumuz yok, adamların golün yanında yüzde yüzlük 3 de pozisyonu var. Tırnaklarımızı yiye yiye izledik maçı... Koskoca Beşiktaş'sın, yen artık şu uyuz takımı ya! Oturup bunların Adana'ya, Rize'ye falan mı puan kaybetmesini bekleyeceğiz...

Şu Beck de çıldırtmaya devam ediyor. Hayatımda daha vasat bir futbolcu görmedim. Hakkaten, "hiç" görmedim. İnsanın herhangi bir konuda bir üstünlüğü olur. Bunda hiçbir şey yok! Top tutamıyor, süremiyor, pas veremiyor, orta yapamıyor, en olmadık zamanlarda geriye dönüp atakların canına okuyor... Görmeye dayanamıyorum artık adamı sahada... Formsuz, mormsuz... Gökhan Gönül'ün dayısı bile bundan daha iyidir.

Tek teselli cezalı oyuncu vermememiz oldu.
Kafamda cok deli bir soru var

Bu takim Sampiyon olursa Kim Kutlayacak , kim Kutlama yapacak :alala: :evillol:
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 21:28:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eski inönü

bu sezon daha 1 tane hedef maç kazanamadık. Önümüzdeki Fener ve Kiev maçları benim açımdan şu sorulara cevap olacak:  Gercekten büyük takım olduk mu yoksa belli bir seviyeye gelip orada tıkandık mı? Bu sorular Şenol Güneş için de geçerli.

Çevrimdışı raichu

Hayır şunu anlamıyorum. Fenerbahçe'yi yenmek neden zor mesela? Doğru bir argüman sunmuyorsunuz. "Bu oyun ile zor". Bu kadar basit mi yani. Biz kötü oynadık bugün eyvallah geçen seneye göre daha iyi sayilmayiz bu da doğru. Peki Fener çok mu harika top oynuyor? Kötü halimiz Benfica'ya Napoli'ye Başakşehir'e kaybetmiyor. Fener bu 3 takımdan da kötü futbol oynuyor. Tek avantajları kendi sahalarında olması.
engelle engelle  :D
bi engelledin mi bi daha bırakamazsın  :D

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
15 Kasım 2015, 21:10:44 »
Bucaspor'da iken de canlı izlediğim şimdi Altınordu'da oynayan bir oyuncu. Cengiz Ünder. Beşiktaş'ın ilgilenmesi lazım.

Alıntı yapılan: atalay
16 Kasım 2015, 15:24:57 »
Dün yazdığım Cengiz Ünder yine U-19 milli takımında golünü atmış.
3 büyükler bu çocuğa yatırım yapmak için ne bekliyor, anlamıyorum. Potansiyel aralığı o kadar geniş ki bir dünya yıldızına bile dönüşebilir.

Cengiz'i üç yılı aşkın süredir izliyorum ve bugün oynadığı oyunun seviyesinden büyük mutluluk duydum. Maç boyunca savunma arkasına yaptığı sızma koşular; goldeki kontrada iki kutu arasını 9 saniyede geçip, ters ayağı ile direk dibine doğru tekte yaptığı vuruş; son bölümde Mossoro'yo attığı enfes derin top olmak üzere yaşına göre oldukça olgun bir maç çıkardı. Daha alacağı çok yol var. Başakşehir ve Avcı onun için doğru adres. 

EssiLor

• Ziyaretçi

Ulan delirdim bu akşam sinirden
Küplere bindim vallahi
3 senedir yenemiyoruz Şunları sağı solu yumruklamamak için zor tuttum kendimi
Kafayı yemek üzereyim
Takım çok kötü
Kanat ve Forvet Lazım Defans Lazım
Bu kadro ile bu sene şampiyon olabileceğimizi zannetmiyorum
Geçen seneki Hücum hattı nın % 2 si bile yok
Ah Sosa Töre Gomez ah
Cidden takım çok kötü.