Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145250 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Günaydın arkadaşlar,

Olcay konusuna ben de ortadan giriş yapmak istiyorum: Net bir şekilde formusuz ve kendini toparlamak için bir şey yapmıyor. Sanırım fikren tükendi. Yoksa mücadeleden sakınan veya oynamayan bir adam değildi.

Eleştirim "Beşiktaş'ın çocuğu" yorumu getirenlere. Olcay Almanya'da kalsa idid muhtemelen almanya 2. liginde yıllık net EUR 400-500 bin maaşla oynayan ( yıllık gelirleri baz alındığında bir Alman vatandaş için bile normal sayılabilecek bir paraya) sıradan bir futbolcu olacaktı. Olcay'a şimdiye kadar yaptıkları için teşekkür ederiz de bu adam yılda bonuslar dahil EUR 2 milyona yakın para alıyor. Pop starlar kadar ünlü. Yeri geldiğinde milli takımda bile oynuyor. Karşılığında istenen tek bişey var "mücadele etsin". Ne hainlik kalmış ne ihanet. Valla bana versinler EUR 500 bin yıllık it gibi koşayım sağa sola. Necip Olcay'ın %50'si kadar bile kabiliyetli değil, "yetersiz" dışında bir eleştiri var mı?

Her durumda profesyoneliz diyen futbolcu bi zahmet aldığı paranın karşılığını versin. Bu sezon başında pazarlık yaparken "bek geşen sene kötü idim, bana EUR 750 bin verin" demeyecek.

Ciddi manada Olcay bu sene kaybolup gitti, bunun hem oyun sistemimizle hemde kendisi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Birde Allah aşkına şu 10 numarayı çıkarsın artık, Olcay yüzünden formaya 10 numara yazdıramaz oldum.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 09:46:23 Akil Emre ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın arkadaşlar,

Olcay konusuna ben de ortadan giriş yapmak istiyorum: Net bir şekilde formusuz ve kendini toparlamak için bir şey yapmıyor. Sanırım fikren tükendi. Yoksa mücadeleden sakınan veya oynamayan bir adam değildi.

Eleştirim "Beşiktaş'ın çocuğu" yorumu getirenlere. Olcay Almanya'da kalsa idid muhtemelen almanya 2. liginde yıllık net EUR 400-500 bin maaşla oynayan ( yıllık gelirleri baz alındığında bir Alman vatandaş için bile normal sayılabilecek bir paraya) sıradan bir futbolcu olacaktı. Olcay'a şimdiye kadar yaptıkları için teşekkür ederiz de bu adam yılda bonuslar dahil EUR 2 milyona yakın para alıyor. Pop starlar kadar ünlü. Yeri geldiğinde milli takımda bile oynuyor. Karşılığında istenen tek bişey var "mücadele etsin". Ne hainlik kalmış ne ihanet. Valla bana versinler EUR 500 bin yıllık it gibi koşayım sağa sola. Necip Olcay'ın %50'si kadar bile kabiliyetli değil, "yetersiz" dışında bir eleştiri var mı?

Her durumda profesyoneliz diyen futbolcu bi zahmet aldığı paranın karşılığını versin. Bu sezon başında pazarlık yaparken "bek geşen sene kötü idim, bana EUR 750 bin verin" demeyecek.
Sanki adam Beşiktaş'lı ama bedavaya oynuyor, 2-3 senede bu adamları Beşiktaş efsanesi yapıyoruz veya ikon futbolcusu ona yanıyorum, FM'de bile bu kadar kolay değil bu işler, bir de İkon futbolcu deyince milletin aklına Alex gelir Hagi gelir Şifo gelir bizim bazı kesimlerin Olcay geliyor, sırf bu yüzden bile karşıyım, Beşiktaş kalitedir, futbolcusu da kaliteli olmak zorundadır hayatın her alanında, amigoluk yapıyor diye 2 sezon vasatın üstü oynadı diye adamları Beşiktaş efsanesi yapmayalım lütfen.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Sanki adam Beşiktaş'lı ama bedavaya oynuyor, 2-3 senede bu adamları Beşiktaş efsanesi yapıyoruz veya ikon futbolcusu ona yanıyorum, FM'de bile bu kadar kolay değil bu işler, bir de İkon futbolcu deyince milletin aklına Alex gelir Hagi gelir Şifo gelir bizim bazı kesimlerin Olcay geliyor, sırf bu yüzden bile karşıyım, Beşiktaş kalitedir, futbolcusu da kaliteli olmak zorundadır hayatın her alanında, amigoluk yapıyor diye 2 sezon vasatın üstü oynadı diye adamları Beşiktaş efsanesi yapmayalım lütfen.

Sen de vur deyince öldürüyorsun :D :D

Olcay'ı Beişktaş taraftarının çoğu sever zaten, "yılda ortalam 10 gol 10 asist yapan ve EUR 1,5 milyona oynayan başka adam varsa buyursun gelsin" şeklinde savunulur kötü oynadığı maçlardan sonra. Gerçektende yılda en az 7-8 maçın kilidini açar kafa olarak hazır ise. Şu an ise bunun çok uzağında. Mücadele etmiyor. bunu kabul edemem. Cenk formsuz, ama mücadele ediyor. Olcay öyle değil, mücadele dahi etmiyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

ne demek istediği protestoyu koyar burası dingonun ahırımı. Protestonun yapılacağı yer var
orasıda saha değil. Sahada koyduğun tepki Beşiktaşa zarar vermekten başka işe yaramaz.
inşallah bu zihniyet giderek yok olur. Yıllardır takıma bu şekilde zarar veren beyinsizler yüzünden
bir adım ilerleyemedik. senin faydasız gördüğün faydasızmı olmalı Beşiktaş oyuncusuna daha saygılı ol
iğrenç kelimesi burada kullanabileceğin bir kelime değil Tribünleri kontrol edemesekte şükürki
burayı kontrol edebiliyoruz.
İğrenç kelimesi alıntıladığım mesajdandı
Tabii önce okumak lazım anlamak için
Mesajları tam okumadığını da ilk söyleyen ben değilimdir sanırım
"İğrenç"in kullanılamayıp da "beyinsiz"in kullanılması da ilginçmiş
O halde diyorum ki esas beyinsizlik hatalı gideni uyarmamak,düzeltmemektir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen de vur deyince öldürüyorsun :D :D

Olcay'ı Beişktaş taraftarının çoğu sever zaten, "yılda ortalam 10 gol 10 asist yapan ve EUR 1,5 milyona oynayan başka adam varsa buyursun gelsin" şeklinde savunulur kötü oynadığı maçlardan sonra. Gerçektende yılda en az 7-8 maçın kilidini açar kafa olarak hazır ise. Şu an ise bunun çok uzağında. Mücadele etmiyor. bunu kabul edemem. Cenk formsuz, ama mücadele ediyor. Olcay öyle değil, mücadele dahi etmiyor.
Yok anlatmak istediğim 2-3 senede olmayacak adamları efsane yapıyoruz yoksa daha öncede yazdım Olcay'ı seviyorum karakter olarak. Ama mücadele etmemesini anlayamıyorum, hem kendisini hem de taraftarın gözündeki kredisini bitiriyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Olcay'ı yedirmeyiz..!
şaka la şaka bu sene hakediyo valla
hazırlık maçı sırasında da yazmıştım
olacy geçen seneki kısa paslı, üçgenli oyunda
bir isteayon olarak çok iyiydi ama bunun yanısaıra
mücadelesi savunması ve topsuz oyundaki becerileriyle de
takım içerisindeki sağlam halkalardan biriydi

hadi bu sene oyun planında değişiklikler oldu, oynadığı arkadaşları değişti
tabiiki bu durum oyununu etkileyebilir alışamayabilir ammaa mücadele etmemesi
savunmasının geçen seneki gibi olmaması topsuz oyundaki yetersizlikleri..vs
anlaşılır gibi değil

bu sene sol bek olarak alınan adriano bile caner in yokluğunda sol bek oynaması gerekirken
o bölgeye tandemde oynayan tosic geçerken adriano onun önüne sol açığa geçiyor
hoca da olcayın bu durumunu görüyor ve hoca anca düzeltebilir bu durumu
geçen sene pektemek in durumuna düştü malesef olcay
sadece kupa maçlarında oynayacak adam oldu
niye böyle oldu sorusunu kendisine sorması lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Olcay'ın sorununu merak ediyorum, hırs ve mücadele dozajı da epey düştü; Serhat abi aklıma gelen şey muhafazakar futbolcu cinsel açlıktan kaynaklanabilir gibi geliyor @tangaz abi bunu daha önce dile getirmişti

kendimi bir an haydar dümen gibi hissettim  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Burak Yılmaz ne içimize siner ne de oyuncu tipi olarak derdimize derman olur. Bol gollü sezonlarını fizik olarak istim üstünde olduğu zamanlarda geçirdi. Yaşı ve form durumunu iyi bir bitirici olmadığıyla birlikte düşünürsek kötü transfer olur. Elimizde tam manasıyla ihtiyaçlarımızı karşılamayan 3 oyuncuyla kalırız.

Santrafor mevkisine oyuncu bakılıyorsa hava hakimiyeti, pozisyon alma, bitiricilik gibi özellikleri TSL'de fark yaratacak birini bulmalıyız. Aksi durumda Aboubakar'a şans vermeyi sürdürmek daha mantıklı.

Kenar forvet alınırsa muhtemelen santrafor alınmaz. Kenar forvet için adı geçen isimlerden Visca oldukça mantıklı gözüküyor. Memphis Depay da fark yaratacak bir oyuncu ama elit liglerden talibi olur. ŞL'de ilerlersek belki şansımız olabilir. Ama kiralık bir seçenekdense bonservisiyle Visca'nın alınmasını tercih ederim.

Bir de sol bek rotasyonu için bir oyuncu gerekiyor. Haps'ı bilmiyorum ama ligi takip eden arkadaşların söyledikleri çok olumlu. Biraz kalas olsa da defansif bir opsiyon yaratacağından Sead Kolosinac, istikrarlı Martin Olsson, Beck'vari bir verim alabileceğimiz rotasyonda iş yapacak Ostrzolek seçenekler olabilir. Bunların hepsi sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve makul bir bonservis ücretiyle alınılabilecek oyuncular. Caner'in bonservisinin de alınacağını ve Adriano'nun da bir kaç sene iş yapabileceğini düşünürsek yedek kalmayı sorun etmeyecek, istikrarlı bir oyuncuyla anlaşmak daha akılcı olabilir.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 10:46:15 worns ]

Çevrimdışı panic13

Olcay'ı yedirmeyiz..!
şaka la şaka bu sene hakediyo valla
hazırlık maçı sırasında da yazmıştım
olacy geçen seneki kısa paslı, üçgenli oyunda
bir isteayon olarak çok iyiydi ama bunun yanısaıra
mücadelesi savunması ve topsuz oyundaki becerileriyle de
takım içerisindeki sağlam halkalardan biriydi

hadi bu sene oyun planında değişiklikler oldu, oynadığı arkadaşları değişti
tabiiki bu durum oyununu etkileyebilir alışamayabilir ammaa mücadele etmemesi
savunmasının geçen seneki gibi olmaması topsuz oyundaki yetersizlikleri..vs
anlaşılır gibi değil

bu sene sol bek olarak alınan adriano bile caner in yokluğunda sol bek oynaması gerekirken
o bölgeye tandemde oynayan tosic geçerken adriano onun önüne sol açığa geçiyor
hoca da olcayın bu durumunu görüyor ve hoca anca düzeltebilir bu durumu
geçen sene pektemek in durumuna düştü malesef olcay
sadece kupa maçlarında oynayacak adam oldu
niye böyle oldu sorusunu kendisine sorması lazım

Yalnız yanlış hatırlamıyor isem 1-2 defa sol bek denendi ama sonu fecaat oldu :D

Aslında yanlış bir algı da var Olcay ile ilgili, sadece tiki taka oyununun adamı değil Olcay. Ohdeaddy ve rockstar zamanında tiki taka oyunu mu oynuyorduk, hayır. Olcay biz rakibe baskı yapıyorsak rakip kale civarında etkili. Onun dışında KErim kadar bile etkili değil, çünkü dripling özelliği yok ve fuleli oyuncu değil.

fuleli oyuncu tabirine de ayrıca bayılırım :) Hasan Vezir gibi, Çingen Arif gibi fuleli oyuncular nerede kaldı be ya :(...

Çevrimdışı tangaz

Yalnız yanlış hatırlamıyor isem 1-2 defa sol bek denendi ama sonu fecaat oldu :D

Aslında yanlış bir algı da var Olcay ile ilgili, sadece tiki taka oyununun adamı değil Olcay. Ohdeaddy ve rockstar zamanında tiki taka oyunu mu oynuyorduk, hayır. Olcay biz rakibe baskı yapıyorsak rakip kale civarında etkili. Onun dışında KErim kadar bile etkili değil, çünkü dripling özelliği yok ve fuleli oyuncu değil.

fuleli oyuncu tabirine de ayrıca bayılırım :) Hasan Vezir gibi, Çingen Arif gibi fuleli oyuncular nerede kaldı be ya :(...

fule denince metin tekini nasıl unutursun fule kelimesini türk futboluna sokan adam yahuu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı panic13

fule denince metin tekini nasıl unutursun fule kelimesini türk futboluna sokan adam yahuu

Ona karşı mesafeliyim artık, unutmaya çalışıyorum...

Çevrimdışı tangaz

Ona karşı mesafeliyim artık, unutmaya çalışıyorum...

unutamazsın  :bandit:

MAF

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dünden beri anlatmaya çalışıyorum adamın kazanmadığı kupa kalmadı hala takımın en çok koşan ismi üstelik milli takıma gidiyor Olcay efendi bir tane şampiyonluk kazandı hazırlık maçında bile lütfen oynuyor..
Adam 3 Kulvarda oynuyor ve performansi hic düşmüyor aksine artıyor

Avrupa sampiyonasina gidenlerde dusus oluyormuş :alala:

E Q7 sonuna kadar oynadi Avrupa sampjyonasinda en uzun sure kalan oyunculardan biri , Tatil bile yapamadı dogru düzgün , Kamapa gec katıldı , Suan hala milli takima gidiyor ve hic dinlenemiyor ama performansı ayni :busted_cop:

S.L - Lig - Milli takim hepsinde araliksiz oynuyor , Dua edelimde Motoru yakmasın

Tabiki isliga karşıyız ama kimse kusura bakmasinda dibine kadar eleştiriyi hak ediyor Olcay :tabe:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bence devre arası Trabzondan Yusuf, Burak yılmaz, takas olursa da Kerim+Pektemek yerine Visca gelecektir diye düşünüyorum
Ben fitim :bandit: :icool:

Çevrimdışı Çağatay

Olcaydan bek olmaz zaten olmuyor da
demek istediğim hoca sol bekte eksik varken
normalde ne bekleriz? adriano bek e geçer önünde de olcay oynar
lakin hoca olcaya o kadar güvenmiyor ki adriano yu öne atıp arkasında tosic ile oynuyor

olcay topsuz oyundaki başarısı ve tarzı sebebiyle de zaten müller in istanbul şubesi deniyordu
adamın topla adam geçme ve orta açmadaki zaafı malum lakin diğer özellikleri onu geçen sene vazgeçilmez yapıyordu
çünkü iki kanattan birinde(Olcay) içeri katedip ikinci forvet, savunma ve ön alan presi, topsuz oyundaki etki var iken
diğer kanat(q7-töre) orta açma, topla adam geçme gibi özelliklerle oynuyordu
bu da hucumda zenginliğe sebep oluyordu haliyle
ama bu sene malesef ne olduysa artık adam resmen fabrika ayarlarına döndü
bu arada olcay fuleli olsa zaten messi :D

Çevrimdışı mylife1903

Adam 3 Kulvarda oynuyor ve performansi hic düşmüyor aksine artıyor

Avrupa sampiyonasina gidenlerde dusus oluyormuş :alala:

E Q7 sonuna kadar oynadi Avrupa sampjyonasinda en uzun sure kalan oyunculardan biri , Tatil bile yapamadı dogru düzgün , Kamapa gec katıldı , Suan hala milli takima gidiyor ve hic dinlenemiyor ama performansı ayni :busted_cop:

S.L - Lig - Milli takim hepsinde araliksiz oynuyor , Dua edelimde Motoru yakmasın

Tabiki isliga karşıyız ama kimse kusura bakmasinda dibine kadar eleştiriyi hak ediyor Olcay :tabe:
Ya motoru ya beyni yakacak, yakindir. Keske milli maca gitmeseydi. Adana macinda dinlendirilmeli bence.

Olcayda cinsel aclik falan olmaz adam formsuz sadece. Ne bu adam peter north falan mi yahu. Ah simdi @Yusuf Tekeli kosar adim gelecek.
Oyle cok muhafazakar bir oyuncu oldugunu da dusunmuyorum. Bence ailevi bir problemi olabilir. Simdi o yasta ne problemi olacak anlayamiyorum onu da. Paran var, saglik problemin yok, hergun sporunu yapiyorsun, besiktas taraftari emrinde daha ne olsun. Ben kotu kosmayi hic bir kosuld kabul edemem.
Paran mi odenmiyor, kotu kosamazsin
Kafan mi bozuk, kotu kosamazsin

Besiktasin futbolcusu 40yasinda bile kosacak arkadas, elinden gelenin en iyisini verecek. Kosuyor, cabaliyor ama sonuc alamiyorsa muhim degil bu taraftar arkasinda durur.

Ne problemi varsa gitsin hemen cozsun, butun camiayi temsil ediyorlar rakiplere karsi, burasi oyle cok profesyonel bir kulup degil hepimiz icin once besiktas geliyor hayatta.

Besiktasin futbolcusunun ayagi kirilabilir
Besiktasin futbolcusunun kafasi kirilabilir
Besiktasin futbolcusu gol kacirabilir
Besiktasin futbolcusu kirmizi kart gorebilir
Besiktasin futbolcusu kendi kalesine gol atabilir

Besiktasin futbolcusu kotu futbolcu bile olabilir

Ama besiktasin futbolcusu kotu kosamaz, kotu mucAdele edemez.
Her sart altinda besiktasin futbolcusu mucadele etmek zorundadir, mucadele ile yogrulmustur bizim hamurumuz, isyan ile kavrulmustur.
Besiktasin futbolcusu sahaya ciktiginda ister antreman ister hazirlik ister gazozuna nuri alco kupasi olsun kosacak, mucadele edecek, elinden gelenin en iyisini hatta fazlasini verecek, yenilgiye isyan edecek sonrasi tefferruat. Kazaniriz kaybederiz muhim degil biz sevinmei icin sevmedik ama sahaya cikan futbolcu da bizleri temsil ettigini unutmayacak. Burasi normalnbir kulup degil en azindan bizim icin
:claps: :claps: :claps:

2 Gundur ustune basa basa bunu anlatmaya çalışıyoruz insanlara

Ama anlamamakta israr ediyorlar , isliklamayi destekledigimizi düşünüyorlar :s20: :busted_cop:

Çevrimdışı Çağatay

devre arası olcay=>cengiz
pektemek-kerim+para=> visca
yaparsak sanırım herkes mesut olur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya motoru ya beyni yakacak, yakindir. Keske milli maca gitmeseydi. Adana macinda dinlendirilmeli bence.
ben o adama güvenmiyorum abi....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

devre arası olcay=>cengiz
pektemek-kerim+para=> visca
yaparsak sanırım herkes mesut olur
Valla Fener GS talip olsa yanına başka adamları da verirler ama biz Türkiye'den bir adama talip olunca nedense acayip değerli oluyor..
Korku akıl katilidir.

Ciddi manada Olcay bu sene kaybolup gitti, bunun hem oyun sistemimizle hemde kendisi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Birde Allah aşkına şu 10 numarayı çıkarsın artık, Olcay yüzünden formaya 10 numara yazdıramaz oldum.
Dun gece de yazdim Olcayi severim lakin 10 numara cok ozel bir numaradir ve Ben bu numarayı Oldum olasi yakistiramiyorum Olcaya :busted_cop:

Kaptanlık ise kesinlikle hakkıdır :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla Fener GS talip olsa yanına başka adamları da verirler ama biz Türkiye'den bir adama talip olunca nedense acayip değerli oluyor..
yıllık maaş olarak bizden fazla teklif etmeleri'de dezavantaj Serhat abi yoksa tercih edilirliği en yüksek takım biziz şuanda.

ben o adama güvenmiyorum abi....
Kimi oynatalim yerine var mi bir fikrin :alala:

Sahada Yürüyen , Kosmayan , mucadele etmeyen Olcayimi yoksa Kerimi mi ?

Yoksa hicbir kanat ozelligi olmayan Omeri mi :alala:

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı tangaz

yıllık maaş olarak bizden fazla teklif etmeleri'de dezavantaj Serhat abi yoksa tercih edilirliği en yüksek takım biziz şuanda.

aynen öyle, herifler ağır mallar akıllanmıyor salaklar önlerinde harika bir rol modeli var ellerindeki oyunculara "bakın beşiktaşda adamlar 1 milyonla 1,5 milyon arasına oynuyor şampiyon oldular size en fazla 1 milyon veririz" deme fırsatı varken dahi önüne gelene 2,5 milyon para saçıyorlar hala. son akla gelen örnekler eren derdiyok serdar aziz

Etiketler: