Kalıplaşmış mantıkta ya da sabit fikirde eline su dokemeyiz estağfurullah 😁 @Necmi abi
Ben sabit fikirlimiyim yosa mantık çerçevesindemi konuşuyorum bunu zaman gösteriyor.
atiba burda kovulurken takımın en iyisi dediğimdede sabit fikirli ve yönetim koruyordum. Töre herkes savunurken satılmalı dediğimdede sabit fikirliydim siz biliç derken devre arası gönderilmeli derkende sabit fikirliydim siz yönetime sallarken yönetim iyi işler yapıyor derkende sabit fikirliydim.
Aslında küçük su birikintilerine bakıp esas arkadaki denizi göremeyenler sabit fikirlidir.
burda dikkat et herkes beckin iyi olduğunu söylerken gömmeye çalışmak sabit fikirliliktir
senin sol bek oynayamıyor dediğin adam taraftardanda spor basınındanda övgü alıyor gösterdiği performansla ama savunan sabit fikirli oluyor bence bunu eleştirmeden önce gitte sabit fikir nedir onu öğren
bir olguyu savunmak sabit fikirlilik değildir.
forzada beyniniz yıkanmış yıllardır şimdi buraya gelip insanları sabit fikirli olmakla suçluyorsunuz aslında tam tersi Beşiktaş değişiyor taraftar yenileniyor geçmişe takılıp kalanlar sabit fikirliler. zamanında burdada tonla vardı ama bir kaçı hariç herkes değişime ayak uydurmaya başladı. çıkın artık YD kafasından
sürekli hata aramaktır sabit fikirlilik. Na mağlup takımında defans oyuncusuna çamur atmaktır sabit fikirlilik forvetlerin bu kadar beceriksizken na mağlup kalabiliyorsan bu senin defans oyuncularının kalitesini gösterir eleştirirken birde bu şekilde düşünüp eleştir.
konu Beşiktaş menfaatleriyse evet sabit fikirliyim. Çünkü Beşiktaşa saldırmayı Beşiktaş menfaati olarak görmüyorum.