Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124997 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Arkadashlar, oncelikle offtop icin hepinizden ozur dilerim. Admin kardesh bu seferlik affet. Ben lig tv ye uydu uzerinden izlemek isyiyorum. Turkiyede Lig tv nin yillik ucretii ne kadar ve reciveri kac liraya satiliyor?

@Liquidator ben şampiyonlar paketini kullanıyorum, şampiyon olmuş 5 takımın maçları+ulusal kanallar+çocuk paketi+belgesel paketi toplamına aylık 95 tl ödüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mylife1903

Cok tesekkur ederim =)
Сана йуртдышы пакети лазым. Yurtici paketlen izleyemezsin. Digiturkplay al yurtdisi islem tamamdir

Çevrimiçi Kartal Ç

Devre arası transfer dönemiyle birlikte uefa listesinde 3 oyuncu değiştirme hakkımızı nasıl kullanabiliriz?
Bir tanesi banko canerin yerine bir sol bek bir tenesi de kanat oyuncusu olacak gibi zaten. Bir de bu 3 değişikliğin sonucunda oluşan kadronun da ülke federasyonunda yetişme ve altyapıdan yetişme oyuncu sayısı kriterlerine uygun olması gerekiyorsa devre arası bu kriterlere uygun yerli oyuncu da bulmamız gerekiyor sanki? Ligden hangi takımın kapısını çalsak bize 3 ten açarlar sanki minimum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Liquidator ben şampiyonlar paketini kullanıyorum, şampiyon olmuş 5 takımın maçları+ulusal kanallar+çocuk paketi+belgesel paketi toplamına aylık 95 tl ödüyorum.
Abi ben kıl oluyorum bu kayserililere digitürk uydusunu koymamışlar, türksattan takip ediyorum digitürkü 4k maçları izleyemiyorum tv 4k ama ben hd kalitesinde izlicem cincon derbisini

Çevrimdışı tangaz

Abi ben kıl oluyorum bu kayserililere digitürk uydusunu koymamışlar, türksattan takip ediyorum digitürkü 4k maçları izleyemiyorum tv 4k ama ben hd kalitesinde izlicem cincon derbisini

ben ilk çıkan lcd tv.lerden tut da şimdi çıkan 4klar falan ve aradaki bilimum modelleri kıyaslıyorum da görüntü hep aynı gibi geliyor sanki bu işler biraz para tuzağı tüketim çılgınlığı oluşturmak falan gibi geliyor bana. bu arada izlanda milli maçında saha kenarındaki reklam panolarında 8K reklamları dikkatimi çekmişti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben ilk çıkan lcd tv.lerden tut da şimdi çıkan 4klar falan ve aradaki bilimum modelleri kıyaslıyorum da görüntü hep aynı gibi geliyor sanki bu işler biraz para tuzağı tüketim çılgınlığı oluşturmak falan gibi geliyor bana. bu arada izlanda milli maçında saha kenarındaki reklam panolarında 8K reklamları dikkatimi çekmişti
4k muhteşem bence bizim için evet abi japonyada 8k çıkmıştı diye biliyorum

Çevrimdışı mylife1903

Benim telefizyon tuplu, zaten hava sicakligina bakmak icin aciyom en cok bazende trtspor takiliyorum, yetiyor
Tuplu dedim de aklima geldimbiz simdi besiktas taraftari olaraktan bizim eski baskana dava acamiyor muyuz?
Mesela bu del bokse, ismail, tabata, ferrari transferleri icin dava acsak, yahu adam gencligimi yedi, ben geberene kadar besiktas bu renklileri matematiksel olarak gecsin istiyorum ki huzur icinde gebereyim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benim telefizyon tuplu, zaten hava sicakligina bakmak icin aciyom en cok bazende trtspor takiliyorum, yetiyor
Tuplu dedim de aklima geldimbiz simdi besiktas taraftari olaraktan bizim eski baskana dava acamiyor muyuz?
Mesela bu del bokse, ismail, tabata, ferrari transferleri icin dava acsak, yahu adam gencligimi yedi, ben geberene kadar besiktas bu renklileri matematiksel olarak gecsin istiyorum ki huzur icinde gebereyim.
Geçeriz abi , uzerine birde Tur bindiririz ondan sonra hepimiz huzur içinde ölebiliriz :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi Karaciğer ve akciğere fazla yatırım yapma

Beck: "Terör sadece İstanbul'da yok, her yerde var"
"Biz futbolcular bence işine bakmalı"
Beck: "Türkiye'deki derbiler çok farklı. Bunu kesinlikle yaşamalısınız. Taraftarların eşsiz bir sevgi ve desteği oluyor."

Cenk :s20: :s20:

Beşiktaş'ın Adanaspor maçı muhtemel 11'i: Fabri - Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano - Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Cenk - Aboubakar...
(NTV)

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş'ın Adanaspor maçı muhtemel 11'i: Fabri - Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano - Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Cenk - Aboubakar...
(NTV)

İyi kadro, çift forvet çıkmak lazım.

İyi kadro, çift forvet çıkmak lazım.
Cenk haric bence de iyi kadro abi , Hucumcu kadro Cift 8 ile oynayacagiz lakin Cenk ileride tek santrafor oynar Abou Kanada gecer oyle gözüküyor :)

Çevrimdışı alimm

(NTV)
quaresma oynatılmaz diye düşşünüyorum.. malum hafta içi benfica maçı var... ha bi de sarı kart sınırında....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

quaresma oynatılmaz diye düşşünüyorum.. malum hafta içi benfica maçı var... ha bi de sarı kart sınırında....
Bende dinlensin diyorumda Oynamasi lazim maalesef

Olcay bey Sağolsun hazirlik macinda bile oynamaya tenezzul etmiyor , Kerim yetersiz

Yinede bir ihtimal Yedek başlayıp 2.ci yari girebilir böylesi daha iyi olur sanki.

Maca Kerim le başlayalım en azindan Oynamaya çalışıyor

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cenk haric bence de iyi kadro abi , Hucumcu kadro Cift 8 ile oynayacagiz lakin Cenk ileride tek santrafor oynar Abou Kanada gecer oyle gözüküyor :)

ha şöyle, olması gereken de bu. Aboubakar Cenk'in olduğu yerde oynamalı bence de.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Devre arası kadroya katılacak kanat oyuncusunun mutlaka oyun geçişleri ve final pozisyonlarını oynama becerisi yüksek; direkt oyun kadar set hücumlarında da başarılı; sızmaları, toplu/topsuz penetrasyonları, mobilizasyonu ve link up'ı iyi olması gerek. İlaveten dar/geniş alanda çabuk mesafe katedebilen, takımı hızlı bir şekilde öne atabilecek, geriden gelen isimlere koridor açabilen ve pas temposu yüksek bir isim olmalı.

Salomon Kalou işimizi görür gibi.

Çevrimdışı alimm

Bende dinlensin diyorumda Oynamasi lazim maalesef

Olcay bey Sağolsun hazirlik macinda bile oynamaya tenezzul etmiyor , Kerim yetersiz

Yinede bir ihtimal Yedek başlayıp 2.ci yari girebilir böylesi daha iyi olur sanki.

Maca Kerim le başlayalım en azindan Oynamaya çalışıyor

tabi tabi kerim 11 çıksın... daha ne zamn oynayack...

Çevrimdışı alimm

talisca ve caner in saktlanması kendi mevklerinden çok kanat rotasyonunda bizi zor durumda bırakıyo..

Çevrimdışı alimm

ocak ayına kadar quaresma yı pamuklara sarmalıyız... ocakta ihtmal dahilinde mi billmyorum ama söyleentiler ışığında ben arfa ile kalou işmizi görür kant rotasyonunun yanında 10-9 mevkiilerinide yedklemiş olurz...

tabi tabi kerim 11 çıksın... daha ne zamn oynayack...
Formayi hak eden almalı

Eger Quaresma ile baslamazsak mutlaka Kerimle baslamak gerekiyor , Ruhsuz , Sahada eli belinde Dolasan adama tahammülum yok

Ama Hocayi biraz tanıdıysam boyle bir durumda Kerimi değil Olcayi oynatir ve bizde 45 dakika 10 kişi oynamış oluruz..

Gençlerbirligi macindan biraz ders almıştır ins Şenol hoca

Bu sezon cok ilginc her macin 45 dakikasini cope atip 2.ci 45 dakika da Maci çözüyoruz..

Çevrimdışı TURKahvesi

Devre arası kadroya katılacak kanat oyuncusunun mutlaka oyun geçişleri ve final pozisyonlarını oynama becerisi yüksek; direkt oyun kadar set hücumlarında da başarılı; sızmaları, toplu/topsuz penetrasyonları, mobilizasyonu ve link up'ı iyi olması gerek. İlaveten dar/geniş alanda çabuk mesafe katedebilen, takımı hızlı bir şekilde öne atabilecek, geriden gelen isimlere koridor açabilen ve pas temposu yüksek bir isim olmalı. 
Ben Arfa olsa çok iyi olacak ama sezon arası transfer zor görünüyor inşallah beni yanıltıırlar sevinçten havalara uçarım @atalay
yani bahsettiğin özellikler açısından Ben Arfa olur.

Çevrimdışı alimm

Formayi hak eden almalı

Eger Quaresma ile baslamazsak mutlaka Kerimle baslamak gerekiyor , Ruhsuz , Sahada eli belinde Dolasan adama tahammülum yok

Ama Hocayi biraz tanıdıysam boyle bir durumda Kerimi değil Olcayi oynatir ve bizde 45 dakika 10 kişi oynamış oluruz..

Gençlerbirligi macindan biraz ders almıştır ins Şenol hoca

Bu sezon cok ilginc her macin 45 dakikasini cope atip 2.ci 45 dakika da Maci çözüyoruz..

hazırlık maçı sonrasında ilk maçta olcay ı direk taraftarın önüne atmaz diye tahmn ediyorum... bu maç olcay ın  11 oynaması az maçında ıslıklıyanları haklı çıkartmaktan başka bi işe yaramaz...

Çevrimdışı tangaz

ocak ayına kadar quaresma yı pamuklara sarmalıyız... ocakta ihtmal dahilinde mi billmyorum ama söyleentiler ışığında ben arfa ile kalou işmizi görür kant rotasyonunun yanında 10-9 mevkiilerinide yedklemiş olurz...

ben arfanın psg ile büyük bir kontratı war sanırım, onu oradan koparmak kolay olmaz.

kalou 31 vardır heralde yarım sezon kiralık gelmez 1,5 yılda zor ikna olur 2,5 yıllık kontrata fit olur da bu bizim için kötü olmaz mı ? kontratının son senesi 33-34 olacak ne kadar verimli olabilir? üstelik şuan 31 diyoruz da africalı bunun yaşına +2/3 sene ekle... çok doğru bir transfer gibi gelmedi bana

Etiketler: