Olcay'ın sorununu merak ediyorum, hırs ve mücadele dozajı da epey düştü; Serhat abi aklıma gelen şey muhafazakar futbolcu cinsel açlıktan kaynaklanabilir gibi geliyor @tangaz abi bunu daha önce dile getirmişti
Olcayda cinsel aclik falan olmaz adam formsuz sadece. Ne bu adam peter north falan mi yahu. Ah simdi
@Yusuf Tekeli kosar adim gelecek.
Oyle cok muhafazakar bir oyuncu oldugunu da dusunmuyorum. Bence ailevi bir problemi olabilir. Simdi o yasta ne problemi olacak anlayamiyorum onu da. Paran var, saglik problemin yok, hergun sporunu yapiyorsun, besiktas taraftari emrinde daha ne olsun. Ben kotu kosmayi hic bir kosuld kabul edemem.
Paran mi odenmiyor, kotu kosamazsin
Kafan mi bozuk, kotu kosamazsin
Besiktasin futbolcusu 40yasinda bile kosacak arkadas, elinden gelenin en iyisini verecek. Kosuyor, cabaliyor ama sonuc alamiyorsa muhim degil bu taraftar arkasinda durur.
Ne problemi varsa gitsin hemen cozsun, butun camiayi temsil ediyorlar rakiplere karsi, burasi oyle cok profesyonel bir kulup degil hepimiz icin once besiktas geliyor hayatta.
Besiktasin futbolcusunun ayagi kirilabilir
Besiktasin futbolcusunun kafasi kirilabilir
Besiktasin futbolcusu gol kacirabilir
Besiktasin futbolcusu kirmizi kart gorebilir
Besiktasin futbolcusu kendi kalesine gol atabilir
Besiktasin futbolcusu kotu futbolcu bile olabilir
Ama besiktasin futbolcusu kotu kosamaz, kotu mucAdele edemez.
Her sart altinda besiktasin futbolcusu mucadele etmek zorundadir, mucadele ile yogrulmustur bizim hamurumuz, isyan ile kavrulmustur.
Besiktasin futbolcusu sahaya ciktiginda ister antreman ister hazirlik ister gazozuna nuri alco kupasi olsun kosacak, mucadele edecek, elinden gelenin en iyisini hatta fazlasini verecek, yenilgiye isyan edecek sonrasi tefferruat. Kazaniriz kaybederiz muhim degil biz sevinmei icin sevmedik ama sahaya cikan futbolcu da bizleri temsil ettigini unutmayacak. Burasi normalnbir kulup degil en azindan bizim icin