Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121565 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Dostum sil bence msjı Necmi abi de uyardı malum dün ki olaylar o yüzden sıkıntı olmasın
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 12:57:56 ekrembaser ]

Çevrimdışı mylife1903

meteyi vermeleri lazım abi o kart konusunda cimri davranıyor  :iblush:
Baska isteyin canin, iki penalti da mac oynanmadan tesislerde. Kartci hakem verirler. Pisti oynar sahada

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben bi fırat bekliyorum artık yada halis :)

fb derbisinede bülo'yu verirler.
olmaz öyle iş bence Hüseyin Göçek derbinin hakemi olur. Haftaya da Serkan Çınar'ı verirler.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Buraya Britt Assombalonga yazıyorum bu futbolcuyu alsak bence çok iyi iş yaparız

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bets10 bize 2.80 benficaya 2.70 veriyor. Ya Biz kendi takımımızı çok büyütüyoruz ya da onlar bizi çok küçük görüyorlar!!!!

Çevrimdışı Gokhan-

Valla 4 futbolcudan en önemlisi Atiba bence, Atiba olsun da diğerlerini tolere edebiliriz.

Diğerlerinin olası yokluğu da elbet etkiler ama orana vurursak en çok Atiba'nın yokluğu vurur bizi, kara oğlan önümüzde ki maçı kartsız tamamlar inşallah..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı cursedofdragon

Dostum sil bence msjı Necmi abi de uyardı malum dün ki olaylar o yüzden sıkıntı olmasın

tamam sildim sende alıntıdan silmen lazım ama halen gözüküyor. :)

Çevrimdışı caner.eryigit

Hayırlı pazarlar.bu süperlig maçlarını periscope hariç izleyebileceğim bir site varmı...Not:iPhone telefonla bilgisayarla değil...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dun bende beğenmedim abi

Ama normaldir , Yorgunluk belirtileri başlamış adam sezon basindan beri nefes almadan her mac oynuyor bari milli takima almasalardı

Aboubakara al at dedi kale icine kadar yolladi topu sağolsun Aboubakar Afiyetle yedi mis gibi asisti

Inanilmaz Goller kaçırdik cok sinirlendim bir kaza Golu yiyip mac 2-2 bitseydi bunun hesabini hicbirisi veremezdi :)

Gunaydin bu arada

O pozisyonda gol atmak gerçekten kolay değildi , evet kale önü boş bi pozisyon gibi görünüyor ama bence çok kolay bi pozisyon değildi hatta zor bi pozisyondu..

Adımları ayarlayacaksın yere sekmesini falan filan , zaten Aboubakar o kadar net o golü yapacak golcüde değil orası farklı bişey..

Tabi bitiriş özelliğinin kötü olması onu kötü yapmaz bence çok güzel bi oyuncu aboubakar o özelliği olsa Türkiye liginde 33  34 yaşında falan gelirdi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bets10 bize 2.80 benficaya 2.70 veriyor. Ya Biz kendi takımımızı çok büyütüyoruz ya da onlar bizi çok küçük görüyorlar!!!!

Büyütme değil zaten çantada keklik bi maç değil bence oranlar maçın durumunu yansıtıyor.

Her iki takımında kazanma durumu bence aynı öyle Benfica yı küçümsersek gelir ağzımıza 2 tane vurur gider.. Şartlar ne olursa olsun Benfica takımı gruptaki en tecrübeli takım buraları oynamayı iyi bilirler.

Çevrimdışı atalay

Maçın son dakikalarında Atiba'nın gördüğü sarı kart ve ceza sınırına düşüren pozisyonda tek bir oyuncu bile yanaşıp top istemedi. Atiba, topun kıymetini bilen bir oyuncu fakat pas ve oyun opsiyonu yaratmak lazım. Bazen sırtında iki kişi varken bile riskli paslar alıyor.
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 14:32:27 atalay ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Maçın son dakikalarında Atiba'nın gördüğü sarı kart ve ceza sınırına düşüren pozisyonda tek bir oyuncu bile yanaşıp top istemedi. Atiba, topun kıymetini bile bir oyuncu fakat pas ve oyun opsiyonu yaratmak lazım. Bazen sırtında iki kişi varken bile riskli paslar alıyor.

Pozisyonu genel olarak takımın sahadaki durumunu tam hatırlayamadım ama  Atiba da sanki biraz fazla tuttu sağ bek tarafında Gökhan G. müsaitti sanki ama dediklerine katılıyorum..

Çevrimdışı 38life

Benfica'da sakatlar geri döndü hocam. Bu maç çok zor olacak.

Daha önce de dediğim gibi ben beraberliğe her türlü razıyım. Kievi her türlü yeneriz.

Pozisyonu genel olarak takımın sahadaki durumunu tam hatırlayamadım ama  Atiba da sanki biraz fazla tuttu sağ bek tarafında Gökhan G. müsaitti sanki ama dediklerine katılıyorum..

evet atiba biraz fazla tuttu topu müsait olan arkadaşları vardı vermedi zora soktu ilk defa böyle birşey yaptı niye yaptı bende anlamadım :)

Daha önce de dediğim gibi ben beraberliğe her türlü razıyım. Kievi her türlü yeneriz.

O soğukta derbi haftasında kiev'i mi yenicez ?

Ben benfica'yı içerde yenip kiev'e yedek ağırlıklı bir kadro ile gidip beraberliği tercih ederim.

As oyuncularıda fb maçına saklarız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O soğukta derbi haftasında kiev'i mi yenicez ?

Ben benfica'yı içerde yenip kiev'e yedek ağırlıklı bir kadro ile gidip beraberliği tercih ederim.

As oyuncularıda fb maçına saklarız.
+ 1 yarmo oynarsa sıkıntı

Çevrimdışı Berat

Demeden edemeyeceğim, Beck kupa maçında sol bekte oynasaydı kupa bizdeydi.

Çevrimdışı atalay

Benfica'nın ikinci bölge hattı tek pas ile geçiliyor. Dörtlü savunma karşılıyor ve bek
oyuncusu stoper pozisyonuna kayıyor. Sol bölgeden destek gelmiyor. İki pas opsiyonu
birden var.

Çevrimdışı alimm

Derbi öncesi Adriano, Marcelo, Quaresma ve Atiba kart sınırında. Dördünün de kart görmemesi imkansız bence :(
adriano için yanlış bilgi... kendisinin 1 sarısı var....

edit: ayrıca adriano şampiyonlar liginde sınırda 2 sarısı var..
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 13:30:15 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Stoper Luisão, sağ bekin kademesine girerken diğer stoper Lindelöf ve Samaris
rakibe vuruş önceliği tanıyorlar. 5'e 1'de verdikleri pozisyon.

Çevrimdışı atalay

Sağ bek Semedo ve stoper López'in arasına kanala doğru atılan derin top. Adana
maçının ilk yarısının hücum pratiği bu yüzden değerli.

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 17:53:13 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Basit bir pozisyon gibi gelebilir. Fakat bu sefer sol bek ve sol stoper arasına kanala
doğru atılan pozisyonda yaşadıkları sıkıntı. Maçın adı farklı olsa bu şarjlar nizami
olarak değer bulmayabilirdi.

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 22:20:48 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Yine geride dört kişiyle yakalandıkları bir pozisyon. Sağ bek Semedo aksiyon sonuna
kadar kadrajda yok.

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 penaltı konusunda sana katılıyorum penaltı değil aslında ama hakemi de suçlamıyorum dün pozisyonu 20 defa geri sararak falan izledim atınçın dalışı rakibin düşüşü penaltı hissi vermiş hakem net temas noktasını görememesine rağmen penaltıyı vermiş atınç rakibe dokunmuyor atınçın dalışı ve rakibin bağıra çağıra kendini bırakmasına aldanmış hakem. bu arada pozisyonda herkes atınçı suçluyor ama esas suçlu beck 18in oraya çıkıp rakibi karşılıyor oysa orada atınç iyi pozisyon almıştı beck alanını boşaltıyor 18 yayına geliyor rakiple atınç arasına giriyor hatta hafif faulümsü bi temas yapıyor rakip kendini bıraksa hakem frikicki de verecek ama rakip bırakmıyor dönüp topu sağ açıktan gelen arkadaşına bırakıyor tabii beck kendi bölgesini boşalttığı için oluyor bunlar sonrası malum... penaltı aslında penaltı değil ve pozisyonun baş aktörü beck...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: