Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
R Nedir? Nasıl Yapılır?
o değilde q7 nin başakşehir maçında kart görmemesi mümkün değil
Kaybedilen tirajlar, bozulan imajlar "telafiler" ile değil dürüst gazetecilik, doğru habercilik ve tarafsızlık ile düzelir.Oyuzden yemezler Fotomaç !!
bu nasıl bi bakış lan
Dün ne diyecekler diye baktım. Görseydiniz biz Beşiktaş dostuyuz güzellemeleri yaptılar arada Erman Bey yapılanlardan dolayı Başkana giydirmeye çalıştı. Onlar bizim dostumuzmuşta bizim haberimiz yokmuş. Rezil oldular, sıvadılar şimdi toparla toparlaya bilirsen. Ayrıca hiçte samimi değil. Atınç'ın pozisyonu oyuncuya müdahale olmasa bile kontrolsuz ve bana göre tartışmasız penaltı. Bunlara geri vites yaptırmakda iyi oldu, bazı şeylerin eskisi gibi olmadığını öğrendiler. Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Sabah aynisini yazdım bendeMudahalesi olmasada Atincin o gelisi zaten Penalti diyeBana Gore de Pozisyon Net Penalti cok Acemice bir Hareketti.
o yüzden tosic ve marcelo bizim için çok önemli Bide rhodolfo ama em önemlileri marcelo,tosic 2 lisi
freddy krueger bakışı
Marcelo sinirda oyuzden Yuregim agzimda izledim Son 2-3 maçiBaşakşehir maçını da kart gormeden tamamlar umarim
nuri alço da olabilir
kardeşim gazetenin adı yanlış photoshopla düzelttim orjini böyle
Derbi öncesi Adriano, Marcelo, Quaresma ve Atiba kart sınırında. Dördünün de kart görmemesi imkansız bence :(
Atiba görmez adriano'da görmez.Quaresma görür marcelo'da görebilir pozisyonu gereği.Ama bu 4 isim içinde ilk kart görücek isim Quaresma gibi duruyor
Hakeme bagli. Halisi verirlerse o mac istersen tribunde oturt bunlari basta atiba olmak uzere arar bulur onlari basar sarilai catir cutur
Atibasız bir derbi düşünmek dahi istemiyorum.
meteyi vermeleri lazım abi o kart konusunda cimri davranıyor