Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9137289 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok kötü bi yönetim ve kötü bi oluşumun içinde bulundu Delgado , bize gelmeden  önceki sezon uefa kupasında herkesin dikkatini çektiği gibi benimde çekmişti.

Eğer 27 - 28 yaşlarında bi Delgado şuanki takımın içinde bulunda  15 gol / 12 asist gibi bi tabelayı yapardı. çok temiz son vuruşları ve güzel pasları vardı ama kötü zamanlarımıza denk geldi.

Ne kariyer ne de kalite olarak Sosa'nın yanında esamesi okunmaz Dalgado'nun, Sosa'dan daha iyi istatistik yapabilmesi de zor o yüzden.

Çevrimdışı tangaz

Sol açık diye alsa yine iyi, Tigana sol bek isterken Ricardinho'yu getirdi koca kafa.

En kritik maçlarda sol bekte Baki Mercimek oynadı o yüzden.

fiorentina küme düşürülecekti orada norveçli sol açık martin jorgensenle anlaşmıştık son anda italya federasyonu bunlara af getirip sadece juveyi düşürünce jorgensen gelmemişti YD de gidip ricardinhoyu sol açık die almıştı embesil adam
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Ne kariyer ne de kalite olarak Sosa'nın yanında esamesi okunmaz Dalgado'nun, Sosa'dan daha iyi istatistik yapabilmesi de zor o yüzden.
Sosa ağır kayıp oldu ya
Biraz adam olaydı bu sene evire çevire şampiyon olacaktık
Gomez momez lazım değildi

Çevrimiçi Necmi

abi, anı farklı bişey anlık bi enstantaneyi hatırlıyorsundur mesela mahallenin güzel ablası sevmiştir seni makas almıştır onu hatırlarsın bende komşu teyzenin ikizleri mıncıklardım 3 yaşında onu hatırlıyorum  :naughty: ama bu 3 yaşından beri hakimim apayrı bir seviyedir. @Necmi
yok ben esasında "ben bile hatırlamıyorum" sözüne takıldım :alala: @tangaz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sosa koskoca ilk yarıyı nerdeyse istatistik yapmadan geçiriyordu o yüzden geçen sene düşük kaldı rakamları , kendini sezon başından o şekilde verseydi takıma çok daha fazlasını yapardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

@Necmi abi neden takılıyorsun, @tangaz'ı tanıyamadın mı hala?  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

delgado baselde harikalar yaratıyordu uefada takımı tek başına yarı finale mi ne taşımıştı uefa gol krallığına oynuyordu herkesin dikkatini çekmişti kampta da başta iyiydi ama sonra ricardinho gelince tırsmıştı özgüveni darma dağın olmuştu, baselin delgadolu sezonunda çoğu maçını izlemiştim özgüven süperdi her maç bir sürü uzaktan etkili şut atar ve skor yapardı bizde aynı cesaretle şut çektiği maç bile sınırlıdır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ekrembaser

Biz aboubakar afrika kupasına gidecek diye tadalanıyoruz rakiplerin durumu daha kötü

https://mobile.twitter.com/emrebayramoglu/status/798863451347156992

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosa koskoca ilk yarıyı nerdeyse istatistik yapmadan geçiriyordu o yüzden geçen sene düşük kaldı rakamları , kendini sezon başından o şekilde verseydi takıma çok daha fazlasını yapardı.

Ama Delgado yapamazdı, yumuşak adamdı.

Geçen sene Sosa'ya yapılan faullerin yarısı Delgado'ya yapılsa, Dalgado topa dokunmaya korkardı.

Çevrimdışı tangaz

abi bu konuda mütevazi değilim boşuna arşiv lakabı takılmadı bize  :bandit: @Necmi

Çevrimdışı tuncaboylu

fiorentina küme düşürülecekti orada norveçli sol açık martin jorgensenle anlaşmıştık son anda italya federasyonu bunlara af getirip sadece juveyi düşürünce jorgensen gelmemişti YD de gidip ricardinhoyu sol açık die almıştı embesil adam

O takımın ihtiyacı sol açık değildi üstelik, 4-3-1-2 oynatıyordu Tigana.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi neden takılıyorsun, @tangaz'ı tanıyamadın mı hala?  :evillol: :evillol:

@tuncaboylu sen hala hangi yüzle konuşuyorsun ki editçi berbatov

Çevrimdışı yigitcan1903

Ama Delgado yapamazdı, yumuşak adamdı.

Geçen sene Sosa'ya yapılan faullerin yarısı Delgado'ya yapılsa, Dalgado topa dokunmaya korkardı.
Anında çekip kendini saklanıyordu zaten en ufak dokunuşta
Toz şeker gibi adamdı  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Winning Eleven kacti hatirlamiyorum Sanirim 2005-2006 yillari idi

Arsenali alirdim hep , LJUNBERGI Tek gecerim , Show yapıyordum Ljunbergle

Adam gerçekte hep yedekti ama Plastationda oyle bir oyuyorduki yok böyle bisey

Viera - Pires - Hanry - Ljunberg - Reyes

Reyesi Sola - Ljunvbergi saga koy Araya attigin her top Gol cogu zaman forvet oynatirdim Reyesi  : Oy oy oy :bandit:

Birde Juveyi cok alirdim , hemen MICCOLI yi Forvete alip show yapardim her ara pasi Gol :D

Adam 18 e zor giriyordu gerçekte ama oyunda inanılmazdı 1.55 falan sanirim boyu :bandit:

Del piero - Nedved - Thuram - Camoronesi..
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 16:15:34 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

O takımın ihtiyacı sol açık değildi üstelik, 4-3-1-2 oynatıyordu Tigana.

bizim marcus münchden beri her zaman sol açık ihtiyacımız vardır  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

delgado baselde harikalar yaratıyordu uefada takımı tek başına yarı finale mi ne taşımıştı uefa gol krallığına oynuyordu herkesin dikkatini çekmişti kampta da başta iyiydi ama sonra ricardinho gelince tırsmıştı özgüveni darma dağın olmuştu, baselin delgadolu sezonunda çoğu maçını izlemiştim özgüven süperdi her maç bir sürü uzaktan etkili şut atar ve skor yapardı bizde aynı cesaretle şut çektiği maç bile sınırlıdır.

Tangaz abi ye katılıyorum bende Delgado nun uefa maçları izledim uzaktan müthiş şutlar ve çok bitirici paslar bu konuda sosa dan iyi ama sosa daha mücadeleci ve güçlü bi oyuncuydu paslarıda güzeldi ama delgado sosa dan daha çok istatistik yapar :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bide Ertuğrul Sağlamın istemediği Legrotaglie vardı galiba yerine DİATTA gelmişti. yanlış mı hatırlıyorum :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Burak yılmazı hiç istemiyorum, ne işi var bu adamın bizde.

Çevrimdışı yigitcan1903

Burak yılmazı hiç istemiyorum, ne işi var bu adamın bizde.
Ceza sahasında serbest dalışlar yapıp rakibin kafasını karıştıracakmış

Çevrimdışı tangaz

Bide Ertuğrul Sağlamın istemediği Legrotaglie vardı galiba yerine DİATTA gelmişti. yanlış mı hatırlıyorum :)

doğru hatırlıyorsun italyanın yanında santa cruzla da anlaşmıştık onun yerine de higuaini aldırtmıştı ulan ertuğrul  :akuma:

Çevrimdışı tuncaboylu

Tangaz abi ye katılıyorum bende Delgado nun uefa maçları izledim uzaktan müthiş şutlar ve çok bitirici paslar bu konuda sosa dan iyi ama sosa daha mücadeleci ve güçlü bi oyuncuydu paslarıda güzeldi ama delgado sosa dan daha çok istatistik yapar :)

UEFA maçlarına bakarsan, Boyko da 10 sene kalemizde oynardı.  :tabe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İsviçre liginde de iyiydi yalnız delgadonun  istatistikleri :)

* İsviçre Liginde onları yapmak kolay dediğini duyar gibiyim :)

Çevrimdışı tangaz

boyko demişken bu malaga bi bonkörlük yapıp bonservisini alır mı acaba  :money:

Çevrimdışı tuncaboylu

doğru hatırlıyorsun italyanın yanında santa cruzla da anlaşmıştık onun yerine de higuaini aldırtmıştı ulan ertuğrul  :akuma:

Diatta fena futbolcu değildi aslında.

Higuain faciaydı öte yandan.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

boyko demişken bu malaga bi bonkörlük yapıp bonservisini alır mı acaba  :money:

Göndermeyi düşünüyorlar galiba abi haberlere bakılırsa daha süre alamamış galiba.

Etiketler: