Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133636 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

İsviçre liginde de iyiydi yalnız delgadonun  istatistikleri :)

* İsviçre Liginde onları yapmak kolay dediğini duyar gibiyim :)

:kop: :kop: :kop:

insanlar ne güzel tanımışlar seni editçi berbatov
bu editçi berbatov varya kendi tezini dayatmak için her şeyi der walla  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

doğru hatırlıyorsun italyanın yanında santa cruzla da anlaşmıştık onun yerine de higuaini aldırtmıştı ulan ertuğrul  :akuma:

Lucescu da Hasselbaink yeine Adrian İllie yi getirmişti galiba 03/04 sezonunda.

Çevrimdışı tangaz

Diatta fena futbolcu değildi aslında.

Higuain faciaydı öte yandan.

diatta fena değildi demen halanın oğlunu savunduğun günleri çağrıştırdı bana  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

boyko demişken bu malaga bi bonkörlük yapıp bonservisini alır mı acaba  :money:

Malaga zengin bir takım değil, sanmıyorum o yüzden.

Çevrimdışı Bishamon

doğru hatırlıyorsun italyanın yanında santa cruzla da anlaşmıştık onun yerine de higuaini aldırtmıştı ulan ertuğrul  :akuma:

Gonzalo sanmıştır o kardeşi olduğunu nereden bilsin  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Onur valla ne kadar yaramız varsa deşiyorsun arka arkaya

Çevrimdışı ONUR KOLCU

http://www.transfermarkt.com.tr/seydou-doumbia/leistungsdaten/spieler/75287/plus/0?saison=ges 

Benim adamım  Basel e gitmiş keşke Aboubakar yerine Doumbia kiralasaydık.. 10 golü vardı bu haftaya kadar :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Twerking arşivine hayran kaldım abi :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Yanlış hatırlıyorsun, Hasselbeink Chelsea'nin ilk 11 santraforuydu o sene.

Ambrosetti'yi getirmeye çalışmıştı Lecuescu, en istediği transferlerden biriydi.

Çevrimdışı tangaz

Gonzalo sanmıştır o kardeşi olduğunu nereden bilsin  :lol:

rivayete göre higuain transferi için ciddi baskı yaptığı tutturduğu söylentileri bile vardır.

Çevrimdışı tuncaboylu

http://www.transfermarkt.com.tr/seydou-doumbia/leistungsdaten/spieler/75287/plus/0?saison=ges 

Benim adamım  Basel e gitmiş keşke Aboubakar yerine Doumbia kiralasaydık.. 10 golü vardı bu haftaya kadar :)

Aboubakar Basel'e gitse 15 gol atardı.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onur valla ne kadar yaramız varsa deşiyorsun arka arkaya

Vallaha abi bu Hasselbaink olayı bazen aklıma geliyor çok sinir bi durum bu adam Türkiye liginde durduracak bi sistem olmazdı :)

Çevrimdışı tangaz

bi ara arap şeyhleri bunlara da yatırım yapmamışmıydı?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aboubakar Basel'e gitse 15 gol atardı.  :evillol: :evillol:

Bu adamın farkı Rusya liginde de  atması abi zaten. :)

Çevrimdışı Bishamon

rivayete göre higuain transferi için ciddi baskı yaptığı tutturduğu söylentileri bile vardır.

Bizim abisini aldığımız sene Gonzalo Real Madrid'e gitmiş  :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam öldü mü ne oldu, ailesi de bıraktı Malaga'ya para akışını.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bıraktılar abi hatta bi ara UEfadan  bi ceza falan aldı bunlar.

Çevrimdışı tangaz

Yanlış hatırlıyorsun, Hasselbeink Chelsea'nin ilk 11 santraforuydu o sene.

Ambrosetti'yi getirmeye çalışmıştı Lecuescu, en istediği transferlerden biriydi.

yanılıyorsun hatta hüsnü güreli sonrasında açıklama yapmıştı "anlaşmıştık ama lucescu ilieyi tercih etti" die

Çevrimdışı tuncaboylu

yanılıyorsun hatta hüsnü güreli sonrasında açıklama yapmıştı "anlaşmıştık ama lucescu ilieyi tercih etti" die

Adam o sene bize CL'deki maçta gol atmadı mı yahu?

Her maç ilk 11 çıkıyordu Chelsea'yle.

Anca sezon sonu için anlaşmış olabiliriz, sözleşmesi bitiyormuş o dönem.

Çevrimdışı TURKahvesi

Ama Delgado yapamazdı, yumuşak adamdı.

Geçen sene Sosa'ya yapılan faullerin yarısı Delgado'ya yapılsa, Dalgado topa dokunmaya korkardı.
Delgado tekniği yüksek fakat fizik olarak çıtkırıldım bir yapıya sahipti evet doğru
Sosa'nın en büyük artısı teknik ve fizik olarak iyi olmasının yanısıra Avrupa'nın kalburüstü takımlarında oynamasıdır (Estudiantes takımından direkt B.Münih takımına transfer olmuştu sonrası bocalama falan derken ritmin bulmuştu.)

Çevrimdışı tangaz

Adam o sene bize CL'deki maçta gol atmadı mı yahu?

Her maç ilk 11 çıkıyordu Chelsea'yle.

Anca sezon sonu için anlaşmış olabiliriz, sözleşmesi bitiyormuş o dönem.

bize gol attı doğru ama gol attığı maç devre arasından önceydi sezon sonu da beleşe gidecekti biz ara transferde bonservis ödeyip alacaktık

Çevrimdışı tuncaboylu

diatta fena değildi demen halanın oğlunu savunduğun günleri çağrıştırdı bana  :lol:

Adam bize gelmeden önce Fransa Ligi'nde senelerce ilk 11 oynadı, 2 sene Lyon'da şampiyonluk bile yaşamış.

8-0'lık maçtan sonra gereksiz yere ipini çektiler adamın.

Higuain ise ne idüğü belirsiz bir yerden gelmişti bize.

Çevrimdışı panic13

Adam bize gelmeden önce Fransa Ligi'nde senelerce ilk 11 oynadı, 2 sene Lyon'da şampiyonluk bile yaşamış.

8-0 lık maçta kafasına mı sırtına mı ne çarpıp gol olmuştu.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi Yadigar Ejder gibi fiziği vardı hiç bi işede yaramıyordu.

Çevrimdışı mylife1903

abi @mylife1903  abi nerelerde kaç saattir illa konu dışı mı yapalım gelmesi için  :evillol:
Okuya okuya geliyorum yahu. Konu disini bulamadim. Basketbol, sarki ve mihabbet basliklarini hallettik sira buraya mi geldi

Etiketler: