Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145010 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ondan sonra da istikrar sürsün edebiyatı, best seller
Delilik resmen abi

Adam 2.500 TL maas alıyor 70.000 Tl lik arabaya biniyor ulan senin neyine 70.000 Tl lik araba

Daha bunun kaskosu var , sigortası var , masrafi carti curtu var

Al 25-30.000 Tl lik 5-6 yasinda guzel bir araba 2 sene 3 sene bin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Avrupanin para birimi Euro

Alman oyuncuya Euro üzerinden maas vermen normal

Ama yerli oyuncuya ne diye Euro uzerinden maas veriyosun ?

Mesela olcay 1.4 milyon € maas alıyor diyelim , Almanyada alacagi maksimum maas 500.000 € dur

E sen ne diye Bu kadar para veriyorsun ozaman , Sabitle TL üzerinden bir rakama

Adam orada siradan hayat yasayacakken burada Krallar gibi yaşıyor

Oyuncu maaşlarını belirleyen de arz talep ilişkisi, ekonominin temel ilkesi.

Sen Olcay'a 500 bin euro önerirsen, Trabzon 1 milyon önerir; adam da gider.

İkinci ligdeki takımlar bile 400-500 bin euro maaş veriyor artık.

Senin buna direncin bir yere kadar olabiliyor.

Beğenmediğimiz İsmail bile 1.750 milyon euro maaşlık teklif alıyor işte.

Yerli oyunculara euro değil TL verme olayına gelirsek:

Takımda yerli oyuncu mu kaldı sanki de, onların aldığı maaşlara takılıyoruz?

Yerli statüsünde oynayan Caner-Gökhan İnler bile yabancı takımlardan geldiler.

Zaten Olcay'a 1.4 milyon euro önermezsen, 4.5 milyon TL önereceksin. Bu da seni sadece paranın değer kaybına karşı korur sene içinde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yok dostum bilet fiyatları pahalı bunu aracı olana değil olmayana göre endekslemek gerekiyor.
ama bu kulübün suçu değil ülke şartlarıyla alakalı bir durum bunda bilet pahalı diye kulübü suçlamak yerine
maaş karşılığı alım gücü yetersizliği için suçlanması gereken sistemdir. Türk insanını öyle duruma soktularki artık
sinemaya gitmek lüks oldu. düşün iki lig iki avrupa maçı bir aya girebiliyor buda en düşük bilet olarak 500 liranın
çıkması demek bunu zorlanmadan verecek kaç kişi var bu ülkede.
tabi gitmek zorunda değilsin ama buda gönül işte hepimiz zamanında yaşadık bunları insan kendine kızıyor o maça giremediği
zaman bu ülkede çalışanların çoğunluğu askeri ücretle çalışıyor. olmasa bile bir aile düşün baba 2-3 çocuklu
şimdi bunlar maça gitmek isteyecek kaç baba bunu karşılayabilir evlada yok demek kolaymı.
Haklısın abi, şu an kredi ödüyorum mesela ve ilk kestiğim şey sinema v.b aktiviteler oldu, Kitap almak bile büyük lüks benim için şu an. Seneye kombineyi yenilemek için şimdiden para atıyorum kenara ufak ufak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

ben başakşehirin bu takası kabul edeceğini sanmam. takas olmaksızın 8 isterler sonra pektemek için 400 kerim için 600 önerirler bize  :bandit:
kerim + pektemek başak için çok cazip teklif bu iş bizim için zararlı
kerimin bonservisi verilmez kiralık olarak düşünülürse ancak yapılır. onun
dışında mantıksız bir iş olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tribünde öyle aşırı şekilde çoluk çocuk filan yoktu gayet aileleriyle gelmiş insanlar vardı, nerden çıktı bu çoluk çocuk muhabbeti cidden anlamıyorum. Olcay özelinde maçta ıslıklamadım ama tekrar ve tekrar söylüyorum o forma altında Şeref Bey stadına çıkan hiç bir kimsenin mücadele etmemesinin açıklaması yoktur. Baba Hakkı'nın futbolculuğu nasıl bıraktığını anlatmama gerek yok sanırım hepiniz biliyorsunuz.. Bu taraftar Baba Hakkı'yı protesto etmiş Olcay kim? (Olayın doğruluğunu değil durumunu anlatmak için kullandım)

Çoluk çocuktan bahsetmedim ben yalnız, genel bir tespit yaptım Türk insanına ve özellikle yeni nesile.

Dediğim gibi, hazırlık maçına fazla para verdiği için tepki göstermedi bu insanlar.

Maç bedava olsaydı da göstereceklerdi aynı tepkiyi.

Oyuncu maaşlarını belirleyen de arz talep ilişkisi, ekonominin temel ilkesi.

Sen Olcay'a 500 bin euro önerirsen, Trabzon 1 milyon önerir; adam da gider.

İkinci ligdeki takımlar bile 400-500 bin euro maaş veriyor artık.

Senin buna direncin bir yere kadar olabiliyor.

Beğenmediğimiz İsmail bile 1.750 milyon euro maaşlık teklif alıyor işte.

Yerli oyunculara euro değil TL verme olayına gelirsek:

Takımda yerli oyuncu mu kaldı sanki de, onların aldığı maaşlara takılıyoruz?

Yerli statüsünde oynayan Caner-Gökhan İnler bile yabancı takımlardan geldiler.

Zaten Olcay'a 1.4 milyon euro önermezsen, 4.5 milyon TL önereceksin. Bu da seni sadece paranın değer kaybına karşı korur sene içinde.
İşte bende diyorumki bu sistemi ilk getiren adami bulup odunla döveceksin , sonra bütün kulüpler toplanıp bu konuda ortak bir karar alacak , Kulüpler birligi ne diye var ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

neden Necmi abi senin umudun mu var kerimden ?

Çevrimdışı Necmi

Visca bizim için biçilmiş kaftan skorer kanat oyuncusu ve oyun disiplini epey yüksek Q7'ye bağımlılığımızın düşeceğini de düşünürsek kesinlikle almalıyız Serhat abi Fb gs'ye kaptırılmaması gereken bir adam.
visca uefaya kalırsak kullanamayacağımız bir oyuncu elemelerde son maçı oynamıştı başak
grup öncesi son elemeyi oynayan oyuncu bir daha uefada oynayamıyor bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çoluk çocuktan bahsetmedim ben yalnız, genel bir tespit yaptım Türk insanına ve özellikle yeni nesile.

Dediğim gibi, hazırlık maçına fazla para verdiği için tepki göstermedi bu insanlar.

Maç bedava olsaydı da göstereceklerdi aynı tepkiyi.
Biraz birikmişliğin etkisi oldu Olcay üzerinde :) Bir de üstüne ard arda yenilen goller gelince fatura Olcay'a patladı :) Ama şundan eminim o maçta elli tane top kaptırsa ama koşup mücadele etseydi bir kişi bile ıslıklamazdı ki o maçtan çok daha kötü oynayıp delicesine mücadele ettiği maçlar vardı canlı şahit olduğum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada adana 5.kategori misafir bileti açmış 194 tl gerçekten çok yüksek resmen kazıklıyorlar.

Çevrimdışı Tolga

Fener verir ama GS'ı bilemem, onlar zaten bitmiş durumda maaşları bile ödeyemiyorlar.
Fb de alamaz. Oyuncu satmadan oyuncu transfer edemiyorlar çünkü. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

"Hırsız" diye bağırdığımız ve nitelediğimiz bir adama siyah beyaz formayı giydirmek??

bu arada Burak koyu Beşiktaşlıdır.
Ozel olarak almatyye gidip tribunden anaavrat sovmuslugum vardir. Bireysel kufurdur. Organize edilen kufurler ruscaydi, tarafimdan organze olmus olabilir olmayabilir.

Bu adam alinir mi ya. Hocaya birakilmasin bu transfer isi.

Neyse ben hemen su isten siyrilayim.

Kufur ettim ama bir sor neden ettim
Cok pismanim, kandirildim. Fetocu dediler kufuru bastim hadi ben safim, burak cikip deseydi ben fetocu degilim, diye
Cok cok pismanim
 Kandirildim
Bu yazi da montejj

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu arada adana 5.kategori misafir bileti açmış 194 tl gerçekten çok yüksek resmen kazıklıyorlar.
Bunu biz de yapalım diyorum ama nedense aynı fiyattan veriyoruz. Misafir tribününe gelecek adam elini cebine atacak. Hem azgın taraftar profili düşmüş olur hem de daha fazla para kazanırız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

dediklerin doğru ama adamlar büyüklerden oyuncu alacakları zaman 300-500 bin ancak veriyorlar mp için 400 bin önerdikleri söylentileri var... mevcut formları ile de pektemek ve kerim zaten 500eryüzbinlik oyuncular.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Harbiden adam sanki Avrupa'da yaşıyor :) 2 ay öncesine göre tüm yerli oyuncuların maaşlarına %10 zam geldi şu anda :) Oturdukları yerden zam aldılar ve almaya devam ediyorlar :)
Aynen oyle abi

Madem Tl üzerinden veremiyorsun ozaman Euroyu atıyorum 3 Tl üzerinden sabitle boylece Euro yukseldiginde Bedavadan fazla para almasin

Çevrimdışı mylife1903

visca uefaya kalırsak kullanamayacağımız bir oyuncu elemelerde son maçı oynamıştı başak
grup öncesi son elemeyi oynayan oyuncu bir daha uefada oynayamıyor bildiğim kadarıyla
Abi galiba ceyrek finalde oynayabiliyor eger onelemeyi gecemediyse. Bakmak lazim kara kapliya

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte bende diyorumki bu sistemi ilk getiren adami bulup odunla döveceksin , sonra bütün kulüpler toplanıp bu konuda ortak bir karar alacak , Kulüpler birligi ne diye var ?

Galatasaray getirmişti yanlış hatırlamıyorsam, 1992'li yıllardaydı.

Yapacak bir şey yok, tüm kulüpler anlaşıp ortak hareket etmezse bu sistemin değişmesine imkan yok.

Onların da hareket edeceği yok, birisi İsmail'i Beşiktaş'tan kaptım" diye şov yapıyor, öteki "Serdar Aziz'i Beşiktaş'a kaptırmadım" diye caka satıyor.

Sonra "Riva'yı satmazsak borçları ödeyemeyiz", "50 milyon euro harcasam kulüp batardı, 60 harcadım" demeçlerini okuruz.

Çevrimdışı Necmi

Fener , Sosa icin teklif yapacakmış hic hosuma gitmedi bu :s20: :s20:

10 numaraya ihtiyaçları var , Sosa da onlara faydali olur :akuma:
hangi parayla alacakmış geçeceksin onu gidersede gider
çok önemli değil milanda oynamayanın bu kadar sorunlu renklide oynayacağına inanıyormusunuz
o takım çok sorunlu o sorunun içine girsinde görsün hiç dert değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ozel olarak almatyye gidip tribunden anaavrat sovmuslugum vardir. Bireysel kufurdur. Organize edilen kufurler ruscaydi, tarafimdan organze olmus olabilir olmayabilir.

Bu adam alinir mi ya. Hocaya birakilmasin bu transfer isi.

Neyse ben hemen su isten siyrilayim.

Kufur ettim ama bir sor neden ettim
Cok pismanim, kandirildim. Fetocu dediler kufuru bastim hadi ben safim, burak cikip deseydi ben fetocu degilim, diye
Cok cok pismanim
 Kandirildim
Bu yazi da montejj

Yatağa yansımadıysa sorun yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yatağa yansımadıysa sorun yok.
söz konusu mylife ise o konunun araştırılması gerekir  :alala:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi galiba ceyrek finalde oynayabiliyor eger onelemeyi gecemediyse. Bakmak lazim kara kapliya
Abi, gruptan çıkacağımız için sıkıntı yok  :evillol: Viscayı almak lazım. kanat ihtiyacımız elzem.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hangi parayla alacakmış geçeceksin onu gidersede gider
çok önemli değil milanda oynamayanın bu kadar sorunlu renklide oynayacağına inanıyormusunuz
o takım çok sorunlu o sorunun içine girsinde görsün hiç dert değil.
adamda ayrı bir cins Necmi abi, ülkede güvenlik yok diye ayrılıyorsun 6 ay sonra geri dönüyorsun. Bu haberin doğru olma ihtimali çok düşük.

Çevrimdışı tangaz

türklere tl yabancılara dövizle maaş olmaz. şimdi şirketlere yabancı personel alınsa adam gelse dolarla maaş alsa senle aynı işi yapsa mesela bir makinayı kullanan 2 operatörden birisiniz adam son 1 haftada sana %10 çaksa nasıl hissedersiniz???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunu biz de yapalım diyorum ama nedense aynı fiyattan veriyoruz. Misafir tribününe gelecek adam elini cebine atacak. Hem azgın taraftar profili düşmüş olur hem de daha fazla para kazanırız.

Yalnız Adanaspor'un bundaki amacı, 300-400 bin TL para kazanmak.

Senin diğer büyüklere yapman manasız olur, aynısını sana da yaparlar çünkü.

Şimdi bunu önerenler de, sıra  Saraçoğlu'na gitmeye geldiğinde 250 TL'lik bilet fiyatını görünce yönetime sallamaya başlar.

Benim kıl olduğum nokta, Trabzonspor taraftarı burada maça gelebilirken bizim taraftarın orada maça gidemeyecek olmamız.

Ben çocukken senelerce İstanbul'daki derbi maçlarda Trabzonspor taraftarına stadın yarısı verilirdi, ama deplasmana bir tane seyirci gidemezdi.

Bu kadar saçma bir ayrımcılık görmedim ben.

Çevrimdışı Bishamon

Bizde yeni açıkla aynı fiyatta oluyor.Burada ise muadili olan yan taraftan 32 lira fazla.Zaten Adanalılara uygulanan 162 TL bile çok fazla.Sanki Emirates'te maç izliyorsun.Çürümeye yüz tutmuş statta 162 TL'lik fiyat uygulamak hemde Adana gibi gelir düzeyi fazla yüksek olmayan bir şehir için saçmalığın daniskası.

Etiketler: