Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128399 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Bir de o adamların potansiyeline ulaşma şansının sende çok daha düşük olması konusu da var.

O koca kafanın Portekizli akını sırasında ilgilendiğimiz Diego Costa bize gelseydi, şimdikinin çeyreği kadar oyuncu bile olamazdı muhtemelen.

diego costa tam bu coğrafyanın topçusu çok iyi olurdu bence

haa hiç bir zaman biz 15 milyona bile satamazdık orası ayrı tabii
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Pedro Franco Önder Özen'in kazığı oldu biraz da, yoksa bizim başkan o yoklukta o tarz bir proje oyuncusuna 2.4 milyon euro vermezdi hayatta.

Miloseviç ise 1 milyon euro'ya alınmış bir adam neticede, kulübün o kadarlık bir yatırım yapma lüksü var potansiyele.

Öte yandan 4 milyon euro bilinmedik genç bir adama verirsen, taraftar tepkisi epey olacaktır diye düşünüyorum.

Bu sene 4 milyon euro'ya 6 tane adam aldık: Adriano, Gökhan İnler, Caner, Gökhan Gönül, Fabri, Marcelo. Bunların hepsine ödenen toplam bonservis 4 milyondan az.

Yani taraftarın bu tarz bir transferi kabullenebilmesi için 2 sene daha şampiyon olup gelirleri arttırmamız ve taraftarın genç oyuncu transferlerine "biraz doyduk mu, tatlıya mı geçsek acaba"  şeklinde bakması gerekir.

burada daha evvel defalarca yazıldı pedro franco fikret demirer keşfidir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Bir de o adamların potansiyeline ulaşma şansının sende çok daha düşük olması konusu da var.

O koca kafanın Portekizli akını sırasında ilgilendiğimiz Diego Costa bize gelseydi, şimdikinin çeyreği kadar oyuncu bile olamazdı muhtemelen.
iki hafta gol atmasa üçüncü hafta küreği kapan gelir :bandit:
oyuncu yetiştirmek Türkiyeye özgü bir şey değil biz anca yeteneği olan ama bekleneni verememiş olanları toplayıp
gazla psikolojik tedavi uygularız. Beşiktaşda şu anda oyuncu yetiştirme değil oyuncu parlatma
tarzını uyguluyor. 3 yıldır sistem bu şekilde yürüyor ve hep 12 den vurduk. zaten şenol hocada
yetiştirici değil parlatıcı hoca

Çevrimdışı Orhan

@Orhan bu şekil olması için önce filmdeki enstantaneleri denemek lazım  :naughty:
Oyle bisey olsa ben gomulmeye raziyim abi kafamida gomsunler fark etmez yani :D

Çevrimdışı tangaz

Oyle bisey olsa ben gomulmeye raziyim abi kafamida gomsunler fark etmez yani :D

o kadar da değil yahuu kafanı da gömseler bir daha film setlerine giriş yapamazsın  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Çok elit gördüm sizi :D @Mehmet Ali C.

Bonfile yenecekse onu da biz iyi biliriz biiiiz...
Benim gonulky skatim bonfile yiyir artik. Van minit yiyir hemencecik

Çevrimdışı tangaz

iki hafta gol atmasa üçüncü hafta küreği kapan gelir :bandit:
oyuncu yetiştirmek Türkiyeye özgü bir şey değil biz anca yeteneği olan ama bekleneni verememiş olanları toplayıp
gazla psikolojik tedavi uygularız. Beşiktaşda şu anda oyuncu yetiştirme değil oyuncu parlatma
tarzını uyguluyor. 3 yıldır sistem bu şekilde yürüyor ve hep 12 den vurduk. zaten şenol hocada
yetiştirici değil parlatıcı hoca

abartma istersen  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Pedro Franco Önder Özen'in kazığı oldu biraz da, yoksa bizim başkan o yoklukta o tarz bir proje oyuncusuna 2.4 milyon euro vermezdi hayatta.

Miloseviç ise 1 milyon euro'ya alınmış bir adam neticede, kulübün o kadarlık bir yatırım yapma lüksü var potansiyele.

Öte yandan 4 milyon euro bilinmedik genç bir adama verirsen, taraftar tepkisi epey olacaktır diye düşünüyorum.

Bu sene 4 milyon euro'ya 6 tane adam aldık: Adriano, Gökhan İnler, Caner, Gökhan Gönül, Fabri, Marcelo. Bunların hepsine ödenen toplam bonservis 4 milyondan az.

Yani taraftarın bu tarz bir transferi kabullenebilmesi için 2 sene daha şampiyon olup gelirleri arttırmamız ve taraftarın genç oyuncu transferlerine "biraz doyduk mu, tatlıya mı geçsek acaba"  şeklinde bakması gerekir.

Benim demek istediğim bu adamı nasıl kaçırdık değil zaten adamlar oyundan bulup bile iyi adam getiriyorlar biz ise ''scout'' diyen adamlarla garip oyuncular getiriyoruz.İsmail Köybaşı Tabatalar ve MP'lere 15M üzeri para yatırdık .Tabi onlar YD dönemiydi fakat FO döneminde de proje adında saçma sapan oyuncular getirildi

Çevrimdışı tuncaboylu

burada daha evvel defalarca yazıldı pedro franco fikret demirer keşfidir...

Önder Özen keşfetti diye değil, Önder Özen aldırdı diye onun kazığı olduğunu söyledim.

O seneki transferlerdeki karar verici Önder Özen'di.

Yoksa o dönem Fikret Demirer belki 10 tane oyuncu önermiştir, bu gidip onu seçmiştir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Miloşeviç bu sezon Bundesligada butun maclarda 90 dakika sahada kalmış ve cok beğeniliyormuş :busted_cop:

Satin alma opsiyonunu ne kadar koyduk acaba :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

kupes balığına biz lopa diyoruz abi alışkanlık neden bilmiyorum  :D
kimisi de gopez diyor mesela
Ulan bu yemeklere abuk zabik isim takmak gavur izmirin aliskanligidir. Ben takmam isim falan. Eyyy gavur izmir cekirdege cigdem demeyeceksiniz, gevrek degik simit diyeceksiniz o kizlariniza da soyleyin etek boylatini uzatsinlar abazanlarimi evde tutamiyorum. Bak gavur izmirin vatandaslari yeni turkiye ruhuna adapte olun yoksa takimlarinizi turkiye ligine almamaya ozen gostermeye devam edecegim,

Imza zubukzade ibrahim gavur izmir sinir karakolu manisa vekili

Çevrimdışı atalay

Nemanja Mihajlovic. Remember this name.

Çevrimdışı tangaz

Önder Özen keşfetti diye değil, Önder Özen aldırdı diye onun kazığı olduğunu söyledim.

O seneki transferlerdeki karar verici Önder Özen'di.

Yoksa o dönem Fikret Demirer belki 10 tane oyuncu önermiştir, bu gidip onu seçmiştir.

yanılmıyorsam şöyle gelişti transfer süreci; özen brezilyaya gitti gil, moledo, kasımpaşadaki titi falan görüştü en ucuzları 6 milyonla moledo idi FO o kadar paramız yok bir de pedro var ona bak dedi ve bütçeye uyan tek stoper oydu ve alındı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Miloşeviçi 1 milyon € ya degil

1 Milyon $ a aldik

Arada cok fark yok deme o donem azimsanmayacak kadar fark vardi € ile $ arasinda :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

@Yusuf Tekeli buffalo wings diyince aklından geçen
Hutirsss mi lan oooo. Tirstim, titreme geldi

Çevrimdışı mylife1903

Saygıdeğer forum arkadaşlarım, sizleri muhabbet Cafe başlığına Davet ediyorum  :D
Konu disi yapma yahu orda futbol konusuyoz ileri konu disicilarlan

Çevrimiçi Necmi

pedro scout çalışması miloseviçde öyle bunlar yatırım transferi mesela pedro ispanyada iyi tutar.
bizim gibi futbolun sürate dayandığı liglerde heleki dominant takımlarda patlaması normal miloseviç de
kuzey ülkelerinde olsun almanyada olsun hatta eplde iş görür ama bizim lige uygun bir stoper değil bizim ligde
daha çok tekniği iyi seri stoper lazım ve libero yetenekleride olmalı bekler içinde aynı şey geçerli mesela adriano aslında
tam türkiye beki GG de öyle ama caner değil caneri epl ye gönder almanyaya gönder yıldız olur ama italya ispanya gibi yerlerde
varlık gösteremez. Türkiyedeki sistemdede iyi bir bek değil aslında

Çevrimdışı Berat

Önümüzdeki Fb derbisine Mete, Cüneyt ve Palabayık gelmeyeceği kesinleşti. Elimizde Barış, Bülent ve Fırat kaldı.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi Samet Ç

Önder Özen Dede'yi istiyordu bütçe yetmeyince ortak karar olan Pedro Franco alındı.

Çevrimdışı Bishamon

Hutirsss mi lan oooo. Tirstim, titreme geldi

Rusyada bakmazlar bu kıza di mi

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim demek istediğim bu adamı nasıl kaçırdık değil zaten adamlar oyundan bulup bile iyi adam getiriyorlar biz ise ''scout'' diyen adamlarla garip oyuncular getiriyoruz.İsmail Köybaşı Tabatalar ve MP'lere 15M üzeri para yatırdık .Tabi onlar YD dönemiydi fakat FO döneminde de proje adında saçma sapan oyuncular getirildi

Demek istediğini anladım, temel anlamda hak veriyorum sana.

Scout ekibimiz çok yeterli değil, haklısın.

Ama şu noktayı gözden kaçırma:

Bu işlerde hep başarı hikayeleri yansıtılır genelde, "3.5'a aldılar, 30'a sattılar" vs.

Elde patlayan transferler pek haber olmaz, eminim ki Leipzig'e gidip Reignick'le "Atınç'ı nereden buldun, oyundan mı yoksa?" diye röportaj yapan gazeteci pek yoktur.

Ya da yine Hoffenheim Firmino'yu sattığı sene 2.2 milyon euro'ya Joelinton diye bir adam aldı, bir ışık görünmüyor o adamda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Miloşeviç bu sezon Bundesligada butun maclarda 90 dakika sahada kalmış ve cok beğeniliyormuş :busted_cop:

Satin alma opsiyonunu ne kadar koyduk acaba :bandit:

1.2 milyon.

Maçlarda oynuyor, ama whoscored rating'i düşük.

Çevrimdışı mylife1903

Benim aklımda toprağın altından elinde baltayla fırlayan Mel Gibson vardı, ama bu da fena değilmiş.  :D
Hehhee
Su dakikalarda ben

Etiketler: