Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114918 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan

yaratmaz kardeşim avrupa hayata bu şekilde bakmıyor anlık başarı olarak görür iki şakşaklarlar o kadar
avrupa arenasında bir şey olmak istiyorsan devamlılık sağlayacaksın yoksa bir sene sonra senin yarı finale çıktığını hatırlamazlar bile
Abi S.Bilgili sonrasi o Demirone giden 162 oy kulubun 10 senesini hibe ettirdi bize.Su dar bogazda (doviz kuru,ffp ) bu kadar basarili hamleler yapan yonetimi o zamanin sartlarinda degerlendirsek boyut atlardik.Hayalini kurdugumuz seyler gerceklerimiz olurdu.

Çevrimdışı Orhan_

Abi S.Bilgili sonrasi o Demirone giden 162 oy kulubun 10 senesini hibe ettirdi bize.Su dar bogazda (doviz kuru,ffp ) bu kadar basarili hamleler yapan yonetimi o zamanin sartlarinda degerlendirsek boyut atlardik.Hayalini kurdugumuz seyler gerceklerimiz olurdu.

İçine düştüğümüz durum, mevcut yönetimin yönetme kabiliyetine muazzam bir katkı sağladı bence. Para olmayınca beleşe getirmenin yöntemini buldular.
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2016, 19:19:05 Orhan_ ]

Çevrimiçi Necmi

Kalıplaşmış mantıkta ya da sabit fikirde eline su dokemeyiz estağfurullah 😁 @Necmi abi
Ben sabit fikirlimiyim yosa mantık çerçevesindemi konuşuyorum bunu zaman gösteriyor.
atiba burda kovulurken takımın en iyisi dediğimdede sabit fikirli ve yönetim koruyordum. Töre herkes savunurken satılmalı dediğimdede sabit fikirliydim siz biliç derken devre arası gönderilmeli derkende sabit fikirliydim siz yönetime sallarken yönetim iyi işler yapıyor derkende sabit fikirliydim.
Aslında küçük su birikintilerine bakıp esas arkadaki denizi göremeyenler sabit fikirlidir.
burda dikkat et herkes beckin iyi olduğunu söylerken gömmeye çalışmak sabit fikirliliktir
senin sol bek oynayamıyor dediğin adam taraftardanda spor basınındanda övgü alıyor gösterdiği performansla ama savunan sabit fikirli oluyor bence bunu eleştirmeden önce gitte sabit fikir nedir onu öğren
bir olguyu savunmak sabit fikirlilik değildir.
forzada beyniniz yıkanmış yıllardır şimdi buraya gelip insanları sabit fikirli olmakla suçluyorsunuz aslında tam tersi Beşiktaş değişiyor taraftar yenileniyor geçmişe takılıp kalanlar sabit fikirliler. zamanında burdada tonla vardı ama bir kaçı hariç herkes değişime ayak uydurmaya başladı. çıkın artık YD kafasından
sürekli hata aramaktır sabit fikirlilik. Na mağlup takımında defans oyuncusuna çamur atmaktır sabit fikirlilik forvetlerin bu kadar beceriksizken na mağlup kalabiliyorsan bu senin defans oyuncularının kalitesini gösterir eleştirirken birde bu şekilde düşünüp eleştir.
konu Beşiktaş menfaatleriyse evet sabit fikirliyim. Çünkü Beşiktaşa saldırmayı Beşiktaş menfaati olarak görmüyorum.

Çevrimdışı Orhan

İçine düştüğümüz durum, mevcut yönetimin yönetme kabiliyetine muazzam bir katkı sağladı bence. Para olmayınca beleşe getirmenin yöntemini buldular.
Baskan aslinda ona benzer birsey soylemisti. Finansal sinirlamalar bize transfer yapmayi ogretti gibi bir aciklamaydi. Ama ogrenmese nolurdu ki her sene 15-20 ye iki adam iskeleti kurardik. Tabataya 8 ismaile 6 vermezdik

Çevrimiçi Necmi

buda çok yanlış bir düşünce bunu ön göremeyiz Her şey zamanında değerlendirilir. o zaman biliyormuyuz
Fikret Orman kazansaydı şimdiki başarısını gösterecekti. şimdi yapabildiklerini o zaman yapabilecekmiydi
farazi konuşmak bunlar Başkanda o zaman tecrübeli değildi. Beşiktaş o zaman bu kadar zorda değildi.
Başkanın ilk geldiği anlardaki hataları kamyon yükü mesela birazda bu günlere bizi zorunluluklar getirdi.
Camiada bir çok şeyi bu şartlar altında kabullendi. gelecekte geçmişe bakım yanlış görmek kolaydır.

Çevrimdışı Orhan_

Baskan aslinda ona benzer birsey soylemisti. Finansal sinirlamalar bize transfer yapmayi ogretti gibi bir aciklamaydi. Ama ogrenmese nolurdu ki her sene 15-20 ye iki adam iskeleti kurardik. Tabataya 8 ismaile 6 vermezdik

Kesinlikle. Ondan şüphem yok. Ama işte böyle bir dönemden geçmiş olduk bir kere. Artık yoğurdu üfleyerek yememiz gerektiğini sadece yönetim değil taraftar da öğrendi (Bu işin Pollyannacılık kısmı). Y.D döneminde çıldırt bizi başkanım diyenler şimdi ellerinde kağıt kalemle gelir gider hesaplıyor =) (Bazıları hiç değişmez, onlar konu dışı).

Çevrimiçi Necmi

bu sadece bizim zorda olmamızla alakalı bir durum değil aslında unutma avrupadaki bir çok takımda zorda
bu gün senin maaşını ödeyerek aldığın oyuncuları zaten maaşlarını ödemekten imtina ettikleri için elden çıkarıyorlar
sende alabiliyorsun. Biz bunu kullanıp bonservis vermemeyi öğrendik. Renkliler öğrenemedi daha şimdi onlarda battı öğrenecekler.
şimdi bonservisi çok düşük verdiğin adriona iyi çıkmasa kaybın ne olur. Eskiden olsa 4-5 bonservis verip almak zorunda kalırdık
Biz hala avrupa standartlarında bonkör davranıyoruz adriano sana senin verdiğin maaşı başkası veremeyeceği için geliyor.
zaten klasları alamıyoruz henüz. konop bizim verdiğimizin azına sevillaya gitti mesela yani şu anda sadece sistemin yarattığı anaforu kullanıyoruz.
bunu anafordan çıkarıp tercih edilene çevirmek gerekiyor buda zaman ve başarıyla olacak işler bu noktada iyi adımlar atıyoruz.

Çevrimdışı Berat

İşaret dili dersleri almaya başladığım bu dönemde sessiz tezahürat konusunun gündeme gelmesi çok sevindirici oldu. Sınıfımdaki takım tutmayan arkadaşları bile etkiledim haberi paylaşarak :D

Çevrimiçi Necmi

Ya desme yarami, marseloya gicik kapiyorum. Keya ya kufur ediyordum buyuk takim stoperi her topuntaca kornere vurur mu, diye bizim marseloya bulasti bu hastalik.

Normalde kornerlerden falan fazla gol olmaz futbolda, anca boyle malca bir topu kornere atarsin, arkadan adam var sanirsin falan, o korner inadina gider kaleye girer.
ben marcelloyu çok beğeniyorum artık nerdeyse hatasız oynuyor. topu taça atmaya gelince
ben hiç fuzili bir şekilde taça attığını görmedim bazen bunu yapabilmekte gereklidir. atmayanlarıda gördük.
marcellonun en iyi özelliği geriden oyunu çok iyi kurabilmesi sorumluluk alması  geçen seneye göre bambaşka bir marcello var sahada
şu anda rudolfhoya kesinlikle tercih ederim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben marcelloyu çok beğeniyorum artık nerdeyse hatasız oynuyor. topu taça atmaya gelince
ben hiç fuzili bir şekilde taça attığını görmedim bazen bunu yapabilmekte gereklidir. atmayanlarıda gördük.
marcellonun en iyi özelliği geriden oyunu çok iyi kurabilmesi sorumluluk alması  geçen seneye göre bambaşka bir marcello var sahada
şu anda rudolfhoya kesinlikle tercih ederim.
Marceloyu bu sezon bende cok beğeniyorum abi

Bence Savunmada Alternatifi olmayan tek oyuncumuz Marcelo kısaca suan Savunmamizin Bel kemiği
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

burada bir süre önce öngördüğümüz duruma yeni yayın ihalesiyle çok yaklaştık. Yarın ki maçta çok büyük önem kazandı. İnşallah gruptan çıkıp bu yıl da lig şampiyonluğunu alırsak önümüzdeki yıl yıllık gelirin 800 milyona kadar çıkabileceği söyleniyor. Bu gerçekleşirse maksimum 3 yıl içinde banka borçlarını tamamen kapatabiliriz.

Çevrimdışı mylife1903

burada bir süre önce öngördüğümüz duruma yeni yayın ihalesiyle çok yaklaştık. Yarın ki maçta çok büyük önem kazandı. İnşallah gruptan çıkıp bu yıl da lig şampiyonluğunu alırsak önümüzdeki yıl yıllık gelirin 800 milyona kadar çıkabileceği söyleniyor. Bu gerçekleşirse maksimum 3 yıl içinde banka borçlarını tamamen kapatabiliriz.
Insallah insallah. Bal damliyor.

Ben borcun 200milyon dolar seviyesine inmesine raziyim 5 sene icinde. Sonra tek kredi ile kapatilir uzun vadeli yavas yavas oderiz.

Çevrimdışı ilhan mansız

İnşallah yılı şampiyon bitirirsek 150 milyon, stadyumdan 130 milyon, şampiyonlar liginden en az 40 milyon euro, sponsorlardan minimum 40 milyon usd, kira gelirleri ve forma satışları vs. düşünüldüğünde olabilir görünüyor. Mevcut gider seviyesini korursak bu iş 3 yılda bitebilir.

Çevrimdışı mylife1903

Dikkatli olmaliyiz, riskleri kademe kademe almaliyiz, yenemiyorsak yenilmemeliyiz. Taraftara da buyuk gorev dusuyor. Lutfen maca gidecek arkadaslar, azicik sabirli olsunlar. Besiktasimizi bu heriflerin ustune hemen gondermeyin, sonra lazio maci gibi olmasin.
Sakin sakin oynayalim, ikinci yarinin sonlarina dogru bir gol bulalim, sonra benfika yuklenirken kontradan ikinciyi tikar, tipayi kapatiriz.

Isin sirri sabir.

Çevrimdışı cursedofdragon

real madrid maçını kacırmayın birazdan trt 1 de tek nagmalup biz kalıcaz :D

Çevrimdışı LuceGel

R.Madrid umurumda değil ligde namağlub şampiyonluk v2 hayalim.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Simdi baktim trt1 de reklam var saat kacta mac :alala:

Edit : 22 : 45 mis

Birazdn diyince bende başlıyor sandim
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2016, 22:15:51 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

R.Madrid umurumda değil ligde namağlub şampiyonluk v2 hayalim.

oda olur abi :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Orhan

buda çok yanlış bir düşünce bunu ön göremeyiz Her şey zamanında değerlendirilir. o zaman biliyormuyuz
Fikret Orman kazansaydı şimdiki başarısını gösterecekti. şimdi yapabildiklerini o zaman yapabilecekmiydi
farazi konuşmak bunlar Başkanda o zaman tecrübeli değildi. Beşiktaş o zaman bu kadar zorda değildi.
Başkanın ilk geldiği anlardaki hataları kamyon yükü mesela birazda bu günlere bizi zorunluluklar getirdi.
Camiada bir çok şeyi bu şartlar altında kabullendi. gelecekte geçmişe bakım yanlış görmek kolaydır.
Abi en kotu gelen adam bile takimi yonetilebilecek halde birakirdi bnce.Hata payi olacak tabi ama Demirorenin dogru payi yoktu.Hafizam cok iyi olmadigi icin tarihi cok iyi hatirlamiyorum ama 2007 li yillar falandi galiba o zaman BJK  TV de karakartal forum vardi Erdem Ulus,Yemen Eksioglu,Alen falan cikiyordu. Yemen Eksioglu bir kac programda Besiktasi kurtaracak olan Fikret Ormandir demisti. O gun duymustum baskanin ismini ilk.

Çevrimdışı anilsevim

Barça scoutları yarınki maça yer almışlar.
Tolgayı ve özellikle Ozi yi izlemek için.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O saatte mac mi olur ya? Yuh

Vallaha abi bu saati ileri alsak ne olacaktı sanki bütün dengemiz kaydı vallaha.

Barça scoutları yarınki maça yer almışlar.
Tolgayı ve özellikle Ozi yi izlemek için.

ciddi mi ? Belge var mı ?

Etiketler: