Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143888 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

QUARESMA : BENFİCA'YI YENECEĞİZ

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya karşı oynayacakları maçı değerlendiren Ricardo Quaresma, "Ben ve takımım harika durumdayız. Benfica'ya karşı oynamayı seviyorum. Ben hazırım. Kendi oyunumuzu oynayacağız ve Benfica'yı yeneceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Benfica'ya karşı böyle şartlandırmasın kendini rezilleri oynuyor.

Çevrimdışı murat

Tribünde öyle aşırı şekilde çoluk çocuk filan yoktu gayet aileleriyle gelmiş insanlar vardı, nerden çıktı bu çoluk çocuk muhabbeti cidden anlamıyorum. Olcay özelinde maçta ıslıklamadım ama tekrar ve tekrar söylüyorum o forma altında Şeref Bey stadına çıkan hiç bir kimsenin mücadele etmemesinin açıklaması yoktur. Baba Hakkı'nın futbolculuğu nasıl bıraktığını anlatmama gerek yok sanırım hepiniz biliyorsunuz.. Bu taraftar Baba Hakkı'yı protesto etmiş Olcay kim? (Olayın doğruluğunu değil durumunu anlatmak için kullandım)
Baba hakkıya yapılan saygısızlığı doğruymuş gibi kabullenmek doğrumu? Tamam o zaman olcayda futbolu bıraksın o zaman.nasıl bir kâr eldecedeceğiz bu işten. @Serhat Akkaya

Çevrimdışı sozkul

Turkiye futbol direktoru diyeceksin, agam diyeceksin, pasam diyeceksin, bey diyeceksin, sakir abi diyeceksin

Yine ceketi iliklemeyi unuttun, saygısız seni... :D

Çevrimdışı atalay

Arap yarımadasına giriş bileti bu medya grubunun elinde. Al Jazeera gibi uluslararası medyanın en önemli 5-6 kanalından birine sahipler. Bu meblağları yalnızca burada yayınlamak için ödemiyorlar olsa gerek. @Bishamon Alt lisanslama sistemi ve yurt dışı satış hakları merak konusu. Muhammen bedellerinin ise ön pazarlığı yapılmıştır. Uzun lafın kısası kazık yine vatandaşa girecek.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 18:23:37 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Arap yarımadasına giriş bileti bu medya grubunun elinde. Al Jazeera gibi konvansiyonel medyanın en önemli 5-6 kanalından birine sahipler. Bu meblağları yalnızca burada yayınlamak için ödemiyorlar olsa gerek. @Bishamon Alt lisanslama sistemi ve yurt dışı satış hakları merak konusu. Muhammen bedellerinin ön pazarlığı yapılmıştır. Uzun lafın kısası kazık yine vatandaşa girecek.
Kazik demesek,semsiye desek daha olumlu daha bi sempatik

Çevrimdışı Bishamon

Arap yarımadasına giriş bileti bu medya grubunun elinde. Al Jazeera gibi uluslararası medyanın en önemli 5-6 kanalından birine sahipler. Bu meblağları yalnızca burada yayınlamak için ödemiyorlar olsa gerek. @Bishamon Alt lisanslama sistemi ve yurt dışı satış hakları merak konusu. Muhammen bedellerinin ise ön pazarlığı yapılmıştır. Uzun lafın kısası kazık yine vatandaşa girecek.

@atalay  Kazık zaman her zaman bize girecek ama kaç tane kazığın gireceği mevzusu var.

Çevrimdışı atalay

Kazik demesek, semsiye desek daha olumlu daha bi sempatik

Araç değil, amaç önemli. Pazarlama açısından daha bir janjanlı. Olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu basketeki derbi ve üzerine yapılan açıklamalar hoşuma gitti:

Ligde puan farkını açarsak, 2 camia da iç dinamiklerini ve enerjilerini yönlendirebilecekleri bir branş bulmuş gibiler, bize sakça olmalarına gerek kalmaz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Bence bir an önce tutsun :) Adam sakatlandıktan sonra çıkışa geçtiler  :D
tam ben yazacaktım :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Abi son cümlene çocuklar bile güler ya :) Biz gömmesek şu an kalemizde hala bu adamı izliyor olurduk bunu niye dile getirmiyorsun :)
Zaten diğer kulüpler  de sosyal medyayı takip edip kime gömüyorlar kime gömmüyorlar diye takip edip ona göre bonservis öneriyorlar :) Cidden bizden çok ayrı bir dünyada yaşıyorsun. Türkiye liginde üç büyüklerden diğerine bonservisiyle ile giden bir tane adam söylesene son zamanlarda, onu geçtim daha alt kademedeki takımlara?
yazarken aklıma gelmedi değil eleştirmek tepki vermek başka bir şey sahada ıslıklamak bambaşka bir şey
birinde yönetime kurarsın baskıyı aslında diğerinde sahada emek veren takıma kurarsın baskıyı birinde sonuç alırsın
diğerinde zararı sana büyük döner.
Baskı doğru yapılırsa sonuç verir çoğunlukla ters tepme ihtimali yüksektir. İsmailde baskı sonucuydu. Cesaret edemediler
sözleşme yenilemeye. Tolga gizli bir şekilde yenilendi Çebi tarafından diye bir dedikodu var. ama sahada şampiyonluk
mücadelesi verilirken bunun açacağı tahribatı kestiremezsin @Serhat Akkaya

Çevrimiçi Necmi

Aynisini Mehmet Demirkol söyledi abi gecen hafta :tabe: :evillol:
biliyorum ondan çaldım zaten :evillol:

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Çevrimdışı Bishamon

Şu videoyu marifet gibi kurgulamak ve yayınlamak ya kötü niyet ya da gerizekalılıktır.

Benzer hareketlerde bulunan rakip oyunculara etmedikleri küfür yok

Çevrimdışı OrhanAker

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 ve 2021-2022 futbol sezonları TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devri için düzenlenecek ihalenin, "Genel İhale Şartnamesi" ve her bir pakete ait özel ihale şartnameleri ile eklerini alma süresi başladı.

Yayın ihalesiyle ilgilenen kuruluşlar, şartnameleri 18 Kasım Cuma günü saat 17.00'ye kadar Türkiye Futbol Federasyonu'nun Garanti Bankası nezdindeki TR68 0006 2000 1860 0006 2980 38 IBAN numaralı hesabına yatıracakları 50 bin TL karşılığında TFF Mali İşler Direktörlüğü'nden temin edebilecektir.

Dört ayrı paket halinde devredilmesi planlanan yayın haklarında, A Paketine ilişkin muhammen bedel 425.000.000. (dörtyüzyimibeşmilyon) ABD Doları, B Paketine ilişkin muhammen bedel 45.000.000.(kırkbeşmilyon) ABD Doları, C Paketine ilişkin muhammen bedel 15.000.000.(onbeşmilyon) ABD Doları ve D Paketine ilişkin muhammen bedel 495.000.000. (dörtyüzdoksanbeşmilyon) ABD Doları olarak ödeyeceklerdir. Belirtilen muhammen bedeller ve ihale neticesinde tespit edilecek yayın hakları bedellerine TFF Payı dahil olup, ihaleleri kazanan kuruluşlar Katma Değer Vergisi'ni ayrıca ödeyeceklerdir.

21 Kasım Pazartesi günü saat 10.00'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde başlayacak olan ihale öncesinde, teklifler kapalı zarf içerisinde  Yayın İhalesi Komisyonu'na ve hazır bulunacak notere teslim edilecektir."

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paketlerin içeriğinde ne var merak ettim bu ara takip edemedim doğru düzgün.

Çevrimdışı murat

sosayı 8 e okuttuk dostum bonuslarla 8 e geldiğini başkan söylemişti
töre ile tolgay bir değil elma ile armutu karıştırmamak gerekiyor.
tolgayda görünen gittiği her takımda seviyesi bunun altına düşmez
ama töre giderken dedim geri dönecek kiralık gitmesi yanlıştı kimse onu satın almaz.
Tolgay gerçekten hem yetenek hemde yaşça bunu edecek seviyede bir oyuncu kimlerin
kaça satıldığını görüyoruz malımızı neden mundar edelim satılmazsa satılmasın hiç problem değil
kalır takımın omurgası olur. @Serhat Akkaya 7 tolgay için teklif bile edilemez 7 rakamını duyduğunda başkan
telefonu kapatır
Bir takım size 7 ile ilk teklife geliyorsa 10 milyonu gözden çıkarmış demektir. Bundan sonrası sizin için ne kadar değerli olduğuna, takıma bağlılığına(yeni kontrat için vereceği yanıta) karşı taraf için ne kadar elzem olduğuna ve verebileceği maaşa vs bakar. Benim görüşüm tolgay ile aramızdaki ilişkinin sağlamlığı çok önemli istenecek paranın büyüklüğünde.

Çevrimdışı sozkul

biliyorum ondan çaldım zaten :evillol:

Burda daha önce söyleyenler olmuştu, belki Demirkol onlardan almıştır.  :)

Çevrimdışı sozkul

@atalay, yurtdışı yayın hakları ödenecek bedelin zaten içinde değil mi?

Ben ihaleyi bein alırsa maçları isteseler bile arap yarımadasına ve komşu ülkelere yayınlayabileceklerinden emin değilim, bizim ülke server paylaşımı ile kaçak yayının en fazla izlendiği ülkelerden birisi, herkes 1.5 metrelik çanakları takmaya başlar, sonra Türkiyede dekoder satamazlar.

Çevrimdışı mellfred

Tolgay Arslan'a yüksek bir ücret teklif edilmesi düşünülüyormuş tarzında haberler var.
Doğru mu bilmem ama bir tuzağa doğru çekiliyoruz sanki, Tolgay'ı beğeniyorum ama hem ona hem babasına güvenmiyorum. Bizden beleş gitme olasılığı çok yüksek.
Hata yapmayıp 7-8 ne verirlerse devre arası satmak gerektiğini düşünüyorum.
Tamam beğeniyorum ama takıma yararlılığını sahada yaptığı alkışlanacak çalımlarına oranla düşük buluyorum. Çok hırslı bir adam. Kontrat uzatımında bizi zorlar.  2.5 - 3 civarında paralarda bizi bozar.
ben de gördüm bugün (Küfür Yasak)₆ 3m civarı vereceğimizi iddia etmiş. aklı başında her insan haberin piyasay artırmak amaçlı tamamen kaba taraflarından uydurulduğunu tahmin eder ama metin altında tolgay'ın bu değerde bir oyuncu olduğu algısı da yaratılıyor

Çevrimdışı mellfred

sosayı 8 e okuttuk dostum bonuslarla 8 e geldiğini başkan söylemişti
töre ile tolgay bir değil elma ile armutu karıştırmamak gerekiyor.
tolgayda görünen gittiği her takımda seviyesi bunun altına düşmez
ama töre giderken dedim geri dönecek kiralık gitmesi yanlıştı kimse onu satın almaz.
Tolgay gerçekten hem yetenek hemde yaşça bunu edecek seviyede bir oyuncu kimlerin
kaça satıldığını görüyoruz malımızı neden mundar edelim satılmazsa satılmasın hiç problem değil
kalır takımın omurgası olur. @Serhat Akkaya 7 tolgay için teklif bile edilemez 7 rakamını duyduğunda başkan
telefonu kapatır
ben şahidim aynı zamanda tolgay'ın 7-8lere bırakılması tartışması bir kaç gün önce de yapılmıştı ve ben karşı çıktığımda vizyonsuzlukla suçlandım. hepiniz ordaydınız  :D
tolgay oğuzhan gibi adamların muadilleri 40-50'lere satılıyor sattığı tolgay'ı 5'e bulabileceğine inanıyor bazı arkadaşlar

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

yav fuleli oyuncu bir anda hızlanan değil miydi? Yani bizim sarı fırtına gibi hzılanıp arkasındakine toz yutturan :D
geriden tamamini okuyarak  gelemedim.  O yuzden anlatan olduysa ozur  dilerim .. Fuleli  oyuncu buyuk adimlarla  mesafe  kateden oyuncuya denir.. Yani hizli  diye  tabir ettigimiz  oyuncularin 2 adimda  yaptigini 1 adimda  gerceklestiren suratli oyunculara deniyor.. Kerim Frei  mesela  hizlidir  seridir  ancak fuleli  degildir .. Besiktastan ornek verecek olursak  eger; Orn.  Sari firtina Metin...  Sosa da fuleli  bir oyuncuydu.. Su an  dunyada ornek gosterecegimen fuleli  adamlardan biri ise  Gareth  Bale¨dir  . Adam bir adimda ataga kalktiginda neredeyse yanindaki oyuncuya bir  adim kadar  fark  atiyor dupeduz.. 
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 20:14:26 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

geriden tamamini okuyarak  gelemedim.  O yuzden anlatan olduysa ozur  dilerim .. Fuleli  oyuncu buyuk adimlarla  mesafe  kateden oyuncuya denir.. Yani hizli  diye  tabir ettigimiz  oyuncularin 2 adimda  yaptigini 1 adimda  gerceklestiren suratli oyunculara deniyor.. Kerim Frei  mesela  hizlidir  seridir  ancak fuleli  degildir .. Besiktastan ornek verecek olursak  eger; Orn.  Sari firtina Metin...  Sosa da fuleli  bir oyuncuydu.. Su an  dunyada ornek gosterecegimen fuleli  adamlardan biri ise  Gareth  Bale¨dir  . Adam bir adimda ataga kalktiginda neredeyse yanindaki oyuncuya bir  adim kadar  fark  atiyor dupeduz.. 
kisacasi buyuk adimla kosan oyunculara  fuleli kosuyor diyoruz ..
Yorgo

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kisacasi buyuk adimla kosan oyunculara  fuleli kosuyor diyoruz ..

Nedense bu kelime bana topu sürerken kısa kısa bi sağ bi sol giden futbolcu hareketini çağırıştırıyor mesela Messi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: