Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145930 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Quaresma ile ilgili söylediklerine kesinlikle katilmiyorum @Necmi abi

Adam bütün Kariyeri boyunca hic oynamadigi kadar takim oyunu oynuyor 2 Sezondur ve ustelik özveriyle oynuyor

Kusura Bakma ama Dibe vuran Olcayi koruyacağım diye , takimin suan Atiba ile beraber en formda en caliskan ve en verimli adamini Gömüyorsun

Ozellikle S.L de attigimiz her Golde %100 payi var
katılsaydın şaşardım zaten evet katkı veriyor vermekte zorunda çünkü
90 dakika boyunca top sürekli ona veriyor her topu kendine istiyor bu noktada
bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir teorisi işler mesela basit bir örnek yaptığı ortalara bak genelde tamamına yakını arka direk arkasına yapar oyuncuya direk vuruş imkanı sağlamaz orda bir kişi olacak tekrar kutuya yönlendirecek zaten ortaya yaparsa gol oluyor. ama o yaptığı ortaların %90 ını harcıyor.
quaresmayı gömmüyorum tek bir saniye bile beşiktaş formasıyla görmek istemediğim bir oyuncu geçen sene verimliydi doğru takım oyunu oynuyordu ama bu sene direk kendine oynuyor. gs maçında son saniyede pas vermediği için kaçırdığı toptan sonra gidip tribünlerin önüne yatıp şirin görünmeye çalışması ayrı komediydi kendide biliyor yaptığı yanlışı günah çıkarıyordu bizi iki puandan etti. benfica maçında sırf çalım atma egosunu tatmin edecek diye bize gol yediriyordu. Takım oyunu falan oynamıyor ama doğru bu senenin en formda oyuncusu o formda olması bencil olmasını engellemiyor. Ozi oynamaya başlayacak artık bak seyret quaresmaya pas verecekmi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence Quaresma'nın takım oyunu oynuyor gibi görünmesinin sebeplerinden biri de eski çevikliğinde olmaması :D

Eski çabukluğu, hızı olsa bunları bile göremeyebilirdik :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

13.000'e özel.

İyi sabahlar forum :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimiçi Necmi

Sosa ve gomez gidince oyun zekası olan elimizde Oğuzhan ve Quaresma kaldı. Oğuzhan ın durumu ortada sevmesekte şu takımdan Quaresma yı çıkarsak sıradan bir hale bürünürüz bu oyun yapısıyla..
quaresmada oyun zekası yokki olmadığını her maç yanlış pas tercihleriyle kanıtlıyor. topla oynamak oyun zekası değildir. Tam tersine ne kadar az oynar ne kadar çok pas yaparsan oyun zekanı kullanmış olursun bundan sonra dikkatlice izleyin yada geçmiş maçlarını seyredin bakın kaç hızlı atağı bitirmiş  son penaltı pozisyonunda bile dönüp rakibe çalım atmaya kalkmasaydı penaltı olmazdı gerçi hakemde şansa verdi vermeyebilirdi o pozisyonlar her maç oluyor hakemler faul bile çalmıyor. aslında çok basitti çizgiye inip orta yapacaktı. Normalde yapması gereken buydu. oyun zekası olan biri ver kaçlara girer her seferinde kendi zorlamaz bunu yaptığında hem defansı yerleştiriyor hemde topu yüksek ihtimal kaptırıyor birde takımı boşa çok fazla yoruyor. Bütün takım hücumda duruyor ondan pas bekliyor ama o çalım yok olmadı geri dön aynı kişiye tekrar çalım ben onun oyun zekasını seveyim. Takımın resmen hücumunu bitirdi.

Çevrimiçi Necmi

Yahu biz Derdimizi anlatamiyoruz size

Biz diyoruzki Olcayin sahadaki ruhsuz ve tepkisiz duruşunun Formsuzluk ve oyun sistemi ile ne alakasi var :alala:

Olcay onceden formsuz da olsa Kosar - mucadele eder - Defansa yardim ederdi simdi hicbir sey yapmıyor , Hic birsey sahada dolaşıyor simdi anlatabildikmi ?
anlamadığın şu bir tek o değil ozide cenkde resmen yokları oynuyorlar maç boyu cenkin ayağına top gelmiyor doğru dürüst
onlarıdamı almayalım onsekize diyoruzki sistemden dolayı bunlar düştü oyundan açık ve net caner inler oyuna girdi bunlar oyundan düştü ligin başında bak üçününde istatistiğine golde atıyorlardı oynuyorlardıda ozi bir sakatlandı orta saha pas trafiği bitti uzun toplara geçildi bunların hepsi oyundan düştü.
bunu formsuzlukla açıklayamazsın çünkü oyun sisteminin değişmesiyle direk bağlantılı onların düşüşü birden stoperler gol atmaya başladı çünkü ortalara cevap verebilen bir tek onlar var takımda birde talisca. uzun ortada top kontrolü sağlayan oyuncu bile yok takımda quaresma dahil buna iyi seyredin uzun ortaların çoğu güme gidiyor. Biz ne zaman pas oyununa döneriz o zaman ileri uç etkili olur abou bile pas oyununa yatkın oyuncu
quaresma büyük oyuncu bunu kimse inkar edemez şu anda takımdaki tek yıldız oyuncu ama yapabileceklerinin onda birini bile yapmıyor sıkıntı orda.

Çevrimiçi Necmi

Bize bitirici forvet lazım devre arasında. Aboubakar bu tipleme değildi, zorluyoruz ama olacak gibi değil. Mesela Antalya maçında kanat forvet gibi oynadı açık söyleyeyim o pozisyonda çok beğendim. Sow falan diyorlar ya silip süpürür orada oynarsa alayını Abou. O golü falan acayipti. Gece gece de böyle aklıma geldi yazayım dedim  :D
işte yanıldığınız burda bitirici forvet bile girdiği ortalama 4 pozisyondan birini gole çevirir.
bizde o kadar pozisyona giremiyor forvetler beslenmiyorlarki işin gerçeği abouyu seyret sürekli kendine pozisyon yaratmaya çalışıyor
hiç ona asist yapıldığını görecekmisin bak. cenkde öyle önlerine topun gelmesi tamamen şansa bağlı bu şekilde hiç bir forvet
gol atamaz. Gomezde atamaz. Gomez olsaydı şu ana kadar çoktan orta sahanın gırtlağına çökmüştü abou bu konuda çömez.
geçen sene gomez bile sürekli quaresmayı yağlıyordu pas alabilmek için. ne çabuk unutuyorsunuz bunları quaresma isterse gol atarım quaresmanın hızına yetişmeye çalışıyorum bla bla bla

Çevrimiçi Necmi

Bu adamin kariyeri karijma gibi gidecek galiba. Kimsenin yapamayacagi isleri yapacak, sonra kotu tercihler. Tabela yapilmamis bir kariyer. Bugune kadar genc diye azicik goz yumulmustur ama herifin sakali var artik, cok calisip kendisini gelistirmesi lazim abunun. Yoksa kaybolacak, kariyerini de bizim ortasira takimlarinda noktalar. Her mac her defans oyuncusunu tedirgin eder, rakip taraftari sikintiya sokar ama beklentiyi veremez. Hemen toparlanmasi ve daha cok calismasi lazim
şampiyonlar ligi 14 maç 8 gol 1 asist bence mükemmel bir istatistik
asist yapmayıda seven bir oyuncu bence büyük bir oyuncu olacak bir iki sene sonra iyice olgunlaşsın
şu anda son vuruş hariç her şey var. onuda geliştirecektir zaten oda olsa bizim takımda olması mümkün değildi.
takıma alışsın iyice ozide gelsin takıma abouya çarptırır gene attırır.

Çevrimdışı raichu

doğru diyorsun tecrübesizlik peki tecrübeli olanın gs maçında yaptığına ne deniyor peki :alala:
orada abu ya çıkarması çok zormuş yunus öyle diyor  :D

Çevrimiçi Necmi

Necip Garibime burada söylenmeyen Laf kalmadi

Ben Necipi hic eleştirmedim , Adam mevkisinde oynamıyor çünkü , Sadece Stoper oynamamali dedim

Mevkisinde gayet iyi bir oyuncu cunku , Hamsik gibi adama adim bile attirmadi , Bu lig seviyesinde fazlasiyla yeterli bir oyuncu

Cocuk zaten Yedek Hersey söyleniyor

Nedense biz burada ne zaman Olcayi elestirmeye kalksak , Forum cogunlu ressmen mobbing uyguluyor bize , Turlu turlu savunma argumanlari geliyor önümüze , sanki dokunulmazligi var Olcayin , ki ben Olcayi severim ama elestiririmde..

Kimse Babamizin oglu degil (Q7) de dahil , isini yapmayan - yapamayan gider bu kadar basit , Burasi Beşiktaş !!
burda konan tepki formsuzluğuna yapılan eleştiri değil oyuncunun sahada ıslıklanması ve burda buna destek verilmesi burda iyi bilmen gerekir bu tip bir söylem bile forumdan direk atılmayla sonuçlanır. burda hiç kimse Beşiktaşın oyuncusuna ıslıklanır duğrudur yapılmalıdır gibi teşvik eder şekilde konuşamaz formsuz zaten bunun inkar edilecek bir yanı yok her oyuncu formsuz olur zaten sürekli formda olması eşyanın tabiyatına aykırı. Oynatarakta form kazandırırsın bunuda en iyi düşük öncelikli maçlarda yaparsın hazırlık gibi kupa maçı gibi senin hazırlık maçında oyuncuyu ıslıklaman için ya aptal olman gerekiyor yada Beşiktaş düşmanı bunun başka bir izah tarzı yok. bunların robot falanmı olduğunu sanıyorsunuz açma kapama düğmeleri yok sahaya girerken kimse açmıyor. insanların iniş çıkışları vardır bir sürü psikolojik etken vardır. ıslıklayan ne demek istiyor bu kötü gönderin takımdanmı tamam onuda kızağa çekelim sonra sırada kim olacak cenkmi ozimi. Bunların Beşiktaşı düşündüğü yokki. ıslık tüm oyuncuları etkiler ancak Beşiktaşa kötülük etmek istiyorsan sahada takımı ıslıklarsın direk hepsi psikolojik baskı altına girer. bu iş para alıyorlarla olmuyor herkes işinden para alıyor hep aynı performansımı gösteriyor her insanın inişi çıkışı olur bu insanın doğasında olan bir şey. bunu @atalay   daha iyi anlatır. ama aşırı sıtres adrenalin insan vücudunda değişik tepkimelere yol açar dikkat ederseniz form düşüklüğü yaşayan oyuncuların hepsi yazın şampiyonadan dönen oyuncular.bunlar mental olarakta tükenmiş orda ne yaşandıysa bütün oyuncuları etkiledi. bir canerde görünmedi oda takım değiştirdi farklı ortam kendini kanıtlama dürtüsü oda zorlamadan aşil koparttı işin özeti şampiyonaya giden hiç bir oyuncudan katkı alamıyoruz. kötüyü yaparak kimseyi kazanamazsın bazen destek olarak kazanman gerekiyor. bir oyuncunun ıslıklanmasının doğru olduğunu savunmak taraftarlığın hiç bir tarafına sığmaz işin ilginç tarafıda nedense bu tip tepkiler hep aynı kişilerden çıkıyor Beşiktaş kimsenin kendi iç sorunlarının dışa vurumu olamaz.

Çevrimiçi Necmi

:bandit: :bandit:

El freni , Bencil , kendine oynuyor

Sahada cok guzel cevap veriyor Quaresma helal olsun :claps: :claps:
onu kendi milli takımında yapamaz o takımın yarısı onu isim olarak ezer.
ilk  bencil haraketinde saha dışına alınır ve yerinede onun kadar iyi isim girer. bunu biliyor
kaybeder formasını. zaten direk 11 oyuncusu olamıyorsa işte bu haraketleri yüzünden olamıyor.
bu lafı edene kadar neden ilk 11 e yazılmadığını sorgula quaresma gibi bir oyuncunun. yaşından bahsetme otakımın yarısı ya onunla yaşıt yada daha yaşlı :)

Çevrimiçi Necmi

orada abu ya çıkarması çok zormuş yunus öyle diyor  :D
ona ne bakıyorsun kendi kalemize gol atsa asist yapsa onu bile savunur.
quaresma karşı karşıya hiç bir pozisyonu gole çeviremiyorki.
orda golü atıp kahraman olmak istedi. yunus emre acaba kendi dediğine inanıyormu.

Çevrimdışı raichu

ona ne bakıyorsun kendi kalemize gol atsa asist yapsa onu bile savunur.
quaresma karşı karşıya hiç bir pozisyonu gole çeviremiyorki.
orda golü atıp kahraman olmak istedi. yunus emre acaba kendi dediğine inanıyormu.
ben bu konuyu artık yunus la tartışmıyorum necmi abi pes ettim
tek isteğim doğru takım oyununu tekrar oturtmamız ve q7 nin rolünün azalması geçen sene ki gibi
onun ayağına baktıkça benim saçlar dökülecek tamamen  :D

Çevrimdışı mylife1903

Asistlerin efendisi :icool:

Bu sezon iyi asist - Asistler yapiyor
Ulan tirstim simdi, eski mesajlari incelemek lazim, bu herif 10 asist mi yaparsa 15 mi yaparsa bikini giyecem dedim, ya da kendimi mi kesecektim. Herife bak hayatinda bir sezonda toplamda 10 asist yapmamistir. Bunun bu avrupa sampiyonasinda yaptiklarini, gecen sezona yazalim, problem cikmasin, bikini falan

Çevrimdışı mylife1903

Milli takım forması ile oyuna sonradan girip 2 asist yapan adam...

Sana sirk topcusu diyenleri tarihten silecegiz
Yahu @Yunus Emre Dökmeci sen fazla olmusun ama. Quaresma gercekten futbolcu degil, futbolu zevk icin oynayan bir adam, topcu demek dogru bence. O yetenekle yaptigi tabela hepten ters. Sirkte fristayl oynar.  Bu fristayl sporcularini sahaya soksan ayaklarina top gelmez o da ayri

Iyi oynuyor adam. Bu yastan sonra futbol gorusu degismez bunun ama hirsi, gucu, cabuklugu, saglamligi herkese ornek olmalidir.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu @Yunus Emre Dökmeci sen fazla olmusun ama. Quaresma gercekten futbolcu degil, futbolu zevk icin oynayan bir adam, topcu demek dogru bence. O yetenekle yaptigi tabela hepten ters. Sirkte fristayl oynar.  Bu fristayl sporcularini sahaya soksan ayaklarina top gelmez o da ayri

Iyi oynuyor adam. Bu yastan sonra futbol gorusu degismez bunun ama hirsi, gucu, cabuklugu, saglamligi herkese ornek olmalidir.
Dünden beri anlatmaya çalışıyorum adamın kazanmadığı kupa kalmadı hala takımın en çok koşan ismi üstelik milli takıma gidiyor Olcay efendi bir tane şampiyonluk kazandı hazırlık maçında bile lütfen oynuyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dünden beri anlatmaya çalışıyorum adamın kazanmadığı kupa kalmadı hala takımın en çok koşan ismi üstelik milli takıma gidiyor Olcay efendi bir tane şampiyonluk kazandı hazırlık maçında bile lütfen oynuyor..
Olcay'ın sorununu merak ediyorum, hırs ve mücadele dozajı da epey düştü; Serhat abi aklıma gelen şey muhafazakar futbolcu cinsel açlıktan kaynaklanabilir gibi geliyor @tangaz abi bunu daha önce dile getirmişti

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay'ın sorununu merak ediyorum, hırs ve mücadele dozajı da epey düştü; Serhat abi aklıma gelen şey muhafazakar futbolcu cinsel açlıktan kaynaklanabilir gibi geliyor @tangaz abi bunu daha önce dile getirmişti
Veli'nin eski açıklamaları var takımın en tembel futbolcusu Olcay diye biz fitness salonunda çalışırken o tavla oynuyor filan diye, eskiden bunu hırsıyla kapatıyordu ama artık o devirler bitti, üstüne evlenince de tamamen fişi çekti herif. Hala formsuzluğa oyun stiline bağlayanlar var bildiğin sahada koşmuyor herif hazırlık maçında 45 dk sol tarafta top bekledi hiç bişi yapmadan gelen tüm topları da ezdi. Dediğim gibi Olcay'ı seviyorum karakter olarak ama mücadele etmeyen adama asla tahammül edemem..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Akil Emre

Bence devre arası Trabzondan Yusuf, Burak yılmaz, takas olursa da Kerim+Pektemek yerine Visca gelecektir diye düşünüyorum

Çevrimdışı mylife1903

Olcayda cinsel aclik falan olmaz adam formsuz sadece. Ne bu adam peter north falan mi yahu. Ah simdi @Yusuf Tekeli kosar adim gelecek.
Oyle cok muhafazakar bir oyuncu oldugunu da dusunmuyorum. Bence ailevi bir problemi olabilir. Simdi o yasta ne problemi olacak anlayamiyorum onu da. Paran var, saglik problemin yok, hergun sporunu yapiyorsun, besiktas taraftari emrinde daha ne olsun. Ben kotu kosmayi hic bir kosuld kabul edemem.
Paran mi odenmiyor, kotu kosamazsin
Kafan mi bozuk, kotu kosamazsin

Besiktasin futbolcusu 40yasinda bile kosacak arkadas, elinden gelenin en iyisini verecek. Kosuyor, cabaliyor ama sonuc alamiyorsa muhim degil bu taraftar arkasinda durur.

Ne problemi varsa gitsin hemen cozsun, butun camiayi temsil ediyorlar rakiplere karsi, burasi oyle cok profesyonel bir kulup degil hepimiz icin once besiktas geliyor hayatta.

Besiktasin futbolcusunun ayagi kirilabilir
Besiktasin futbolcusunun kafasi kirilabilir
Besiktasin futbolcusu gol kacirabilir
Besiktasin futbolcusu kirmizi kart gorebilir
Besiktasin futbolcusu kendi kalesine gol atabilir

Besiktasin futbolcusu kotu futbolcu bile olabilir

Ama besiktasin futbolcusu kotu kosamaz, kotu mucAdele edemez.
Her sart altinda besiktasin futbolcusu mucadele etmek zorundadir, mucadele ile yogrulmustur bizim hamurumuz, isyan ile kavrulmustur.
Besiktasin futbolcusu sahaya ciktiginda ister antreman ister hazirlik ister gazozuna nuri alco kupasi olsun kosacak, mucadele edecek, elinden gelenin en iyisini hatta fazlasini verecek, yenilgiye isyan edecek sonrasi tefferruat. Kazaniriz kaybederiz muhim degil biz sevinmei icin sevmedik ama sahaya cikan futbolcu da bizleri temsil ettigini unutmayacak. Burasi normalnbir kulup degil en azindan bizim icin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence devre arası Trabzondan Yusuf, Burak yılmaz, takas olursa da Kerim+Pektemek yerine Visca gelecektir diye düşünüyorum
Abi Burak'a kesinlikle karşıyım, buraya kesinlikle yolu düşmemeli; diğer ikisine olumlu yaklaşıyorum ama

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Olcay konusuna ben de ortadan giriş yapmak istiyorum: Net bir şekilde formusuz ve kendini toparlamak için bir şey yapmıyor. Sanırım fikren tükendi. Yoksa mücadeleden sakınan veya oynamayan bir adam değildi.

Eleştirim "Beşiktaş'ın çocuğu" yorumu getirenlere. Olcay Almanya'da kalsa idid muhtemelen almanya 2. liginde yıllık net EUR 400-500 bin maaşla oynayan ( yıllık gelirleri baz alındığında bir Alman vatandaş için bile normal sayılabilecek bir paraya) sıradan bir futbolcu olacaktı. Olcay'a şimdiye kadar yaptıkları için teşekkür ederiz de bu adam yılda bonuslar dahil EUR 2 milyona yakın para alıyor. Pop starlar kadar ünlü. Yeri geldiğinde milli takımda bile oynuyor. Karşılığında istenen tek bişey var "mücadele etsin". Ne hainlik kalmış ne ihanet. Valla bana versinler EUR 500 bin yıllık it gibi koşayım sağa sola. Necip Olcay'ın %50'si kadar bile kabiliyetli değil, "yetersiz" dışında bir eleştiri var mı?

Her durumda profesyoneliz diyen futbolcu bi zahmet aldığı paranın karşılığını versin. Bu sezon başında pazarlık yaparken "bek geşen sene kötü idim, bana EUR 750 bin verin" demeyecek.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 abi güzel yazmışsın, Beşiktaş'ın futbolcusunda hırs, mücadele üst düzey olmalı  :money:

Çevrimdışı Akil Emre

Abi Burak'a kesinlikle karşıyım, buraya kesinlikle yolu düşmemeli; diğer ikisine olumlu yaklaşıyorum ama

Benimde istemediğim bir isim , ama ciddi olarakta devre arası forvet almak zorundayız, Bitik Cenk ve ne zman ne yapacaği belli olmayan Ömerle şampiyonluk zora girer, Beşiktaşımızın menfaati için olacaksa gelsin

Etiketler: