Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124378 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol hoca normalde şampiyonlar ligi varken önemi oraya veriyor lige önem vermiyor fakat çok'da rotasyon yapmıyoruz takımda.

Yarın ki maç için tahminim şenol hoca şöyle bir 11 çıkartır.

Fabri

Gökhan   Marcelo   Tosic    Adriano

Oğuzhan   Atiba

Quaresma        Tolgay        Cenk

Abuobakar

Yedekler : Tolga,Beck,Rhodolfo,İnler,Kerim,Olcay,Ömer

Sakatlar : Caner,Talisca

Kadro Dışı : Atınç,Necip
Muhtemel kadro buymuş zaten Ntvspor da bu kadroyu verdi

Olcay mumkunse 18 e de alinmasin biraz akli basina gelsin

Onun yerine Necip 18 de olsun
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Şenol hoca normalde şampiyonlar ligi varken önemi oraya veriyor lige önem vermiyor fakat çok'da rotasyon yapmıyoruz takımda.

Yarın ki maç için tahminim şenol hoca şöyle bir 11 çıkartır.

Fabri

Gökhan   Marcelo   Tosic    Adriano

Oğuzhan   Atiba

Quaresma        Tolgay        Cenk

Abuobakar

Yedekler : Tolga,Beck,Rhodolfo,İnler,Kerim,Olcay,Ömer

Sakatlar : Caner,Talisca

Kadro Dışı : Atınç,Necip

bence sakatlıktan yeni çıkan tosiçi kullanmaz hoca ki doğrusu da budur zaten orada rodolfo oynar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Muhtemel kadro buymuş zaten Ntvspor da bu kadroyu verdi

Olcay mumkunse 18 e de alinmasin biraz akli basina gelsin

Onun yerine Necip 18 de olsun

ntvspor'un verdiği kadroyu görmemiştim.

Olcay için yorum yapmıcam herşey ortada zaten.

ntvspor'un verdiği kadroyu görmemiştim.

Olcay için yorum yapmıcam herşey ortada zaten.
Su Haliyle birak ligi , Kupada bile forma yüzü göremez :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan devre arası bu kadar sürüyo zaten maç gelsin artık :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Maçı çok büyük bir ihtimal izleyemeyeceğim. Son 5 senede kaçırdığım deplasmanda 4-0 yendiğimiz Partizan maçı ve Ankara'da 5-1 yendiğimiz Erciyes maçları var. Bensiz rahat bir maç izleyin :D

Çevrimdışı tangaz

http://www.transfermarkt.com.tr/moses-simon/profil/spieler/274862

sol açık mevkisi için bu genç dikkatimi çekti 21 yaşında boyu fazla kısa ama izlemek lazım belçikada gent forması giyiyor herifi slovak takımı trencin keşfetmiş ocak 2014de kadroya katmış 1 sene kullanmış çocuk harika istatistik yapmış slovak liginde (38 maç 17 gol 10 asist) sonra ocak 2015de dewre arası 650 bine gent kapmış ordada 78 maç 13 gol 13 asist skora katkı vermiş. piyasası da 4 milyonlara çıkmış.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maçı çok büyük bir ihtimal izleyemeyeceğim. Son 5 senede kaçırdığım deplasmanda 4-0 yendiğimiz Partizan maçı ve Ankara'da 5-1 yendiğimiz Erciyes maçları var. Bensiz rahat bir maç izleyin :D
artık derbiyi izlersin ondada gs'ye saplasınlar ya da  berabere bitsin  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

http://www.transfermarkt.com.tr/moses-simon/profil/spieler/274862

sol açık mevkisi için bu genç dikkatimi çekti 21 yaşında boyu fazla kısa ama izlemek lazım belçikada gent forması giyiyor herifi slovak takımı trencin keşfetmiş ocak 2014de kadroya katmış 1 sene kullanmış çocuk harika istatistik yapmış slovak liginde (38 maç 17 gol 10 asist) sonra ocak 2015de dewre arası 650 bine gent kapmış ordada 78 maç 13 gol 13 asist skora katkı vermiş. piyasası da 4 milyonlara çıkmış.
benimde bu dikkatimi çekiyor. Epey iyi oyuncu ama alamayız abi  :D http://www.transfermarkt.com.tr/dusan-tadic/profil/spieler/36139
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 11:19:32 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Gokhan-

Derbinin berabere bitmesi çok yahşi olur.
Böyle bol kırmızılı, bol kavgalı, bol aksiyonlu bir derbi bekliyorum.
Yesinler birbirlerini aptal sarışınlar..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Aynen oyle yesinler birbirlerini ama Tribun olaylari olmasin mumkunse

Gs ve Ts bize geldi , bizimde oralara gitmemiz lazim kabak bizim basimiza patlamasin :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

Tribün olayları biraz zor Yunus, emniyet istediği sürece biribirini stada girene kadar göremiyorsun bile, ben Gs'lileri bekledim ama görememiştim :)

Yine otobüslerle toplu şekil de gidileceği için mevzu olmaz, stad içersinde de pek bir şey olmuyor zaten.

Olay tamamen emniyette bitiyor bana göre.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Tribün olayları biraz zor Yunus, emniyet istediği sürece biribirini stada girene kadar göremiyorsun bile, ben Gs'lileri bekledim ama görememiştim :)

Yine otobüslerle toplu şekil de gidileceği için mevzu olmaz, stad içersinde de pek bir şey olmuyor zaten.

Olay tamamen emniyette bitiyor bana göre.
Bazen Emniyetin de yetersiz kaldigi caresiz kaldigi anlar oluyor abi :D

Hele ki soz konusu Beşiktaş taraftari ise

Buda 2

Muhabirin Yasadigi korku ve sok : Her yerden Sise yagiyor her yerden sise yağıyor kac kac

Yani Eger niyet kotuyse ve o 2.000 kisi gerçekten organize bir şekilde oraya kavga icin gidiyorsa Polis falan engel olamaz..
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 11:49:09 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı sametbagan

Mümkünse böyle bol gollü 4-4 5-5 6-6 gibi skorlarla bitsin derbi 4 kırmızı 8 sarı olsun sarılar ceza sınırındakilere çıksın.

Fb li oyuncular 2-3 maç ceza alsın maraton ve kale arkaları bi sonraki iç saha maçında kapatılsın cezalı olsun.Ama sakatlık olmasın  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuna hala gülüyorum ya :kop: Allah takımımıza zeval vermesin :pray:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Mümkünse böyle bol gollü 4-4 5-5 6-6 gibi skorlarla bitsin derbi 4 kırmızı 8 sarı olsun sarılar ceza sınırındakilere çıksın.

Fb li oyuncular 2-3 maç ceza alsın maraton ve kale arkaları bi sonraki iç saha maçında kapatılsın cezalı olsun.Ama sakatlık olmasın  :D
Bunlarin gelecek hafta maclari kimlerle.
Fb deplasmanda kayip olur gsye de guclu bir rakip gelirse basar gecer.
Kisir kavgali dovuslu bir mac olmali ama zor. 1-0 falan fb kazanir. Cucu ya hakem beraberlikte iyi bir tercih lotocular icin

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bunlarin gelecek hafta maclari kimlerle.
Fb deplasmanda kayip olur gsye de guclu bir rakip gelirse basar gecer.
Kisir kavgali dovuslu bir mac olmali ama zor. 1-0 falan fb kazanir. Cucu ya hakem beraberlikte iyi bir tercih lotocular icin

Rizespor - febe

galatasaray - bursa .

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Bishamon

Bazen Emniyetin de yetersiz kaldigi caresiz kaldigi anlar oluyor abi :D

Hele ki soz konusu Beşiktaş taraftari ise

Buda 2

Muhabirin Yasadigi korku ve sok : Her yerden Sise yagiyor her yerden sise yağıyor kac kac

Yani Eger niyet kotuyse ve o 2.000 kisi gerçekten organize bir şekilde oraya kavga icin gidiyorsa Polis falan engel olamaz..

Şunları gurur duyar gibi paylaşmışlar orada alakasız kişilere saldırarak taraftar olunmuyor...

Çevrimdışı alimm

maçı cücü yönetiyor... ne şiş yansın ne de kebap modunda olur ve bir sana bir ona der umarım..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

tiribünlerde karşılıklı küfürler ataşmalar maç önü kavgaları hep vardı ama bel altı vurma işlerini başlatanlar hep cinconlular olmuşlardır. ben 80lerin sonu 90ların başında her derbide maça giderdim deplasmanlar dahil, tiribünler yarı yarıya idi. maçdan saatler önce girer 4-5 saat pilimiz bitene dek tezahürat ederek karşılıklı atışırdık tezahürat dediysem karşılıklı koro halinde küfür demek daha doğru. maç biter çeker giderdik ufak tefek şeyler haricinde olay da olmazdı. gittik deşarj olduk dönüyoruz modu bir nevi, olay kin veya kan davasına dönüşmezdi.

bence olayların temelinin atıldığı olay ali sami yendeki bir gs-fb maçıydı tam tarih hatırlamıyorum ama %5 misafir tiribünü maraton da sağ alt tarafa verilmişti fenerlileri oraya doldurdular tiribünün üstü file falan serildi maç başladı gs.liler her türlü pisliği adamların başından aşağı atmaya başladılar maytaplar meşaleler çürük yumurtalar idrar dolu torbalar falan... sonra sürekli bir rövanş dürtüsüyle renkliler pisliklerini stadlara taşıdılar.

Çevrimdışı alimm

Tosic, Rhodolfo, Adriano Beşiktaşımızın Adanaspor maçı kadrosuna alınmamışş...

stoper  atınç????
solbek beck????

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

stoper  atınç????
solbek beck????

Ne alaka şimdi bu ben bişi anlamadım. Niye alınmadılar? Hocam? :alala:

stoper  atınç????
solbek beck????
:o_o: :o_o: :o_o: :nerd: :nerd: :alala:

Çevrimdışı alimm

Ne alaka şimdi bu ben bişi anlamadım. Niye alınmadılar? Hocam? :alala:

hoca rotasyonu savunma mevkiinde yapmayı seviyo... gerçi ilerde seçeneği yok ama...

Etiketler: