Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125623 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Hayatimda her cesit mal gordum ama beni sinirden cildirtan, seviyesiz ve igrenc insanimsi terliksi hayvanlara cok az rastladim. Bu baska bir seviye. Hadi siz engelliyonuz, ben ne yapayim. Okuyosun en sonunda nicke bakiyorum bu.
En son entrimi 2000 yilinda girmisim seytan diyor ama uymuyorum. Bir de gsliler var sozlukgerzegi gelip besiktas basliginin icine siciyorlar onlari da halletmeniz lazim. Iki tanesini dovseniz bir daha olmaz.
Bu gs den zaten nefret ederdim ama sözlük sayesinde çok çok fazla nefret ettim. Ben bu kadar kibirli y.vşağı bir arada tek bu camiada gördüm. Çok sinirlendim yine bak elim ayağım titriyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Klopp: "Şimdiki futbolcular gördüğüm en profesyonel jenerasyon. Sevdiğiniz efsanelerin hepsi şeytan gibi alkol, deliler gibi sigara içerdi."

Veee akillara hemen onun adi Gelir : Sergen Yalcin :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu gs den zaten nefret ederdim ama sözlük sayesinde çok çok fazla nefret ettim. Ben bu kadar kibirli y.vşağı bir arada tek bu camiada gördüm. Çok sinirlendim yine bak elim ayağım titriyor.
+1903

Bu kadar Burnu buyuk - Igrenc - Çirkef bir Camia daha yoktur dünyada

Fb bunlarin yaninda sutten cikmis ak kasiktir benim gözümde

Nefret bile hafif kalır Gs hakkında ki hislerime :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

+1903

Bu kadar Burnu buyuk - Igrenc - Çirkef bir Camia daha yoktur dünyada

Fb bunlarin yaninda sutten cikmis ak kasiktir benim gözümde

Nefret bile hafif kalır Gs hakkında ki hislerime :akuma:
Taraftari ergen sonradan gorme. Fetocu camia iste. Feto sayesinde hummet mi ne seyimse sampiyonluklari topladilar, ne kadar karaktersiz, basari sever varsa bunlarin taraftari oldu. Onlarin icindeki duzgun insanlar zaten besiktasli olurdu agir mallar da fbli olurdu eskiden taraftari yoktu adamlarin. Inonudeki maclarda kendilerine ayrilan yeri dolduramazdi gs. Populer kultur takimi, ayni utd gibi ve azalarak bitecektir.

Çevrimdışı mylife1903

Gokhan tore basligini ac turkiyenin aynasi. Gerizekali dolu ve cogu gsli.

Beyinsiz adamlar yok gokhan adamin agzina silah sokmus bilmem ne, ulan silah sokulmus adamin agzina tamam, sokan gokhan degil ki. Algi kasan tipler, fetocu hepsi, algiyi iyi yapiyorlar.

çArşi dan yeni İntro

Ali palabiyik gibi olmayin :D

manuel fernandes Beşiktaş'ı 2013-2014 sezonu bittiğinde bedelsiz kaçarak bıraktı. o günden beri gün yüzü görmedi.

hugo almeida takımı 2013-2014 sezonu bittiğinde bedelsiz kaçarak bıraktı. o günden beri 5 takım değiştirdi. kendisine 2.25 milyon euro teklif etmiştik. en son 250.000 euro bedelle oynuyordu.

2014-2015 sezonunda talip olduğumuz diego, fenerbahçe yüksek bedel önerince fenerbahçe'ye imza attı ve iki sezon sonunda 5 milyon euro'dan fazla zararla teneke bağlanarak ülkesine yollandı.

Beşiktaş Diago'ya yıllık 2.5 Milyon € önermiş diago ile anlaşmış fenerin 3.8 Milyon € teklifinden dolayı  fenere gitmiştir.

bu süreçte diego yerine aldığımız sosa, 2015-2016 sezonunda asist kralı olarak Beşiktaş'ta altın sezonunu yaşadı. milan'a gitmek isteyince de 7.5 milyon euro'ya satıldı. milan'da formaya hasret kaldı. gol ya da asisti yok.

2014-2015 sezonunda chelsea'den gelen demba ba, iki katından fazla bedelle ve bir kamyon gol attığı sezonun sonunda çin'e gitti. orada bacağının kırılması büyük şanssızlıktı. Giderken Beşiktaş'a 13.5 Milyon € kazandırmıştır.

2012-2013 sezonunda, 27 ocak 2013 galatasaray Beşiktaş maçı'nda para komidinin üstünde #100$ feda pankartı açan galatasaray, ffp yüzünden 2016-2017 sezonunda transfer kısıtlaması almış, şu sıralar ödenek olmadığından riva'yı  satmaya karar vermiştir.

2015-2016 sezonu hazırlıkları başladığında Beşiktaş rvp'ye kanca taktı. rvp ise kendisine yüksek bedel ödeyen fenerbahçe'ye imza attı. sezon sonunda rvp mi fernandao mu tartışmaları ardından yok oldu. bu sezon tam geri dönmeye çalışırken gözünü yırttılar. allah acil şifalar versin diyelim.

2015-2016 sezonu hazırlık günlerinde rvp yerine gomez'i alan Beşiktaş, gomez'in attığı 26 golle şampiyonluğa uzandı. gomez hayatının sezonunu geçirdi ve yeniden die mannschaft kadrosuna dahil edildi. 2016-2017 sezonu başlarken sevgilisi için almanya'ya geri dönmek istedi ve wolfsburg'a transfer oldu. ligde 9 haftada 3 golü var. son milli maçta, yendikleri san marino'ya da gol atamadı.

2015-2016 sezonunda Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan ismail köybaşı, 2016-2017 sezonunda biraz para için fenerbahçe'ye imza atınca, hasan ali kaldırım'ın arkasında kalarak formayı unuttu. Beşiktaş, sezona barcelona'nın sol bekini, ardından da inter'den hülle yoluyla fenerbahçe'nin sol bekini alarak başladı.

2016-2017 Fotomaç'ın kirli oyunlarından dolayı Beşiktaş taraftarları boykot gösterilerinde bulunarak fotomaç gazete satışlarında büyük düşüş meydana gelmiştir.

2016-2017 sezonunda kendisine sağlı sollu saldıran aspor'a henüz bir zeval gelmemiştir. akıbetleri merakla beklenmektedir.

Beşiktaş statsız Şampiyon olarak namağlup şampiyonluktan sonra na mabed Şampiyonluğuna da ulaşmıştır.

Çevrimdışı atalay

Devre arası kadroya katılacak kanat oyuncusunun mutlaka oyun geçişleri ve final pozisyonlarını oynama becerisi yüksek; direkt oyun kadar set hücumlarında da başarılı; sızmaları, toplu/topsuz penetrasyonları, mobilizasyonu ve link up'ı iyi olması gerek. İlaveten dar/geniş alanda çabuk mesafe katedebilen, takımı hızlı bir şekilde öne atabilecek, geriden gelen isimlere koridor açabilen ve pas temposu yüksek bir isim olmalı. 
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 18:55:26 atalay ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Devre arası kadroya katılacak kanat oyuncusunun mutlaka oyun geçişleri ve final pozisyonlarını oynama becerisi yüksek; direkt oyun kadar set hücumlarında da başarılı; sızmaları, toplu/topsuz penetrasyonları, mobilizasyonu ve link up'ı iyi olması gerek. İlaveten dar/geniş alanda çabuk mesafe katedebilen, takımı hızlı bir şekilde öne atabilecek, geriden gelen isimlere koridor açabilen ve pas temposu yüksek bir isim olmalı.
Visca?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

luciano narsingh ?  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gokhan tore basligini ac turkiyenin aynasi. Gerizekali dolu ve cogu gsli.

Beyinsiz adamlar yok gokhan adamin agzina silah sokmus bilmem ne, ulan silah sokulmus adamin agzina tamam, sokan gokhan degil ki. Algi kasan tipler, fetocu hepsi, algiyi iyi yapiyorlar.

Uefa kupası ve şampiyonluk sayısından başka bi kelime bilmediklerine inandığım insan topluluğu.

Andreas Beck : Sol bekte rahatlikla oynarim

Eurosportsa Roportaj vermiş..

Beck’ten Gomez’e: “Herkes işini yapsın”

Beşiktaş’ın Alman yıldızı Andreas Beck, kulübün gündeminden, hedeflerine, Mario Gomez’e, Lukas Podolski’ye ve Gökhan Gönül ile girdiği rekabete dek pekçok konuda konuştu.

Beşiktaş’a geldiği günden bu yana istikrarlı performansını sürdüren Andreas Beck, Eurosport.de’ye verdiği röportajda, “Bu sezon hiç yenilmedik. Geçtiğimiz sezona göre daha fazla hedefimiz ve maçımız var. Namağlup olmamıza rağmen ligde ikinci sıradayız. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyoruz. Formumuzu koruyoruz ve hem ligde hem Avrupa’da daha iyi sıralamalara gelmeyi umuyoruz.” dedi.

İşte Andreas Beck’e gelen sorular ve cevapları…

“Süper Lig’de Başakşehir’in gerisindesiniz. Sıradaki rakibiniz Adanaspor. Ligi kazanmak hedefiniz mi?”

– Lig, her zaman için her sezon en önemli hedef. Tekrar uluslararası turnuvalara katılmak için kazanmalıyız. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde de oynuyoruz ve her futbolcu için inanılmaz bir his. Tüm taraftarlar bundan keyif alıyor. Bu sezon tekrar şampiyon olup taraftarlarımızı gururlandırmak istiyoruz.

“REKABETLE YÜZLEŞMELİYİM”

“Beşiktaş, Fenerbahçe’den Gökhan Gönül’ü transfer etti. Onunla arandaki rekabet nasıl ve rotasyonu neye göre sağlıyorsunuz?”

– Sezon başında, teknik direktörümüz bize maçların sertlik derecesine göre rotasyon yapacağını söyledi. Hocamız, hafta hafta kimin oynayacağına karar veriyor. Sadece sağ bekte değil, hemen hemen her pozisyonda en az 2 oyuncu var. Almanya ve İtalya’daki büyük takımlarda da böyledir. Bu durumla yüzleşmek ve her gün en iyi performansımı sahaya koymak zorundayım.

“Şampiyonlar Ligi’ndeki iddianızı koruyorsunuz. Ne düşünüyorsun?”

– Şampiyonlar Ligi’ndeki her dakikada oynadım. Her zaman oynamak istiyorum ama karar hocamızın…

“RAHATLIKLA SOL BEKTE DE OYNARIM”

“Caner Erkin’in sakatlığı sonrası sol bekte de forma giyebilir misin?”

– Almanya’da teknik direktörler beklerden her iki yerde de oynamasını beklerler. Daha önce sol bekte çok fazla maçta forma giydim. Bana görev gelirse rahatlıkla sol bek olarak oynayabilirim.

“Şampiyonlar Ligi’ne dönecek olursak, Napoli ve Benfica’nın 1 puan gerisinde 3’üncü sıradasınız. Son 16’ya kalabilir misiniz?”

– Bu grupta her şey mümkün. İlk 3 sıra birbirine çok çok yakın. Benfica ve Napoli birbirleriyle oynayacaklar. Biz ise içeride Benfica, deplasmanda Kiev ile oynayacağız. Eğer 2 maçı da kazanırsak çıkıyoruz. Yani her şey bizim ellerimizde.

“BURADAKİ BİR DERBİYİ, BAŞKA HİÇBİR ŞEYLE KIYASLAYAMAZSIN”

“Almanya ile Süper Lig arasındaki fark var mı?”

– Almanya’da tutku ve sevgi inanılmaz boyutlarda. Almanya’daki stadyumlar her zaman full doludur. İnanılmaz bir atmosfer oluştururlar. Türkiye’de de tutku inanılmaz boyutlarda. Türkiye’deki bir derbi maçı başka hiçbir şeyle kıyaslayamazsınız. Bunu yaşamanız, tecrübe etmeniz lazım. Bu sevginin, bu tutkunun, bu koşulsuz bağlılığın eşi benzeri yok.

“9 kez Almanya forması giydin. 2010’dan beri çağrılmıyorsun, sence neden?”

– Bunu Milli takım hocası Joachim Löw’e sormalısınız. Aslında burada en önemli şey, sürekli göz önünde olmak. Eğer büyük bir takımdaysanız, her hafta performansınız göz önündedir. Küçük bir takımda forma giyiyorsanız, her zaman inanılmaz oynamak zorundasınız.

“LUKAS PODOLSKİ İLE SADECE MAÇTA GÖRÜŞTÜK”

“İstanbul’a adaptasyonun nasıl oldu? Lukas Podolski ile görüyor musun?”

– Buraya adaptasyonum çok hızlıca ve kolayca oldu. Beşiktaş’ta Almanca konuşan oyuncular var. Ayrıca, Türk dilini öğreniyorum ve konuşmayı deniyorum. İngilizce ile de rahatlıkla anlaşabiliyorum.

Lukas Podolski ile sadece maçta görüştük. Zaten antrenmanlar ve maçlardan geriye çok az vakit kalıyor. Ben de bu kısa vakitleri hep ailemle geçiriyorum.

MARIO GOMEZ SORUSUNA…

“HERKES KENDİ İŞİNİ YAPMALI”

“Mario Gomez, Türkiye’den ayrıldı. Politik sebepler öne çıkarıldı.”

– Etrafımda olan şeylere kör değilim. Türkiye’de ve Almanya’da gündem bu tip şeylerdi. Ancak, ben hala bir futbolcuyum ve sahaya odaklanmam gerekiyor. Bence sporcular, politikacılarla sert polemikler içine girmemeli. Herkes kendi işini yapmalı. BUnları ötesinde yaşanan bazı şeyler hayatı zorlaştırıyor elbette…

“TÜRK İNSANI ÇOK SICAK VE ÇOK AKILLI!”

“İstanbul’da havalimanına saldırı olduğu zaman ailen için endişelendin mi?”

– Elbette, bunlar yaşanınca endişeleniyorsunuz. Önce havalimanı saldırısı ve başarısız darbe girişimi. Herkes sevdikleri için endişlendi. Ancak, Türk insanı inanılmaz sıcak ve akıllı. Buradaki insanlarda çılgınca bir enerji var. Herkes ana odaklanıyor ve yaşamaya devam ediyor. Ayrıca, burada yaşam hızlıca normale döndü. Hem sadece İstanbul’da yaşanmıyor böyle şeyler. Brüksel, Paris veya Münih’te de terör olayları oluyor.

Kaynak: Sporx.com

Uefa kupası ve şampiyonluk sayısından başka bi kelime bilmediklerine inandığım insan topluluğu.
Adamlarla muhabbet edemiyorsun

2 sıkıştır hemen senin söylediğin sozlere sığınıyorlar

Futbol bilgileri ve zeka seviyeleri yerlerde...

Gelecek adına Muhammed Enes ve Eslem'i kiralamak önemli. Mesela Feyyaz Uçar'ın Bandırmasi ideal

Mantıklı..

Çevrimdışı atalay

luciano narsingh ?

Oyuncuyu uzun zamandır takip etmiyorum. Bizimkilerin daha öncesinde ilgisi vardı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oyuncuyu uzun zamandır takip etmiyorum. Bizimkilerin daha öncesinde ilgisi vardı.

Bende Heerenven den beri takip ediyorum , bizim sisteme tam oturacak söylediklerinin hemen hemen çoğunu yapabilecek final pas veya bitirişleri iyi olan bi oyuncu.

Çevrimdışı Bishamon

Bende Heerenven den beri takip ediyorum , bizim sisteme tam oturacak söylediklerinin hemen hemen çoğunu yapabilecek final pas veya bitirişleri iyi olan bi oyuncu.

PSV taraftarı neden hiç sevmiyor bu adamı?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

PSV taraftarı neden hiç sevmiyor bu adamı?

Vallaha orasını bilmiyorum  bu sezon biraz kötüye gidiş var çok uyguna kapatabiliriz bence.

Çevrimdışı mylife1903

Overmars verelim @atalay

Su yukardakinin fizigi guclu, tabela yapani ve yakisiklisina ronaldo diyorlar bizim koyde

Çevrimdışı atalay

Bütçene göre kalite aralığını belirlersin. Yapabilirliği kadar yazılımında olup-olmaması önemli. @mylife1903 Asıl soru şu: Ne aradığınızı biliyor musunuz, mevcut şartlar düşünülürse devre arası nokta atışı yapılabilir mi?

Bütçene göre kalite aralığını belirlersin. Yapabilirliği kadar yazılımında olup-olmaması önemli. @mylife1903 Asıl soru şu: Ne aradığınızı biliyor musunuz, mevcut şartlar düşünülürse devre arası nokta atışı yapılabilir mi?
Iste en mumkun olanlarin basinda Visca ve Narsring geliyor

Depay ilac olur ama zor.

Çevrimdışı Liquidator

Arkadashlar, oncelikle offtop icin hepinizden ozur dilerim. Admin kardesh bu seferlik affet. Ben lig tv ye uydu uzerinden izlemek isyiyorum. Turkiyede Lig tv nin yillik ucretii ne kadar ve reciveri kac liraya satiliyor?
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 20:18:30 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Doğukan E.

Arkadashlar, oncelikle offtop icin hepinizden ozur dilerim. Admin kardesh bu seferlik affet. Ben lig tv ye uydu uzerinden izlemek isyiyorum. Turkiyede Lig tv nin yillik ucretii ne kadar ve reciveri kac liraya satiliyor?
Yalnızca Besiktas maclarini izlemek isterseniz 65 tl gibi bir sey aylık ücreti. Reciveri bilmiyorum. Alicaksaniz önümüzdeki hafta yeni yayın ihalesi yapılacak önümüzdeki sezondan itibaren o geçerli olucak bir hafta bekleyin bence.

Çevrimdışı tangaz

https://eksisozluk.com/entry/44106651

@tangaz bu sen misin ?

@Bishamon ben değilim, hayatımda sosyal medya internet ortamı  vb yerler içinde ben sadece bu forumda yazı yazdım.  mis gibi, sadece Beşiktaşlıların olduğu bir ortam.

hem ne yaa öyle ekşili falan şurda güzel güzel tatlı tatlı takılmak varken  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: