Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144871 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu arada mehmet ekici nin sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş ve
ts adamla yeni sözleşme imzalamak istemiş bu da süre istemiş
olurda imzalamazsa bilin bakalım sene sonu hangi takıma gider ??

siirt jetpaspor  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

fiziksel performans olarak lafım yok ama.benim nazarımda tercih hataları kabul edilebilir gibi değil Murat abi özellikle deplasmandaki Benfica ve Napoli maçlarında ettiğim küfürleri son birkaç senede etmemişimdir  :evillol:

tercih hataları yaptığı doğru ama hücum anlamında da mevcut koşullarda takımın en efektif oyuncusu gibi duruyor aslında böyle düşününce hücum gücümüzün kötü olduğu sonucuna da varılabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı alimm

bu arada mehmet ekici nin sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş ve
ts adamla yeni sözleşme imzalamak istemiş bu da süre istemiş
olurda imzalamazsa bilin bakalım sene sonu hangi takıma gider ??
tabi ki de beşiktaş  :ishock: :ishock: :ishock:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

hayır
doğru yanıt İbriktepespor olacaktı

aslında ilk aklıma gelen iki takımdan biri oydu diğeri de çatladıkapıspordu ama nedense onları seçmedim
ilk akla gelen doğrudur teoremi bir kere daha kanıtlanmış oldu...
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 13:11:37 tangaz ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada Burak büyük ihtimalle gelecek 3-4 aylığına kiralık. Sanırım Çin ligi bitti, öbür yandan Abou 1 ay kadar yok Afrika Kupası sebebiyle hal böyleyken bütün taşlar yerine oturuyor, yönetimden sürpriz bir hamle gelmezse.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bu arada Burak büyük ihtimalle gelecek 3-4 aylığına kiralık. Sanırım Çin ligi bitti, öbür yandan Abou 1 ay kadar yok Afrika Kupası sebebiyle hal böyleyken bütün taşlar yerine oturuyor, yönetimden sürpriz bir hamle gelmezse.

çin de sanırım 2 ay ara varmış die haberler vardı bugün ee burada da devre arasına daha 1,5 ay var sonra ara falan derken 2 ayı geçecek orada da kamptı ligdi falan start alacak adamlar 3-4 aylığına bıraksalar orada ligin ilk yarısını kaçırır. oturmayan şeyler oluyor gibi ama ben devre arası ve yarım sezon gelecekse karşı çıkmam...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çin de sanırım 2 ay ara varmış die haberler vardı bugün ee burada da devre arasına daha 1,5 ay var sonra ara falan derken 2 ayı geçecek orada da kamptı ligdi falan start alacak adamlar 3-4 aylığına bıraksalar orada ligin ilk yarısını kaçırır. oturmayan şeyler oluyor gibi ama ben devre arası ve yarım sezon gelecekse karşı çıkmam...
Sezon mart ayı başında başlıyor, dediğin gibi 2-3 aylık göndermez normal olarak yarım sezon olabilir yoksa 2-3 aylık anlam veremedim transferin özelinde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

bu mevsimde mi, kaz dağlarını severim 2 3 kere gittim. Bizim yazlığın orada ayrıca İzmir'e 210 km civarı  :D

Asıl bu mevsimde gidicen bomboş mis gibi hava ohhh  :D

Çevrimdışı tangaz

Sezon mart ayı başında başlıyor, dediğin gibi 2-3 aylık göndermez normal olarak yarım sezon olabilir yoksa 2-3 aylık anlam veremedim transferin özelinde.

devre arası yarım sezon için mantıklı hamle olur ligi biliyor belirli bi seviyesi var sürprizi kovalayacak lüksümüz yok. gelsin aynı nobrenin fenerde yaptığı gibi yarım sezonda 12-13 tane sıkıştırsın gitsin şampiyonluk kutlamalarına katılmasa da olur  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de oturmuyor.

Çin ligi Şubat ayında başlıyor, biz Burak'ı kiralarsak en iyi ihtimal ara transfer dönemi başlayınca kiralayabiliyoruz. O da Ocak 4 demek.

Ligin 2. yarısı başlıyor 7 Ocak'ta başlıyor.

Biz bu adamı Mayıs sonuna kadar kiralasak, mevcut takımı ilk 15 hafta faydalanamayacak.

Nasıl iş bu?

Çevrimdışı panic13

devre arası yarım sezon için mantıklı hamle olur ligi biliyor belirli bi seviyesi var sürprizi kovalayacak lüksümüz yok. gelsin aynı nobrenin fenerde yaptığı gibi yarım sezonda 12-13 tane sıkıştırsın gitsin şampiyonluk kutlamalarına katılmasa da olur  :D

"Hırsız" diye bağırdığımız ve nitelediğimiz bir adama siyah beyaz formayı giydirmek??

bu arada Burak koyu Beşiktaşlıdır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

"Hırsız" diye bağırdığımız ve nitelediğimiz bir adama siyah beyaz formayı giydirmek??

bu arada Burak koyu Beşiktaşlıdır.

babadan koyu beşiktaşlıydı ama koyuluğu kalmamıştır bence

+ tesislerde şunları şunları yaptı denilen quaresmayı aldık burak da gelir yuvama ait olduğum yere döndüğüm için çok mutluyum der formayı öper ilk maçta da 2 gol atar unutulur gider  :)

this is turkey
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 13:27:14 tangaz ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burak bir yana devre arasında kanat ve forvet transferi şart, hadi ikisi birden zor olursa hem kanatta hem forvette oynayabilecek bir adam şart oğlu şart, Abou'nun Afrika kupası durumu Cenk'in mevcut form durumu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Burak tramplen atlama,kule atlama gibi yeni sporlarda şansını deneyebilir

Çevrimdışı benyv-

Şu Az Alkmar maçı doğal olarak hocayı sinirlendirmiş, fırça atmış sanırım. İyi de yapmış. Genel olarak mücadele eksikliğinden yakınmış. Ben 90 dk olarak izlemedim ama, bizim takımda böyle bir şeyin olacağına ihtimal vermiyordum. Olcay ve bir başka oyuncu için söyleyebilirsiniz ama genel olarak tüm takımda eğer vurdumduymazlık olduysa ilginç gerçekten. İyi mücadele edersek rahatlıkla götürebileceğimiz resmi maçlarda yenilmezlik serimiz var, umarım mücadelemizde eksiklik olmaz ve bu şekilde devam ederiz. 90 dk izleyenlerin bu konudaki görüşlerini merak ediyorum Olcay haricinde, çünkü kadromuz sonuçta altyapı kadrosu değildi ve 4 yedik. 

Çevrimdışı Bishamon

Hırsız'ı falan bırakın ne kadar para varsa Modeste'ye yatırın  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu Az Alkmar maçı doğal olarak hocayı sinirlendirmiş, fırça atmış sanırım. İyi de yapmış. Genel olarak mücadele eksikliğinden yakınmış. Ben 90 dk olarak izlemedim ama, bizim takımda böyle bir şeyin olacağına ihtimal vermiyordum. Olcay ve bir başka oyuncu için söyleyebilirsiniz ama genel olarak tüm takımda eğer vurdumduymazlık olduysa ilginç gerçekten. İyi mücadele edersek rahatlıkla götürebileceğimiz resmi maçlarda yenilmezlik serimiz var, umarım mücadelemizde eksiklik olmaz ve bu şekilde devam ederiz. 90 dk izleyenlerin bu konudaki görüşlerini merak ediyorum Olcay haricinde, çünkü kadromuz sonuçta altyapı kadrosu değildi ve 4 yedik.
Genel olarak bir vurdumduymazlık vardı takımda, öylesine gelmiş gibiydiler çünkü AZ top filan oynamadı, ama Olcay ekstra vurdumduymazdı, takımın hepsini gömmek istemedim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Başarı diye tanımladığınız şeyler arttıkça kibir ve tahammülsüzlük eşiği de artacak. Sahip olduğunuz ve öne çıkardığınız değerler manzumeleri birer birer kaybolacak ki büyük bölümü zaten yok oldu. Bunu daha önce de yazmıştım. Yeniden hatırlatmak istedim. 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başarı diye tanımladığınız şeyler arttıkça kibir ve tahammülsüzlük eşiği de artacak. Sahip olduğunuz ve öne çıkardığınız değerler manzumeleri birer birer kaybolacak ki büyük bölümü zaten yok oldu. Bunu daha önce de yazmıştım. Yeniden hatırlatmak istedim.
Çoğu kişi katılmayacak ama müşteri ve verilen hizmet karşılığında ilerde bu tip şeyler olması gayet normal bence. Hem Avrupa standardında bilet fiyatı sunacaksın hem de hiç tepki olmamasını bekleyeceksin. Aldığı ampül 3 ay yerine 2 ay dayandı diye ortalığı ayağa kaldıran bir nesil var sahadaki adama neler yapmaz
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Burak bir yana devre arasında kanat ve forvet transferi şart, hadi ikisi birden zor olursa hem kanatta hem forvette oynayabilecek bir adam şart oğlu şart, Abou'nun Afrika kupası durumu Cenk'in mevcut form durumu..
Şimdi baktım Gabon,Burkina Faso, Guinea- Bissau var grubunda. Grupta elenirse 22 Ocak ta döner. Dönünce ne olacak diye soru soracaksın şimdi sen. Ona vereceğim cevap hep birlikte bekliyoruz golleri sıralamasını. Visca içinde fazla ümitlenmeyelim çok para isterler bizde vermeyiz. Pazarlık yapacaksak başkan şimdiden başlasın transfer döneminin sonuna anca yetişiyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çoğu kişi katılmayacak ama müşteri ve verilen hizmet karşılığında ilerde bu tip şeyler olması gayet normal bence. Hem Avrupa standardında bilet fiyatı sunacaksın hem de hiç tepki olmamasını bekleyeceksin. Aldığı ampül 3 ay yerine 2 ay dayandı diye ortalığı ayağa kaldıran bir nesil var sahadaki adama neler yapmaz
Avrupa standartimi :alala:

Avrupa da kale arkasi biletlerini 10 ila 20 € ya satisa sunuyorlar abi

Turk hesabi yapıp 3 katlamayin hemen

Simdi orada 2.000 € maas alıyorsun 20 € bilet parasi oduyorsun

Sen burada 2.000 Tl alip 90 Tl bilet parasi oduyorsun

Bu şekilde gelire gore hesap yaparsak Avrupalidan 4-5 misli daha fazla para oduyoruz bilete :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 13:41:30 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şimdi baktım Gabon,Burkina Faso, Guinea- Bissau var grubunda. Grupta elenirse 22 Ocak ta döner. Dönünce ne olacak diye soru soracaksın şimdi sen. Ona vereceğim cevap hep birlikte bekliyoruz golleri sıralamasını. Visca içinde fazla ümitlenmeyelim çok para isterler bizde vermeyiz. Pazarlık yapacaksak başkan şimdiden başlasın transfer döneminin sonuna anca yetişiyor.
O gruptan çıkar büyük ihtimalle. 1 ay yok gibi düşünelim. Ben de Visca için senin gibi düşünüyorum araya Fener GS girer fiyat yükselir biz yine alamayız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Avrupa standartimi :alala:

Avrupa da kale arkasi biletlerini 10 ila 20 € ya satisa sunuyorlar abi

Turk hesabi yapıp 3 katlamayin hemen

Simdi orada 2.000 € maas alıyorsun 20 € bilet parasi oduyorsun

Sen burada 2.000 Tl alip 90 Tl bilet parasi oduyorsun

Bu şekilde gelire gire hesap yaparsak Avrupalidan 4-5 misli daha fazla para oduyoruz bilete :busted_cop:
O kadar da vurmak istemedim Yunus :) Yoksa farkındayım Bilet fiyatlarının bu minvalde yüksek olduğunun özellikle ortalama gelirle kıyaslayacak olursak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O gruptan çıkar büyük ihtimalle. 1 ay yok gibi düşünelim. Ben de Visca için senin gibi düşünüyorum araya Fener GS girer fiyat yükselir biz yine alamayız.
Bizim elimizde , Abdullah Avcinin cok.istediği Pektemek ve Kerim kozu var ama :alala:

Ayrica Fb ve Gs nereden cikarip verecekler o 8 milyon € yu ??
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: