@yigitcan1903 mesajları tam okuyorum senin mesajında buydu. sildiğimiz mesajları görebiliyoruz
Sacma sapan duygusallıklara gerek yok.Kimsenin de ölmesini gerektirecek bi durum yok.Herkes istediği protestoyu koyar ortaya,herkes de başarı bekler acıdan zevk almıyorsa.
İğrenç olan faydasizi gordugun halde Besiktasa zararını gordugun halde uzun sure tepkisiz kalmaktir.
Olcay babamızin oğlu değil,cok uzun süredir de bekliyoruz düzelmesini
Çok iyi yaptılar,kulagina küpe olmasını umuyorum
göründüğü gibi bu senin yazdığın mesaj oyuncularımız hakkında eleştirirken bile doğru kelimeler kullanırsak
böyle sıkıntılar olmaz. Biri sana iğrenç olduğunu söylese ne hissedersin. Hakaret etmek eleştiri değildir.
Alıntıladığım mesajda mealen tepkinin/ıslıklamanın iğrenç olduğu yazılmıştı
Ben de Beşiktaşın zararına olan durumda tepki vermemek iğrençtir dedim,mesajdan da anlaşılıyor
Olcay'a iğrenç demem söz konusu değil,seviyorum da kendisini
Ha performansını uzun süredir beğenmiyorum,geçmişte yaptığı olumlu şeyler de şimdi Beşiktaş forması altında mücadele etmeme hakkını vermez ona
İyi oyun bile değil,pres dahi yapmıyor/yapamıyor
Kulağına küpe olacak bir şey lazımdı,daha güzel olabilirdi böyle oldu
Beşiktaş tribünü performansını beğenmeyip Baba Hakkıyı bile ıslıklamışken ve Baba Hakkı "Bu formayı bana taraftarlar giydirdi, onlar isterse çıkarırım" diye durumu ağırbaşlılık ve saygıyla karşılamışken Olcay'ın ders alıp azimle çalışması gerekir O yüzden kimse utanıyorum,ayıp vs edebiyatına girmesin
Şahıslar ıslıklanır,protesto edilir beğenilmezse
Ne yapacak yoksa insanlar Olcay'ı stat çıkışı kenara çekip uzun süredir senin performansını hiç beğenmiyoruz mu diyecekler