Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9148824 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Ben Quaresma diye yazdim mi :alala:

Pesin hukum vermeyi bırakın once

Aboubakar mesela Az mi Gömüldü ?

Kerim ?

Boyko ?

Necip ?

Marcelo ?

Yerden yere vurulmadı mi bu adamlar ?

Tutarli olun diye bu yüzden yazıyorum surekli :)

Heh işte, onu yapan adamlara diyeceksin o zaman, nokta atışı yapacaksın.

Ben burada sadece, Kerim, Tolga ve Quaresma üzerinden eleştirim olmuştur.Ama öyle nefret boyutunda olmadım hiç bir zaman olamamda.Benim gördüğümü yönetim de görüyor, hoca'da görüyor gereken önlemler alınır diye düşünüyorum.İkili bir diyaloga girmediysem eğer 2-3 satır bir şey yazar geçerim üstünde durmam.

Olcay'ın gol atıp asist yaptığı maçlarda bile sevilmediğini ikimiz de söyledik ikimiz de farkındayız.
Yok çok cıvıkmış, yok şaklabanlık yapıyormuş, yok selfie çekiniyormuş gibi saçmasapan eleştiriler yapılıyor adama.
En çok güldüğümde "10" numara üzerinden eleştiri yapılması, sanki 90'lardayız anasını satim  :lol:

Bu arada saydığın isimlerin hiç biri ıslıklanmadı, en fazla böyle mecralarda taraftar arasında tartışma konusu olmuştur.
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 23:51:07 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mutlaka konuşulmuştur ama uzun zamandır foruma girememiştim.
Devre arasında paket halinde Alkmaar' dan;

Haps - Solbek,
Friday - kanat forvet
Hassani - forvet arkası, kanat forvet.

Değerlendirmek lazım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Heh işte, onu yapan adamlara diyeceksin o zaman, nokta atışı yapacaksın.

Ben burada sadece, Kerim, Tolga ve Quaresma üzerinden eleştirim olmuştur.Ama öyle nefret boyutunda olmadım hiç bir zaman olamamda.Benim gördüğümü yönetim de görüyor, hoca'da görüyor gereken önlemler alınır diye düşünüyorum.İkili bir diyaloga girmediysem eğer 2-3 satır bir şey yazar geçerim üstünde durmam.

Olcay'ın gol atıp asist yaptığı maçlarda bile sevilmediğini ikimiz de söyledik ikimiz de farkındayız.
Yok çok cıvıkmış, yok şaklabanlık yapıyormuş, yok selfie çekiniyormuş gibi saçmasapan eleştiriler yapılıyor adama.
En çok güldüğümde "10" numara üzerinden eleştiri yapılması, sanki 90'lardayız anasını satim  :lol:
Yo bende hicbir futbolcumuza Nefretle bakmıyorum

Olcay Gösterişsiz adam , Yaptiklari görülmüyor ama yapamadıkları hemen gündeme getiriliyor bu konuda biraz şanssız

Mesela Q7 de de bu durum soz konusu. Herkes yapmadıklarını yazıyor yaptıklarını kimse konuşmuyor

Velhasıl kelam Olcay bize lazim , Kendisini toparlamasi lazim bir an once , daha oncede yazdim bu kadar ruhsuz ve kotu oynamaya da hakki yok

Biz sahada eski Olcayi görmek istiyoruz , Formsuzda olsa Sahada canini disine takan - Kosan - Mucadele eden Olcayi istiyoruz , Ruhsuz - Sahada eli belinde dolasan - Hicbir reaksiyon göstermeyen Olcayi degil

Bu konuda hepimiz hemfikiriz sanırım :alala:

Bu arada 10 numara Cok Ozel bir Numaradır ve ben bu Numarayi Oldum olasi hic yakistiramadim Olcaya buda benim fikrim

Kaptanlik ise kesinlikle Hakkiydi
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 23:59:16 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Mutlaka konuşulmuştur ama uzun zamandır foruma girememiştim.
Devre arasında paket halinde Alkmaar' dan;

Haps - Solbek,
Friday - kanat forvet
Hassani - forvet arkası, kanat forvet.

Değerlendirmek lazım.

Bu Hassani'yi Shaqiri'ye benzettim ben, fena topçu değil.

Bir de bir çoğu 100 metre koşucusu gibiydi, adamlar bize mi kuruldular anlamadım ki, yaydan çıkmış ok gibi fırlıyor adamlar.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 00:01:17 Gokhan- ]

Yahu bu Ligde biraz hareketli , hızlı , Birazda Akilli her kanat oyuncusu is yapar

Bknz = Lens - Visca - Bruma , Cok ust duzey oyuncular mi ? Degil

Ama burada Ciddi isler yapıyorlar oyizden cok ucmamiza da gerek yok transferlerde

Suana kadar oldugu gibi akilci hamleler yapmalıyız

Depay zor ama Muazzam olur olursa..

Bir de bir çoğu 100 metre koşucusu gibiydi, adamlar bize mi kuruldular anlamadım ki, yaydan çıkmış ok gibi fırlıyor adamlar.
Bize 2 Gol atan Friday , Eredivisie de sadece 1 Gol atmış cok şaşırdım açıkçası , Eredivisie gibi her takimin acik futbol oynadigi bir ligde 1 Gol atmasina sasirdim , kadroya mi giremiyor acaba :alala:

Çevrimdışı Gokhan-

Yahu bu Ligde biraz hareketli , hızlı , Birazda Akilli her kanat oyuncusu is yapar

Bknz = Lens - Visca - Bruma , Cok ust duzey oyuncular mi ? Degil

Ama burada Ciddi isler yapıyorlar oyizden cok ucmamiza da gerek yok transferlerde

Suana kadar oldugu gibi akilci hamleler yapmalıyız

Depay zor ama Muazzam olur olursa..

İşte biz de öyle bir adam yok, Kerim o tipte bir oyuncu ama o da oyununa zeka koymadığı sürece işimize yaramayacak gibi duruyor.Bu yüzden Visca olur ya da bu Hassani olur fark etmez.Depay'ı bize yedirmezler gelirse de yüksek bir yıllık ücret ister sanırım.
Yönetimin ilk hamlesi de bu tip bir oyuncu olacak anladığım kadarıyla.

Çevrimdışı Gokhan-

Maçı açar açmaz Quaresma asist yaptı :)

Çevrimdışı 38life

Quaresma oyuna girer girmez asist yaptı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İşte biz de öyle bir adam yok, Kerim o tipte bir oyuncu ama o da oyununa zeka koymadığı sürece işimize yaramayacak gibi duruyor.Bu yüzden Visca olur ya da bu Hassani olur fark etmez.Depay'ı bize yedirmezler gelirse de yüksek bir yıllık ücret ister sanırım.
Yönetimin ilk hamlesi de bu tip bir oyuncu olacak anladığım kadarıyla.

Depay mümkün değil.
Hassani çok zeki bir oyuncu gibi gözüktü.
Tempoyu istdği gibi ayarlayabiliyor ve bir o kadar da teknik.
düşünülebilir.

Maçı açar açmaz Quaresma asist yaptı :)
Quaresma oyuna girer girmez asist yaptı.
Asistlerin efendisi :icool:

Bu sezon iyi asist - Asistler yapiyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Depay mümkün değil.
Hassani çok zeki bir oyuncu gibi gözüktü.
Tempoyu istdği gibi ayarlayabiliyor ve bir o kadar da teknik.
düşünülebilir.

sadece bu maç özelinde mi izledin Özgür abi, yoksa bu adamları takip ediyor musun :)

Çevrimdışı 38life

Quaresma 2.ci asist
:bandit: :bandit:

El freni , Bencil , kendine oynuyor

Sahada cok guzel cevap veriyor Quaresma helal olsun :claps: :claps:

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sadece bu maç özelinde mi izledin Özgür abi, yoksa bu adamları takip ediyor musun :)

Maalesef takip edemiyorum.
O kadar güzel ligler varken Hollanda ligine sıra gelmiyor  :D

Bu maçta izlediğim kadarı ile konuşuyorum, Hassani oyunun temposunu istediği gibi ayarladı.
Bilekleri de oldukça iyi.

Milli takım forması ile oyuna sonradan girip 2 asist yapan adam...

Sana sirk topcusu diyenleri tarihten silecegiz
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 00:42:14 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı 38life

Maç 1-1 iken oyuna giriyor ve 15 dkda 2 asist yapıyor takımının kazanmasında en büyük rolü üstleniyor. Tüm Portekiz sayfalarında millet isyan ediyor, Quaresma gibi oyunun dengesini aniden deiştirebilen bir süper starın neden maçta yedek başladığını anlamıyoruz diye! #Q7 klasını gene konuşturdu oyuna girerken taraftarların sevinç çığlıkları herşeyi açıklıyordu

#Q7 #Quaresma #Trivela #Rabona #Portugal #Besiktas #QuaresmaBey

25 dakika 3 asist.
Quaresma kaleci ile karsi karsiya iken hakem maci bitirmiş ya laaa :ebebe: :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet57

Sol bek rotasyonu için bu arkadaş düşünülüyormuş.

http://www.transfermarkt.com.tr/ridgeciano-haps/profil/spieler/228444

Arena'daki maçı izleyemedim. O maçta da dikkat çekici bir oyun ortaya koymuş diyorlar.

Bence en iyi Hollandali solbek. Willems'den iyi. Willems'in defansi zayif Haps'a bakarak.

Birde bunun sagbek versiyonu var. Sparta Rotterdam'da oynayan 20 yasindaki Denzel Dumfries. Muthis bir Premier League bek'i olacak.

Cristiano Ronaldo :

"Quaresma sahada olursa, bende daha iyi oynuyorum. Beni cok etkiliyor , Bu sene bana cok gol attırdı ve Asistlerine devam ediyor. Bugün 1:1'den sonra yine bizi Asistleriyle kurtardı. Bana göre Quaresma Dünya'nın en iyi ortalarıni açıyor."

Çevrimdışı Mehmet57

Haps disinda digerleri bizim seviyemizde degil. Bel Hassani bizde iyi bir yedek olabilir, ama ilk 11 icin degil. Friday ligde cok kotu, bu mac istisna oldu. Bel Hassani'yi de Heracles doneminden beri izliyom.

Haps'dan baska bir oyuncu alacaksak Dabney dos Santos olabilir. Ilk golde sol kanatta topla bulusan cocuk.

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar orada Vurmasada olurdu abi yaninda Q7 bombostu ona verse Bos kaleye yuvarlayacaktı topu

Onu da gectim Gomez olsaydi orada topu kaleciyle beraber iceri sokardi , Bence bu birazda Tecrübe ile alakali Gomez Tecrübeli ve sogukkanli , Aboubakar henuz 24 yaşında ve sogukkanli degil tam tersi cok heyecanli o yizden aceleyle kötü bir vurus yaptı , Halbuki 2 adim daha atsa topa dokunarak bile atabilirdi Golü
doğru diyorsun tecrübesizlik peki tecrübeli olanın gs maçında yaptığına ne deniyor peki :alala:

Çevrimdışı Alper1903

Bize bitirici forvet lazım devre arasında. Aboubakar bu tipleme değildi, zorluyoruz ama olacak gibi değil. Mesela Antalya maçında kanat forvet gibi oynadı açık söyleyeyim o pozisyonda çok beğendim. Sow falan diyorlar ya silip süpürür orada oynarsa alayını Abou. O golü falan acayipti. Gece gece de böyle aklıma geldi yazayım dedim  :D

Etiketler: