Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144464 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sorunları yaşla ilgili değil, ikisi de futbollarının olgun ve verimli yaşlarındalar.

En az 2-3 sene daha üst düzey de oynayacaklardır.

Bu 2 futbolcumuzun sorunu maç eksikleri, Gökhan İnler geçen senenin çoğunu boş geçirdi, Gökhan da Avrupa Şampiyonası'ndan sonra kaç ay ayağını topa sürmedi.

Bu 2 oyuncuyu idareli kullanmaya mecburuz, önümüzdeki Adana-Benfica-Başakşehir-Fenerbahçe-Kiev-Bursaspor maçlarında en fazla 4'ünde oynatmalıyız.
Gökhan İnler konusunda bu dediklerine katılıyorum ama Gökhan Gönül hazırlık kampı da geçirse ben üst üste üst düzey 3-4 maç kaldırabileceğini düşünmüyorum. Gökhan Gönül'ün kademesi iyi olmasına rağmen oyunda olduğu maçlarda neredeyse otoban yaptılar rakipler yürüyerek geçen adam gördüm bunuda sadece maç eksiğiyle anlatamayız, tempo ve mücadele artınca GG düşüyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugün gs.ye karşı oynayabilir die bi haber gördüm galiba. bence iyi senaryo şu olur gs maçına çıksın tekrar sakatlansın sezonu kapatsın  :bandit:

Öyle bir haber yok abi.

Klasik her derbi öncesi olduğu gibi müjdeli haberler yağıyor Fener'e :) : Ozan Tufan takımla antrenmana çıkmış, Volkan Şen de Galatasaray'a karşı oynayacak durumdaymış.

Lens Galatasaray'a karşı yok, Beşiktaş'a karşı zor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Öyle bir haber yok abi.

Klasik her derbi öncesi olduğu gibi müjdeli haberler yağıyor Fener'e :) : Ozan Tufan takımla antrenmana çıkmış, Volkan Şen de Galatasaray'a karşı oynayacak durumdaymış.

ozan tufan form tutana kadar minimum 15 20 gün geçer abi :D

Çevrimdışı Necmi

O gruptan çıkar büyük ihtimalle. 1 ay yok gibi düşünelim. Ben de Visca için senin gibi düşünüyorum araya Fener GS girer fiyat yükselir biz yine alamayız.
Afrika kupası yanlış bilmiyorsam 15-16 gün sürüyor zaten yani finale kadar çıkarsa bu kadar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ozan tufan form tutana kadar minimum 15 20 gün geçer abi :D
Bence bir an önce tutsun :) Adam sakatlandıktan sonra çıkışa geçtiler  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Afrika kupası yanlış bilmiyorsam 15-16 gün sürüyor zaten yani finale kadar çıkarsa bu kadar.

14 Ocak-5 Şubat arası.

Grupları zayıf gibi 2. olarak geçerler fakat çeyrek finalde işleri zor

Çevrimdışı ekrembaser

Gökhan İnler konusunda bu dediklerine katılıyorum ama Gökhan Gönül hazırlık kampı da geçirse ben üst üste üst düzey 3-4 maç kaldırabileceğini düşünmüyorum. Gökhan Gönül'ün kademesi iyi olmasına rağmen oyunda olduğu maçlarda neredeyse otoban yaptılar rakipler yürüyerek geçen adam gördüm bunuda sadece maç eksiğiyle anlatamayız, tempo ve mücadele artınca GG düşüyor..

Ama şöyle bi durum var Beşiktaş sağlık olarak g.gönülü gerçekten iyileştirdi milli maçta aldığı darbeyi eski Gökhan alsa dönüşü en az 3 haftaydı ben Gökhan'ın üst üste maçları kaldırabilecek duruma geldiğini düşünüyorum ancak performans olarak ne verir bilemem

Çevrimdışı Necmi

Fener'de öyle bişi yok, sadece bizdeki gibi zarar etmeme anlaşması var..
fener sattığı kadar bonservis verebiliyor. bizimle aynı anlaşma ve 4 yıl bildiğim kadar
bu sene geçtikten sonra 3 senesi daha var ve giderek zorlaşacak ve gelirleride düşüyor. Fenerin
durumu hiç iyi değil gs nin satma zorunluluğu yok ama onunda personel maaşı kulüp gelirinin %65 ini geçemez maddesi var bu noktada yüksek maaş ödemeleri işimize gelir. bu sene bile denkleştiremediler zaten büyük ihtimal
transfer yasağı alacaklar yada gitmeme yasağı resmen bunu bekliyorlar. @Serhat Akkaya

Çevrimdışı ekrembaser

Öyle bir haber yok abi.

Telegoldeki engin verel lens oynayabilir dedi duyun almış yoksa söylediğiniz gibi hiçbir resmî haber yok

Çevrimdışı Serhat Akkaya

fener sattığı kadar bonservis verebiliyor. bizimle aynı anlaşma ve 4 yıl bildiğim kadar
bu sene geçtikten sonra 3 senesi daha var ve giderek zorlaşacak ve gelirleride düşüyor. Fenerin
durumu hiç iyi değil gs nin satma zorunluluğu yok ama onunda personel maaşı kulüp gelirinin %65 ini geçemez maddesi var bu noktada yüksek maaş ödemeleri işimize gelir. bu sene bile denkleştiremediler zaten büyük ihtimal
transfer yasağı alacaklar yada gitmeme yasağı resmen bunu bekliyorlar. @Serhat Akkaya
Doğru abi haklısın bizdeki gibi değilde onlarda farklı bir uygulama var onu atlamışım GS gibi aklımda kalmış..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benfica maçı bilet fiyatları Ş.ligi aynı tarife: 1.  Kategori : 395TL
2.  Kategori : 365TL
3.  Kategori : 325TL
4.  Kategori : 300TL
5.  Kategori : 260TL
6.  Kategori : 220TL
7.  Kategori : 140TL
8.  Kategori : 130TL
VIP : 800TL
1903 A-E BLOK : 800TL
1903 B - D BLOK : 850TL
1903 C BLOK : 900TL

Çevrimdışı tuncaboylu

8. kategoriyi kaçırma bu sefer.  :tabe:

Çevrimdışı Necmi

Konu şu noktaya geliyor insanlara bu hizmeti sunuyorsan ortaya güzel bir yemek sunmak zorundasın, o yemek bozuk olursa homurdanma olur ama adama 10 euroluk yemek sunarsan beklentisi yüksek olmaz. Yoksa bilet fiyatları neden yüksek demedim ben, gayet normal arz değer dengesine göre.
iyide senin beğenmemen yemeğin kötü olduğu anlamı çıkartmaz herkesin damak tadına
uygun yemek üretemezler. Burda yemeklerini beğenmiyorsan beğendiğin başka restorana gidersin :naughty:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

8. kategoriyi kaçırma bu sefer.  :tabe:
maalesef bu Maça gelme şansım çok düşük Abi, Fener derbisine İnşallah  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu VIP ve 1903 lerin fiyatları cidden çok absürt ya.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu VIP ve 1903 lerin fiyatları cidden çok absürt ya.
Napoli maçında aslında seyirci rekoru olmalıydı, satışta olup satılmayan 60 civarı bilet vardı;maçta ise 35500 gibi bir seyirci vardı. Serhat abi saatleri geriye almamamızın etkisi olduğunu düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 15:44:04 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı tuncaboylu

@Necmi abi Galatasaray'ın anlaşmasında oyuncu maaşları 65 milyon euro'yu geçemez diye bir madde olduğunu söylüyordu yöneticileri.

Bana saçma gelmişti, euro olarak tam bir tutar belirtilmesi aklıma yatmamıştı.

Dediğin gibi %65'ini geçemez şeklinde olabilir, bunlar da "Gelirimiz 100 milyon euro, maaşları 65 milyon euro'ya düşürsek olur" diye hesapladılar sanırım.

Fakat bu euro'daki oynaklık onları bitirmiş olabilir, çünkü bu seneki gelirlerinin yayın geliri dışındakilerin hepsi TL'ye endeksli.

Yani eğer düşündüğümüz gibiyse, Galatasaray'ın UEFA'yla anlaşmasındaki taahhütü yerine getirmesi çok zor görünüyor.

Devre arası Sigthorsson'u geri gönderme planları yapmalarının sebebi de bu olabilir.

Çevrimdışı Necmi

Avrupanin para birimi Euro

Alman oyuncuya Euro üzerinden maas vermen normal

Ama yerli oyuncuya ne diye Euro uzerinden maas veriyosun ?

Mesela olcay 1.4 milyon € maas alıyor diyelim , Almanyada alacagi maksimum maas 500.000 € dur

E sen ne diye Bu kadar para veriyorsun ozaman , Sabitle TL üzerinden bir rakama

Adam orada siradan hayat yasayacakken burada Krallar gibi yaşıyor
senin mantıkla o zaman yurt dışına giden türklerede türk parası ödemeleri lazım
o nedenle hiç bir şey normal değil sen kullandığın para birimini ödersin Türk yada yabancı
farketmez burda çalıştırdığın yabancı işçiye euromu ödüyorsun. biriktirecekse kendi çevirir
biriktirir. Mantık arıyorsan mantığı budur. Aynı şartlarda çalışan iki insana farklı muamele
uygulayamazsın. Uygularsanda ikilik girer randıman alamazsın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Necmi abi Galatasaray'ın anlaşmasında oyuncu maaşları 65 milyon euro'yu geçemez diye bir madde olduğunu söylüyordu yöneticileri.

Bana saçma gelmişti, euro olarak tam bir tutar belirtilmesi aklıma yatmamıştı.

Dediğin gibi %65'ini geçemez şeklinde olabilir, bunlar da "Gelirimiz 100 milyon euro, maaşları 65 milyon euro'ya düşürsek olur" diye hesapladılar sanırım.

Fakat bu euro'daki oynaklık onları bitirmiş olabilir, çünkü bu seneki gelirlerinin yayın geliri dışındakilerin hepsi TL'ye endeksli.

Yani eğer düşündüğümüz gibiyse, Galatasaray'ın UEFA'yla anlaşmasındaki taahhütü yerine getirmesi çok zor görünüyor.

Devre arası Sigthorsson'u geri gönderme planları yapmalarının sebebi de bu olabilir.
Şu an sıcak para akışında büyük sıkıntı var, medyanın ve TFF nin bunlara destek olmasının arkasında da bu var. Yarın öbür gün kötü sonuçlar gelince taraftar da gitmeyince iyice kesilir sıcak para akışı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu an sıcak para akışında büyük sıkıntı var, medyanın ve TFF nin bunlara destek olmasının arkasında da bu var. Yarın öbür gün kötü sonuçlar gelince taraftar da gitmeyince iyice kesilir sıcak para akışı.

Kötü sonuçlar gelmeye başladı zaten, son 2 iç saha maçını kaybettiler.

Bu hafta Fenerbahçe'ye de yenilirlerse, Bursaspor maçında 8-10 bin kişi olur tribünde.

Ben yine de beraberlik işimize daha çok yarar diye düşünüyorum, biz de Adana'yı yenip keyfimize bakalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Fotomaç'ın yasağı ne oldu, devam ediyor mu?

Çevrimdışı Necmi

ben ironi yapıyorum. burası gariplikler ülkesi cevremdeki insanların gelir düzeylerini biliyorum ama gider düzeylerini topluyorum kafam almıyor. mesela 4-5 bin lira maaşlı 5 yıllık bir memur 300binlik arabaya biniyor yemese içmese zıçmasa o parayı toplayamaz ya da karı koca öğretmen olup 400binlik iki evi olup çocuğunu da özel okula yollayanlar yada bizim şirketten örnek vereyim asgari ücretle çalışıp 3-4 bin lira telefona para veren insan kaynıyor çevremde. bu ülke gerçekten çok garip...
Özalın sözünü hatırlatayım o zaman @tangaz
Benim memurum işini bilir demişti.
bu sözden sonra rüşvet yasallaştı.

Çevrimdışı Necmi

neden Necmi abi senin umudun mu var kerimden ?
umutsuzum diye çöpemi atayım.
Benim sistemime uymaması oyuncuyu kötü yapmaz
al pektemeği bana 4 yılda vermediği maç katkısını Başakşehire 3-5 maçda verdi.
Gençlerin boşa çıkardığı tosiç verdiği performansla geçen sene şampiyonluğun önemli oyuncularından oldu.
birine uymayan diğerine uymaz diye bir şey yok. Olcayı bıraksak renklilerin en önemli oyuncularından biri
olur mesela. Çok istiyorlarsa bedelinide öderler Kerim gözden çıkarılmaz biz oyuncu satabiliyorsak
bu artık oyuncularımıza değer verdiğimiz için oluyor. Bir oyuncu senin için ne kadar değerliyse rakip içinde
o kadar ederi vardır. mesela sosaya kim 8 verir ama biz satmayız bizim için değerli oyuncu diye bastırdığımız
için milan içinde değerli oldu. O parayı verdiler. @Mehmet Ali C.
o nedenle oyuncuyu sürekli gömmek bize bu açıdanda zarar veriyor. tolga ülkenin en iyi 5 kalecisi içindedir
ama satmaya kalksak para etmez bir kuruş vermezler biliyorlar Beşiktaş taraftarı gömdü onu Beşiktaş el mecbur elden çıkaracak. yada oturtup maaşını ödeyecek.

Çevrimdışı sozkul

Kişilere değil eylemsiz kalmasına iğrenç dedim yani duruma
Protestonun iğrenç olduğunu savunmasından kaynaklıydı zaten bu tepkim
Yoksa ortada iğrenç olan bir şey bir kimse yok

İğrenç olan bir durumda yok, kimseye uymak değilsinki cevap verirken, adam demiş hata etmiş sende katılmıyorum deyip geçebilirsin anlamında söylüyorum. Yani o dedide bende dedim kısmına daha çok takıldım ben, söylediklerin yazdıkların seni tanımlar tarif eder, karşı tarafın senin nasıl tarif edileciğine etki etmesine hiç izin vermesen daha iyi olur demek istiyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

umutsuzum diye çöpemi atayım.
Benim sistemime uymaması oyuncuyu kötü yapmaz
al pektemeği bana 4 yılda vermediği maç katkısını Başakşehire 3-5 maçda verdi.
Gençlerin boşa çıkardığı tosiç verdiği performansla geçen sene şampiyonluğun önemli oyuncularından oldu.
birine uymayan diğerine uymaz diye bir şey yok. Olcayı bıraksak renklilerin en önemli oyuncularından biri
olur mesela. Çok istiyorlarsa bedelinide öderler Kerim gözden çıkarılmaz biz oyuncu satabiliyorsak
bu artık oyuncularımıza değer verdiğimiz için oluyor. Bir oyuncu senin için ne kadar değerliyse rakip içinde
o kadar ederi vardır. mesela sosaya kim 8 verir ama biz satmayız bizim için değerli oyuncu diye bastırdığımız
için milan içinde değerli oldu. O parayı verdiler. @Mehmet Ali C.
o nedenle oyuncuyu sürekli gömmek bize bu açıdanda zarar veriyor. tolga ülkenin en iyi 5 kalecisi içindedir
ama satmaya kalksak para etmez bir kuruş vermezler biliyorlar Beşiktaş taraftarı gömdü onu Beşiktaş el mecbur elden çıkaracak. yada oturtup maaşını ödeyecek.
Abi son cümlene çocuklar bile güler ya :) Biz gömmesek şu an kalemizde hala bu adamı izliyor olurduk bunu niye dile getirmiyorsun :)
Zaten diğer kulüpler  de sosyal medyayı takip edip kime gömüyorlar kime gömmüyorlar diye takip edip ona göre bonservis öneriyorlar :) Cidden bizden çok ayrı bir dünyada yaşıyorsun. Türkiye liginde üç büyüklerden diğerine bonservisiyle ile giden bir tane adam söylesene son zamanlarda, onu geçtim daha alt kademedeki takımlara?
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 16:20:37 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Etiketler: