Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134364 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı atalay

Winning Eleven 9 - 2005 senesi. @ONUR KOLCU PS2 oyunuydu. | PS1'lerde zamanlama oluşan kart okuyucu sorunu standarttı. @Berat
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 15:30:59 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

gün gelecek her konuda haklı olduğumu bu satırlarda dile getireceksin dostum  :bandit:
@tuncaboylu

Balık hapını almayı ihmal edersem olabilir.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Balık hapını almayı ihmal edersem olabilir.  :bandit:

neyse, düzenli balık hapı aldığını itiraf etmen de bi aşamadır. şu mesajını hemen alıntılayım da sonra editlersin ve inkar edersin ben tedbirlerimi alayım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

neyse, düzenli balık hapı aldığını itiraf etmen de bi aşamadır. şu mesajını hemen alıntılayım da sonra editlersin ve inkar edersin ben tedbirlerimi alayım  :bandit:
abi @mylife1903  abi nerelerde kaç saattir illa konu dışı mı yapalım gelmesi için  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Batigol izlediğim en iyi santraforlardan biridir. Bizim kuşağın idol oyuncularından.

Delgado ' nun tipini Batistuta ya sadece benmi benzetiyorum..

Çevrimiçi sozkul

@sozkul abinin o pozisyonlarda içi geçmiş uyuya kalmış sanırım  :evillol:

Alkmaar maçında alkış aldı ya, biri hariç yedirdi çalımları..

Çevrimdışı tangaz

Alkmaar maçında alkış aldı ya, biri hariç yedirdi çalımları..

resmi maçların tümünde o çalımda kaptırdı topları
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

abi @mylife1903  abi nerelerde kaç saattir illa konu dışı mı yapalım gelmesi için  :evillol:

konu dışı yapacam da aklıma konu gelmiyor  :D

Çevrimiçi Necmi

3 yaşında satranç oynarsın 3 yaşından beri satranç oynuyorum dersin de 3 yaşından beri futbola hakimim hatırlıyorum falan deyince işin içine hatırlama kısmı girince kal geldi ben bile hatırlamıyorum, 3 yaş hatırlanmaz hatırlama yaşı 5-6 ve sonrasıdır yahuu  :icool:
benimde o yaşlardan anılarım var @tangaz
senin hafıza yakın zamanlıdır belki ben bile hatırlamıyorum
sözü fena ego kokuyor :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı worns

Delgado ' nun tipini Batistuta ya sadece benmi benzetiyorum..

Saç tipi falan benziyordu ama fizik olarak tam tersiydi. Bati ne kadar güçlüyse Delgado o kadar güçsüz, kırılgan bir tipti. :)

Ayak içini çok iyi kullanırdı ama.

Çevrimiçi sozkul

resmi maçların tümünde o çalımda kaptırdı topları

Hayır, 3 de bir kaptırıyor ama sizin aklınızda hep kaptırdıkları kalıyor, gömücüler sizi.. :icool:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Saç tipi falan benziyordu ama fizik olarak tam tersiydi. Bati ne kadar güçlüyse Delgado o kadar güçsüz, kırılgan bir tipti. :)

Ayak içini çok iyi kullanırdı ama.

Aynen Delgado kırılgan bi oyuncuydu ama  ben sebepsiz bi şekilde beğenirdim keşke Delgado yerine Tabata gitseydi o sezon..

Çevrimdışı tangaz

benimde o yaşlardan anılarım var @tangaz
senin hafıza yakın zamanlıdır belki ben bile hatırlamıyorum
sözü fena ego kokuyor :kop: :kop: :kop:

abi, anı farklı bişey anlık bi enstantaneyi hatırlıyorsundur mesela mahallenin güzel ablası sevmiştir seni makas almıştır onu hatırlarsın bende komşu teyzenin ikizleri mıncıklardım 3 yaşında onu hatırlıyorum  :naughty: ama bu 3 yaşından beri hakimim apayrı bir seviyedir. @Necmi

Çevrimdışı tuncaboylu

O cümleden şu anda balık hapı aldığım anlamı çıkarman yanlış olmuş.

Sen "Gün gelecek" derken, 30-40 yıl sonrasından bahsettiğini düşünüyordum.

O zaman balık hapı kullanmaya başlarım heralde.

Çevrimdışı tangaz

O cümleden şu anda balık hapı aldığım anlamı çıkarman yanlış olmuş.

Sen "Gün gelecek" derken, 30-40 yıl sonrasından bahsettiğini düşünüyordum.

O zaman balık hapı kullanmaya başlarım heralde.

çevir Kazı yanmasın  :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

Delgado tam iç saha oyuncusuydu,duran topları iyiydi
Talisca'yı da ona benzetiyorum bu özellikleriyle

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ açık ve forvet transferi yapacakmışız devre arası bütçe yeterse de bir stoper daha alınabilirmiş.

Kaynak : Murat Özen

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ açık ve forvet transferi yapacakmışız devre arası bütçe yeterse de bir stoper daha alınabilirmiş.

Sağ açık Töre geri dönmezse ki döneceğini sanmıyorum Narsingh olur forvete de Burak'ı alırlar.

Çevrimdışı tangaz

Aynen Delgado kırılgan bi oyuncuydu ama  ben sebepsiz bi şekilde beğenirdim keşke Delgado yerine Tabata gitseydi o sezon..

çok büyük beklentilerim wardı tam bir hayal kırıklığı olmuştu delgado bende, basel de yaptığı hiç bir şeyi yapmadı neredeyse. ricardinho ile eş zamanlı transferi de biraz sorun olmuştu YD'nin yaptığı en saçma işlerden biridir ricardinhoyu açıklarken brezilya milli takımının sol açığı die almıştı mal herif...

Çevrimdışı yigitcan1903

Oyunu yönetecek kimse yok orta sahada tam anlamıyla
Kritik maçlarda sıkıntı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Delgado tam iç saha oyuncusuydu,duran topları iyiydi
Talisca'yı da ona benzetiyorum bu özellikleriyle

Çok kötü bi yönetim ve kötü bi oluşumun içinde bulundu Delgado , bize gelmeden  önceki sezon uefa kupasında herkesin dikkatini çektiği gibi benimde çekmişti.

Eğer 27 - 28 yaşlarında bi Delgado şuanki takımın içinde bulunda  15 gol / 12 asist gibi bi tabelayı yapardı. çok temiz son vuruşları ve güzel pasları vardı ama kötü zamanlarımıza denk geldi.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çok kötü bi yönetim ve kötü bi oluşumun içinde bulundu Delgado , bize gelmeden  önceki sezon uefa kupasında herkesin dikkatini çektiği gibi benimde çekmişti.

Eğer 27 - 28 yaşlarında bi Delgado şuanki takımın içinde bulunda  15 gol / 12 asist gibi bi tabelayı yapardı. çok temiz son vuruşları ve güzel pasları vardı ama kötü zamanlarımıza denk geldi.
Benim hatırladığım ikili mücadelerde hep  korktuğu ve küçük maçların büyük oyuncusu olduğu

Çevrimdışı tuncaboylu

çok büyük beklentilerim wardı tam bir hayal kırıklığı olmuştu delgado bende, basel de yaptığı hiç bir şeyi yapmadı neredeyse. ricardinho ile eş zamanlı transferi de biraz sorun olmuştu YD'nin yaptığı en saçma işlerden biridir ricardinhoyu açıklarken brezilya milli takımının sol açığı die almıştı mal herif...

Sol açık diye alsa yine iyi, Tigana sol bek isterken Ricardinho'yu getirdi koca kafa.

En kritik maçlarda sol bekte Baki Mercimek oynadı o yüzden.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim hatırladığım ikili mücadelerde hep  korktuğu ve küçük maçların büyük oyuncusu olduğu

İlk geldiği yaz Almanyada oynana gs ile yapılan bi hazırlık maçı vardı orda çok güzel oynamıştı. yine iyi oynadığı bi derbide cüneyt çakır 2.sarıda atmıştı. Kötü bi döneme geldi bence.

Etiketler: