Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9142858 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

doğruluk payı var ama avrupa liglerinde de benzer durum söz konusu şampiyona sonrası en diri adamlardan biri quaresma avrupa genelinde de.
normal değilmi @tangaz
hazzın doruğuna ulaştılar. başarıyla başarısızlık aynı etkiyi yapmaz insanlarda
kupa quaresmaya doping etkisi yarattı. ama büyük ihtimal düşüş yaşayacak belki ikinci yarı belki ilk yarı sonlara doğru ama buda normal sonuç olur.

Çevrimdışı yigitcan1903

tamam haklısın yanlış algılamışım mesaji ben oyuncuya dediğini düşündüm şık bulmadım @yigitcan1903
Yok Olcay'ı severim
Sahada görünmeyip gol attığı dönemleri bile özler oldum bu halini görünce :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle veya böyle 15-20 ler hayal.. Ha şampiyon oluruz, Şampiyonlar liginde gruptan çıkarız bu devrede üst düzey oynar oyuna olduğu kadar skora da katkı yapar asist ve gol olarak o zaman bu seviyelere çıkar. Artık o bölgede oynayan oyunculardan sadece alsın adam eksiltsin beklemiyorlar skorada direk etki yapsın istiyorlar yoksa bu tarzda adam dolu zaten avrupa'da, altyapılarda..

Ayrıca bizdeki taraftarı düşününce, ederini bulanı elden çıkarman şart.

Bir oyuncu 1 gol atıp 1 asist yapınca sosyal medyadaki değeri 20 milyon euro oluyor, 2 maç kötü oynayınca 5 para etmeze geriliyor.

Esasında Tolgay'ı Avustralya ya da Kore vatandaşı yapsak, Çin'e rahat okuturuz 15'e.

Gözlerine biraz çektirme ameliyatı yapsak, olur bu iş.

Çevrimdışı sozkul

Bu arada gömü demişken Gökhan İnler'i de beğenmedim hazırlık maçında, ilk geldiği günlerin aksine çok fazla top kaybı yapıyor, reaksiyon sürelerinde sıkıntı var..

Katılıyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

İsmail'i zor hazmettim, Pektemek'i de alırlarsa tepkim çok sert olur.  :bandit:
İsmail deyince fenerliler,bi gülme geliyo bi de bakıyolar tip tip durduramıyorum kendimi  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

normal değilmi @tangaz
hazzın doruğuna ulaştılar. başarıyla başarısızlık aynı etkiyi yapmaz insanlarda
kupa quaresmaya doping etkisi yarattı. ama büyük ihtimal düşüş yaşayacak belki ikinci yarı belki ilk yarı sonlara doğru ama buda normal sonuç olur.

@Necmi abi normal elbette çoğu sezonun yorgunluğunu atamıyor üstüne sezon başı kampını kaçırıyorlar ve sonuç böyle oluyor ronaldo  bile eskisi gibi efektif değil burada anormal olan quaresma  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca bizdeki taraftarı düşününce, ederini bulanı elden çıkarman şart.

Bir oyuncu 1 gol atıp 1 asist yapınca sosyal medyadaki değeri 20 milyon euro oluyor, 2 maç kötü oynayınca 5 para etmeze geriliyor.

Esasında Tolgay'ı Avustralya ya da Kore vatandaşı yapsak, Çin'e rahat okuturuz 15'e.

Gözlerine biraz çektirme ameliyatı yapsak, olur bu iş.
Oyuncu özelinde de değerlendirmek gerekiyor, Avrupa'da bir oyuncunun formu bu kadar keskin değişmiyor, Geçen seneki Oğuzhan bu seneki Oğuzhan mesela veya Tosic veya Cenk. Akla kara gibi bir değişim içerisindeler hal böyleyken insanlara da hak vermek gerekiyor bir bakıma :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TURKahvesi

@atalay yerimde duramıyorum bak hala Visca diyorlar  :lol:

Çevrimdışı sozkul

Alıntıladığım mesajda mealen tepkinin/ıslıklamanın iğrenç olduğu yazılmıştı
Ben de Beşiktaşın zararına olan durumda tepki vermemek iğrençtir dedim,mesajdan da anlaşılıyor
Olcay'a iğrenç demem söz konusu değil,seviyorum da kendisini
Ha performansını uzun süredir beğenmiyorum,geçmişte yaptığı olumlu şeyler de şimdi Beşiktaş forması altında mücadele etmeme hakkını vermez ona
İyi oyun bile değil,pres dahi yapmıyor/yapamıyor
Kulağına küpe olacak bir şey lazımdı,daha güzel olabilirdi böyle oldu

Beşiktaş tribünü performansını beğenmeyip Baba Hakkıyı bile ıslıklamışken ve Baba Hakkı "Bu formayı bana taraftarlar giydirdi, onlar isterse çıkarırım" diye durumu ağırbaşlılık ve saygıyla karşılamışken Olcay'ın ders alıp azimle çalışması gerekir
O yüzden kimse utanıyorum,ayıp vs edebiyatına girmesin
Şahıslar ıslıklanır,protesto edilir beğenilmezse
Ne yapacak yoksa insanlar Olcay'ı stat çıkışı kenara çekip uzun süredir senin performansını hiç beğenmiyoruz mu diyecekler

Olcay'a dememiş ama tepki koymayanlara iğrenç demişsin, anladığım kadarıyla öbür tarafda tepki koyanlara iğrenç demiş.

İğrenç birşeyi görünce insanın midesi bulanır, her iki taraf birbirinin görüşlerini okuyunca, kusacak hale mi geliyor gerçekten?

Ben kendi adıma çok ayıplıyorum bu tür ifadeleri.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay'a dememiş ama tepki koymayanlara iğrenç demişsin, anladığım kadarıyla öbür tarafda tepki koyanlara iğrenç demiş.

İğrenç birşeyi görünce insanın midesi bulanır, her iki taraf birbirinin görüşlerini okuyunca, kusacak hale mi geliyor gerçekten?

Daha ağırları da yazıldı burada karşılıklı, hem savcı hem hakim oluyoruz aynı anda bir konuda, karşı tarafı dinlemeden etmeden ama dediğin gibi abi uçlarda gezinmenin kimseye faydası yok. Empati kurmak her açıdan daha faydalı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan umarım toparlar, şuan iyi gitmiyor maalesef  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Kişilere değil eylemsiz kalmasına iğrenç dedim yani duruma
Protestonun iğrenç olduğunu savunmasından kaynaklıydı zaten bu tepkim
Yoksa ortada iğrenç olan bir şey bir kimse yok

Çevrimdışı tangaz

sadece o değil olcay ve cenkde toparlamalı gg de öyle, takımda bu kadar sakat varken bu arkadaşlar taşın altına elini sokmalılar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhan, Cenk, Olcay, Kerim. Geçen sene 3 ü direk oynayan adamlardı diğeri de uzunca süre aldı, şu an takımda Talisca ve Caner'in de olmadığını düşünürsek bu adamların formsuzluğu uzun vadede takımı kötü etkileyecektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sadece o değil olcay ve cenkde toparlamalı gg de öyle, takımda bu kadar sakat varken bu arkadaşlar taşın altına elini sokmalılar
Sene başında konuştuğumuz yaş mevzusundan dolayı ortaya çıkan eksiklikler göze batmaya başladı GG ve İnler'de. GG üst düzey üç tane 90 dakikayı çıkaracak kondisyonda değil şu aşamada ikinci üçüncü maçta ayağını eline alır..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Feenrbahçe'de Lens 3 hafta oynayamayacakmış, 3 hafta bizim maçı da kapsayan bir süre.

Muhtemelen bize karşı da oynaması zor görünüyor yani.

Çevrimiçi Necmi

Şu Az Alkmar maçı doğal olarak hocayı sinirlendirmiş, fırça atmış sanırım. İyi de yapmış. Genel olarak mücadele eksikliğinden yakınmış. Ben 90 dk olarak izlemedim ama, bizim takımda böyle bir şeyin olacağına ihtimal vermiyordum. Olcay ve bir başka oyuncu için söyleyebilirsiniz ama genel olarak tüm takımda eğer vurdumduymazlık olduysa ilginç gerçekten. İyi mücadele edersek rahatlıkla götürebileceğimiz resmi maçlarda yenilmezlik serimiz var, umarım mücadelemizde eksiklik olmaz ve bu şekilde devam ederiz. 90 dk izleyenlerin bu konudaki görüşlerini merak ediyorum Olcay haricinde, çünkü kadromuz sonuçta altyapı kadrosu değildi ve 4 yedik.
nasıl değildi 8 tane alt yapı oyuncusu oynadı bırak sekizi 4 tane bile oynatsan takım çöker

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada Feenrbahçe'de Lens 3 hafta oynayamayacakmış, 3 hafta bizim maçı da kapsayan bir süre.

İsmayeeel?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

nasıl değildi 8 tane alt yapı oyuncusu oynadı bırak sekizi 4 tane bile oynatsan takım çöker
ilk 11 de 2 tane Altyapı oyuncusu vardı abi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Açık konuşmak gerekirse Cenk ve Olcay'dan fazla bir beklentim yok, Oğuzhan'dan beklentilerim çok fazla takımın lideri olmasını bekliyorum...

Çevrimdışı tangaz

Bugün gs.ye karşı oynayabilir die bi haber gördüm galiba. bence iyi senaryo şu olur gs maçına çıksın tekrar sakatlansın sezonu kapatsın  :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Tapatalkda sayfa 1903 :) Şampiyon Beşiktaş.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün gs.ye karşı oynayabilir die bi haber gördüm galiba. bence iyi senaryo şu olur gs maçına çıksın tekrar sakatlansın sezonu kapatsın  :bandit:
Murat abi biz böyle bir takım mıyız, oynasın bence şuan sallanarak oynadığımız ligde büyük favoriyiz; bir de takım formu üst düzeye çıkarsa hiç kimse bizi tutamaz  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Sene başında konuştuğumuz yaş mevzusundan dolayı ortaya çıkan eksiklikler göze batmaya başladı GG ve İnler'de. GG üst düzey üç tane 90 dakikayı çıkaracak kondisyonda değil şu aşamada ikinci üçüncü maçta ayağını eline alır..

Sorunları yaşla ilgili değil, ikisi de futbollarının olgun ve verimli yaşlarındalar.

En az 2-3 sene daha üst düzey de oynayacaklardır.

Bu 2 futbolcumuzun sorunu maç eksikleri, Gökhan İnler geçen senenin çoğunu boş geçirdi, Gökhan da Avrupa Şampiyonası'ndan sonra kaç ay ayağını topa sürmedi.

Bu 2 oyuncuyu idareli kullanmaya mecburuz, önümüzdeki Adana-Benfica-Başakşehir-Fenerbahçe-Kiev-Bursaspor maçlarında en fazla 4'ünde oynatmalıyız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan, Cenk, Olcay, Kerim. Geçen sene 3 ü direk oynayan adamlardı diğeri de uzunca süre aldı, şu an takımda Talisca ve Caner'in de olmadığını düşünürsek bu adamların formsuzluğu uzun vadede takımı kötü etkileyecektir.
  Serhat abi haklısın, özellikle Cenkten hiç umudum yok benim. çıplak gözle izledim sürekli giydirip durdum  :evillol:

Etiketler: