Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135089 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Güneş'e Teklif

Siyah beyazlı yönetim Şenol Güneş ve Tolgay Arslan için kolları sıvadı.

Şenol Güneş'e 3 yıllık imza teklifi Beşiktaş yönetimi sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan teknik direktör Şenol Güneş ve takımdan ayrılması gündemde olan Tolgay Arslan için kolları sıvadı.

Yönetim, sözleşmesi sona erecek olan Şenol Güneş için harekete geçti. Siyah beyazlılar tecrübeli teknik adamla nikah tazelemek için geniş kapsamlı bir sözleşme teklifi hazırladı. Devre arasında yapılacak görüşmeler için de takımdan ayrılacağı iddia edilen Tolgay Arslan'la da masaya oturulacak.

Yoluna Şenol Güneş'le devam etmek isteyen Fikret Orman'ın bu amaçla tecrübeli hocaya 3 yıllık bir sözleşme teklifi hazırladığı öğrenildi.

Beşiktaş, Şenol Güneş'le geçtiğimiz sezonun başında 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Tecrübeli teknik adam siyah beyazlılarla geçirdiği ilk sezonunda lig şampiyonluğu başarısı kazanmıştı.

Öte yandan Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le devre arasında yapacağı bu sözleşme milli takımla ilgili iddialarının da önüne geçecek. Hatırlanacağı üzere Fatih Terim'in milli takımdan ayrılacağı iddialarının ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in adı ilk söylenen isimlerden olmuştu.

TOLGAY ARSLAN'A TEKLİF YAPILACAK

Beşiktaş'ta devre arasında yapılacak sözleşme operasyonuna Tolgay Arslan da dahil edilecek. Siyah beyazlılar şimdiden oyuncunun menajeriyle devre arasında görüşmek için sözleşti. İngiltere ve İspanya'dan önemli teklifler alan futbolcunun sözleşmesine ciddi bir serbest kalma maddesinin de eklenmesi gündemde.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Yönetim Töre'ye bel bağlamasın şu devre arasında. Alabilecek gücümüz olursa net bir ismin kadroya katılmasını isterim.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Mavi Tuna

bu konudan bağımsız gabriel batistuta hakkında ne düşünüyorsun  :)
Benim için efsane adamdır. Hatta geçenlerde yeğenlere  Batistuta'yı anlatmıştım. Arjantin Milli takımını sıkı takip ederdim. Bir de Ayala vardı onu da severdim.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı tangaz

@tangaz sorun değil, herkes yanılabilir.

Ben 2005-06'da küme düşmeme mücadelesi veren takımda oynadı dediğim halde, hala Juve'de tam sezon oynadı demene sıkıldım.

Chiellini, Thuram ve Cannavaro varken nasıl tam sezon oynasın?

Onu geçtim, 1. ligde şampiyon takımda tam oynasa, ertesi sezon dağılan takımda 2. ligde neden oynamasın?

Burada amaç laf sokma hevesiyle ve heyecanıyla yazmak değil, bir şeyleri doğru öğrenmek ve hatırlamak olmalı bence. Bazen ben de yapıyorum aynı şeyi.

Sonra "ikisi de siyah beyazdı", "yakını göremiyorum" falan oluyor.

Bu vesileyle sana "hipermetrop" lakabını takarsam alınmazsın heralde

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@tuncaboylu yok yahuu neden alınayım hipermetrop sanırım yakını göremeyen demek ben de yakını iyi göremiyorum bir kaç yıldır ama gözlük sevmediğim için kasıyorum hala mercimekten küçük amblem siyah beyaz hemen atladım juve die siyah beyaz görünce aklıma 3 takım gelir zaten beşiktaş juve newcastle :)

öte yandan diattyı da iyiydi vbvb die savundunya bu boyut başka bir boyut gözünü hırs bürümüş dostum pess yanii diatta iyiydi haaa  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

senin şu meşhur hafızan transfermarketmi :alala:

ooo pusuya yatmış bir avcı en sevdiklerimden  :sombrero:

biz burada kaç tane konu başlığında hafıza kasıyoruz sen kalkmış legrotagglie için baktığımız bir sayfayı zikrettik die hemen bel altı vuruşlar yapıyorsun bu da en sevmediklerimden, kınıyorum seni   :bur2:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ekrembaser

Bizim futbolcumuz değil ama sosanın 3 milyon Euro'ya fenerle anlaştığı söyleniyo

Çevrimdışı tangaz

@Orhan_  neden izlemeyeyim @sametbagan neden izleyeyim
iki değerli arkadaşım olarak tam ortada bıraktınız beni yahuu  :D

Çevrimiçi Necmi

ooo pusuya yatmış bir avcı en sevdiklerimden  :sombrero:

biz burada kaç tane konu başlığında hafıza kasıyoruz sen kalkmış legrotagglie için baktığımız bir sayfayı zikrettik die hemen bel altı vuruşlar yapıyorsun bu da en sevmediklerimden, kınıyorum seni   :bur2:
hiç kaçırmam :bandit:

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar, birşey soracağım:
Sarışınların bize tinerci demelerinin sosyal, politik, tarihsel ve psikolojik temelleri nedir sizce?

Çevrimiçi Savaş

Sosa zu febe diyolla...
Beşiktaş tarihindeki en efsane tepkiyi alır. Tümer tepkisi falan yalan dolan olur yani.

Arenadaki maçta eli ayağı titrer oynayamaz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Bizim futbolcumuz değil ama sosanın 3 milyon Euro'ya fenerle anlaştığı söyleniyo
hayırlı olsun diyelim  :)
milana ne kadar katkı verdiyse fenerede o kadar verir.
hiç kafaya takılacak bir şey değil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Giden kaybedendir Necmi abi

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadıköy Deplasmani icin

SANA GELMEDİĞİM GUN ÖLDÜĞÜM GÜNDÜR Pankarti yeniden yaptırılıyormuş :claps: :claps: :busted_cop:
Efsane pankart yeniden yapılıyor
Beşiktaş taraftarının Kadıköy'e gittiği son deplasman olan 5 Şubat 2012 tarihinde Şükrü Saraçoğlu'nda açtığı pankart yeniden yaptırılıyor.

Ajans Beşiktaş ÖZEL - Tarihler 5 Şubat 2012'yi gösterdiğinde Beşiktaş taraftarı, son kez Kadıköy deplasmanına gitmişti, ama son kez gittiğini bilmeden. O gün Kadıköy'e giden 2500 Beşiktaş taraftarının açtığı pankart ise bir efsane haline gelecekti:

SANA GELMEDİĞİM GÜN ÖLDÜĞÜM GÜNDÜR

Ancak karşılaşma sırasında yine Beşiktaş tribünlerinin yaktığı meşaleler, pankartın da yanmasına neden olmuş ve itfaiye tarafından pankart söndürülmüştü. Siyah-beyazlı taraftarlar da yanan pankartı Kadıköy'de bırakmış ve pankart tarihe karışmıştı.

O tarihten sonra çıkan deplasman yasakları nedeniyle bir daha Kadıköy'e gitmeyen Beşiktaş taraftarı, pankartın Kadıköy'le özdeşleşmesi nedeniyle aynı pankartı bir daha yaptırmama kararı almıştı. Fakat bu sezon başında kalkan deplasman yasakları, taraftarın da pankart için harakete geçmesini sağladı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, 5 Şubat 2012'de yanan pankartın aynısını bu sezon oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için yeniden yaptırmaya başladı. Pankart, 3 Aralık 2016'da deplasman tribünündeki yerini alacak.

Çevrimiçi Necmi

Giden kaybedendir Necmi abi

aynen öyle gidenin arkasından bakmayacaksın Beşiktaş artık onları çoktan aştı.
giden gider yerine daha iyisi gelir. Sosa kazandırarak gitti. Yönetimde geri dönmesini istemiyor.
Sosa artık bizim için istenmeyen bir oyuncu. Nereye giderse gitsin yoluda açık olsun bize
şampiyonluk kazandıran değerli emekler verdi.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı EMİR EMRE

daha ucuzmu bilemem ama daha keyifli olduğu kesin :D

Bazı şeyler paha biçilmezdir diyorsun Necmi abi.  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 Kiev maçını Kiev'de izlemek Türkiye'de izlemekten daha mı ucuz yoksa  :bandit:

http://www.fcdynamo.kiev.ua/ru/allnews/authors/rozpochinaetsya_prodazh_kvitkiv_na_matchi_dinamo_kiiv_u_lizi_chempioniv/
dostum kış şartları ve izin sorunum olmasa maçla beraber kiev turu yapacaktım

Çevrimdışı EMİR EMRE

dostum kış şartları ve izin sorunum olmasa maçla beraber kiev turu yapacaktım

maç da bahanesi olurmuş hani  :evillol: :evillol:

seneye gruplarda kiev moskova felan çekersek eylül ekim gibi denk gelirse ikisi de aradan çıkar bari  :icool:

Çevrimdışı ekrembaser

Katılıyorum abi haberler doğruysa yönetim menajeriyle görüşmek dahi istememiş herif komisyon alacam diye adamın kariyerinin de hayatının da içine etti

Çevrimdışı Orhan_

@Orhan_  neden izlemeyeyim @sametbagan neden izleyeyim
iki değerli arkadaşım olarak tam ortada bıraktınız beni yahuu  :D

Konu içeriği ile filmin konuyu işleme becerisi arasında büyük fark var. Başlık olarak bir konu var ama film içeriği 3. sınıf Amerikan aksiyonu. O yüzden çerez niyetine bakarsın ama aklında etkileyici bir şey kalmaz. Şeye benzetiyorum bu tip filmleri ben, hani akılda kalıcı bazı şarkı sözleri vardır ama akılda kalıcılığı anlamından dolayı değil basitliğindendir. Örneğin; dudu dudu dilleri, lıkır lıkır içmeli, gözleri derya deniz :D.
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 22:57:37 Orhan_ ]

Metin Albayrak: "Transfer döneminde hedefimiz sağ ve sol kanatta oynayan iyi bir kanat almak. Sonra da stoper için uğraşacağız."

Etiketler: