Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145190 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı worns

Sosa'ya bizde talip olursak Fb'ye ücret bazında fark olsa bile gitmez. Ama yönetim Sosa'ya mesafeli görünüyor. Şahsen Fb'de görmek istemem. İsteğiyle bize dönerse de sene başından dolayı kızgın olmama rağmen sahada gördüğümde sevinirim.

Bundan bağımsız olarak Fb'ye giderse saha içinde çok önemli bir sorunlarını çözer. Takımın seviyesini yükseltebilecek bir oyuncu olduğunu biliyoruz.

Çevrimdışı tangaz

sosa fenere giderse diego vol.2 olur rahat olun. onda o kadın varken cacık olmaz o heriften artık. tecrübelerime dayanarak söylüyorum.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TURKahvesi

Sosa oraya falan gitmez ben inanmıyorum
çünkü kafasında bitirdi avrupa'yı
Sosa ülkesine anacığının yanına dönmeye dünden razı
bu tür haberlere inanmayın düpedüz asparagas tamamen Beşiktaşımın üzerine oynanan bir abuk subuk algı oyunu.

Çevrimdışı Necmi

İğrenç kelimesi alıntıladığım mesajdandı
Tabii önce okumak lazım anlamak için
Mesajları tam okumadığını da ilk söyleyen ben değilimdir sanırım
"İğrenç"in kullanılamayıp da "beyinsiz"in kullanılması da ilginçmiş
O halde diyorum ki esas beyinsizlik hatalı gideni uyarmamak,düzeltmemektir
@yigitcan1903  mesajları tam okuyorum senin mesajında buydu. sildiğimiz mesajları görebiliyoruz

Sacma sapan duygusallıklara gerek yok.Kimsenin de ölmesini gerektirecek bi durum yok.Herkes istediği protestoyu koyar ortaya,herkes de başarı bekler acıdan zevk almıyorsa.
İğrenç olan faydasizi gordugun halde Besiktasa zararını gordugun halde uzun sure tepkisiz kalmaktir.
Olcay babamızin oğlu değil,cok uzun süredir de bekliyoruz düzelmesini
Çok iyi yaptılar,kulagina küpe olmasını umuyorum

göründüğü gibi bu senin yazdığın mesaj oyuncularımız hakkında eleştirirken bile doğru kelimeler kullanırsak
böyle sıkıntılar olmaz. Biri sana iğrenç olduğunu söylese ne hissedersin. Hakaret etmek eleştiri değildir.

Çevrimdışı Kalyoncu

sosa fenere giderse diego vol.2 olur rahat olun. onda o kadın varken cacık olmaz o heriften artık. tecrübelerime dayanarak söylüyorum.  :bandit:
6 ay sonra Estudiantes'e gidicem ben der 2 milyon euro teklif getirir antremanlara bir hafta geç katılır. Biz nazlanmasını çok çektik fenerde çeksin. Çok iyi oyuncu ben çok severdim kendisini biraz karakter sıkıntıları var.

Çevrimdışı tangaz

6 ay sonra Estudiantes'e gidicem ben der 2 milyon euro teklif getirir antremanlara bir hafta geç katılır. Biz nazlanmasını çok çektik fenerde çeksin. Çok iyi oyuncu ben çok severdim kendisini biraz karakter sıkıntıları var.

fener satamaz çünkü satınalamazlar en fazla kiralarlar bedelsiz maaşını öderiz falan ayaklarına malum fener satmadan alamıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

Günaydın herkese  :icool:

@tangaz abi kızın nasıl?

Çevrimdışı Necmi

Sanki adam Beşiktaş'lı ama bedavaya oynuyor, 2-3 senede bu adamları Beşiktaş efsanesi yapıyoruz veya ikon futbolcusu ona yanıyorum, FM'de bile bu kadar kolay değil bu işler, bir de İkon futbolcu deyince milletin aklına Alex gelir Hagi gelir Şifo gelir bizim bazı kesimlerin Olcay geliyor, sırf bu yüzden bile karşıyım, Beşiktaş kalitedir, futbolcusu da kaliteli olmak zorundadır hayatın her alanında, amigoluk yapıyor diye 2 sezon vasatın üstü oynadı diye adamları Beşiktaş efsanesi yapmayalım lütfen.
Neden Beşiktaş efsanesi yapılsın anlamadım efsane olmak kolay bir şeymi.
ben maf kadrosunu bile efsane olarak görmem Beşiktaşın efsaneleri Baba Hakkıdır Şeref beydir Sebadır. Kardeşim
Bir oyuncu öyle kolay kolay efsane olmaz. konu bedava oynamak değil oyuncu formsuz olabilir. olay sadece bu olcay takımın önemli direklerindendir bu onu efsane yapmaz. Bugün boşta bıraksan iki rakibimizde havada kapar onu ismaili aldılar olcayımı almayacaklar. Senin değerini bilmediğinin onlar değerini bilir.

Çevrimdışı tangaz

Günaydın herkese  :icool:

@tangaz abi kızın nasıl?

saol @Bishamon kızım aynı öksürmeye dewam ben de öksürüyorum :) dün izmire gittiler bu hafta öğretmeni raporluymuş 1 haftalığına kaçtılar hemen bekarım bu hafta yani  :naughty:

Çevrimdışı Bishamon

saol @Bishamon kızım aynı öksürmeye dewam ben de öksürüyorum :) dün izmire gittiler bu hafta öğretmeni raporluymuş 1 haftalığına kaçtılar hemen bekarım bu hafta yani  :naughty:

Ege havası iyi gelir bence.Kaz dağlarına çıksınlar çok güzel bir yer

Çevrimdışı tangaz

bensiz ne işleri var dağda bayırda otursuzlar işte dizlerini kırıp  :D

Çevrimdışı Tolga

Veysel efendi sen kapıları yağla hafiften transfer başlığı içün @Tolga  :D
Devre bitince açarız başlığı :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neden Beşiktaş efsanesi yapılsın anlamadım efsane olmak kolay bir şeymi.
ben maf kadrosunu bile efsane olarak görmem Beşiktaşın efsaneleri Baba Hakkıdır Şeref beydir Sebadır. Kardeşim
Bir oyuncu öyle kolay kolay efsane olmaz. konu bedava oynamak değil oyuncu formsuz olabilir. olay sadece bu olcay takımın önemli direklerindendir bu onu efsane yapmaz. Bugün boşta bıraksan iki rakibimizde havada kapar onu ismaili aldılar olcayımı almayacaklar. Senin değerini bilmediğinin onlar değerini bilir.
Evet Avrupa ligi Türkiye ligi dahil şu ana kadar toplam 247 dk oynamış ve sırf bize gıcıklık olsun diye havada kapılmış olan İsmail Köybaşı :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı tangaz

Evet Avrupa ligi Türkiye ligi dahil şu ana kadar toplam 270 dk oynamış ve sırf bize gıcıklık olsun diye havada kapılmış olan İsmail Köybaşı :)

öyle deme ama gol bile attı gerçi gol fauldü ama  :D

Çevrimdışı Bishamon

bensiz ne işleri var dağda bayırda otursuzlar işte dizlerini kırıp  :D

Sarıkızı bulmaya giderler belki  :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903  mesajları tam okuyorum senin mesajında buydu. sildiğimiz mesajları görebiliyoruz

Sacma sapan duygusallıklara gerek yok.Kimsenin de ölmesini gerektirecek bi durum yok.Herkes istediği protestoyu koyar ortaya,herkes de başarı bekler acıdan zevk almıyorsa.
İğrenç olan faydasizi gordugun halde Besiktasa zararını gordugun halde uzun sure tepkisiz kalmaktir.
Olcay babamızin oğlu değil,cok uzun süredir de bekliyoruz düzelmesini
Çok iyi yaptılar,kulagina küpe olmasını umuyorum

göründüğü gibi bu senin yazdığın mesaj oyuncularımız hakkında eleştirirken bile doğru kelimeler kullanırsak
böyle sıkıntılar olmaz. Biri sana iğrenç olduğunu söylese ne hissedersin. Hakaret etmek eleştiri değildir.
Alıntıladığım mesajda mealen tepkinin/ıslıklamanın iğrenç olduğu yazılmıştı
Ben de Beşiktaşın zararına olan durumda tepki vermemek iğrençtir dedim,mesajdan da anlaşılıyor
Olcay'a iğrenç demem söz konusu değil,seviyorum da kendisini
Ha performansını uzun süredir beğenmiyorum,geçmişte yaptığı olumlu şeyler de şimdi Beşiktaş forması altında mücadele etmeme hakkını vermez ona
İyi oyun bile değil,pres dahi yapmıyor/yapamıyor
Kulağına küpe olacak bir şey lazımdı,daha güzel olabilirdi böyle oldu

Beşiktaş tribünü performansını beğenmeyip Baba Hakkıyı bile ıslıklamışken ve Baba Hakkı "Bu formayı bana taraftarlar giydirdi, onlar isterse çıkarırım" diye durumu ağırbaşlılık ve saygıyla karşılamışken Olcay'ın ders alıp azimle çalışması gerekir
O yüzden kimse utanıyorum,ayıp vs edebiyatına girmesin
Şahıslar ıslıklanır,protesto edilir beğenilmezse
Ne yapacak yoksa insanlar Olcay'ı stat çıkışı kenara çekip uzun süredir senin performansını hiç beğenmiyoruz mu diyecekler

Çevrimdışı Necmi

Adam 3 Kulvarda oynuyor ve performansi hic düşmüyor aksine artıyor

Avrupa sampiyonasina gidenlerde dusus oluyormuş :alala:

E Q7 sonuna kadar oynadi Avrupa sampjyonasinda en uzun sure kalan oyunculardan biri , Tatil bile yapamadı dogru düzgün , Kamapa gec katıldı , Suan hala milli takima gidiyor ve hic dinlenemiyor ama performansı ayni :busted_cop:

S.L - Lig - Milli takim hepsinde araliksiz oynuyor , Dua edelimde Motoru yakmasın

Tabiki isliga karşıyız ama kimse kusura bakmasinda dibine kadar eleştiriyi hak ediyor Olcay :tabe:
orda bahsettiğim avrupa şampiyonasına giden türk milli takımı quaresma bunun neresinde
her mesajına quaresma eklemeye devam edersen ciddi olarak trol muamelesi göreceksin @Yunus Emre Dökmeci
bu senin yaptığın artık düpe düz trollük. şampiyonaya giden türk milli takımına bak hepsi döküldü şimdi yeni yeni form tutmaya başlıyorlar. bizdeki oyuncuların hiç birinden randıman alamıyoruz.diğer takımlardakilerde ışık saçmıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

oooo süper süper  :drunkard: :serefe:

Çevrimdışı tangaz

orda bahsettiğim avrupa şampiyonasına giden türk milli takımı quaresma bunun neresinde
her mesajına quaresma eklemeye devam edersen ciddi olarak trol muamelesi göreceksin @Yunus Emre Dökmeci
bu senin yaptığın artık düpe düz trollük. şampiyonaya giden türk milli takımına bak hepsi döküldü şimdi yeni yeni form tutmaya başlıyorlar. bizdeki oyuncuların hiç birinden randıman alamıyoruz.diğer takımlardakilerde ışık saçmıyor.

doğruluk payı var ama avrupa liglerinde de benzer durum söz konusu şampiyona sonrası en diri adamlardan biri quaresma avrupa genelinde de.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu mevsimde mi, kaz dağlarını severim 2 3 kere gittim. Bizim yazlığın orada ayrıca İzmir'e 210 km civarı  :D

Çevrimdışı Çağatay

bu arada mehmet ekici nin sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş ve
ts adamla yeni sözleşme imzalamak istemiş bu da süre istemiş
olurda imzalamazsa bilin bakalım sene sonu hangi takıma gider ??
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

doğruluk payı var ama avrupa liglerinde de benzer durum söz konusu şampiyona sonrası en diri adamlardan biri quaresma avrupa genelinde de.
fiziksel performans olarak lafım yok ama.benim nazarımda tercih hataları kabul edilebilir gibi değil Murat abi özellikle deplasmandaki Benfica ve Napoli maçlarında ettiğim küfürleri son birkaç senede etmemişimdir  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu arada mehmet ekici nin sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş ve
ts adamla yeni sözleşme imzalamak istemiş bu da süre istemiş
olurda imzalamazsa bilin bakalım sene sonu hangi takıma gider ??
Çok kolay oldu bu soru :)
Trabzon şöyle demiştir: altyapı takımında devam etmek ister misin? Yoksa as takıma mı çıkmak istersin?
Korku akıl katilidir.

Etiketler: