Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125792 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Zenci Türkçe'de ırkçı bir kelime değildir, zenc kökü Farsça siyahtan geliyordu okuduğum kadarıyla. Küfürlü, aşağılayıcı kelimelerle birlikte kullanılmadığı sürece de herhangi bir ırkçı anlam taşımıyor dilimizde. Zenci kelimesinin kötü anlama geldiğini düşünmek tamamen algı ile alakalı abi.
Cok degisik yere gitmis konu. N* kelimesinin karsiligina turkcede zenci yazarsan irkci kelimenin tam karsiligi olur. Ha bazi mallar disinda ten rengi irkcisi gormedim ben turklerde. Yurtdisinda pis bir sekilde irkcilik yapiliyor hala bu insanlara, muslumanlara da ayni sekilde.

Rusca daha da ilginc. Negr derler butun afrikalilara. Okulda oyle ogrettiler, denir. Cinde cinliler, israilde yahudiler, afrikada zenciler yasiyor gibi

Simdi fbnin iki tane gerizekali taraftari vardi negro biskuvi alip poz veren. Simdi o iki salak kadinsi irkci mi olacak yooo beyinsiz ve kalitesiz olacak. Ayni fbnin muz sallayan taraftari gibi, karakterimizde yok bizim ten rengi irkciligi.
Ebuye vardi gsde (Küfür Yasak) terbiyesiz maymunluk yapti macti simdi ten renginden tepki gostermedik ki biz ona maymunluk yaptigi icin tepki gosterdir. Aksama basaksehir maci var, basaksehirin turk oyunculari da maymunluk yapabilirler, ayni tepkiyi ona da veririz. Simdi basaksehirin beyaz oyuncusu ile gsnin zenci oyuncusuna farkli tepkiler verirsek bu irkcilik olur, olabilir, olacaktir.

Ha bu ten rengi irkciligi diye neden uzerine basiyorum cunku turkiyede irkcilik kavrami altinda dunyada yapilan o igrenc ayrimciliklarin hepsi kokuna kadar yapilir. Evet turkiyede herkes irkcidan beter ayrimcidir. Ten renginden dolayi insanlari asagilamayiz, hatta arap arap diye kucuk cocuklar sempatiyle pesinden kosar.

Ama ihaleyi topragimiza, partilimize veririz, askerde bile topragin gelirse yemek verirken kepceyi bol tutarsin, hakim ve savcilarin hali meydanda, iktidarin hali meydanda ve utanarak soyluyorum ki turkiyede irkcilik vardir.
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 07:27:20 mylife1903 ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gs'li taraftarlar (taraftar dedikleri 300-500 kişi) ikinci yarı öncesinde takımlarını tribüne çağırarak destek vermiş  :lol:

Özendikleri anlaşılmasın diye de soyunma odasına girerken değil, ikinci yarıya başlarken yapmışlar :)

Ben bu kadar özgün ve takımına bağlı taraftar görmedim çok fena duygulandırdılar beni, özendim, imrendim resmen. :ebebe:

Günaydın Büyük Beşiktaş Ailesi,

Allahın izni ile süper oynumuzla bugün Lideriz.  :claps:

Onuda mı çalmışlar bu hırsızlar. Yakında Aslan Goll Goll diye bağırır bunlar .  :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

Hatırladım, ama unutulmayacak bir iyilik değildi bence.  :)

Ufak bir teşekkürü hakeder yine de.

Yalnız hatırlayamadığım bir şey var, biz neden Trabzonspor'dan izin istemiştik Konya'da oynayabilmek için?

Yani Konya'da belki 20 tane takımla oynadık, hepsinden izin istedik mi?

Eğer istediysek ve hepsi kabul ettiyse, Trabzon'a olan borcumuz biraz daha azaldı.  :)

@tuncaboylu artık seni balık hapların da kurtarmıyor. daha büyük bişeylere ihtiyacın war. mesela okyanusun ortasında mobidickle 1 haftalık yoğun terapi nasıl olur acaba  :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Hangi kanala vermis röportajı anlamadim suan benim televizyonumdaki kanallarin %99 unun adı o zaten..

ooo gelişine çakmış @onurturan top 90dan ağlarla buluşmuş  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Mehmet Demirkol:

"Yurtdışında izlediğim en iyi tribün olan Benfica'nın Teknik Direktörü bile Beşiktaş tribünlerinden bahsediyor. Benfica Teknik Direktörü bile Tribünleri söylüyorsa, bu doğrudur. Açık söyleyeyim, Avrupanın en büyük tribünü Beşiktaş tribünüdür!"

adam maçtan 1 gün önceki basın toplantısında tribünler sorulduğunda biz sürekli 50binin üzerinde taraftar gruplarına karşı oynamaya alışkın bir takımız çıkıp standart oyunumuzu oynayacağız die gider yapıyordu. maç sonu ise ağzı bir karış açık aval aval bakıyordu  :lol:

Çevrimdışı sametbagan

Herkese günaydın

Maçtaydım ben bile  maçın etkisinden yeni çıktım takımı düşünemiyorum bile :D

İnşallah bugün bi kaza yaşamayız tek güvencem Şenol hocam kulaklarını çeker oyuncuların :D

Sabah renklilerin formunu okudum tavsiye ederim.İstemsizce kahkaha atıyorsunuz okurken g..t oluşlarına şahit oluyorsunuz

Adamlar bizden çok tırsıyor biz de durduramazsak kimse tutamaz bunları makası açıyorlar falan gibi laflar havada uçuşuyor.

Gerçekten  de öyle bizde sporcu aziz gs de çiçek abbas(burda çok güldüm) onlarda Fikret Orman başkan diyorlar.Nasıl durduracağız diyip ağlıyorlar

Güne 10 puanla başladım gerçekten herkese mutlu günler tekrar işallah günümüz de senmizde sezonumuz da mutlu biter  :super:

Çevrimdışı LuceGel

Günaydın güzel bir galibiyet günü olSun Cenk Abu golleri SaplaSın  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adam maçtan 1 gün önceki basın toplantısında tribünler sorulduğunda biz sürekli 50binin üzerinde taraftar gruplarına karşı oynamaya alışkın bir takımız çıkıp standart oyunumuzu oynayacağız die gider yapıyordu. maç sonu ise ağzı bir karış açık aval aval bakıyordu  :lol:
Beşiktaş taraftarını Görmeden konuşmanin zararları :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

o değilde kalkışma olmayaydı ciddi ciddi kompany gelmek üzereydi. herifin futbol hayatı bitmek üzere sakatlıklardan beli doğrulmuyor...

Çevrimdışı Gokhan-

Çocuk iken bayram sabahlarında bu kadar mutlu uyanırdım, şimdi ise aynı duygu Beşiktaş'ın maçının olduğu günlerde yaşanıyor.

Yine de beraberliğe hazırladım kendimi, aksi takdir de yıkımı büyük oluyor :)

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Herkese günaydın

Maçtaydım ben bile  maçın etkisinden yeni çıktım takımı düşünemiyorum bile :D

İnşallah bugün bi kaza yaşamayız tek güvencem Şenol hocam kulaklarını çeker oyuncuların :D

Sabah renklilerin formunu okudum tavsiye ederim.İstemsizce kahkaha atıyorsunuz okurken g..t oluşlarına şahit oluyorsunuz

Adamlar bizden çok tırsıyor biz de durduramazsak kimse tutamaz bunları makası açıyorlar falan gibi laflar havada uçuşuyor.

Gerçekten  de öyle bizde sporcu aziz gs de çiçek abbas(burda çok güldüm) onlarda Fikret Orman başkan diyorlar.Nasıl durduracağız diyip ağlıyorlar

Güne 10 puanla başladım gerçekten herkese mutlu günler tekrar işallah günümüz de senmizde sezonumuz da mutlu biter  :super:

ahahahah  :kop: :kop: :kop:

Makas muhabbetini ben Benfica maçından hemen sonra okudum abi.
Ek olarak Fikret Orman'dan aşırı tırsıyorlar, çok doğru ve akıllı hamleler yaptığını , stadın para bastığını söylüyorlar..

Bence Korkmasınlar ,  TİTRESİNLER.... :money:

Çevrimdışı Bishamon

o değilde kalkışma olmayaydı ciddi ciddi kompany gelmek üzereydi. herifin futbol hayatı bitmek üzere sakatlıklardan beli doğrulmuyor...
Adam Man Cityde oynadığı donemde 2 seneden uzun bir dönem sakatlıktan dolayı  oynamamış :D

Çevrimdışı OrhanAker

Rachid Ghezzal dururken brahimi ile filan uğraşmak çok gereksiz bence futbolda iki top kuralımı gelecek benimmi haberim yok yoksa :alala: :D
Bir kanatta brahimi diğerinde q7 kafayı yiyebiliriz :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

KONU DIŞI :

Başkanımız Sn. Fikret Orman Almanya'da bir takım satın almak istiyormuş.
Geleceğe yatırım ve alt yapı amaçlı.
Anlasma olmassa sıfırdan takım kurulabilirmiş.
Almanya'dan bir futbol derneği başkanımızla temas halinde olduğu söyleniyor.

Süleyman Seba babamızdan sonra tarihimize adını yazdırmaya niyetli sanırım Fikret Başkanımız. Seviyoruz Kendisini.Helal .  :claps:
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 10:52:03 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı tangaz

Rachid Ghezzal dururken brahimi ile filan uğraşmak çok gereksiz bence futbolda iki top kuralımı gelecek benimmi haberim yok yoksa :alala: :D
Bir kanatta brahimi diğerinde q7 kafayı yiyebiliriz :D

brahimi 40 maçda 15 gol 15 asist yapabilecek bir arkadaş bırakalım da azcık topla haşır neşir olsun walla

Çevrimdışı OrhanAker

brahimi 40 maçda 15 gol 15 asist yapabilecek bir arkadaş bırakalım da azcık topla haşır neşir olsun walla
Evet abi o konuda haklısın kanatta oynayan oyuncuda çalım ve dribbling şart Yalnız çok acayip tercihlerde görebiliriz mesela 2 ye 1 giderken çalıma girip kaptırabilir :D q7 gibi alakasız yerlerde gereksiz riskler alabilir.

Çevrimdışı onurturan

Kompany nin bize gelmemesi Allahın bir lütfu olmuş ozaman @tangaz abi..

Çevrimdışı tangaz

Evet abi o konuda haklısın kanatta oynayan oyuncuda çalım ve dribbling şart Yalnız çok acayip tercihlerde görebiliriz mesela 2 ye 1 giderken çalıma girip kaptırabilir :D q7 gibi alakasız yerlerde gereksiz riskler alabilir.

bu riski almak zorundayız bence bu işin ortası yok kanat oyuncuları ya yetenek fukarası oluyorlar ya da yetenekli ama şahsi oluyorlar. ben ikinci şıkkı seçerim tercih hakkı bende olsaydı. haa ortası yok mu war tabii hem yetenekli hem takım oyuncusu bir kanat adamı 30 milyondan başlıyor o da bizi aşıyor.

dünya kupası sonrası sezon yacine portoda yardırmış ve iyice parlamıştı fiyatı 25 milyona dayanmıştı fenerde italyan sportif direktörle geçen sene başı feghoulinin peşinde koşturuyordu uğur meleke çok yazmıştı feghouli nani falan peşinde koşacağına bunlara vereceğin toplam parayla brahimiyi alsa feneri tek başına şampiyon yapar falan gibisinden. sözün özü; adam iyiyken tek başına maç kazandırabilecek düzeyde. şimdi bir kanat adamın olsa iyi bir Beşiktaşta tek başına ligdeki 10 maça sağlam ağırlığını koysa geri kalan maçlarda ortalama oynasa ve zaten takımda iyi olduğu için işi görecek diğer elemanlar maçları kotarsa falan bence iyi bir plan olur.

Çevrimdışı onurturan

oooo en sevdiğimiz beste hazırlıklarına başlayalım hemen abi..

Çevrimdışı mylife1903

Riskli oynayan oyuncu bizim ligde tekme manyagi olur. Bize boyle daha az topla oynayan, fulelimbir oyuncu lazim aslinda. Futbolu bilen sonuc odakli, analitik dusunebilen, presintibil, maykrosof programlarina hakim, askerligi yapmis 25 yasini asmamis ayrica seyahat engeli de olmasin ki berkamp gibi olmasin sonra

Çevrimdışı tangaz

Kompany nin bize gelmemesi Allahın bir lütfu olmuş ozaman @tangaz abi..

öyle görünüyor abicim, bize bu dakikadan sonra soru işareti olmayacak 2-3 transfer lazım her sene, ne performans ne yetenek ne de sağlık konularında soru işareti barındırmayacak 2-3 hamle. alacaksın ve seviye yükselteceksin. @onurturan

Çevrimdışı tangaz

Riskli oynayan oyuncu bizim ligde tekme manyagi olur. Bize boyle daha az topla oynayan, fulelimbir oyuncu lazim aslinda. Futbolu bilen sonuc odakli, analitik dusunebilen, presintibil, maykrosof programlarina hakim, askerligi yapmis 25 yasini asmamis ayrica seyahat engeli de olmasin ki berkamp gibi olmasin sonra

25 milyon gayme rici edeceğim pls :money:

Çevrimdışı mylife1903

bu riski almak zorundayız bence bu işin ortası yok kanat oyuncuları ya yetenek fukarası oluyorlar ya da yetenekli ama şahsi oluyorlar. ben ikinci şıkkı seçerim tercih hakkı bende olsaydı. haa ortası yok mu war tabii hem yetenekli hem takım oyuncusu bir kanat adamı 30 milyondan başlıyor o da bizi aşıyor.

dünya kupası sonrası sezon yacine portoda yardırmış ve iyice parlamıştı fiyatı 25 milyona dayanmıştı fenerde italyan sportif direktörle geçen sene başı feghoulinin peşinde koşturuyordu uğur meleke çok yazmıştı feghouli nani falan peşinde koşacağına bunlara vereceğin toplam parayla brahimiyi alsa feneri tek başına şampiyon yapar falan gibisinden. sözün özü; adam iyiyken tek başına maç kazandırabilecek düzeyde. şimdi bir kanat adamın olsa iyi bir Beşiktaşta tek başına ligdeki 10 maça sağlam ağırlığını koysa geri kalan maçlarda ortalama oynasa ve zaten takımda iyi olduğu için işi görecek diğer elemanlar maçları kotarsa falan bence iyi bir plan olur.
Linc etmeyin beni de bu benfika macini ikinci sefer izledikten sonra gecen bahsi gecen winner oyuncu olayi aklima geldi. Simdi mac 3-3 olmus 6-7 dakika kalmis rakip ivan drago karsisindaki apollo gibi sallaniyor, olumcul darbeyi vuracak mesela bir hagi olsaydi tak diye sokusturmusturdu uzatmalarda tortuncu golu.

Çevrimdışı mylife1903

25 milyon gayme rici edeceğim pls :money:
25 veremem abi 10 veririm onu da simdi veremem 5 yila bolerim

Çevrimdışı tangaz

o zaman bruggedeki kolombiyalı sol forveti alalım jose izquierdo

Etiketler: