Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125372 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler bi rüya gördüm.

Toki arenada gsnin maçı var ama kimle olduğunu bilmiyorum. Ben örümcek kamera gibi takip ediyorum maçı yukardan. Sonra bi tane dev kartal geliyo. Tam dağıtıcak ortalığı, zemine yavrularını gömmüş onları çıkarıyo tek tek. 3-4 tane yavru kartal çıkarıyo topraktan önüme koyuyo. Bu yavrucaklar da sanki babaları ben gibi bana yanaşıyolar oyunlar oynuyolar falan. Ne olaki bunun tabiri? :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Devre arasi icin raketci diyor cevizci1903. Bakalim nasil olacak o is. Cocuk sabahtan beri korkudan titriyor ya raketci ile balojan gelirse diye

Çocuğu kesme, keseceksen hanımı kes.  :tabe:

Çevrimdışı Berat

Father of Eagles vs Mother of Dragons. Yani çok Game of Thrones izleme :D @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Father of Eagles vs Mother of Dragons. Yani çok Game of Thrones izleme :D

Hiç izlemedim :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Çocuğu kesme, keseceksen hanımı kes.  :tabe:
Hanim kesilir mi yahu daha 3 tane daha dogurmasi lazim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı cursedofdragon

Abiler bi rüya gördüm.

Toki arenada gsnin maçı var ama kimle olduğunu bilmiyorum. Ben örümcek kamera gibi takip ediyorum maçı yukardan. Sonra bi tane dev kartal geliyo. Tam dağıtıcak ortalığı, zemine yavrularını gömmüş onları çıkarıyo tek tek. 3-4 tane yavru kartal çıkarıyo topraktan önüme koyuyo. Bu yavrucaklar da sanki babaları ben gibi bana yanaşıyolar oyunlar oynuyolar falan. Ne olaki bunun tabiri? :D

toton açık kalmış :D

Fazla açıkta bırakma havalar çok soğuk üşütürsün :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Hanim kesilir mi yahu daha 3 tane daha dogurmasi lazim

Aynı hanımın doğurması şart mı?  :alala:

@cursedofdragon sahi hastamısın bişey mi oldu nasıl kalktın bu kadar erken  :D

Bi günde bir çılgınlık yapıp erken kalkayım dedim abi iyi etmemişmiyim :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya da uyumadın senden o da beklenir  :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

iyi etmişsin sabahları iyi gırgır oluyor hafta içi daha sık bekleriz  :) ama yarın maçımız var artık havaya girmek lazım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyi etmişsin sabahları iyi gırgır oluyor hafta içi daha sık bekleriz  :) ama yarın maçımız var artık havaya girmek lazım  :bandit:
abi kazanmamız lazım maç erken kopmalı  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın arkadaşlar :)

Cümleten Hayırlı Cumalar...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi Necmi

Abiler bi rüya gördüm.

havalar soğudu üstünü iyi kapat birde gece black mirror falan izleme

Çevrimdışı tangaz

abi kazanmamız lazım maç erken kopmalı  :bandit:

takım yardıran spor oyuncular ise saldıray abi havasında başlamalı maça ilk yarı fişi çekip sonra benfica maçı için karizmayı adrianoyu ozziyi falan çıkarıp top çevirmeliyiz...

Çevrimdışı tangaz

12x1 daha cazip geldi bana. :)

cazipliğine cazip ama 3 sabit sayı hani bazı formüllerde de vardır ya o hesap  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

takım yardıran spor oyuncular ise saldıray abi havasında başlamalı maça ilk yarı fişi çekip sonra benfica maçı için karizmayı adrianoyu ozziyi falan çıkarıp top çevirmeliyiz...
bakar bu hafta saplayacak hissediyorum abi  :)

Çevrimdışı tangaz

bakar bu hafta saplayacak hissediyorum abi  :)

saplasın artık bakıp duruyor yoksa bir de benficayı da es geçmesin mümkünse :bandit:

ya da uyumadın senden o da beklenir  :ebebe:

onu 1 gün önce yaptım kanki uykuyu düzene sokmak için 24 saat uykusuz kaldım dün akşam erkenden bi yattım sabah 6:40 da kalktım ilk defa uykumu aldım gece uykusu bi başka oluyormuş özlemişim :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Önümüzdeki 6 resmi maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alırsak, iyi bir kutlamayı hakediyoruz.  :)

Şenol hoca normalde şampiyonlar ligi varken önemi oraya veriyor lige önem vermiyor fakat çok'da rotasyon yapmıyoruz takımda.

Yarın ki maç için tahminim şenol hoca şöyle bir 11 çıkartır.

Fabri

Gökhan   Marcelo   Tosic    Adriano

Oğuzhan   Atiba

Quaresma        Tolgay        Cenk

Abuobakar

Yedekler : Tolga,Beck,Rhodolfo,İnler,Kerim,Olcay,Ömer

Sakatlar : Caner,Talisca

Kadro Dışı : Atınç,Necip

Çevrimdışı mylife1903

Aynı hanımın doğurması şart mı?  :alala:
Ilk 11 icin sart
4-3-3 oynayacam ileri uclu ve ortasahayi ayni kadinin dogurmasinlasim ki cekisme olmasin. Sonra defans uclusunu genc kadindan edinecem dorduncu kadin da kaleci ve sarkik liberoyu doguracak

Etiketler: