Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
meteyi vermeleri lazım abi o kart konusunda cimri davranıyor
ben bi fırat bekliyorum artık yada halis fb derbisinede bülo'yu verirler.
Dostum sil bence msjı Necmi abi de uyardı malum dün ki olaylar o yüzden sıkıntı olmasın
Dun bende beğenmedim abiAma normaldir , Yorgunluk belirtileri başlamış adam sezon basindan beri nefes almadan her mac oynuyor bari milli takima almasalardıAboubakara al at dedi kale icine kadar yolladi topu sağolsun Aboubakar Afiyetle yedi mis gibi asistiInanilmaz Goller kaçırdik cok sinirlendim bir kaza Golu yiyip mac 2-2 bitseydi bunun hesabini hicbirisi veremezdi Gunaydin bu arada
bets10 bize 2.80 benficaya 2.70 veriyor. Ya Biz kendi takımımızı çok büyütüyoruz ya da onlar bizi çok küçük görüyorlar!!!!
Maçın son dakikalarında Atiba'nın gördüğü sarı kart ve ceza sınırına düşüren pozisyonda tek bir oyuncu bile yanaşıp top istemedi. Atiba, topun kıymetini bile bir oyuncu fakat pas ve oyun opsiyonu yaratmak lazım. Bazen sırtında iki kişi varken bile riskli paslar alıyor.
Benfica'da sakatlar geri döndü hocam. Bu maç çok zor olacak.
Pozisyonu genel olarak takımın sahadaki durumunu tam hatırlayamadım ama Atiba da sanki biraz fazla tuttu sağ bek tarafında Gökhan G. müsaitti sanki ama dediklerine katılıyorum..
Daha önce de dediğim gibi ben beraberliğe her türlü razıyım. Kievi her türlü yeneriz.
O soğukta derbi haftasında kiev'i mi yenicez ?Ben benfica'yı içerde yenip kiev'e yedek ağırlıklı bir kadro ile gidip beraberliği tercih ederim.As oyuncularıda fb maçına saklarız.
Derbi öncesi Adriano, Marcelo, Quaresma ve Atiba kart sınırında. Dördünün de kart görmemesi imkansız bence :(