Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144911 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim elimizde , Abdullah Avcinin cok.istediği Pektemek ve Kerim kozu var ama :alala:

Ayrica Fb ve Gs nereden cikarip verecekler o 8 milyon € yu ??
Fener verir ama GS'ı bilemem, onlar zaten bitmiş durumda maaşları bile ödeyemiyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Bunu X oyuncu veya durum özelinde değil, değişimin etkileri üzerine yazıyorum. @Serhat Akkaya Bu durumun olumlu ve olumsuz yanları da var. Fakat bizim gibi topluluklarda genelde kantarın negatif tarafı ağır basıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O kadar da vurmak istemedim Yunus :) Yoksa farkındayım Bilet fiyatlarının bu minvalde yüksek olduğunun özellikle ortalama gelirle kıyaslayacak olursak.
Yerli oyunculara Döviz bazinda Ödeme yapmak cok saçma

Bu duzeni kim getirdiyse odunla döveceksin onu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

O gruptan çıkar büyük ihtimalle. 1 ay yok gibi düşünelim. Ben de Visca için senin gibi düşünüyorum araya Fener GS girer fiyat yükselir biz yine alamayız.
Bilemiyorum hiç izlemedim bu takımları belki Atalay izlemiştir. Temennimiz elenmeleri yönünde. Visca için eli en güçlü olan biziz belki gs zaten ceza alacaz ya herro ya merro diyebilir. Bizde asla istedikleri fiyatlara çıkmayız. Biz çıktık diyelim mustafa pektemek ve kerim alacağından vazgeçmez.

Çevrimdışı tangaz

O kadar da vurmak istemedim Yunus :) Yoksa farkındayım Bilet fiyatlarının bu minvalde yüksek olduğunun özellikle ortalama gelirle kıyaslayacak olursak.

beyler abartmayın vatandaşın alım gücü yüksek herkesde 3bin tl.lik telefonlar 100bin ve üzeri arabalar var sonra peynir zeytin ucuz et desen hem bol hem ucuz nankörlük etmeyelim derim kısaca biletler gayet ucuz böyle bakınca :bandit:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Quaresma'nın Beşiktaş performansı değerlendirilirken büyük bi' yanılsama oluşuyor. Keza aynısı Oğuzhan'ın milli takım performansı için de geçerli. Kendi oyun pratiğinde değerli bir ismin işleri ne kadar kolaylaştırdığı ve çevresindekilerin işlerini aynı oranda nasıl zorlaştırdığı ıskalanıyor. Birinin oyununu basitleştirdiğinde var olan etkisi; diğerinin basitliği aldığı rol ile takımın oyun pratiğinde nasıl üstlendiği gayet net bir şekilde ortada.
kesinlikle çok güzel bir detaya değinmişsin @atalay
insanlara bunu anlatamıyoruz

Fener verir ama GS'ı bilemem, onlar zaten bitmiş durumda maaşları bile ödeyemiyorlar.
Onlarda veremez , Ffp sikintisi var

En fazla kiralik oyuncu alabilirler , 8 milyon € dan bahsediyoruz

Çevrimdışı tuncaboylu

Avrupa standartimi :alala:

Avrupa da kale arkasi biletlerini 10 ila 20 € ya satisa sunuyorlar abi

Turk hesabi yapıp 3 katlamayin hemen

Simdi orada 2.000 € maas alıyorsun 20 € bilet parasi oduyorsun

Sen burada 2.000 Tl alip 90 Tl bilet parasi oduyorsun

Bu şekilde gelire gore hesap yaparsak Avrupalidan 4-5 misli daha fazla para oduyoruz bilete :busted_cop:

Maç bileti fiyatı muhabbetini bırakmak lazım artık.

Stad doluyorsa veya tüm biletler satılıyorsa fiyat makuldür, çok uzatmaya gerek yok bu konuyu.

Bu ekmek ya da temel ihtiyaç maddesi değil, halkın bütünün gelir düzeyine göre bilet fiyatı belirlenmez.

Maç biletlerinin fiyatını belirleyen talep sayısıdır.

Ayrıca Avrupa'daki büyük liglerde yok öyle 10-20 euro'ya şampiyonluğa oynayan takımın maç bileti.

Dortmund örneği veriliyor, eğer bedensel engelli indirimin yoksa kale arkası ayakta(Evet, koltuk yok) maç bileti 30 eruo'dan aşağı değil. Münüih ve Schalke maçlarında 40 euro'ya bile yok.

Ayrıca aldığın futbolculara Avrupa'da aldıklarını, hatta fazlasını ödüyorsun.

"Ben bilete 30 lira vereyim, ama Mario Gomez gelsin" anlayışı mantıksız.

Gomez tercihini yaparken "Türkiye'de insanların maaşları düşük, orada 3.5 milyon euro değil 5 milyon TL alsam bana yeter" diyerek gelmiyor.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 13:50:21 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

cinconun verebilitesi daha güçlü halen, fener antlaşma gereği satmadan alamıyor değilmiydi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yerli oyunculara Döviz bazinda Ödeme yapmak cok saçma

Bu duzeni kim getirdiyse odunla döveceksin onu
Harbiden adam sanki Avrupa'da yaşıyor :) 2 ay öncesine göre tüm yerli oyuncuların maaşlarına %10 zam geldi şu anda :) Oturdukları yerden zam aldılar ve almaya devam ediyorlar :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

cinconun verebilitesi daha güçlü halen, fener antlaşma gereği satmadan alamıyor değilmiydi?
Fener'de öyle bişi yok, sadece bizdeki gibi zarar etmeme anlaşması var..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fener'de öyle bişi yok, sadece bizdeki gibi zarar etmeme anlaşması var..

Hayır, Fenerbahçe de sattığı kadar alabiliyor.

Çevrimdışı tangaz

Harbiden adam sanki Avrupa'da yaşıyor :) 2 ay öncesine göre tüm yerli oyuncuların maaşlarına %10 zam geldi şu anda :) Oturdukları yerden zam aldılar ve almaya devam ediyorlar :)

bence dövizle maaş almaları makul bu sefer takım içinde ikilikler olur yabancılar zam aldı durduk yere biz yerimizde sayıyoruz derler ve bence de haklı olurlar. bir de anayasa da eşitlik ilkesi yokmuydu? ona da muhalefet etmiş oluruz  :icool:

beyler abartmayın vatandaşın alım gücü yüksek herkesde 3bin tl.lik telefonlar 100bin ve üzeri arabalar var sonra peynir zeytin ucuz et desen hem bol hem ucuz nankörlük etmeyelim derim kısaca biletler gayet ucuz böyle bakınca :bandit:
Girtlaga kadarda borc var ama opucukle alınmıyor onlar :evillol:

Araba icin veriyorsun 20.000 Tl pesin sonra 5 sene Taksit odüyorsun ayda 1.000 TL

Telefonlar desen oda oyle , 24 Ay boyunca ode babam ode

Ondan sonra ay sonu gelmiyor , Gelmez tabi

Yabancıların nir lafi var , Bir ulkeyi veya insani ele geçirmek istiyorsanız onlari Borclandirin diye , cok doğru bir soz :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 13:57:37 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stad doluyorsa veya tüm biletler satılıyorsa fiyat makuldür, çok uzatmaya gerek yok bu konuyu.

Bu ekmek ya da temel ihtiyaç maddesi değil, halkın bütünün gelir düzeyine göre bilet fiyatı belirlenmez.

Ayrıca Avrupa'daki büyük liglerde yok öyle 10-20 euro'ya şampiyonluğa oynayan takımın maç bileti.

Dortmund örneği veriliyor, eğer bedensel engelli indirimin yoksa kale arkası ayakta(Evet, koltuk yok) maç bileti 30 eruo'dan aşağı değil. Münüih ve Schalke maçlarında 40 euro'ya bile yok.

Gomez tercihini yaparken "Türkiye'de insanların maaşları düşük, orada 3.5 milyon euro değil 5 milyon TL alsam bana yeter" diyerek gelmiyor.
Konu şu noktaya geliyor insanlara bu hizmeti sunuyorsan ortaya güzel bir yemek sunmak zorundasın, o yemek bozuk olursa homurdanma olur ama adama 10 euroluk yemek sunarsan beklentisi yüksek olmaz. Yoksa bilet fiyatları neden yüksek demedim ben, gayet normal arz değer dengesine göre.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Girtlaga kadarda borc var ama opucukle alınmıyor onlar :evillol:

Araba icin veriyorsun 20.000 Tl pesin sonra 5 sene Taksit düşüyorsun ayda 1.000 TL

Telefonlar desen oda oyle , 24 Ay boyunca ode babam ode

Ondan sonra ay sonu gelmiyor , Gelmez tabi

Yabancıların nir lafi var , Bir ulkeyi veya insani ele geçirmek istiyorsanız onlari Borclandirin diye , cok doğru bir soz :busted_cop:

ondan sonra da istikrar sürsün edebiyatı, best seller

Çevrimdışı atalay

kesinlikle çok güzel bir detaya değinmişsin @atalay
insanlara bunu anlatamıyoruz

O yüzden burada eleştirilecek son kişi oyuncunun kendisi. Zira yap(a)madıkları nevi belli. Biçilen rol, planlamadaki eksiklikler ve plan dışı gelişen problemler üzerine yoğunlaşmak lazım.

Avrupanin para birimi Euro

Alman oyuncuya Euro üzerinden maas vermen normal

Ama yerli oyuncuya ne diye Euro uzerinden maas veriyosun ?

Mesela olcay 1.4 milyon € maas alıyor diyelim , Almanyada alacagi maksimum maas 500.000 € dur

E sen ne diye Bu kadar para veriyorsun ozaman , Sabitle TL üzerinden bir rakama

Adam orada siradan hayat yasayacakken burada Krallar gibi yaşıyor

Çevrimdışı Necmi

yok dostum bilet fiyatları pahalı bunu aracı olana değil olmayana göre endekslemek gerekiyor.
ama bu kulübün suçu değil ülke şartlarıyla alakalı bir durum bunda bilet pahalı diye kulübü suçlamak yerine
maaş karşılığı alım gücü yetersizliği için suçlanması gereken sistemdir. Türk insanını öyle duruma soktularki artık
sinemaya gitmek lüks oldu. düşün iki lig iki avrupa maçı bir aya girebiliyor buda en düşük bilet olarak 500 liranın
çıkması demek bunu zorlanmadan verecek kaç kişi var bu ülkede.
tabi gitmek zorunda değilsin ama buda gönül işte hepimiz zamanında yaşadık bunları insan kendine kızıyor o maça giremediği
zaman bu ülkede çalışanların çoğunluğu askeri ücretle çalışıyor. olmasa bile bir aile düşün baba 2-3 çocuklu
şimdi bunlar maça gitmek isteyecek kaç baba bunu karşılayabilir evlada yok demek kolaymı.

Çevrimdışı atalay

Oyuncu TR pazarına girdiyse Beşiktaş'a da önerilir. Nitekim geçtiğimiz sezonlarda önerilmişti. @38life

Çevrimdışı tuncaboylu

Konu şu noktaya geliyor insanlara bu hizmeti sunuyorsan ortaya güzel bir yemek sunmak zorundasın, o yemek bozuk olursa homurdanma olur ama adama 10 euroluk yemek sunarsan beklentisi yüksek olmaz. Yoksa bilet fiyatları neden yüksek demedim ben, gayet normal arz değer dengesine göre.

O bahaneye de sığınacak durum yok.

Taraftar "Ahmet dursun Seba gitsin" diye bağırırken bilet fiyatları çok pahalı değildi hatırlarsan.

Ya da senelerce her sol bekimiz kapalının önünde ayakları titreyerek oynarken ve her kötü pasta homurdanmalar başlarken, Demirören bedava bilet dağıtıyordu epeyce.

Ayrıca hazırlık maçına gelenler çok pahalıya bilet aldıkları için mi ıslıkladılar Olcay'ı?

Asıl para veren taraftar sahip çıktı Olcay'a.

@atalay 'ın dediği doğru, olayın parayla falan ilgisi yok, Türk insanının ve son yetişen neslin acayip bir tahammülsüzlüğü/tatminsizliği var.

Bugün biletleri bedava yapsan, o adamlar formsuz oyuncuyu yine ıslıklar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fenerin GS'ın durumu ortada özellikle fenerin, bilet fiyatları fahiş ortada düzgün futbol yok ve tribünler boş. Anlatmak istediğim nokta bu. Şu an herşey iyi gidiyor ve bunu eleştirecek değiliz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Hayal meyal hatılıyorum, sanki bizim Kibar'la Tanju'nun "bütün yabancılar dolar alıyor, biz neden TL alıyoz" diye serzenişleri olmuştu. Haksız da değillerdi haa :D Adamlar 1991 başında 3 trilyona imza atarlardı, atıyorum karşılığı 1 milyon USD idi, 2 yıllık mukavele sonunda bir anda aldıkları paralar USD 300 bine düşerdi o günkü kurdan :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O bahaneye de sığınacak durum yok.

Taraftar "Ahmet dursun Seba gitsin" diye bağırırken bilet fiyatları çok pahalı değildi hatırlarsan.

Ya da senelerce her sol bekimiz kapalının önünde ayakları titreyerek oynarken ve her kötü pasta homurdanmalar başlarken, Demirören bedava bilet dağıtıyordu epeyce.

Ayrıca hazırlık maçına gelenler çok pahalıya bilet aldıkları için mi ıslıkladılar Olcay'ı?

Asıl para veren taraftar sahip çıktı Olcay'a.

@atalay 'ın dediği doğru, olayın parayla falan ilgisi yok, Türk insanının ve son yetişen neslin acayip bir tahammülsüzlüğü/tatminsizliği var.

Bugün biletleri bedava yapsan, o adamlar formsuz oyuncuyu yine ıslıklar.
Tribünde öyle aşırı şekilde çoluk çocuk filan yoktu gayet aileleriyle gelmiş insanlar vardı, nerden çıktı bu çoluk çocuk muhabbeti cidden anlamıyorum. Olcay özelinde maçta ıslıklamadım ama tekrar ve tekrar söylüyorum o forma altında Şeref Bey stadına çıkan hiç bir kimsenin mücadele etmemesinin açıklaması yoktur. Baba Hakkı'nın futbolculuğu nasıl bıraktığını anlatmama gerek yok sanırım hepiniz biliyorsunuz.. Bu taraftar Baba Hakkı'yı protesto etmiş Olcay kim? (Olayın doğruluğunu değil durumunu anlatmak için kullandım)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

yok dostum bilet fiyatları pahalı bunu aracı olana değil olmayana göre endekslemek gerekiyor.
ama bu kulübün suçu değil ülke şartlarıyla alakalı bir durum bunda bilet pahalı diye kulübü suçlamak yerine
maaş karşılığı alım gücü yetersizliği için suçlanması gereken sistemdir. Türk insanını öyle duruma soktularki artık
sinemaya gitmek lüks oldu. düşün iki lig iki avrupa maçı bir aya girebiliyor buda en düşük bilet olarak 500 liranın
çıkması demek bunu zorlanmadan verecek kaç kişi var bu ülkede.
tabi gitmek zorunda değilsin ama buda gönül işte hepimiz zamanında yaşadık bunları insan kendine kızıyor o maça giremediği
zaman bu ülkede çalışanların çoğunluğu askeri ücretle çalışıyor. olmasa bile bir aile düşün baba 2-3 çocuklu
şimdi bunlar maça gitmek isteyecek kaç baba bunu karşılayabilir evlada yok demek kolaymı.

ben ironi yapıyorum. burası gariplikler ülkesi cevremdeki insanların gelir düzeylerini biliyorum ama gider düzeylerini topluyorum kafam almıyor. mesela 4-5 bin lira maaşlı 5 yıllık bir memur 300binlik arabaya biniyor yemese içmese zıçmasa o parayı toplayamaz ya da karı koca öğretmen olup 400binlik iki evi olup çocuğunu da özel okula yollayanlar yada bizim şirketten örnek vereyim asgari ücretle çalışıp 3-4 bin lira telefona para veren insan kaynıyor çevremde. bu ülke gerçekten çok garip...

Etiketler: