Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143607 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Daha kötü bi' faaliyet raporu yazılamaz.
O projeler nedir öyle ya, ilk attığında okumuştum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen de vur deyince öldürüyorsun :D :D

Olcay'ı Beişktaş taraftarının çoğu sever zaten, "yılda ortalam 10 gol 10 asist yapan ve EUR 1,5 milyona oynayan başka adam varsa buyursun gelsin" şeklinde savunulur kötü oynadığı maçlardan sonra. Gerçektende yılda en az 7-8 maçın kilidini açar kafa olarak hazır ise. Şu an ise bunun çok uzağında. Mücadele etmiyor. bunu kabul edemem. Cenk formsuz, ama mücadele ediyor. Olcay öyle değil, mücadele dahi etmiyor.
Aynen öyle..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Olcay'ı yedirmeyiz..!
şaka la şaka bu sene hakediyo valla
hazırlık maçı sırasında da yazmıştım
olacy geçen seneki kısa paslı, üçgenli oyunda
bir isteayon olarak çok iyiydi ama bunun yanısaıra
mücadelesi savunması ve topsuz oyundaki becerileriyle de
takım içerisindeki sağlam halkalardan biriydi

hadi bu sene oyun planında değişiklikler oldu, oynadığı arkadaşları değişti
tabiiki bu durum oyununu etkileyebilir alışamayabilir ammaa mücadele etmemesi
savunmasının geçen seneki gibi olmaması topsuz oyundaki yetersizlikleri..vs
anlaşılır gibi değil

bu sene sol bek olarak alınan adriano bile caner in yokluğunda sol bek oynaması gerekirken
o bölgeye tandemde oynayan tosic geçerken adriano onun önüne sol açığa geçiyor
hoca da olcayın bu durumunu görüyor ve hoca anca düzeltebilir bu durumu
geçen sene pektemek in durumuna düştü malesef olcay
sadece kupa maçlarında oynayacak adam oldu
niye böyle oldu sorusunu kendisine sorması lazım
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen öyle, herifler ağır mallar akıllanmıyor salaklar önlerinde harika bir rol modeli var ellerindeki oyunculara "bakın beşiktaşda adamlar 1 milyonla 1,5 milyon arasına oynuyor şampiyon oldular size en fazla 1 milyon veririz" deme fırsatı varken dahi önüne gelene 2,5 milyon para saçıyorlar hala. son akla gelen örnekler eren derdiyok serdar aziz
böyle davrandıkça bunlar bizi de kötü etkiliyorlar abi. Bizim şuan kağıt üzerinde en büyük yanlışımız aboubakar için 3.3 m euro epey yüksek bence. Viscayada gelirsek 1 1.05 1.1 1.15 m euro şeklinde 4 yıllık bir sözleşme olumlu  :D

böyle davrandıkça bunlar bizi de kötü etkiliyorlar abi. Bizim şuan kağıt üzerinde en büyük yanlışımız aboubakar için 3.3 m euro epey yüksek bence. Viscayada gelirsek 1 1.05 1.1 1.15 m euro şeklinde 4 yıllık bir sözleşme olumlu  :D
Vur dedik öldürdün :D

1.3 - 1.4 - 1.5 - 1.6 şeklinde 4 yillik sozlesme makuldur :ok:

Çevrimdışı tangaz

mevcut piyasa koşullarında viscayı 1,6-1,8 maaşla ikna et öp başına koy derim. herifler bizimkileri kötü etkiliyor evet ama biz bence maaşları abartı arttırmadan, düzenli maaş ödeyen tek gün dahi gecikme yapmayan takım hüviyetine bürünüp buradan yürümeliyiz. abubakar 3,3 mü alıyor o ne öyle yawww daha ligde sadece 1 gol mü attı 3,3 milyonluk adam  :nerd:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

O projeler nedir öyle ya, ilk attığında okumuştum..

FT'nin basın toplantısındaki söylemlerinden daha absürt değil. En nihayetinde futbol direktörü...

Yeri gelmisken yazalim Cok önemli

MARCELO ve QUARESMA Ceza sınırında :busted_cop: :busted_cop:

Adana veya Basaksehir maclarinda Kesinlikle kart görmemeleri gerekiyor

Adana macinda Görseler , Başakşehir

Başakşehir macinda Görseler , Fb macinda oynayamayacaklar :busted_cop:

Cok dikkatli olmaları lazım..

FT'nin basın toplantısındaki söylemlerinden daha absürt değil. En nihayetinde futbol direktörü...
Pabucumun direktörü , imPARAtor :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mevcut piyasa koşullarında viscayı 1,6-1,8 maaşla ikna et öp başına koy derim. herifler bizimkileri kötü etkiliyor evet ama biz bence maaşları abartı arttırmadan, düzenli maaş ödeyen tek gün dahi gecikme yapmayan takım hüviyetine bürünüp buradan yürümeliyiz. abubakar 3,3 mü alıyor o ne öyle yawww daha ligde sadece 1 gol mü attı 3,3 milyonluk adam  :nerd:
epey iyi adam visca abi en önemlisi istikrarlı kaçırılmaması gereken bir oyuncu pektemek + kerim frei + 3 m euro bile iyi bir hamle olur...

Çevrimdışı kartal74

Yalnız yanlış hatırlamıyor isem 1-2 defa sol bek denendi ama sonu fecaat oldu :D

Aslında yanlış bir algı da var Olcay ile ilgili, sadece tiki taka oyununun adamı değil Olcay. Ohdeaddy ve rockstar zamanında tiki taka oyunu mu oynuyorduk, hayır. Olcay biz rakibe baskı yapıyorsak rakip kale civarında etkili. Onun dışında KErim kadar bile etkili değil, çünkü dripling özelliği yok ve fuleli oyuncu değil.

fuleli oyuncu tabirine de ayrıca bayılırım :) Hasan Vezir gibi, Çingen Arif gibi fuleli oyuncular nerede kaldı be ya :(...
şaka yapıyorsun galiba! hasan vezir ve arif fuleli oyuncular.hasan vezie bildiğin striker golcüydü.cezaalanı içinde doğru poziyon alan her çaıdan kaleyi isabetli görebilen muazzam bir golcüydü.dar alanda ince bilekleriyle adam eksiltem özelliği de vardı.günümüzde demba ba tarzı oyuncu diyeyim.haa birazda sert vuruşlarıyla ilhan mansızı andırır.kendi döneminde les ferdinand muadilidir.çingene arif bildiğn top virtözüydü.orta saha oyuncusu.hani telefon kulübesinde,üç kişiyi çalımlar" diye tabir edilenlerden.oğuzhanın daah otomatiğe bağlayanı.yusuf şimşek diyeyim sen anala :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben ligde 10 golü geçerse büyük başarı sayacam artık. Afrika kupasına gidecek orada da tahminen ligde en az 3-4 maç kaçıracak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

şaka yapıyorsun galiba! hasan vezir ve arif fuleli oyuncular.hasan vezie bildiğin striker golcüydü.cezaalanı içinde doğru poziyon alan her çaıdan kaleyi isabetli görebilen muazzam bir golcüydü.dar alanda ince bilekleriyle adam eksiltem özelliği de vardı.günümüzde demba ba tarzı oyuncu diyeyim.haa birazda sert vuruşlarıyla ilhan mansızı andırır.kendi döneminde les ferdinand muadilidir.çingene arif bildiğn top virtözüydü.orta saha oyuncusu.hani telefon kulübesinde,üç kişiyi çalımlar" diye tabir edilenlerden.oğuzhanın daah otomatiğe bağlayanı.yusuf şimşek diyeyim sen anala :tabe:

yav fuleli oyuncu bir anda hızlanan değil miydi? Yani bizim sarı fırtına gibi hzılanıp arkasındakine toz yutturan :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yav fuleli oyuncu bir anda hızlanan değil miydi? Yani bizim sarı fırtına gibi hzılanıp arkasındakine toz yutturan :D
Sertan Eser?  :by2:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Quaresma'nın Beşiktaş performansı değerlendirilirken büyük bi' yanılsama oluşuyor. Keza aynısı Oğuzhan'ın milli takım performansı için de geçerli. Kendi oyun pratiğinde değerli bir ismin işleri ne kadar kolaylaştırdığı ve çevresindekilerin işlerini aynı oranda nasıl zorlaştırdığı ıskalanıyor. Birinin oyununu basitleştirdiğinde var olan etkisi; diğerinin basitliği aldığı rol ile takımın oyun pratiğinde nasıl üstlendiği gayet net bir şekilde ortada.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 13:21:02 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Ben ligde 10 golü geçerse büyük başarı sayacam artık. Afrika kupasına gidecek orada da tahminen ligde en az 3-4 maç kaçıracak.

mevcut ortalaması ile dewam ederse africa cup nedeniyle maç kaçıracağını da varsayarak 3 belki 4 gol atar 10 atarsa şaşırıcam
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

epey iyi adam visca abi en önemlisi istikrarlı kaçırılmaması gereken bir oyuncu pektemek + kerim frei + 3 m euro bile iyi bir hamle olur...
Pektemek + Kerim + 2 milyon € düşünulüyormuş fakat kabul görmezse +3 e çıkarılabilir teklif :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pektemek + Kerim + 2 milyon € düşünulüyormuş fakat kabul görmezse +3 e çıkarılabilir teklif :bandit:
Bence gayet ideal, 2 adamdan da verim alamıyoruz şu anda maaşları da büyük yük, gayet verimli olur ve İBB'de bu iki adamdan fazlasıyla verim alır, bir nevi kazan-kazan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bence gayet ideal, 2 adamdan da verim alamıyoruz şu anda maaşları da büyük yük, gayet verimli olur ve İBB'de bu iki adamdan fazlasıyla verim alır, bir nevi kazan-kazan..

ben başakşehirin bu takası kabul edeceğini sanmam. takas olmaksızın 8 isterler sonra pektemek için 400 kerim için 600 önerirler bize  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Visca bizim için biçilmiş kaftan skorer kanat oyuncusu ve oyun disiplini epey yüksek Q7'ye bağımlılığımızın düşeceğini de düşünürsek kesinlikle almalıyız Serhat abi Fb gs'ye kaptırılmaması gereken bir adam.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben başakşehirin bu takası kabul edeceğini sanmam. takas olmaksızın 8 isterler sonra pektemek için 400 kerim için 600 önerirler bize  :bandit:
Neden o şark kurnazlıkları hep bize işliyor, bi yerde bi yanlış yapıyoruz PR anlamında ama çözemedim  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi maximum bence pektemek+frei + 3.5 m euro verilmeli kabul edeceklerdir bu teklifi.. ama benim gönlümde yatan kartal @tangaz abi yarmolenko onu istiyorum  :D
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 11:56:19 Mehmet Ali C. ]

Bende aynen boyle düşünüyorum abi

Viscayi en cok isteyen benim zaten , 2.5 senedir Visca diye kendimi parçalıyorum burada :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Neden o şark kurnazlıkları hep bize işliyor, bi yerde bi yanlış yapıyoruz PR anlamında ama çözemedim  :D

aslında tek bize yapılmıyor sarıkızlar direkt parayı bayılıyorlar zaten o nedenle çok dillenmiyor bu mevzular bizim serdar aziz için  en fazla 3 veririz onu da bu sene vermeyiz teklifimizin üzerine adamlar gidip 4,5 verdim yok mu arttıran serdar oğlum al sana da 2,5 eren kızım gel buraya 4,5 milyon paşaya 2,5 da sana dedikleri için göze batmıyor. ama biz pazarlık ettiğimiz için dikkat çekiyor akılda yer ediyor.

Visca bizim için biçilmiş kaftan skorer kanat oyuncusu ve oyun disiplini epey yüksek Q7'ye bağımlılığımızın düşeceğini de düşünürsek kesinlikle almalıyız Serhat abi Fb gs'ye kaptırılmaması gereken bir adam.
Fener , Sosa icin teklif yapacakmış hic hosuma gitmedi bu :s20: :s20:

10 numaraya ihtiyaçları var , Sosa da onlara faydali olur :akuma:

Etiketler: