Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134007 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi Yadigar Ejder gibi fiziği vardı hiç bi işede yaramıyordu.

Diğer stoperlerimiz İbrahim Toraman, Gökhan Zan ve Baki Mercimek'ti o sene.

Diatta bunların yanında Pique gibi kalıyordu valla.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adamın farkı Rusya liginde de  atması abi zaten. :)

Şakası bir yana, o sıralar Gomez'in karar vermesini bekliyorduk.

Yoksa baktım şimdi, adam 28 Haziran'da gitmiş Basel'e.

Biz santrafor falan bakmıyorduk o aralar.

Çevrimdışı tangaz

Adam bize gelmeden önce Fransa Ligi'nde senelerce ilk 11 oynadı, 2 sene Lyon'da şampiyonluk bile yaşamış.

8-0'lık maçtan sonra gereksiz yere ipini çektiler adamın.

Higuain ise ne idüğü belirsiz bir yerden gelmişti bize.

bize gelmeden öncesinden banane bizde rezildi resmen bize gelmeden önce son sezonları da hep vasat altıydı maradona da bir zamanlar süperdi kariyeri biterken bize gelse kokain partilerinden çıkıp maça gelseydi aslında iyiydi mi diyeceksin?

o transferde italyanı almakda ertuğrulun büzüğü yetmedi cam adam ve toramana yedek olacak gerektiğinde de sağ beki yedekleyecek profilde die diattayı seçti italyan da gelseydi cam adam+toraman+italyan dan birini kulübede oturtacaktı ertuğrulunda büzüğü buna yetmedi yetersiz₁ adamın önde gideniydi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

diatta fena değildi demen halanın oğlunu savunduğun günleri çağrıştırdı bana  :lol:
:evillol:

Bizim maca yetissin @tuncaboylu nun hala oglu baska bisi istemiyorum

Once quaresma, sonra abu, sonra gg sonra ozzi sonra bir daha quaresma kornerlerde hep beraber, filim adi

Hiyar gibi soyar seftali gibi yararim

Pek yakinda

Çevrimdışı tangaz

Once quaresma, sonra abu, sonra gg sonra ozzi sonra bir daha quaresma kornerlerde hep beraber, filim adi

Pek yakinda

:kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

bize gelmeden öncesinden banane bizde rezildi resmen bize gelmeden önce son sezonları da hep vasat altıydı maradona da bir zamanlar süperdi kariyeri biterken bize gelse kokain partilerinden çıkıp maça gelseydi aslında iyiydi mi diyeceksin?

o transferde italyanı almakda ertuğrulun büzüğü yetmedi cam adam ve toramana yedek olacak gerektiğinde de sağ beki yedekleyecek profilde die diattayı seçti italyan da gelseydi cam adam+toraman+italyan dan birini kulübede oturtacaktı ertuğrulunda büzüğü buna yetmedi yetersiz₁ adamın önde gideniydi...

Ertuğrul'un yetersiz₁ olduğuna katılıyorum da, Diatta tercihini Toraman'ı Gökhan Zan'ı yedeğe çekmekten korktuğu için yaptığından emin değilim.

O esnada Diatta, Legrottaglie'den daha yüksek profilli bir oyuncuydu.

Emin olmak için tekrar baktım ve 2005'te küme düşme mücadelesi veren bir takıma kiralanmış, 2006-07 sezonunda küme düşen Juve'de sadece 10 maç oynayabilmiş.

Çevrimdışı alimm

Sağ açık ve forvet transferi yapacakmışız devre arası bütçe yeterse de bir stoper daha alınabilirmiş.

Kaynak : Murat Özen

ben arfa + kalou
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Orhan_

Pek yakinda

Oynatmazlar maalesef. Yoksa rakip olarak izlemek keyifli olurdu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Pek yakinda

Bir penaltı borcu var bize İsmail'in, maçı yönetecek hakemin çalmaya cesaret edebilmesi için net bir şekilde yapmalı onu da.

Gol Kralı filminde Kemal Sunal'ın yaptığı gibi topu tut komutunu yanlış anlayıp topu eline alabilir mesela.

Çevrimdışı mylife1903

O donemde milli takim kumpasi yapildi besiktasa. O kumpas yuzunden ertugrulun fetocu oldugunu dusunurum hep. Milli takimde gokhan ibo tandemi olacak, stoper aldirma bunlar birbirine alissin, ulke menfaatleri, diye kandirdilar bunu.
Besiktasin ipini feto lobisi cekti

Çevrimdışı tuncaboylu

O donemde milli takim kumpasi yapildi besiktasa. O kumpas yuzunden ertugrulun fetocu oldugunu dusunurum hep. Milli takimde gokhan ibo tandemi olacak, stoper aldirma bunlar birbirine alissin, ulke menfaatleri, diye kandirdilar bunu.
Besiktasin ipini feto lobisi cekti

Higuain'i niye aldırdı o zaman?  :uyucam:

Çevrimdışı tangaz

Pek yakinda

abi film demişken arınma gecesi 3 die bir film var önerirmisin seyredeyim mi? hiç tarzım değil o tür filmler ama merakım oluştu o filme

Çevrimdışı mylife1903

Bir penaltı borcu var bize İsmail'in, maçı yönetecek hakemin çalmaya cesaret edebilmesi için net bir şekilde yapmalı onu da.

Gol Kralı filminde Kemal Sunal'ın yaptığı gibi topu tut komutunu yanlış anlayıp topu eline alabilir mesela.
Baya bi emek lazim
Hece kartonlari kesmek lazim

Ismael topu tut
Tut ismael tut

Çevrimdışı mylife1903

Komisyon derdim ama bir bilgim yok, ilgim yok, kulislerde konusulmus, bahsedilmis olabilir, ben bilmem 

Çevrimdışı tangaz

Ertuğrul'un yetersiz₁ olduğuna katılıyorum da, Diatta tercihini Toraman'ı Gökhan Zan'ı yedeğe çekmekten korktuğu için yaptığından emin değilim.

O esnada Diatta, Legrottaglie'den daha yüksek profilli bir oyuncuydu.

Emin olmak için tekrar baktım ve 2005'te küme düşme mücadelesi veren bir takıma kiralanmış, 2006-07 sezonunda küme düşen Juve'de sadece 10 maç oynayabilmiş.

gene yalan yanlış eksik bilgilerle doldurmuşsun sayfaları dostum adam bize gelse idi 2007-08 sezonunda gelecekti o sene full oynadı ve yeniden milli olmuştu. bize gelme olasılığı kariyerinde sakatlıklar olmasa (senin yukarıda sıraladığın dönem) asla gündeme gelmeyecek düzeydeydi kendisi A klas bir stoperdi ama sakatlıklar kariyerini böyle şekillendirdi. biz almadık ve o sene harika bir sezon geçirmişti alsaydık muhtemelen hala ne stoperdi bea die anıyor olurduk...

Çevrimdışı tuncaboylu

Komisyon derdim ama bir bilgim yok, ilgim yok, kulislerde konusulmus, bahsedilmis olabilir, ben bilmem

Benim Ertuğrul'a en kızgın olduğum konu, Serdar Kurtuluş konusudur.

Medyadaki çok bilmişlerin Tigana'yı eleştiri noktalarından birincisiydi Serdar'ın defansif orta saha oynaması, Serdar sağ bek oynarmış neden orada oynuyormuş.

Tigana'ya Mösyö Kürdan lakabı takan Kazım Kanat da bunların başında gelirdi, kendisine hiç sempatim kalmamıştı son yıllarında.

İşin komik tarafı Serdar orada iyi de oynuyordu.

Neyse Ertuğrul geldi, bunlara şirin gözükmek için daha ilk süper kupa maçında Serdar'ı koydu sağ beke.

Fenerbahçe kevgire döndürdü onun kanadını daha ilk maçta, buna rağmen tüm sezon sağ bek oynatmaya devam etti Serdar'ı.

Serdar'ın da hayatını kararttılar, gayet faydalı bir defansif orta saha olacakken sikko bir sağ bek olarak geçirdi futbol hayatını.

Çevrimdışı mylife1903

abi film demişken arınma gecesi 3 die bir film var önerirmisin seyredeyim mi? hiç tarzım değil o tür filmler ama merakım oluştu o filme
Seyretmedkm abi, bu aralar dizilerden filmlere zaman kalmiyor. Cok film birikti, kadinla cocugu ispanyaya gonderip eve kapanma pilanlarim var. haftaya hanim fuara gidecek 5 gun bekar ve cocukluyum. Cocugu iki gunlugune ninesine sokusturma kalkismasina kalkisacam eger kalkisma basarili olursa 2 gunluk alkol arinmasi yapacam.
Son yazinki arinmamim etkisi geciyor. Soyle oluyor, basliyorum sabah kahvalti sonrasi aksama kadar, benim cocuklar beni kollarimdan tutarakmise goturuyorlar, sabah da bir ellerinde kova obur ellerinde bira ile uyandiriyorlar. 

Çevrimdışı tangaz

aynı mantıkla bunu keklemişlerdir batuhan milli takımın santraforu olacak die  :money:

Çevrimdışı tuncaboylu

gene yalan yanlış eksik bilgilerle doldurmuşsun sayfaları dostum adam bize gelse idi 2007-08 sezonunda gelecekti o sene full oynadı ve yeniden milli olmuştu. bize gelme olasılığı kariyerinde sakatlıklar olmasa (senin yukarıda sıraladığın dönem) asla gündeme gelmeyecek düzeydeydi kendisi A klas bir stoperdi ama sakatlıklar kariyerini böyle şekillendirdi. biz almadık ve o sene harika bir sezon geçirmişti alsaydık muhtemelen hala ne stoperdi bea die anıyor olurduk...

Kafan dumanlı heralde, yıl sonu geliyor diye olsa gerek.  :D

2006-07'de Juventus'la 2. ligde oynadı işte adam, orada da 10 maç oynadı.

Bize de 2007-08 sezonunda gelecekti, yani 2007 yazında.

2. ligde 10 maç oynayabilmiş bir adamdı bizle adı geçerken.

Çevrimdışı Orhan_

İzleme abi :D. Ben hiç tavsiye etmem.

Çevrimdışı mylife1903

aynı mantıkla bunu keklemişlerdir batuhan milli takımın santraforu olacak die  :money:
Ertugrul mu riza mi daha yetersiz₁ cozemedim belki ikisi de capli baskan capsizdir ya da hepsi capsizdir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ertugrul mu riza mi daha yetersiz₁ cozemedim belki ikisi de capli baskan capsizdir ya da hepsi capsizdir.

Ertuğrul bence, hem yetersiz₁ hem Şark Kurnazı.

Şirin gözükmeye, alttan alta tribünlere ve medyaya oynamaya falan da bayılır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ee @tangaz, senin de adın Diatta olsun mu bundan sonra?  :D :D

Çevrimdışı tangaz

@tuncaboylu okuduğunu anlama problemin de başlamış dün de atalayın kolay anlaşılır bir iletisini yanlış anlamıştın vah vah....

ben de onu diyorum zaten herif bize gelmeden önce son senelerinde sakattı oynayamıyordu ve bize ancak böyle düşebilecek potansiyelde biriydi. öyle olmasa adını dahi anamazdık. bizimle anlaştığında italyan gazeteciler çok şaşırmış türk televizyonlarına demeçler bile vermişti yazık oldu çok potansiyelli adamdı sakatlıklar onu tr ligine sürüklüyor gibisinden. bizim almadığımız 2007-08 sezonu ve takip eden 2 yıl da yani anlayacağın dille söyleyim 3 sene üst üste full oynadı lig+ŞL, hatta milli takım kadrosuna dahi çağırıldı yıllar sonrasında...

anlaşılmayan bi detay varsa tekrar göresellerle açıklayabilirim  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Niye hep 2. lig diye algı yaratmaya çalışıyorsun? Oynadığı takım Juventus sanki normal bir Serie B takımında giremedi kadroya  :lol:

Etiketler: