Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129217 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Miloşeviçi 1 milyon € ya degil

1 Milyon $ a aldik

Arada cok fark yok deme o donem azimsanmayacak kadar fark vardi € ile $ arasinda :busted_cop:

1 milyon euro'ya aldık:

http://www.cnnturk.com/haber/spor/futbol/besiktas-alexander-milosevici-borsaya-bildirdi

Zaten İsveç takımıyla niye dolar üzerinden anlaşalım ki?

Çevrimdışı tuncaboylu

Önder Özen Dede'yi istiyordu bütçe yetmeyince ortak karar olan Pedro Franco alındı.

Zarardan kar etmişiz desene. :)

Çevrimdışı tuncaboylu

yanılmıyorsam şöyle gelişti transfer süreci; özen brezilyaya gitti gil, moledo, kasımpaşadaki titi falan görüştü en ucuzları 6 milyonla moledo idi FO o kadar paramız yok bir de pedro var ona bak dedi ve bütçeye uyan tek stoper oydu ve alındı.

Bu haliyle bile tutarsızlık yapmış Önder Özen.

O bölgeye proje transferi mi aramış, hazır adam mı aramış belli değil.

Gil, Moledo, Titi hazır adamlar, Pedro ise proje transferi.

Çevrimiçi Samet Ç

Dede, Lemos ile birlikte bizim takımda görmek istediğim stoperlerden biriydi.

Çevrimdışı tangaz

dede'yi çin ligine falan sokuşturabilirdik belki pedroya babası bile 5 kuruş verip almaz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bu haliyle bile tutarsızlık yapmış Önder Özen.

O bölgeye proje transferi mi aramış, hazır adam mı aramış belli değil.

Gil, Moledo, Titi hazır adamlar, Pedro ise proje transferi.

önder özenin bence yaptığı en doğru şey yalçın ayhanı almaktı onu da gitarçı istemedi

Çevrimdışı tuncaboylu

Dede, Lemos ile birlikte bizim takımda görmek istediğim stoper.

Çok istiyorsan, 8 ay sonra sözleşmesi bitiyor.  :)

Yalnız adamın değerini son 1.5 senede 3'te birine düşmüş.

Birisinin ahını mı aldı, uyuşturucu içerken mi yakalandı bilemiyorum.  :lol:

Çevrimdışı tangaz

bu arada pedro franco demişken napıyor şimdi oynuyor mu kolombiyada ligler falan dewam ediyor mu orada en son ne zaman oynadı???

Çevrimdışı tuncaboylu

önder özenin bence yaptığı en doğru şey yalçın ayhanı almaktı onu da gitarçı istemedi

Sadece gitarcı değil, çok bilmiş taraftarımız da istemedi.  :tabe:

Ben bir futbolcunun transferine bu kadar büyük ve organize bir tepkiyi ilk defa gördüm Beşiktaş tarihinde.

Bizim altyapımızda yetişmiş ve Galatasaray formasını 2 kere giymiş adama "Galatasaray'ın eskisi" diye lakap takıldı.

Çok büyük muamma gerçekten o Yalçın Ayhan konusu.

Çevrimdışı tangaz

Sadece gitarcı değil, çok bilmiş taraftarımız da istemedi.  :tabe:

Ben bir futbolcunun transferine bu kadar büyük ve organize bir tepkiyi ilk defa gördüm Beşiktaş tarihinde.

Bizim altyapımızda yetişmiş ve Galatasaray formasını 2 kere giymiş adama "Galatasaray'ın eskisi" diye lakap takıldı.

Çok büyük muamma gerçekten o Yalçın Ayhan konusu.

rodolfo marcelo ikilisinden belirgin bir eksiği yok bence onlar kadar belki de daha fazla katkı verirdi üstelik beleşti.

Çevrimdışı tuncaboylu

rodolfo marcelo ikilisinden belirgin bir eksiği yok bence onlar kadar belki de daha fazla katkı verirdi üstelik beleşti.

Zamanında sözlükte yazdıklarım:

https://eksisozluk.com/yalcin-ayhan--1216584?a=search&author=somebody+elses+lover

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1.2 milyon.

Maçlarda oynuyor, ama whoscored rating'i düşük.
Cok azmis yav kesin alirlar :s20:

Bari 2-2.5 milyon € yapsaydik opsiyonu :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

Kampa katılmak üzere yola çıkmış bir adamı, tekrar göndermek tarifsiz bir hatadır. Bunun kalite-gereksinim-para gibi şeylerle ilgisi yok. Büyük ayıp Yalçın'a yapılan.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen son zamanlarda neden yazmiyon, hic gozume carpmiyor

Şirkette sözlük bloklandı, cepten yazmak da gücüme gidiyor.

Gün içinde anca debe'ye girenleri okuyorum cepten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mylife1903

Şirkette sözlük bloklandı, cepten yazmak da gücüme gidiyor.

Gün içinde anca debe'ye girenleri okuyorum cepten.
Ooooo sirket fasizmi. En sevdigim. Yahu ben insanlarin cocuklarini alip ise gelmesine bile izin veriyorum, hatta cocuklari toplayip oynuyorum onlarla millet calisanlarin internetiyle ugrasiyor.
Benim tek bir sartim vardir,
Hergun calisilacak, kaytarma yok, ise gelmemek yok, hastayim yok, basim agriyor, ay basim geldi yok hergun herkes iste olacak, ise gelmemek icin bizim sirkette tek sebep cenazedir, o da kendi cenazense

Çevrimdışı mylife1903

Değil.

O eleman şu haberdeki twit'i atan Cevahir Can isimli arkadaş:

http://www.hurriyet.com.tr/sok-tweet-emreyi-dovduk-akhisara-gidiyoruz-29004169

Bu twit yüzünden işinden oldu.  :s20: :s20:
Okurum ben onu bazen, militan bir besiktasli kardesimiz. @tuncaboylu sizin o sozluk ortaminda yusuf diye bir eleman var, ozelden hormetlerimi sunar misin

Çevrimdışı tuncaboylu

Okurum ben onu bazen, militan bir besiktasli kardesimiz. @tuncaboylu sizin o sozluk ortaminda yusuf diye bir eleman var, ozelden hormetlerimi sunar misin

Özünde iyi çocuğa benzer de, tartışma kültürü pek yok kendisinin.

Bir şey yazar, yazdığını edit eder ya da siler, sonra "ben öyle dememiştim, ne alakası var" şekline girerdi.

Sözlükte inandırıcı olmaya çalıştı da (@Bishamon'un bahsettiği entry), twitter'da başına iş açtı bu özelliği.

Yusuf engelli listemde değilse sunarım hörmetlerini, tam nick'i ne?

Çevrimdışı mylife1903

Özünde iyi çocuğa benzer de, tartışma kültürü pek yok kendisinin.

Bir şey yazar, yazdığını edit eder ya da siler, sonra "ben öyle dememiştim, ne alakası var" şekline girerdi.

Sözlükte inandırıcı olmaya çalıştı da (@Bishamon'un bahsettiği entry), twitter'da başına iş açtı bu özelliği.

Yusuf engelli listemde değilse sunarım hörmetlerini, tam nick'i ne?
Yusufnalkesen
Sen kulturlu bir cocuksun hormetlerimi betimleyemezsin ben bos faktimde bir dosenerim

Çevrimdışı tuncaboylu

Yusufnalkesen
Sen kulturlu bir cocuksun hormetlerimi betimleyemezsin ben bos faktimde bir dosenerim

Ha o herifi diyorsun, o aktroll.

Ona her gün hürmetlerini iletiyorlardır muhtemelen, ebeveynleri kulak çınlaması şikayetiyle doktor doktor geziyorlardır.

Çevrimdışı mylife1903

Ha o herifi diyorsun, o aktroll.

Ona her gün hürmetlerini iletiyorlardır muhtemelen, ebeveynleri kulak çınlaması şikayetiyle doktor doktor geziyorlardır.
Hayatimda her cesit mal gordum ama beni sinirden cildirtan, seviyesiz ve igrenc insanimsi terliksi hayvanlara cok az rastladim. Bu baska bir seviye. Hadi siz engelliyonuz, ben ne yapayim. Okuyosun en sonunda nicke bakiyorum bu.
En son entrimi 2000 yilinda girmisim seytan diyor ama uymuyorum. Bir de gsliler var sozlukgerzegi gelip besiktas basliginin icine siciyorlar onlari da halletmeniz lazim. Iki tanesini dovseniz bir daha olmaz.

Etiketler: