Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134861 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Ee @tangaz, senin de adın Diatta olsun mu bundan sonra?  :D :D

bak gene vakitsiz öttün editçi berbatov bekleseydin azcık anlamadan yazdığın yalan yanlış mesajlarınla bulandırmasaydın ortalığı doğru yolu bulacaktın ama gene çuvalladın...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu okuduğunu anlama problemin de başlamış dün de atalayın kolay anlaşılır bir iletisini yanlış anlamıştın vah vah....

ben de onu diyorum zaten herif bize gelmeden önce son senelerinde sakattı oynayamıyordu ve bize ancak böyle düşebilecek potansiyelde biriydi. öyle olmasa adını dahi anamazdık. bizimle anlaştığında italyan gazeteciler çok şaşırmış türk televizyonlarına demeçler bile vermişti yazık oldu çok potansiyelli adamdı sakatlıklar onu tr ligine sürüklüyor gibisinden. bizim almadığımız 2007-08 sezonu ve takip eden 2 yıl da yani anlayacağın dille söyleyim 3 sene üst üste full oynadı lig+ŞL, hatta milli takım kadrosuna dahi çağırıldı yıllar sonrasında...

anlaşılmayan bi detay varsa tekrar göresellerle açıklayabilirim  :bandit:

O esnada Diatta, Legrottaglie'den daha yüksek profilli bir oyuncuydu işte, benim dediğimde yanlış ne var?

Bir tanesi Fransa'da 2 kere şampiyonluk yaşamış ve Liegue 1'den St. Etienne ile ilk 11 oynayan adamken, öteki Juventus'la 2. ligde bile oynayamayan bir adamdı.

Diatta'yı yedek bırakıp Gökhan Zan'ı oynatmak, İtalyan'ı yedek bırakmaktan daha zordu yani.

Çevrimdışı tangaz

Niye hep 2. lig diye algı yaratmaya çalışıyorsun? Oynadığı takım Juventus sanki normal bir Serie B takımında giremedi kadroya  :lol:

çündü darmadağın ediyorum kendisini sürekli biz adam bize 2007-08 sezonunda gelecekti o sene ile birlikte 3 sene enfes oynadı diyoruz berbatov halen 2005 dior 2006 dior 2 lig diyor diattayı savunan adamın tezlerini lütfen dikkate almayın derim.  :lol:

ismail diatta tolgea savunmadığı kötü topçu kalmadı yahuu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Niye hep 2. lig diye algı yaratmaya çalışıyorsun? Oynadığı takım Juventus sanki normal bir Serie B takımında giremedi kadroya  :lol:

2. lige düşürüldüğü için Thuram, Cannavaro gibi defans oyuncularını ve Emerson, Ibrahimovic, Vierira ve Zambrotta gibi yıldızlarıyla yollarını ayıran Juventus'tu o.

Çevrimdışı Orhan_

Diatta şurada konusu geçtiği kadar süre almamıştır heralde.

Çevrimdışı mylife1903

çündü darmadağın ediyorum kendisini sürekli biz adam bize 2007-08 sezonunda gelecekti o sene ile birlikte 3 sene enfes oynadı diyoruz berbatov halen 2005 dior 2006 dior 2 lig diyor diattayı savunan adamın tezlerini lütfen dikkate almayın derim.  :lol:

ismail diatta tolgea savunmadığı kötü topçu kalmadı yahuu
Ne diyattaymis yaaa
Ulan sakarin tekiydi herif. Gs macinda topu gsliye carptirip auta atmisti, hakem korner vermis ve o top kaleye girmisti. Cenabet sdam, gereksiz transfer

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Devre arasına sarı gelinlere en az 6-8 gibi bir fark takacağımızı ligi de 80-85 bandında bitiririz diyorum. Var mı arttıran. Bu arada Eto işinin bi oluru olabilebilir mi ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

O esnada Diatta, Legrottaglie'den daha yüksek profilli bir oyuncuydu işte, benim dediğimde yanlış ne var?

Bir tanesi Fransa'da 2 kere şampiyonluk yaşamış ve Liegue 1'den St. Etienne ile ilk 11 oynayan adamken, öteki Juventus'la 2. ligde bile oynayamayan bir adamdı.

Diatta'yı yedek bırakıp Gökhan Zan'ı oynatmak, İtalyan'ı yedek bırakmaktan daha zordu yani.

diatta hiç bir zaman yüksek profilli değildi adama kariyerinde 1 cent bile bonservis ödeyerek alan olmamış vasat sıradan bi eleman olmuş italyanı ise juve 2003de 7 milyon verip almış adam sakatlanmış bazı seneler uzun süreli şanssızlık yaşamış ama bu yüksek profilli A klas olduğu gerçeğini değiştirmemiş. işin gücün algı yaratmak mesela 2005 diyosun kiralık verilmiş 2007de seri B de 10 maç diyorsun ama 2006da seri ada juve de full oynamış aradaki o sezonu es geçiyorsun 2008-09-10 3 yılda 120nin üzerinde maça çıkmış lig+şl+kupa onları hiç yazmıyorsun biz diattayı çöp die şutlarken legrotagglie seri Ayı kasıp kavurmuş.

bu da mı gol deği haa bu da mı  :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne diyattaymis yaaa
Ulan sakarin tekiydi herif. Gs macinda topu gsliye carptirip auta atmisti, hakem korner vermis ve o top kaleye girmisti. Cenabet sdam, gereksiz transfer

PArmaklarımı eşşek arısı sokaydıda Diatta konusunu açmayaydım.

Çevrimdışı tangaz

bu arada editçi berbatovun yalan yanlış bazı bilgilerini daha düzelteyim bize gelmeden evvel diattanın full oynayan uçan kaçan bir stoper olduğunu iddia ediyor oysa 2006-07de st. etienne de 24. haftadan sonra forma yüzü görememiş ondan önceki sene lyonda sadece 13 maç da 600 küsür dk süre almış.

tangaz vurdu gol oldu @tuncaboylu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu arada editçi berbatovun yalan yanlış bazı bilgilerini daha düzelteyim bize gelmeden evvel diattanın full oynayan uçan kaçan bir stoper olduğunu iddia ediyor oysa 2006-07de st. etienne de 24. haftadan sonra forma yüzü görememiş ondan önceki sene lyonda sadece 13 maç da 600 küsür dk süre almış.

tangaz vurdu gol oldu @tuncaboylu

hahhahahahahhahahah

Çevrimdışı tangaz

PArmaklarımı eşşek arısı sokaydıda Diatta konusunu açmayaydım.

Onur ben şahsım adına teşekkür ederim bazı arkadaşların gerçek yüzlerini gün yüzüne çıkarmam da harika bir asist yaptın  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

diatta hiç bir zaman yüksek profilli değildi adama kariyerinde 1 cent bile bonservis ödeyerek alan olmamış vasat sıradan bi eleman olmuş italyanı ise juve 2003de 7 milyon verip almış adam sakatlanmış bazı seneler uzun süreli şanssızlık yaşamış ama bu yüksek profilli A klas olduğu gerçeğini değiştirmemiş. işin gücün algı yaratmak mesela 2005 diyosun kiralık verilmiş 2007de seri B de 10 maç diyorsun ama 2006da seri ada juve de full oynamış aradaki o sezonu es geçiyorsun 2008-09-10 3 yılda 120nin üzerinde maça çıkmış lig+şl+kupa onları hiç yazmıyorsun biz diattayı çöp die şutlarken legrotagglie seri Ayı kasıp kavurmuş.

bu da mı gol deği haa bu da mı  :bandit:

@tangaz 2005-2006'da Juve'nin kadrosunda bile değildi adam, kiralık gitmişti.

Tam oynadığı takımın adı da Siena'ydı.

Lafı evirip çevirmenden sıkıldım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Onur ben şahsım adına teşekkür ederim bazı arkadaşların gerçek yüzlerini gün yüzüne çıkarmam da harika bir asist yaptın  :D

Kendi kendine alternatif bir gerçeklik yaratıp onları ortaya çıkarıyorsun.  :bandit:

Adam bizim gündemimize gelene kadar Juventus'un formasını toplam 10 kere, onda da ikinci ligde giymişti.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz 2005-2006'da Juve'nin kadrosunda bile değildi adam, kiralık gitmişti.

Tam oynadığı takımın adı da Siena'ydı.

Lafı evirip çevirmenden sıkıldım.

@tuncaboylu dilersen bir daha kontrol et 2005-06 sezonunu die söze başladım çünkü ben transfermarkttan bakıyor ve juve görüyorum die yazmaya başladım ama direkt takım ismi verdiğin için sembolün üzerine tıkladığımda siena olduğunu gördüm. ikisi de siyah beyaz olduğu için göz yanılmam olmuş ( ne yalan söyleyim yakını eskisi gibi göremiyorum :) )  ikinci olarak diatta legrotagglie tezimin arkasındayım  :D

son olarak ise sıkıldıysan elbette uzatmam, karşılıklı atıştığım arkadaşımın sıkılması beni üzer ve hemen susarım  :friendship:

Çevrimdışı tangaz

hadi ben kaçar şimdilik sonra atışırız, şey yanii görüşürüz  :eyes

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu dilersen bir daha kontrol et 2005-06 sezonunu die söze başladım çünkü ben transfermarkttan bakıyor ve juve görüyorum die yazmaya başladım ama direkt takım ismi verdiğin için sembolün üzerine tıkladığımda siena olduğunu gördüm. ikisi de siyah beyaz olduğu için göz yanılmam olmuş ( ne yalan söyleyim yakını eskisi gibi göremiyorum :) )  ikinci olarak diatta legrotagglie tezimin arkasındayım  :D

son olarak ise sıkıldıysan elbette uzatmam, karşılıklı atıştığım arkadaşımın sıkılması beni üzer ve hemen susarım  :friendship:
@tangaz sorun değil, herkes yanılabilir.

Ben 2005-06'da küme düşmeme mücadelesi veren takımda oynadı dediğim halde, hala Juve'de tam sezon oynadı demene sıkıldım.

Chiellini, Thuram ve Cannavaro varken nasıl tam sezon oynasın?

Onu geçtim, 1. ligde şampiyon takımda tam oynasa, ertesi sezon dağılan takımda 2. ligde neden oynamasın?

Burada amaç laf sokma hevesiyle ve heyecanıyla yazmak değil, bir şeyleri doğru öğrenmek ve hatırlamak olmalı bence. Bazen ben de yapıyorum aynı şeyi.

Sonra "ikisi de siyah beyazdı", "yakını göremiyorum" falan oluyor.

Bu vesileyle sana "hipermetrop" lakabını takarsam alınmazsın heralde

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 18:44:08 tuncaboylu ]

Çevrimdışı worns

Benim Ertuğrul'a en kızgın olduğum konu, Serdar Kurtuluş konusudur.

Medyadaki çok bilmişlerin Tigana'yı eleştiri noktalarından birincisiydi Serdar'ın defansif orta saha oynaması, Serdar sağ bek oynarmış neden orada oynuyormuş.

Tigana'ya Mösyö Kürdan lakabı takan Kazım Kanat da bunların başında gelirdi, kendisine hiç sempatim kalmamıştı son yıllarında.

İşin komik tarafı Serdar orada iyi de oynuyordu.

Neyse Ertuğrul geldi, bunlara şirin gözükmek için daha ilk süper kupa maçında Serdar'ı koydu sağ beke.

Fenerbahçe kevgire döndürdü onun kanadını daha ilk maçta, buna rağmen tüm sezon sağ bek oynatmaya devam etti Serdar'ı.

Serdar'ın da hayatını kararttılar, gayet faydalı bir defansif orta saha olacakken sikko bir sağ bek olarak geçirdi futbol hayatını.

Aynen. Serdar'ın ön libero oynadığı dönem Alex'e adım attırmadığı maç bile vardır. Çok iyi bir sezon geçirmişti Tigana'yla. Zaten ağır bir oyuncuydu ancak güçlüydü. Kariyerini ön libero olarak şekillendirebilseydi şimdi olduğundan daha iyi kariyeri olurdu.

Tigana eksikliklerine karşın futbolcudan anlıyordu ve bazı oyunculara ciddi mesafe katettirmişti. İbrahim Akın takımı taşıyan adamlardandı. Burak'tan çok genç ve savruk olmasına rağmen verim alıyordu. Gökhan Güleç bile verimli bir yarıyıl oynadı, sonrasında adam Süper Lig seviyesinde bile kalamadı. Brezilya'dan yeni gelmiş genç Bobo ile Gökhan Güleç'in hücum hatında olduğu takımla şampiyonluk yarışına girdi. Kadro anlamında bizden çok üstün olan Fb'ye son düzlükte kaybetti. Ki o kadro bence Samet Aybaba sezonu kadrosundan bile zayıftı. Yıldız diye alınan Ricardinho hiç bir mevkiye oturamamıştı vs.

Takımı defansif oynatıyor diye eleştiriyorlardı ama hantal ve oyun bilgisi düşük defans oyuncuları, üretkenlikten uzak hücum hattıyla iyi bile oynuyorduk. Ali Tandoğan'ın nerdeyse bütün sezon sağ bek oynadığı, daha sonra asla bu seviyelere gelemeyen Fahri Tatan'ların Mehmet Sedef'lerin falan ciddi ciddi süre aldığı bir kadroydu o. O sezondan Tigana gibi hakkı yenen,  diğer oyuncu da moralsiz halini gördükçe üzülüp durduğum Vedran Runje'dir.

Tigana-Ertuğrul değişikliği dönem yöneminin yaptığı saçmalıklardan bir diğeriydi.

Çevrimdışı Orhan_

Aynen. Serdar'ın ön libero oynadığı dönem Alex'e adım attırmadığı maç bile vardır. Çok iyi bir sezon geçirmişti Tigana'yla. Zaten ağır bir oyuncuydu ancak güçlüydü. Kariyerini ön libero olarak şekillendirebilseydi şimdi olduğundan daha iyi kariyeri olurdu.

Tigana eksikliklerine karşın futbolcudan anlıyordu ve bazı oyunculara ciddi mesafe katettirmişti. İbrahim Akın takımı taşıyan adamlardandı. Burak'tan çok genç ve savruk olmasına rağmen verim alıyordu. Gökhan Güleç bile verimli bir yarıyıl oynadı, sonrasında adam Süper Lig seviyesinde bile kalamadı. Brezilya'dan yeni gelmiş genç Bobo ile Gökhan Güleç'in hücum hatında olduğu takımla şampiyonluk yarışına girdi. Kadro anlamında bizden çok üstün olan Fb'ye son düzlükte kaybetti. Ki o kadro bence Samet Aybaba sezonu kadrosundan bile zayıftı. Yıldız diye alınan Ricardinho hiç bir mevkiye oturamamıştı vs.

Takımı defansif oynatıyor diye eleştiriyorlardı ama hantal ve oyun bilgisi düşük defans oyuncuları, üretkenlikten uzak hücum hattıyla iyi bile oynuyorduk. Ali Tandoğan'ın nerdeyse bütün sezon sağ bek oynadığı, daha sonra asla bu seviyelere gelemeyen Fahri Tatan'ların Mehmet Sedef'lerin falan ciddi ciddi süre aldığı bir kadroydu o. O sezondan Tigana gibi hakkı yenen,  diğer oyuncu da moralsiz halini gördükçe üzülüp durduğum Vedran Runje'dir.

Tigana-Ertuğrul değişikliği dönem yöneminin yaptığı saçmalıklardan bir diğeriydi.

Ben forumun fil hafızalılarının aksine 2 saat öncesini bile hatırlamakta zorluk çeken birisiyim. Bunun güzel yanı şu yazdığın adamların bizim takımda bir ara top oynadıklarını hatırlamıyor olmam. Ne acayip bir dönemden geçmişiz biz yahu.

Çevrimdışı Berat

@atalay Aynen , sağolsun 92 doğumlu bir arkadaşım sağolsun öğrenmiştik :)

Çevrimiçi Necmi

senin şu meşhur hafızan transfermarketmi :alala:
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 19:10:46 Necmi ]

Çevrimdışı sametbagan

İzlemediysen eğre 1 den başlamanı tavsiye ederim.Önce 3 sonra da 1 ve 2 yi seyretmiş biri olarak yazıyorum bunu. @tangaz  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bütünüyle mükemmel bir analiz.

O sene kombine almıştım. Skoru korumak için Fahri, gol atmak için Gökhan Güleç giriyordu. Beklerimiz sakar Baki ile Toraman'dı.

Tigana'ya karşı acayip bir kara propoganda vardı. Taraftarı öyle bir doldurmuşlardı ki, ilk yarıda Fenerbahçe deplasmanına giderken "Umarım 5 atarlar da kovulur Tigana" diyenler vardı.

O sene şampiyon da olabilirdik, küme düşen Sakarya ile 2 kere berabere kaldık. Martinez mi ne, bir kalecileri vardı. 8-0 bitecek iki maç 0-0 ve 1-1 bitmişti.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: